Орiана Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 потому как ОБЯЗАННОСТЬ в ПРЕДОСТАВЛЕНИИ бесплатного жилья - была на обществе и государстве. - теперь же родители - ОБЯЗАНЫ. не подарить, а ОБЕСПЕЧИТЬ жилье своим детям просто потому, что больше - НЕКОМУ. Держава - це апарат УПРАВЛІННЯ Обов"язок держави - створити УМОВИ, щоб кожна людина могла ЗАРОБИТИ собі на квартиру. А ХТО НЕ МОЖЕ - тих забезпечити соціальним (державним) житлом В жодній цивілізованій ДЕРЖАВІ - не роздають квартири наліво і направо, навіть в тих, де високий рівень життя і твій сталін ніяких квартир не будував. Він роздавав квартири репресованих, а ще селив людей у бараках і підвальних приміщеннях. ___________ Поставити з ніг на голову, підправити поняття, якщо якесь з них не лягає у твою теорію - це і є твоя логіка таку логіку називають жіночою.
Орiана Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 ... ты мне вешаешь, Я тобі "вішаю", що людина, яка не признає ніякі людські почуття, називає їх фігньою, НЛП, вигадкою - насправді не є людиною, а є твариною. Тобто, ти сам себе нарік скотом - а потім жалієшся на "дюпутатів" - де логіка? Бо ГІДНІСТЬ - це також почуття.
Орiана Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 Адже ти сам колись говорив, що влада має здатність на самозбереження. А що це значить? А те - зміниться суспільство - влада змушена буде також мінятися, щоб зберегти себе - це ж аксіома. А поки ти тварина - ніякий "дюпутат" не буде на тебе зважати. Це не почни з себе, це - СТАНЬ СОБОЮ (людиною) Все що я пишу - ніяк не виправдовує чи покриває владу, порошенка, яценюка та інш. Воно ніяк не стосується есесеру, бо союз - це зовсім інша тема. Те, що я пишу - це ОСНОВА, причина і вихід - це істина, яку просто треба прийняти, а не сперечатися по ній. Хто сперчається - той відразу, автоматом випадає з процесу. І єдине, на що він здатний - це здіймати порох по дорозі - як ти тут на форумі. Хоча... забудь! люмпена мої слова не стосуються. мої слова стосуються людей, які люблять свою країну і не уявляють свого життя поза нею
Орiана Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 www.youtube.com/watch?v=MoSCQFTBepA www.youtube.com/watch?v=E4-8ZbZFF9I&feature=youtu.be ти все це перекреслив вище - не забувайся. користуйся тільки тим, що ти визнаєш. бо людна, яка не здатна відповісти взаємністю, ніколи не оцінить те, що отримує, вона його хіба змарнує ---- і ти це прекрасно знаєш.
MarkValerij Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 зміниться суспільство - влада змушена буде також мінятися, щоб зберегти себе - це ж аксіома. да. тико... я никак не пойму.. верней, теперь начал недопонимать... мож от того что недоперепил?.... - ты так талантливо придуриваешься? ... или и вправду недопонимаешь? - того что я все время пытаюсь тебе втюхать... с одной стороны это просто... но потом, правда, начинается пустота... потому как это - истина.... ....... и без этой пустоты... никакое суспильство никогда не изменится.... а если ты придуриваешься... тогда в этом есть смысл. смысл существования - тебя. и смысл правильный - потому как ты с этим никому не мешаешь.... и тебе позволят спокойно существовать... находя выход в мире сказок и иллюзий..
MarkValerij Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 перекреслив на самом же деле, наверное... к сожалению, никто еще не смог материальным.. даже ядерным оружием.. изменить идеальное. возможно потому, что идеи только обитают в сознании... а рождаются вне его...
MarkValerij Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 Я тобі "вішаю", що людина, яка не признає ніякі людські почуття, називає їх фігньою, НЛП, вигадкою - насправді не є людиною, а є твариною. согласен Тобто, ти сам себе нарік скотом - а потім жалієшся на "дюпутатів" - де логіка? Бо ГІДНІСТЬ - це також почуття. а этот переход мне непонятен... каким-то волюнтаризьмом отдает....
MarkValerij Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 Держава - це апарат УПРАВЛІННЯ Обов"язок держави - створити УМОВИ, щоб кожна людина могла ЗАРОБИТИ собі на квартиру. А ХТО НЕ МОЖЕ - тих забезпечити соціальним (державним) житлом В жодній цивілізованій ДЕРЖАВІ - не роздають квартири наліво і направо, навіть в тих, де високий рівень життя і твій сталін ніяких квартир не будував. Він роздавав квартири репресованих, а ще селив людей у бараках і підвальних приміщеннях. ___________ Поставити з ніг на голову, підправити поняття, якщо якесь з них не лягає у твою теорію - це і є твоя логіка таку логіку називають жіночою. ты забыла привести подтверждения своим и моим словам. подтверждение - это такая штучка, которая и отличает логику от логики... женской. в нашем случае - Украина, 5 республика Еуропы в 1980 году - теперь стала отстойным дерьмом с холопами, которые пока что нужны, чтобы оформить законно - по законам этой дерьмовой резервации - отбор земли у них. точно так же как оформили отбор заводов у этого скота - и скот даже не вякнул.
