katsman Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 без претензий на очередную ЗРАДУ: состояние трассы Одесса-Киев в двух словах--ПОЛНАЯ ЖОПА! http://botsman-katsman.com/free/397-dela-domashnie-ili-vremya-zadavat-voprosy.html
ukrop.de Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 а че хуйло плетет про скрипки за 2 млрд?
MarkValerij Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 а че хуйло плетет про скрипки за 2 млрд? мелкий ты укроп и хотелки твои мизерные - тебе нахрен, какой лапшой хуйло обвешает свое быдло?
MarkValerij Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 пошол нахуй мелочь пузатая так ты еще и попугай?... свое что придумать никак?... тебе не говорили... да наверняка каждый уже тебя мордой пихает в твое место возле параши
MarkValerij Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 на шустере. шо обсуждают? - в нормальной стране или подал бы в отставку, или ЗАСТАВИЛИ бы падлу - импичментом и позором. а в этой сраной хахляндии - треп и зомбоубеждаловка быдлоты шо...ну... ниче страшно... он же призиденть....мол, начальник.. и ему мол, положено. - а в исландии уже давно нахуй послали... - люди там живут. а не скот
MarkValerij Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 шустер. лещенко. ошибка. жалко. перечисляет конкретных судей, которые... ну.. типа плохие. это его манера и его конек. в этом он спец и знает много. и озвучивает... - борется... как говорит одна уважаемая госпожа. ну, поборет он этих 2-3 судей, даже уволят их... что о-о-очень сомнительно... а дальше? чем закончится эта его борьба, уважаемая госпожа? не знаете? я знаю. - тем же, чем закончилась борьба уважаемых Вами борцов с бриллиантовыми прокурорами - - выгонят нах. а почему?.... ЗЫ. укопчик, не пыхти - ты в этом совсем некопенгаген
Орiана Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 а почему?.... А тобі то що? Чим скоріше розвалиться Україна - тим швидше вас рашка завоює
MarkValerij Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=v3ELtNf86O8
Орiана Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 - а в исландии уже давно нахуй послали... - люди там живут. а не скот Не будь скотом - і в нас таке буде
MarkValerij Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 А тобі то що? Чим скоріше розвалиться Україна - тим швидше вас рашка завоює тебе единственной.. по блату и большому секрету... ты только ни-ко-му... по крайней мере на сейчас эта страна не развалится... ну, не совсем развалится... пока что.. знаешь почему?..... только ты... ни-ко-му.. это пока гусударственная тайна... о-о-очень скрываемая от... ну... от народа земля. ее нужно приватизировать по закону. понимаешь?... э-э-х-х.... не понимаешь ты...... - в предыдущей строчке - все слова - важные. Не будь скотом - і в нас таке буде не . не будет... - его патриёты, блин, захищають
Орiана Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 Краї?на — це територія з визначеними кордонами й населенням, що являє собою єдине ціле з погляду історії, культури, нації та в політико-географічному відношенні може бути незалежною або залежною. Країна не завжди є державою, наприклад Україна в 1900 р. була країною українців, але поділеною між Російською та Австро-Угорською імперіями ---------- ну, извини, диалог строится на логике. и только монолог - на вере. у тебя - Краї?на — це територія з визначеними кордонами и тут же - була країною українців, але поділеною між Російською та Австро-Угорською імперіями - бред с точки зрения любой логики. Якщо загальноприйняте визначення не лягає під твою теорію - це не означає що воно не правильне. Це означає, що в тебе помилкова теорія. Або ти керуєшся жіночою логікою. не . не будет... - его патриёты, блин, захищають Не бреши! Рівень підтримки Порошенка - найнижчий за весь період його президентства і продовжує падати. интересно.. в кёнигсберге тоже все днем спят?... Я її розбокувала - чекай. А ти мені мало цікавий - краще я на папужку подивлюся - він хоч прикольний
MarkValerij Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 Не бреши! Рівень підтримки Порошенка - найнижчий за весь період його президентства і продовжує падати. а хто в ате воюеть? - и за что???? - ведь уже самый тупой колорад понимает, что рфии лугандония и нах не нужна... - а патриёты и этого не понимають? а ежели хоть чуток понимають - что они там захищають, кроме как кондитерских номенклатурных паразитов - шоб ане , как и прежде, стригли стадо працьовытого и терплячого... логика, девочка, великая сила... Я її розбокувала - чекай. почему-то я сильно сумлеваюсь, что тебе за это она объявит благодарность с занесением трудовую книжку
