Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Опубліковано 20 листопада, 2015 ....а взагали грешно изгаляться над больными людьми Больными? Шо за біда? - виздоровіють А ось я цілком можливо наступне своє 36-ліття буду святкувати в статусі бабуні - ось де ах-ах... :huh:
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Опубліковано 20 листопада, 2015 ты ее не понял. за все время что я ее знаю она своего мнения (основного) не меняла, в отличие от рыжей к примеру Мы обе ошибались в людях. Только я своим ошибкам радовалась - даже больше, чем удачам А ошибки Кати огорчали
MarkValerij Опубліковано 20 листопада, 2015 Опубліковано 20 листопада, 2015 Больными? Шо за біда? - виздоровіють А ось я цілком можливо наступне своє 36-ліття буду святкувати в статусі бабуні - ось де ах-ах... :huh: девочка прошлого столетия. я не совсем понимаю... а ты ваще не понимаешь нового времени..- твоя карма теперь... помогать.., верней отслеживать и переживать... не только из-за деток но и из-за внуков.... пролей мне бальзам... - скажи, что я не прав
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Опубліковано 20 листопада, 2015 девочка прошлого столетия. я не совсем понимаю... а ты ваще не понимаешь нового времени.. - твоя карма теперь... помогать.., верней отслеживать и переживать... не только из-за деток но и из-за внуков.... пролей мне бальзам... - скажи, что я не прав Як тобі пояснити... не знаю... ну ось коли в мене були якісь проблеми - я цього не боялася але боюся, що такі проблеми будуть у моїх дітей Я відчуваю, що буду за них переживати - лише тепер і не за внуків, а за дітей - дивно, правда? ты не прав... а подихай мені у слухавку... :rolleyes:
MarkValerij Опубліковано 20 листопада, 2015 Опубліковано 20 листопада, 2015 Як тобі пояснити... не знаю... ну ось коли в мене були якісь проблеми - я цього не боялася але боюся, що такі проблеми будуть у моїх дітей Я відчуваю, що буду за них переживати - лише тепер і не за внуків, а за дітей - дивно, правда? ты не прав... а подихай мені у слухавку... :rolleyes: нет. не дивно совсем. ты нормальная. и ты их лучше других знаешь...... на гребанном подсознательном уровне. я не знаю как это можно уничтожить. для таких как мы. никак.
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2015 Опубліковано 20 листопада, 2015 нет. не дивно совсем. ты нормальная. тому що переживання - це ознака старості ;)
MarkValerij Опубліковано 20 листопада, 2015 Опубліковано 20 листопада, 2015 тому що переживання - це ознака старості ;)тому що переживання - це ознака старості?...... не, детка, - это ознака безвыходности... предопределенности... кармы, блин... мать ее...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.