Орiана Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Сколько лет я бился, может неумело и неубедительно, пытаясь вернуть тебя на грешную землю из идеалистического твоего мирка, сколько другие пытались - всё напрасно. Ти зрозумій, щоб комусь щось втюхати, треба мати або талант, як в Коріна, або авторитет. Таланту Коріна в тебе нема. Щодо авторитету - то який може бути авторитет у сцикуна і зрадника?! Тому сиди і не висовуйся, щоб я не згадала, як ти відзивався про побитих на Майдані - у тебе ж все зводиться до грошей. Щоб людина щось зробила за покликом душі - для тебе не існую - і туди ж про комунізм щось там патякає. Комунізм, де все тимається на свідомості. ТЬХУ!
MarkValerij Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Ти не боєць! Ти шмата. Після кожної невдачі ти падаєш в істерику, як баба, ось і сидів би десь на якомусь форумі для домогосподарок і клеїв баб - те, що в тебе получається якнайкраще. Чого ти лізеш коментувати політику, в якій ти повний нуль, а тим більше щось там пророкувати Скажи, хоч якесь передбачення, яких ти накропав купу велику - збулося бодай одне? Відповідаю відразу за тебе - одне, яке ти сам і влаштував. Тоді що ти тут пророкуєш про тих кому за 20? Що ти про них знаєш? одне?... это про беларусь? - сукабуду я там ни при чем про детей это не пророчество. к сожалению. это расчет. с учетом того молодого чела, который сейчас спит у меня на лестничной площадке... он перебивается случайными заработками... а также соседу снизу, который вообще не работает и живет за счет родственников.. и многих других.. а также знакомства с пенсионными законами по которым они не получат даже минимальной пенсии - ни-ког-да. этого мало ты считаешь?
MarkValerij Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 А чого так? тебя здесь не было. по всей видимости, согласно какому-то эксперименту...
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 на веру. и интуицию. для нормальных личное важнее всего остального. и у нее личный интерес. ... и еще она - женщина. Так їх в тебе також нема. І не роби вигляд, що ти про мене щось знаєш. Хоча міг, але не pfхотів. У мене нема нічого особистого, вірніше - Україна - і є мій особистий інтерес. Хочеш вір, а хочеш не вір, але це правда. Так, чого я прийшла... Ось про Порошенка, очікуваний фільм. Дуже вдало його змонтували - на чому він піарився - цим йому врізали в рило http://www.hromadske.tv/politics/podviine-zhittya-prezidenta/
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Ати Порошенка і цих людей змішав в одну купу. Та що там в одну - ти по Порошенку можна сказати проїхався дуже навіть лайт, а людей, які ризикували своїм життям, захищали Україну - змішав з лайном Я б ще тобі могла простити непорядність по відношенню до мене, але ЦИХ ЛЮДЕЙ я тобі ображати не дам - це запам"ятай. Ще одне криве слово - і я тебе позбавлю імунітету. Шкатулка його вже позбувся.
ukrop.de Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Оринана-ты либо удаляй его навечно либо я его за...бу для меня есть мало чего невозможного ему ничего не надо ему нужен кнут и хороший лом в жопу-больше ему ничего не надо оставь мне его на розтирзанье я их всех разорву на х
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 одне?... это про беларусь? - сукабуду я там ни при чем про детей это не пророчество. к сожалению. это расчет. с учетом того молодого чела, который сейчас спит у меня на лестничной площадке... он перебивается случайными заработками... а также соседу снизу, который вообще не работает и живет за счет родственников.. и многих других.. а также знакомства с пенсионными законами по которым они не получат даже минимальной пенсии - ни-ког-да. этого мало ты считаешь? Ну знаєш, навіть в США і ЕС - не всі мають престижні роботи. Як кажуть, хто на що вчився. АЛЕ ВЧИВСЯ, а не отримав посаду по блату. А ось мій малий заробляє 4 тис дол. У мене два племінники в районі живуть - також можна сказати перебиваються, як можуть, але крутяться, стараються. Наші люди тим і відрізняються, що вони завжди умудряються жити краще, ніж це є по статистиці. Так, вони не платять податки - на відміну від росіянців, наприклад, де їх так само грабують олігархи ще й повністю витрушують всі податки. Плюс субсидія - а що в тому поганого - також спосід забрати в держави СВОЄ. а йому обисцяному и вонючому подобаэться дрочити и шо ты маэшь з цим робыты він щодня приходитиме і намагатиметься какать я щодня посилатиму його просто на хуй Скоро тут буде інший модератор, я йду з форуму. Фактично, я вже пішла, але після Володіного демаршу змушена була повернутися поки назначать нового, якщо назначать, звичайно Оринана-ты либо удаляй его навечно либо я его за...бу для меня есть мало чего невозможного ему ничего не надо ему нужен кнут и хороший лом в жопу-больше ему ничего не надо оставь мне его на розтирзанье я их всех разорву на х Він любить гарний кнут - я знаю, так що можеш починати, але без збочень і кровопролиття.