MarkValerij Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 Якщо загальноприйняте визначення не лягає під твою теорію - це не означає що воно не правильне. Це означає, що в тебе помилкова теорія. Або ти керуєшся жіночою логікою. нет у меня ошибочных теорий... а будешь гнать - озвучу следствия из моих теорий.. - вот одно, к примеру. для тебя, там, типа батькивщина .. и прочая муть - это земля предков.. ну и прочая... так вот, следствием моих теорий такая картинка - - на тротуаре ты стоишь. тротуар - это асфальтированное место для плебса. и смотришь на землю своих предков огороженной колючей проволокой с табличкой - частная собственность - за пресечение границы спускаются собаки. злые. и млеешь ты от созерцания земли своих предков.... А ти мені мало цікавий - краще я на папужку подивлюся - він хоч прикольний меж прочим, для тебя старался.... ну что ж... насильно мил не будешь.... https://www.youtube.com/watch?v=v3ELtNf86O8
ukrop.de Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 https://pbs.twimg.com/media/Cfhy09yVAAAGpyI.jpg сегодня выловили в днепре представляю как ему разорвали жопу если так разукрасили рыло а вот и мультик про хуйла
Орiана Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 ведь уже самый тупой колорад понимает, что рфии лугандония и нах не нужна... Саме тому що не потрібна - вона платить лугандонським пенсіонерам пенсії і бюджетникам зарплати? Переправляє туди військову техніку, боєприпаси, соляру, своїх солдатів, які, до речі, застраховані на мільйони рублів. А може рашці і Абхазія не потрібна, і Придністров"я, і Сирія? _____________ Люмпены — деклассированные элементы, люди без социальных корней, нравственного кодекса, готовые безрассудно повиноваться сильному, то есть обладающему в данный момент реальной властью
ukrop.de Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 Саме тому що не потрібна - вона платить лугандонським пенсіонерам пенсії і бюджетникам зарплати? Переправляє туди військову техніку, боєприпаси, соляру, своїх солдатів, які, до речі, застраховані на мільйони рублів. А може рашці і Абхазія не потрібна, і Придністров"я, і Сирія? _____________ Люмпены — деклассированные элементы, люди без социальных корней, нравственного кодекса, готовые безрассудно повиноваться сильному, то есть обладающему в данный момент реальной властью Возле Авдеевки сбит российский беспилотник «Орлан-10» Фильм о том, кто и почему едет воевать за русский мир
Орiана Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 нет у меня ошибочных теорий... для тебя, там, типа батькивщина .. и прочая муть Батьківщина - муть Кохання - НЛП Дружба - єрунда а ти - суцільна брехня і відмінний імітарор ________
MarkValerij Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 Саме тому що не потрібна - вона платить лугандонським пенсіонерам пенсії і бюджетникам зарплати? Переправляє туди військову техніку, боєприпаси, соляру, своїх солдатів, які, до речі, застраховані на мільйони рублів. А може рашці і Абхазія не потрібна, і Придністров"я, і Сирія? а хто тебе сказал таку лажу? аж интересно... - что раша кому-то платит? днры-лнры платят, девочка. так же как и в абхазии и приднестровье. и технику гонит и наемников - только с целью, чтобы именно лнры-днры платили бюджетникам и пенсикам называется это - и рыбку съесть и ...зубов бояться - в лес не ходить а кому интересна судьба заложников этих маневров - тех же приднестровцев, абхазцев, лугандонцев? - это же отпетое быдло и скот, судьба которого и нах никому не интересна. но ты. патриётка, мля, - америку открыла, следуя кондитерскому призыву, продиктованному сговору с путькином.. - донбассюрия - это исконно бандеровська земля - и будем мы ее захищать до последней капли крови - потому, что там один придурок, наш, бандеровский придурок, не захотел сбежать от этой гнили... - и вот этот выдуманный повод дает простор зомбирования патриётов - идите, дохните на лугандонии, нах никому не нужной... вместо огородить колючей проволокой под током - и расстреливать всяку тварь, которая сунется. а-а.
MarkValerij Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 Батьківщина - муть Кохання - НЛП Дружба - єрунда а ти - суцільна брехня і відмінний імітарор ________ это правда. и не правда. разрешается данное противоречие просто. как ящик. народной мудростью - дорога ложка к обеду.
ukrop.de Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 Батьківщина - муть Кохання - НЛП Дружба - єрунда а ти - суцільна брехня і відмінний імітарор ________ та це просто дрочэр или па рузьки дрочер
Орiана Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 та це просто дрочэр или па рузьки дрочер Змушена погодитися, ще ніхто не навчився перетворювати скотину у людину, а я намріяла собі що зможу........... https://youtu.be/BKmK6eVCA_E?t=6126
MarkValerij Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 Змушена погодитися, ще ніхто не навчився перетворювати скотину у людину, а я намріяла собі що зможу........... https://youtu.be/BKmK6eVCA_E?t=6126 ошибка это отвечать... а значит, соглашаться с плебеем о вопросах не плебейских, - это ставить себя на его уровень. и сразу возникает кардинальный вопрос?... а индии , например... где официально... не подпольно, а законно, существуют касты... - правомерно ли обсуждать вопросы государства с представителями низшей касты?...
