Ай-Никола Опубліковано 11 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2012 Апостол Павел был хорошо знаком с Библией (часто её цитировал). А в библейской книге Исаии говорится о Земле, как о "круге" (еврейское слово "хуг", употребляемое в этом стихе, имеет значение "шар"). "Есть Тот, кто обитает над кругом земли..." ( Исаия 40:22) В ещё более древней библейской книге Иов 3000 лет назад было написано, что Бог "повесил Землю ни на чём" (Иов 26:7). Так что плоской оставалась только та часть мира, что не доверяла библейским сообщениям. Наивные христиане. Как удобно умеют подгонять под свое. Ну да ладно дело ваше. У Вас так получается нет Библии - нет Бога. Отними у Вас Библию и вера пропадет. Да, вот еще Библии как таковой во времена ап. Павла не существовало. А история канонизации книг Библии вызывает такое огромное количество вопросов. Вы для себя ознакомьтесь с этой историей. Это общедоступная информация. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 "суета и погоня за ветром" - это и есть жизненноважные вопросы. Только лучше этого не знать.Вы случаем не перечитали Экклезиаста, перед тем, как ответить? В общем вы, конечно, правы. Всё, над чем вынес приговор Соломон - "суета" - обычная человеческая жизнь. Однако, в последней главе этой книги он написал о том, что меняет ситуацию. Жизнь этого выдающегося царя тому пример. Здесь важны два момента, каким было его правление, для него и его народа, и по какой причине. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 К сожалению ты права, в этом вопросе безапелляционных утверждений у меня нет. Вопрос веры, как мне кажется, будет посложней вопросов справедливости... т.е материальных. ... и разбираться в нем мне влом... кроме как поддерживая обмен мнениями с разумными личностями... в этом вопросе, конечно...(это чтобы не было кем-то воспринято как комплимент...)... . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 . Ну да, для тебя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 Вы случаем не перечитали Экклезиаста, перед тем, как ответить? В общем вы, конечно, правы. Всё, над чем вынес приговор Соломон - "суета" - обычная человеческая жизнь. Однако, в последней главе этой книги он написал о том, что меняет ситуацию. Жизнь этого выдающегося царя тому пример. Здесь важны два момента, каким было его правление, для него и его народа, и по какой причине. Не читаю. Но из-за твоих слов очень хочется верить... что же, подождем до последней главы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 Ну да, для тебя. ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 Не окрыляет. Не властвует. Не влечёт. Выброшено. Развеяно у обочин. Взгляд отрешен или попросту обесточен. Официант, принесите мне гамбургский счёт. Все эпилоги - ложь. Все дороги - прах. Бог одинок и, похоже, серьезно болен. Город отчаялся, и со своих колоколен Он распевает гимн об иных мирах. Воинам грехи отпущены наперёд. Им не увидеть больше родимой Спарты. Я отдала долги. Я открыла карты. И потому меня больше никто не ждет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 12 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2012 ... Не верь врагам. Ведь вера- это знамя. Держись за древко крепкими руками - Пока ещё есть пульс и кровь течёт На рубежах земного притяженья, Пока ещё идёт вокруг сраженье - Почувствуй боль и сделай шаг вперёд - Пока ещё его ты можешь сделать сам - В победу верь! Не верь своим врагам. Будет снег, Новый год, зима... Заразившись от нежного слова, ты кого-то полюбишь снова, но уже не сойдешь с ума. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Єфремов: "Ви визначтесь, ми вибори проводити будемо чи реформи?". :lol: :lol: :lol: *http://www.pravda.com.ua/articles/2012/01/13/6906649/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Єфремов: "Ви визначтесь, ми вибори проводити будемо чи реформи?". :lol: :lol: :lol: *http://www.pravda.com.ua/articles/2012/01/13/6906649/ А-а... меня там какая-то бандеровская сука забанила за мову, и лень уже ее учить... тем более, что пошел предвыборный срач... Мож, в Рашу? там выборы не за горами... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 А-а... меня там какая-то бандеровская сука забанила за мову, Будеш розкидатися ТАКИМИ словами, отримаєш бан від, напевне вже останньої, яка тебе ще не забанила - ВІЧНИЙ бан. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Будеш розкидатися ТАКИМИ словами, отримаєш бан від, напевне вже останньої, яка тебе ще не забанила - ВІЧНИЙ бан.Разбанили.... и начали терзать смутные сомнения.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Разбанили.... и начали терзать смутные сомнения.... Да, ось така я безпринципна "бандерівська сука" - довго злитися не вмію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Да, ось така я безпринципна "бандерівська сука" - довго злитися не вмію.Один мой знакомый не долюбливал одну мою знакомую.Однажды в запале он ей выдал - Да ты как лошадь, на тебе пахать надо!...... На что знакомая... после паузы... медленно ответила, меряя его с головы до ног... - да... на мне пахать надо.... - выдержала паузу и ушла... Чувак ох... ну, остолбенел типа... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 :rolleyes: Зі мною також подібний випадок був, в молодості, на практиці, один, тіпа начальник любив над молоденькими дівчатками пожартувати. Найбільш "дотепним" у нього був трюк з ліфчиком: одним нігтем міг розстібнути через кофтину (колись були такі пластмасові застібки, тепер так би не получилося). Коли одного разу я не вбереглася і він так "пожартував" зі мною, я спокійно обернулася до нього і сказала: а тепер застібніть будь ласка і забрала з плечей волосся. Треба було бачити його масну перелякану фізію: він думав, що я це серйозно. Гидота!!! Ех, Кор, дуже ціню в чоловіках вміння вийти з будь-якої ситуації ДОСТОЙНО. