MarkValerij Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 Грудью вперёд бравой! Флагами небо оклеивай! Кто там шагает правой? Левой! Левой! Левой! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 вызвали хранцузов... а я знаю по ихнему только - хенде хох и гитлер капут... це німецькою а французькою - ти знаєш інше слово Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 Грудью вперёд бравой! Флагами небо оклеивай! Кто там шагает правой? Левой! Левой! Левой! капець! :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 це німецькою а французькою - ти знаєш інше слово ах да, точно знаю.. и не одно - месье, же не манж па сис жур... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 ах да, точно знаю.. и не одно - месье, же не манж па сис жур... поліглот... вивчи ще ось цю - мож знадобиться Мон папа, не ве па, Ке же дансе, ке же дансе. Мон папа, не ве па, Ке же дансе ла полька. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 месье, же не манж па сис жур... А там вебки нема? - я б полюбувалася... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 А там вебки нема? - я б полюбувалася...хи-хи... хотя иногда небо бывает синим... когда ветер.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 хи-хи... http://www.hibiny.com/webcam/item/66 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 http://www.hibiny.com/webcam/item/66 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 Жалко... завтра ці запитання розтануть, як перший сніг Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 Жалко... завтра ці запитання розтануть, як перший сніг я все забыл.. это как джек Лондон... или нет? - взгляд из окна.. или случайный отрывок из чужой истории..... наплюй и забудь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 .. наплюй и забудь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 Янук мав всі шанси ввійти в історію як реформатор, але він був надто сцикливий. Тому не треба говорити про якусь патову ситуацію - там було банальне боягузство. та і що можна було чекати від чоловіка, який впав без свідомості - від звичайного яйця. Не мог. Рыпнулся - его бы свои закопали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 23 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 Не треба - мені була цікава думка тільки Коріна. Що з цього приводу думають інші чоловіки - мені байдуже.Правильно. И мне не пришлось решать где ставить запятую - казнить нельзя помиловать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2015 Правильно. И мне не пришлось решать где ставить запятую - казнить нельзя помиловать. тим більше, цей вибір тобі дається дуже важко. ти, певно, замовлення в кафе чи ресторації - робиш так само важко - ні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2015 Не мог. Рыпнулся - его бы свои закопали. Хто? Янук був призначений путіним - головним по Україні, тому закопати його міг тільки він, або хтось з його волі. А Янук - робив все, що йому казали - і не його вина, що хазяїн ідіот. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.