Орiана Опубліковано 8 квітня, 2016 Опубліковано 8 квітня, 2016 ошибка это отвечать... а значит, соглашаться с плебеем о вопросах не плебейских, - это ставить себя на его уровень. Та хто ж знав, що ти ТАКЕ... - дорога ложка к обеду. Тобто, любити батьків - тільки якщо вони подарують квартиру, машину, ... бути другом, але впливовій людині признавати Батьківщину - тільки якщо це буде не Україна, а приміром, США. І як виправдання - не можна сказати що я щось таке не підозрювала, але не хотіла СОБІ вірити. Ти чи не єдиний у моєму житті пошив мене в дурні. Повірити такому негіднику... Ти можеш городитися собою - чесно
MarkValerij Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 Та хто ж знав, що ти ТАКЕ... - дорога ложка к обеду. Тобто, любити батьків - тільки якщо вони подарують квартиру, машину, ... бути другом, але впливовій людині признавати Батьківщину - тільки якщо це буде не Україна, а приміром, США. І як виправдання - не можна сказати що я щось таке не підозрювала, але не хотіла СОБІ вірити. Ти чи не єдиний у моєму житті пошив мене в дурні. Повірити такому негіднику... Ти можеш городитися собою - чесно ....мать моя женщина....... в тебе несомненный талант. ты готовый депутат и политик. я б не смог в отведенное время сочинить такое произведение искусства.... для тех, кто невъедет, рассказываю - эти несколько фраз - обвинение соперника во лжи и ничтожестве, при помощи правды. которая на самом деле является ложью. высший пилотаж. браво.
Орiана Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 правды. которая на самом деле является ложью. ...для кожної нормальної людини але не для того, кому належать слова з мого підпису З.І. Моєму озчаруванню нема меж. Зрозумілою тобі мовою - це коли ти ввечері під кайфом лягаєш у ліжко з принцесою, а зранку прокидаєшся з беззубою смердючою бомжихою. Бр-ррр....
MarkValerij Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 Тобто, любити батьків - тільки якщо вони подарують квартиру, машину, ... а, ладно... до шашлыка еще 3 часа.... и еще мне жаль, в отличие от тебя, тех несчастных, забитых и приговоренных к рабству, которым ты вешаешь изощренную ложь на уши... ну, не ты... ты мне вешаешь, им вешают политики и дюпутаты все, конечно, очень долго, но хотя бы одну фразу... не главную. главной ты... не поняла?... или не захотела понять?... - ведь тогда зомбошедевр бы не получился... ну, да бог с ней так вот. - про папу с мамой, которые подарили квартиру. на этом держится эта, с позволения сказать , страна. - на быдлоте. которая уже 25 лет как не может понять - в каку жопу она попала. - ведь стоящие рядом слова - родители и подарили - это позволительно, оправданно и честно - ТОЛЬКО для СОВЕТСКОЙ власти. это советская власть, созданная Сталином, давала право родителям - ДАРИТЬ квартиру своим детям. потому как ОБЯЗАННОСТЬ в ПРЕДОСТАВЛЕНИИ бесплатного жилья - была на обществе и государстве. - теперь же родители - ОБЯЗАНЫ. не подарить, а ОБЕСПЕЧИТЬ жилье своим детям просто потому, что больше - НЕКОМУ. ... ну примерно где-то здесь по .... заметь - по одной-единственной твоей гениальной фразе....
MarkValerij Опубліковано 9 квітня, 2016 Опубліковано 9 квітня, 2016 ...для кожної нормальної людини але не для того, кому належать слова з мого підпису З.І. Моєму озчаруванню нема меж. Зрозумілою тобі мовою - це коли ти ввечері під кайфом лягаєш у ліжко з принцесою, а зранку прокидаєшся з беззубою смердючою бомжихою. Бр-ррр.... www.youtube.com/watch?v=MoSCQFTBepA www.youtube.com/watch?v=E4-8ZbZFF9I&feature=youtu.be
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.