MarkValerij Опубліковано 3 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 3 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 3 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=oLN5j39wg3o&spfreload=10 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 4 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2015 ничёсе за хлебушком сходил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 4 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2015 ничёсе за хлебушком сходил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 5 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 жовтня, 2015 все про чё ты пишешь - святая правда. ..вот только одна подсказка - все, что ты детально описываешь. делается не для или не против укр.народа. - все это делается, чтобы срану рашу, стоящую на коленях. - мокнуть лишний раз мордой в говно остаётся только написать дату начала "мокнуть лишний раз мордой в говно" ноябрь2013. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 жовтня, 2015 Мокаем, мокаем... а им только в удовольствие Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 5 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 жовтня, 2015 Мокаем, мокаем... им только в удовольствие а нам-то как приятно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 жовтня, 2015 а нам-то как приятно! Не НАМ, а ВАМ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 6 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 жовтня, 2015 Не НАМ, а ВАМ...тебе что - неприятно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 7 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 7 жовтня, 2015 тебе что - неприятно? мені - Н А Б Р И Д Л О Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 7 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 7 жовтня, 2015 А про реформы кто-то хочет поговорить? Я тут посчитал: кароч если прям сегодня Украина проведет реформы и начнет расти темпами Китая, то к ВВП своего 2013 года мы вернемся лишь в 2019 году. Делаем выводы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 7 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 7 жовтня, 2015 А про реформы кто-то хочет поговорить? Я тут посчитал: кароч если прям сегодня Украина проведет реформы и начнет расти темпами Китая, то к ВВП своего 2013 года мы вернемся лишь в 2019 году. Делаем выводы. И какие же это реформы которые заставят экономику развиваться? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 7 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 7 жовтня, 2015 мені - Н А Б Р И Д Л О как я тебя понимаю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 7 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 7 жовтня, 2015 И какие же это реформы которые заставят экономику развиваться?ПриватизацияДецентрализация Работающие суды Гарантия защиты частной собственности и пр. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 9 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2015 Красава... https://www.youtube.com/watch?v=9wxjuq7Sd8g Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 9 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2015 как я тебя понимаю... А як Я тебе розумію... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 9 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2015 ничёсе за хлебушком сходил капець, Корін, я починаю хвилюватися - мож ти ногу зламав чи ти приїхав, а в тебе вдома живе чужа людина? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 10 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2015 скажи, Корін, а якщо б ти випадково дізнався, що твоя жінка тобі зраджувала - ти б її покинув? Психологи выяснили различия в отношении мужчин и женщин к изменам https://inforesist.org/psihologi-vyiyasnili...hhin-k-izmenam/ wt ythsdyjwsyyt ghjotyyz - yf;fkm? ifycsd vfkj/// Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 10 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2015 Приватизация Децентрализация Работающие суды Гарантия защиты частной собственности и пр. Приватизация... так называемая "большая приватизация" у нас уже была. Хотелось бы спросить - и шо она тебе, мне и о - нашей Натусе дала?И еще - как это во Хранции автопромышленность, находящаяся в в управлении государства, показывает неплохие результаты? Может дело не в форме собственности, а в чем-то другом? Возьмем частное предприятие - им управляет, как правило, не владелец, а наемный менеджмент. Возьмем госпредприятие - им управляет опять же - наемный менеджмент. Так в чем же разница? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 10 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2015 капець, Корін, я починаю хвилюватися - мож ти ногу зламав чи ти приїхав, а в тебе вдома живе чужа людина?Не переймайся - з"явыться. Такое уже бывало... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 10 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2015 Не переймайся - з"явыться. Такое уже бывало... А чого він це написав? - Я в неті погуглила - так пишуть, коли якась неприємність стається Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 11 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2015 тінь твоєї усмішки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.