СОЮЗ Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Ти зрозумій, щоб комусь щось втюхати, треба мати або талант, як в Коріна, або авторитет. Таланту Коріна в тебе нема. Щодо авторитету - то який може бути авторитет у сцикуна і зрадника?! Тому сиди і не висовуйся, щоб я не згадала, як ти відзивався про побитих на Майдані - у тебе ж все зводиться до грошей. Щоб людина щось зробила за покликом душі - для тебе не існую - і туди ж про комунізм щось там патякає. Комунізм, де все тимається на свідомості. ТЬХУ! Да, у Корина талант, он лучший. Ну, а по остальному - я же не виноват, что знал ещё осенью 13-го во что трансформируется вся эта "затея". Для меня Майдан 1 прошёл недаром, для тебя - мимо кассы. Смешно, если из-за этого записуют у сцикуни і зрадники. А вот тебя можно смело записать в дуры - ты на грабли будешь наступать до конца своего века. Вот такие идеалисты-грабельщики обычно государства и доводили до ... А коммунизм держится не только на сознательности вообще, а на осознании своей в нем выгоды.
СОЮЗ Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Оринана-ты либо удаляй его навечно либо я его за...бу для меня есть мало чего невозможного ему ничего не надо ему нужен кнут и хороший лом в жопу-больше ему ничего не надо оставь мне его на розтирзанье я их всех разорву на х Слышь, засранец, а тебя на Родине разыскивают за измену, ты об этом не забывай. Так что хлебало прикрой, бестолочь.
ukrop.de Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Слышь, засранец, а тебя на Родине разыскивают за измену, ты об этом не забывай. Так что хлебало прикрой, бестолочь. видал я твою родину тебя и и всех вас вместе взятых соответсвующие службы приняли решение зажать кацапстан в тиски да и конечноже п н х повторно
ukrop.de Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Ну знаєш, навіть в США і ЕС - не всі мають престижні роботи. Як кажуть, хто на що вчився. АЛЕ ВЧИВСЯ, а не отримав посаду по блату. А ось мій малий заробляє 4 тис дол. У мене два племінники в районі живуть - також можна сказати перебиваються, як можуть, але крутяться, стараються. Наші люди тим і відрізняються, що вони завжди умудряються жити краще, ніж це є по статистиці. Так, вони не платять податки - на відміну від росіянців, наприклад, де їх так само грабують олігархи ще й повністю витрушують всі податки. Плюс субсидія - а що в тому поганого - також спосід забрати в держави СВОЄ. Скоро тут буде інший модератор, я йду з форуму. Фактично, я вже пішла, але після Володіного демаршу змушена була повернутися поки назначать нового, якщо назначать, звичайно Він любить гарний кнут - я знаю, так що можеш починати, але без збочень і кровопролиття. назначать нового модератора или не назначать -это не важно важна сама суть суть идеи выбора свободы и мужества идти до конца сквозь терни и окружающие невзгоды
СОЮЗ Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 назначать нового модератора или не назначать -это не важно важна сама суть суть идеи выбора свободы и мужества идти до конца сквозь терни и окружающие невзгоды Полудурок, сюда уже и так никто из украинцев не забредает, а ты - давай модера. Уйдет Корин и можешь вешать на форуме замок. Кто ж захочет разговаривать с полудурками да ещё и модерируемыми? это тебя недолжно никак ебсти ибо ты гандон и тебе никто не разрешал открывать тут рот и всякий раз каждый день, приходя сюда я буду вручную посылать тебя на куй Можешь начинать, идиот.
ukrop.de Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 так и будет тока придешь сюда задрать ногу а тут тебе бац-пошол нахуй тебя тут на хую видали
Мастер_Вегард Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Скоро тут буде інший модератор, я йду з форуму. Фактично, я вже пішла, але після Володіного демаршу змушена була повернутися поки назначать нового, якщо назначать, звичайно Наташа, ты хоть саму себя не обманывай...И о каком демарше речь? Как ты, "уйдя с форума", с завидной регулярностью, рассказывала мне какой я модератор и носом в тапочки тыкала... Давай каждый будет отвечать за свои дела и поступки.... И не уйдешь ты никогда с форума и не будет тут никогда нового модератора и будут на этом форуме править бал алкоголик Корин и самовлюбленный идиот Союз.... И иного не дано.... Ты хоть и запрещаешь мне об этом говорить, но именно эти слова, год назад мне сказала Юля, а я смеялся и говорил ей, да не глупи, все будет не так....