Орiана Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 а этот переход мне непонятен... каким-то волюнтаризьмом отдает.... Ми говоримо про ПОЧУТТЯ, які ти одного разу назвав фейком а потім підтвердив, що людина без почуттів - це тварина людина без почуттів - запросто кине батьків, коли ті збанкрутують так як ти зрікся України: эта хрень мне не родина. хахляндия ... с большой буквы через її бідність: Украина, 5 республика Еуропы в 1980 году - теперь стала отстойным дерьмом Що не так у моїй логіці? ти назвав себе твариною - і повністю це довів. Довів так переконливо, що в мене в цьому не залишилося жодних сумніві.
Орiана Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 Ти правий, жінки більше приділяють увагу словам, а не вчинкам. Колись ти говорив багато гарних слів і на їх фоні твої негідні вчинки я відносила як до випадковостей, непорозумінь - я їх повністю відкидала. Тепер, коли тобі вже нема потреби придурюватися - ти став собою - ці негідні вчинки гарно лягли пазликам у твою істинну суть І я жахнулася від побаченого Колись ти на запитання про твої найсильніші сторони назвав чесність. ЧЕСНИЙ негідник - а чому б ні?... Залишилося вияснити ще одне запитання: чи можна назвати брехнею локшину на вуха - вухастому лоху? Певно ні. А ти як вважаєш?
Орiана Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 подтверждение - это такая штучка, которая и отличает логику от логики... женской. в нашем случае - Украина, 5 республика Еуропы в 1980 году - теперь стала отстойным дерьмом Я це не заперечую, як і не підтверджую. Я на цю тему взагалі з тобою не розмовляю. Це ти постійно з"їзджаєш туди, в СРСР, бо це єдиний твій аргумент проти моїх слів. Тобто, з"їзд з теми - це і є твій аргумнт. Подивись визначення, що таке жіноча логіка. Ти - це класика жіночої логіки.
Орiана Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 Чому я так багато приділяю уваги твоїй персоні? - щоб всім було зрозуміло, така людина, як ти - думати інакше не може. Тобто, те, що ти тут понаписував - це нормально для тварини, скота, бидла Якщо комусь цікава думка тварини - це його проблеми. __________ Може ти вважаєш, що мій логічний ряд - десь неточний, чи я тебе не правильно зрозуміла, чи, можливо, ти під натиском моєї залізобетнної логіки - змінив свою думку - я залюбки послухаю і дам тобі відповідь На звичні твої випади - відповідати не буду
Орiана Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 Парламент Исландии не смог отправить в отставку правительство через офшорный скандал назви тепер ісландців - бидлом, терплячим і працьовитим ;)
Орiана Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 ты и вправду недопонимаешь? - того что я все время пытаюсь тебе втюхать... с одной стороны это просто... но потом, правда, начинается пустота... потому как это - истина.... ....... и без этой пустоты... никакое суспильство никогда не изменится.... Цю пустку завжди, в кожній нормальній країні, заповнювали ті 5-10% активних громадян, які є також і в Україні. Хоча, я, звичайно, на їх рахунок можу помилятися. У мене ж тепер підмочена репутація - після того, як я так ганебно помилилася в тобі. Тому напевне нічого стверджувати не можу. Та й ніхто не може, навіть ти: вчора говорив, що Україна скоро розвалиться, а сьогодні вже заявив інше: розвал відміняється, будуть ділити землю.
Орiана Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 Ты сама себе противоречишь, конкурс и баллы высокие на бюджете, но потом оказалось что самые высокие баллы у тех кто поступил за деньги. Или я не понимаю твоего слога... После конкурса на бюджет, если не прошел, на платную основу уже не попасть что ли??? У нас на бюджет попадают в первую очередь с большими баллами, если не прошел то успеешь подать на платное обучение. Поступил за деньги - дал взятку. На бюджетную и платную формы обучения заявления писали отдельно - соотвественно и тестирование тоже проходило отдельно. А вот можна ли было перевестись с бюджета на платный, если там не прошел по конкурсу - я не знаю, потому что преимущественно дети писали два заявления. Первыми проходили тестироване на платный - его еще использовали как тренировку перед тестированием на бюджет. Но потом учились все вместе - в группе половина были бюджетниками, а половина платили за обучение. Так было раньше Теперь ЗНО - внешнее независимое оценивание. И еще конкурс аттестатов.
