MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 ностальгия и ты и музыка -несовместимые вещи, - перерегулирование
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 досконале, ептить.... та она просто на тебя похожа звідки ти знаєш? --- справді схожа на мене 18-тилітню, я навіть бігала дивитися :blink: якщо б мені зробили дорослу зачіску і макіяж... ти про це не міг знати, бо я тепер на неї мало схожа, можна сказати, зовсім не схожа сча... ось http://s017.radikal.ru/i434/1509/e7/a9959ca898c5.jpg
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 ностальгия и ты и музыка -несовместимые вещи, - перерегулирование ти правий - з ностальгією переборщила --- але це на зараз, свіжу голову, тоді було в самий раз а ти вчора не слухав... :rolleyes:
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 ти правий - з ностальгією переборщила --- але це на зараз, свіжу голову, тоді було в самий раз а ти вчора не слухав... :rolleyes: тоді було в самий раз ....от это я и понял. а писал от зависти. - мы тупо до синевы надирались. традиция, шо поделаешь
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 тоді було в самий раз .... от это я и понял. а писал от зависти. - мы тупо до синевы надирались. традиция, шо поделаешь :rolleyes:
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 звідки ти знаєш? --- справді схожа на мене 18-тилітню, я навіть бігала дивитися :blink: якщо б мені зробили дорослу зачіску і макіяж... ти про це не міг знати, бо я тепер на неї мало схожа, можна сказати, зовсім не схожа сча... ось http://s017.radikal.ru/i434/1509/e7/a9959ca898c5.jpg знаешь, а я сначала хотел написать не похожа , а как две капли.... - внешняя похожесть улавливается сразу, но есть еще что-то... не знаю таких слов.. взгляд.. выражение лица.. или аура?... - и именно теперь. - посмотри на себя в детстве - там нет этого взгляда. взгляда нежной кобры... желающей усыновить кролика....
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 ... желающей усыновить кролика.... Шо-то Вы сёдня непривычно шутливы - неуж-то отопление включили?
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 Шо-то Вы сёдня непривычно шутливы - неуж-то отопление включили?э-э... не поверишь... вчера квасили с расчета в том числе и на погоду... - а сегодня здесь +21. а здесь + 21 - все равно как у нас + 30.... полный облом
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 э-э... не поверишь... вчера квасили с расчета в том числе и на погоду... - а сегодня здесь +21. а здесь + 21 - все равно как у нас + 30.... полный облом так у вас к лету идет...--- я Вам завидую :rolleyes: P.S. капець, Корін, я думала ти з проксі - як тебе туди занесло?
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 так у вас к лету идет...--- я Вам завидую :rolleyes:не завидуй - уже завтра +15. через 3 дня +10. и еще через 2 дня +5.... и это только днем... а отопление так и не включили...
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 Про що ж ти з ними за квашенням розмовляєш? :blink:
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 Про що ж ти з ними за квашенням розмовляєш? :blink:у вас у всех - и у тебя в том числе, и у меня было.. - превратное представление об здесь. да. так вот по моим субъективным подсчетам здесь 50% украинцы, 40%... из средней Азии... и 10% приезжие. вот такой расклад
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 у вас у всех - и у тебя в том числе, и у меня было.. - превратное представление об здесь. да. так вот по моим субъективным подсчетам здесь 50% украинцы, 40%... из средней Азии... и 10% приезжие. вот такой расклад а до чого тут національність? на Донбасі 25% жителів - вихідці з ЗУ Мого брата жінка, галичанка - має рідну тітку в Запоріжжі - то все її потомство за путіна, новосросію і проти України.
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 а до чого тут національність? на Донбасі 25% жителів - вихідці з ЗУ Мого брата жінка, галичанка - має рідну тітку в Запоріжжі - то все її потомство за путіна, новосросію і проти України. а кто, кроме тебя, говорил о национальности?... - я их не спрашивал... они из украины. - или родились или жили там, или бабушки или родители оттедова..- это просто факт. - совершенно без политических предпочтений
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 а ти повернешся?нет.... на этой неделе - точно нет
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 Буває, що дофіга справ, а ти нічого не робиш - і так огидно відразу на душі...... і все одно нічого не робиш :blink:
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 Буває, що дофіга справ, а ти нічого не робиш - і так огидно відразу на душі...... і все одно нічого не робиш :blink:это бывает.... по молодости..
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 а кто, кроме тебя, говорил о национальности?... - я их не спрашивал... они из украины. - или родились или жили там, или бабушки или родители оттедова.. - это просто факт. - совершенно без политических предпочтений Хоча, в іншої, моєї знайомої, брат живе, здається в Іркутську, і одружений на кацапці - то минулого року вони в розпал Майдану приїжджали до Львова, ходили на мітинги і при зустрічі москалька кричала: Слава Україні! --- я про тих 85% підтримки Хуйла --- малюють?
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 это бывает.... по молодости.. значить я ще молода... :rolleyes: кАроче, є пару фоток - прикольних - чекай, зара буде... щоб не розслаблявся......... :wacko:
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Опубліковано 12 вересня, 2015 Хоча, в іншої, моєї знайомої, брат живе, здається в Іркутську, і одружений на кацапці - то минулого року вони в розпал Майдану приїжджали до Львова, ходили на мітинги і при зустрічі москалька кричала: Слава Україні! --- я про тих 85% підтримки Хуйла --- малюють? шо малюють - точно. а сколько? - никто не знает
MarkValerij Опубліковано 13 вересня, 2015 Опубліковано 13 вересня, 2015 а на якій вулиці?2 часа ночи... абалдеть.. хорошо, что я уже сплю...
Натуся Опубліковано 13 вересня, 2015 Опубліковано 13 вересня, 2015 2 часа ночи... абалдеть.. хорошо, что я уже сплю... Прикинь, Корін, хтось вночі мій пароль зламав
Натуся Опубліковано 13 вересня, 2015 Опубліковано 13 вересня, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=eoHYnWRQq9w
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.