СОЮЗ Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Пособие получил на апрель? Скока платять пострадавшим от нацизма? Наташа, ты хоть саму себя не обманывай... И о каком демарше речь? Как ты, "уйдя с форума", с завидной регулярностью, рассказывала мне какой я модератор и носом в тапочки тыкала... Давай каждый будет отвечать за свои дела и поступки.... О, кто к нам пришёл...? Мастак, есть просьба - забань меня навечно и ШКАТУЛКУ тоже. Это будет начало вашего конца.
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 А коммунизм держится не только на сознательности вообще, а на осознании своей в нем выгоды. У тебе діти є? Так ось, колись вони вирішать, що від тебе, старого пердуна, мало користі і вигоди і виженуть тебе з дому. Мастак, есть просьба - забань меня навечно и ШКАТУЛКУ тоже. Это будет начало вашего конца. Я можу забанити - по твоєму проханню. Пиши прохання на форумі
Мастер_Вегард Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Пособие получил на апрель? Скока платять пострадавшим от нацизма? О, кто к нам пришёл...? Мастак, есть просьба - забань меня навечно и ШКАТУЛКУ тоже. Это будет начало вашего конца. Я не модератор этого форума, обращайся к Ориане...И это было бы началом нового форума...
ukrop.de Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Пособие получил на апрель? Скока платять пострадавшим от нацизма? О, кто к нам пришёл...? Мастак, есть просьба - забань меня навечно и ШКАТУЛКУ тоже. Это будет начало вашего конца. а кто вы такие -гандоны и есть вы уйдете придут другие а к концу года ,когда кацапам не хуй будет жрать -останутся все нормальные правда,доктор ганс?
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 И это было бы началом нового форума... я і чурка
doctor_Ganz Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 а кто вы такие -гандоны и есть вы уйдете придут другие других тоже выебу а к концу года ,когда кацапам не хуй будет жрать -останутся все нормальные правда,доктор ганс? Ук, чё ты там хотел сказать? Я малость не в форме....добавь конкретики.
Мастер_Вегард Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 я і чурка Чурку и его аватары я забанил навечно перед своим "демаршем"...
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 назначать нового модератора или не назначать -это не важно важна сама суть суть идеи выбора свободы и мужества идти до конца сквозь терни и окружающие невзгоды Суть буде та сама
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Чурку и его аватары я забанил навечно перед своим "демаршем"... Тут не можна забанити навічно
stefani Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 вы что совсем уже что ли все с ума посходили
Мастер_Вегард Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Тут не можна забанити навічно Все можно, была бы воля...
stefani Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Тут не можна забанити навічно про юлечку смахивает на бред. тебе нужно успокоиться. иначе сгоришь
СОЮЗ Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Я не модератор этого форума, обращайся к Ориане... И это было бы началом нового форума... знаешь, ты чем-то напоминаешь Ориану - такой же неисправимый оптимист и идеалист витающий в облаках,верящий вопреки практике жизни. Не будет нового - будет Националистический форум дубль 2 с его печальным концом. Ты этого может не понимаешь, она - понимает, поэтому и Корин и я были недоторканными. а кто вы такие -гандоны и есть вы уйдете придут другие других тоже выебу а к концу года ,когда кацапам не хуй будет жрать -останутся все нормальные правда,доктор ганс? Ого-го, как много! У тебя-то хоть член есть? Ук, чё ты там хотел сказать? Я малость не в форме....добавь конкретики. чего там он может добавить? разве что навалять кучечьку...
ukrop.de Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 У тебе діти є? Так ось, колись вони вирішать, що від тебе, старого пердуна, мало користі і вигоди і виженуть тебе з дому. Я можу забанити - по твоєму проханню. Пиши прохання на форуміможете можете и не банить можно посылать вручную
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 Все можно, была бы воля... Тоді виходить Юрку ти заблокував, а я думала, що адмін А я ніколи не любила шаритися по опціях, мені цікавіше було поспілкуватися і виложити якнайбільше інформації А Юрка каже, що ми однакові... можете и не банить можно посылать вручную Ну если девушка просит...
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2016 Опубліковано 3 квітня, 2016 про юлечку смахивает на бред. тебе нужно успокоиться. иначе сгоришь Йди, йди, Коріна сьогодні вже не буде. про згориш, тобі краще було йому сказати - те, що він писав тут останнім часом - не інакше, як білою гарячкою назвати не можна.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.