MarkValerij Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 Хоча, я, звичайно меня давно мучает один вопрос, Ваше сиятельство личный... могу ли я его задать?.... если выбросить все Ваше энергетическое превосходство.... ой.. чё-т я не туда.. короче, правда мучает... ты кое-что говорила про свое дитятко... - ответь только - да или - нет. - в связи с твоими разговорами, тебе близко слово - беларусь? - или нет? Чому я так багато приділяю уваги твоїй персоні? - щоб всім було зрозуміло, така людина, як ти - думати інакше не може. Тобто, те, що ти тут понаписував - це нормально для тварини, скота, бидла Якщо комусь цікава думка тварини - це його проблеми. __________ Може ти вважаєш, що мій логічний ряд - десь неточний, чи я тебе не правильно зрозуміла, чи, можливо, ти під натиском моєї залізобетнної логіки - змінив свою думку - я залюбки послухаю і дам тобі відповідь На звичні твої випади - відповідати не буду если бы ты спала со мной в постели, возможно у тебя не было бы идиотских идей... аксиома
MarkValerij Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 .. а Стефани ушла. и ты.. и никто.. не в состоянии заполнить образовавшуюся пустоту..
ukrop.de Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 РФ на пороге грандиозного шухера. Экономика сыпется, вход пошли последние заначки срочно разбудите сралена
Орiана Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 - в связи с твоими разговорами, тебе близко слово - беларусь? - или нет? В Білорусі працює мій брат - на будівництві АЕ, яке спонсорує росія - їм вже два місяці затримують зарплату. А ще раніше часто їздив мій чоловік у відрядження - він добре знає, ЩО ТАКЕ Білорусь - без твоїх вологих фантазій. .. а Стефани ушла. и ты.. и никто.. не в состоянии заполнить образовавшуюся пустоту.. Наступну затичку своїх пустот вчи писати Україна - з великої літери Ну і сам також пиши...бо всяке може статися.........
дохтур Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 1.20-1,75р. -это был стандарт --------------- перебор во вранье выставляет тебя же как идиота полного 1-20 - это сдать 10 пустых бутылок. по времени, час - 1.5.... включая купить бормотухи (1-04) с закуской и позавтракать... А зачем мне врать?? :blink: Чтоб Ориане понравится ? В те времена бутылки не валялись как сейчас-это раз. Собирать их в то время ,уважающему себя молодому человеку ,это как сейчас пидарасом , педофилом и сепаратистом ,зашквариться. Но сдать бутылки которые дома накопились,это в принципе ,кошерно было. Для детей до 12 лет. 1,20-1,70 это была цена детского труда -не слишком тяжелого,но с 8.00 и до 17.00С перерывом на 1-2 часа. Взрослый за ту же работу получал в 2-3 раза больше .Обычно взрослый типо контролировал и подключался лишь в самый тяжелый момент...Скажем ,пасешь коров колхозных,какая то из них-телится.Вытянуть и принять теленка,нам ,пацанве,было не посилам,звали типо взрослого-дятла 25 лет,уже не хило унавоженного бормотухой......... Ты дорогой друг ,очень слаб в сельской специфике...
дохтур Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 РФ на пороге грандиозного шухера. Экономика сыпется, вход пошли последние заначки срочно разбудите сралена Как у Гоголя-вий...Поднимите мне веки! Дух сралена уже освобожден и витает над просторами мордора. .. а Стефани ушла. и ты.. и никто.. не в состоянии заполнить образовавшуюся пустоту.. Влюбиться в женщину не пробовал? -_-
MarkValerij Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 А зачем мне врать?? :blink: Чтоб Ориане понравится ? В те времена бутылки не валялись как сейчас-это раз. Собирать их в то время ,уважающему себя молодому человеку ,это как сейчас пидарасом , педофилом и сепаратистом ,зашквариться. Но сдать бутылки которые дома накопились,это в принципе ,кошерно было. Для детей до 12 лет. 1,20-1,70 это была цена детского труда -не слишком тяжелого,но с 8.00 и до 17.00С перерывом на 1-2 часа. Взрослый за ту же работу получал в 2-3 раза больше .Обычно взрослый типо контролировал и подключался лишь в самый тяжелый момент...Скажем ,пасешь коров колхозных,какая то из них-телится.Вытянуть и принять теленка,нам ,пацанве,было не посилам,звали типо взрослого-дятла 25 лет,уже не хило унавоженного бормотухой......... Ты дорогой друг ,очень слаб в сельской специфике... пока не знаю.. но врешь ты отчаянно... и .. как ни странно... поймать тебя можно только тем кто в теме. Ори поведется... лихой ты парень, док... но ты пиши слова - каждое твое слово - гвоздь в твоей гроб, твое разоблачение... - пока не понятно
ukrop.de Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 https://pp.vk.me/c543108/v543108621/125fc/_7VJ4YdBPXA.jpg
MarkValerij Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 Влюбиться в женщину не пробовал? -_- а что? - такое можно пробовать?...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.