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 :rolleyes: Зі мною також подібний випадок був, в молодості, на практиці, один, тіпа начальник любив над молоденькими дівчатками пожартувати. Найбільш "дотепним" у нього був трюк з ліфчиком: одним нігтем міг розстібнути через кофтину (колись були такі пластмасові застібки, тепер так би не получилося). Коли одного разу я не вбереглася і він так "пожартував" зі мною, я спокійно обернулася до нього і сказала: а тепер застібніть будь ласка і забрала з плечей волосся. Треба було бачити його масну перелякану фізію: він думав, що я це серйозно. Гидота!!! Ех, Кор, дуже ціню в чоловіках вміння вийти з будь-якої ситуації ДОСТОЙНО. Бедный мужик... наверняка больше не шутил... Все беды из-за женщин - загонят человека в угол, и обсуждают - как он оттуда выбирается... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Бедный мужик... наверняка больше не шутил... Все беды из-за женщин - загонят человека в угол, и обсуждают - как он оттуда выбирается... Зі мною - ні, і при мені - ні, але я не вірю, що горбатого могила виправить. Не перебільшуй, не кожна вміє, і навіть та, що вміє, не кожного хоче заганяти, мало задоволення бачити як деякі корчаться в апокаліптичних судомах. До речі, згадала той випадок на бл.УП, коли я на тебе "наїхала" вперше, мені здалося, що ти навіть розгубився - не привикший тоді був? Бо зараз бачу більш впевнено це робиш Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Зі мною - ні, і при мені - ні, але я не вірю, що горбатого могила виправить. Не перебільшуй, не кожна вміє, і навіть та, що вміє, не кожного хоче заганяти, мало задоволення бачити як деякі корчаться в апокаліптичних судомах. До речі, згадала той випадок на бл.УП, коли я на тебе "наїхала" вперше, мені здалося, що ти навіть розгубився - не привикший тоді був? Бо зараз бачу більш впевнено це робиш Ах, Натали...идет ветер к югу и переходит к северу... солнечная Рыба имеет иногда пограничные состояния. Ты угадала, ты ведьма. "той випадок на бл.УП, коли.." - мы уже существуем в одинаковых частотах. У меня примерно такая же реакция. Только жестче. По тому, что ты не знаешь. Ностальгия? Да, когда-то было и на УП... но до того было ЗН. Схватка не на жизнь а на смерть с местным админом. Славное было время.... когда бесправный комментатор вынудил всесильного админа, скрегощущего от злости зубами, вернуть ВСЕ вырезанные комменты.... А потом был самый классный форум. Где ты чувствовал себя равным среди равных - но и это нужно было заслужить... не хочу даже вспоминать адрес, он и сейчас существует, но того времени уже не будет. Это был форум спецслужб и один генерал в отставке даже пригласил меня на свой форум а США... ... слышишь как изливается душа?... напрасно меня разбанили - чую, нет желания даже заработать следующий... чертовы львята на океанском берегу?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Ах, Натали.. чертовы львята на океанском берегу?... ... - да катись оно все к черту, кому оно сдалось, когда я... когда мы... Деточка, послушай, они же все равно уйдут. И уйдут навсегда, а это дольше, чем неделя, месяц и даже год, представляешь? Будда учил: не привязывайся. А ти все одно - не йди... З наступаючим тебе старим Новим роком. Удачі! Я ще приготую свічки і шампанське для Петі...а мені вже не треба, я і так цілий день лікуюся Бейлісом - кашляю. Зустрінемось?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 .http://www.youtube.com/watch?v=2MbwuVTND6s&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 .http://www.youtube.com/watch?v=ySvIX9p2NFM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 .http://www.youtube.com/watch?v=vMMi_0nTMXw&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 .http://www.youtube.com/watch?v=WObWGpe1ff8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Йибать ту Люсю шо крыво сцыть. икого и тишина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 .http://www.youtube.com/watch?v=FLC0z28NDIU Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 У клубі були танці? Пляшки прибери!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 У клубі були танці? Пляшки прибери!!! там ищо осталось....если слить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 .http://www.rbc.ua/rus/digests/show/marihuanu-priznali-poleznoy-dlya-zdorovya-12012012094000 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 там ищо осталось....если слить... Я з телевізора помітила закономірність: як росіяни і американці створюють видимість п"янки в дим. У росіян на столі стоїть гора пустих пляшок, а в американців валяються п"яні мужики. Тепер знаю чому це так- росіяни шаряться по пляшках, щоб накапати для опохлилитися, а америкрнці йдуть у душ. Другий варіянт мені більш до вподоби. Не опускайся - прибери люсю, оце "сліть" звучить двозначно, тому також з пляжа і марш в душ. Потім поговоримо, чому ти вчора САИ образив - він там Жирафці з самого ранку плачеться. А ви ж були друзями. І що найгірше - він мене в цьому звинувачує - чоловічі ревнощі страшна сила! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 14 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2012 Потім поговоримо Йййееес, сэр. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.