MarkValerij Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 старва. шах и мат Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 это ознака безвыходности... предопределенности... кармы, блин... мать ее... Я не вірю у всесильність карми Коли я бачу, що вона мене заганяє в кут - я роблю щось зовсім дурне. купити сережки - хоча б раз таке, чого карма від тебе не чекала не просто комусь, а мені Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 и мат мені? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 менi Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 мені? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 ,,,kzдь.........ты училась или тебя учили - и все равно хрен этому научишь. ты понимаешь это почти также как я... лучше, блядь, - лучше., зараза. - это меня злит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 мені https://youtu.be/P50hi7ibXrM?t=269 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 https://youtu.be/P50hi7ibXrM?t=269......Наташа....не дави, я тебя помню... остальных нафик... ты классная.. и ты .. и не дави... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 ...... и не дави... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 Мы обе ошибались в людях. Только я своим ошибкам радовалась - даже больше, чем удачам А ошибки Кати огорчали Знаешь... я тогда не хотела ничего говорить. Тогда это выглядело бы,как старание оправдаться. И весь сыр-бор разгорелся из-за Рабиновича... У Сани был тогда тяжелый период,а Раби бил по живому.... Я тогда просто специально пошла против течения и писала совсем не то, что я собой представляла. И, практически все, кто тогда свалился на форум, сейчас на стороне Украины. Кроме одного... Ну, и Саня... читая его все время вспоминаю слова Шевченко "славних прадідів великих правнику погані.." А так... я вообще никогда своих взглядов не меняла... Иногда, правда, выступала в роли провокатора))))) А кое-кто принимал это за чистую монету... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 ... знаешь.. никогда в жизни бы не поверил, что существуют такие ведьмы как ты. - честно. даже если будут расстреливать.... - веришь?... - даже до сих пот не верю.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 Знаешь... я тогда не хотела ничего говорить. Тогда это выглядело бы,как старание оправдаться. И весь сыр-бор разгорелся из-за Рабиновича... У Сани был тогда тяжелый период,а Раби бил по живому.... Я тогда просто специально пошла против течения и писала совсем не то, что я собой представляла. И, практически все, кто тогда свалился на форум, сейчас на стороне Украины. Кроме одного... Ну, и Саня... читая его все время вспоминаю слова Шевченко "славних прадідів великих правнику погані.." А так... я вообще никогда своих взглядов не меняла... Иногда, правда, выступала в роли провокатора))))) А кое-кто принимал это за чистую монету... у тебя были взгляды?.... это не так просто.. - докажи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 у тебя были взгляды?.... это не так просто.. - докажи. Доказывать? ТЕБЕ??? С какого бодуна? Я ничего и никогда не доказываю ... Кроме теорем по геометрии, когда то в школе... Доказывать и оправдываться - это уже признавать сволю слабость Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 Доказывать? ТЕБЕ??? С какого бодуна? Я ничего и никогда не доказываю ... Кроме теорем по геометрии, когда то в школе... Доказывать и оправдываться - это уже признавать сволю слабость согласен.ты прошла тест на личность, которая имеет право на свое мнение Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 ... знаешь.. никогда в жизни бы не поверил, что существуют такие ведьмы как ты. - честно. даже если будут расстреливать.... - веришь?... - даже до сих пот не верю.... відьма, відьма, а що тут було я не знаю http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=567531 шепни на вушко - а? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 Знаешь... я тогда не хотела ничего говорить. Тогда это выглядело бы,как старание оправдаться. И весь сыр-бор разгорелся из-за Рабиновича... У Сани был тогда тяжелый период,а Раби бил по живому.... Ти мене не зрозуміла - я про деяких людей думала гірше, ніж вони були насправді і тепер дуже рада, що помилялася. І трохи відчуваю вину ... перед тобою і перед Едіком і перед otchim-ом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 Ти мене не зрозуміла - я про деяких людей думала гірше, ніж вони були насправді і тепер дуже рада, що помилялася. І трохи відчуваю вину ... перед тобою і перед Едіком і перед ... забула нік, зараз гляну - він недавно був тут - нагороду свою показував. Эдик - и для меня приятная неожиданность)))) У Леопольда погиб сын... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 пішов спати... :wacko: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 Эдик - и для меня приятная неожиданность)))) У Леопольда погиб сын... в АТО? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 в АТО? Да. Я тоже не знала.Это мне Люда сказала. Она у нас тоже была- ник не помню. Лео об этом у Кикахи на форуме писал..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2015 Він останній раз тут був - щось таке писав незрозуміле. Звинувачував мене у всіх смертних гріхах, говорив весь час про Свободу - що такі як я привели її до влади і повинні відчувати за це провину так наче у Свободі корінь зла... і ще щось... я вже не пам"ятаю я його забанила назавжди Може, коли б знала про сина, то б потерпіла його лють Жалко, звичайно. Мій то чого пішов - йому по віку вже не було положено - щоб молоді не йшли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.