Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 вопрос конечно интересный... долго думала? да кілька років Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 да кілька років умная ... но невнимательная Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 Ева вон который день заходит... и боится что написать... - тебя , видимо, боится... Чому боїться? - вона пише всі її коменти я Юльці відправляю вона ж за неї поручилася - нехай тепер на них відповідає Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 умная ... но невнимательная покинув би чи ні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 Випадковість з кожним може статися - давай відповідай, чи боїшся навіть про таке думати?а-а-а.. ладно, пока эти , мля, соберутся бутылку открыть... я тебе поведаю прописные истины. которые не зависят от нас... внимайситуация проста як двери... ну не для блондинок понятно. - если ты узнаешь, что тебе изменяют... - случайно, конечно... - это значит, что уже не считается принятым скрывать измену от тебя - значит - тебя уже бросили.... - и твои хотелки бросить -не бросить - уже никого не е..интересуют Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 значит - тебя уже бросили.... - и твои хотелки бросить -не бросить - уже никого не е..интересуют А если НЕ бросили и интересуют? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 бо дізнався ти випадково - зовсім випадково а міг і не дізнатися Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 А если НЕ бросили и интересуют?та не... такого счастья для мужика не бывает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 бо дізнався ти випадково - зовсім випадково а міг і не дізнатися ага. типа случайно подглядывал из соседней комнаты через щель? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 та не... такого счастья для мужика не бывает ти там знаєш... то як? - покинув би? - жінка ж також могла зрадити випадково Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 не, у меня такое было.. по молодости...когда мы в дребезги шли с друзьями и не заметили что моя пассия следует... э-э-э.. читсто случайно сзади на расстоянии. и чисто случайно нам попались дэвушки, к которым мы ... в своем состоянии не могли пройти мимо.. и начали....... и на самом интересном месте об меня побили зонтик... кстати настоящий дамский японский зонтик... теперь таких не делают... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 ага. типа случайно подглядывал из соседней комнаты через щель? Ти поїхав, як ось зараз - в якусь богомзабуту місцину - там за випивкою у твого собутильника випадає фото - ти бачиш на ньому свою жінку - запитуєш, що це за фото, мужик відповідає, що це було, наприклад, на курсах підвищення кваліфікації - і показує на твою жінку: а ось ця гаряча штучка, ми з нею на прощальній вечірці... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 ти там знаєш... то як? - покинув би? - жінка ж також могла зрадити випадково я чё похож на идиёта? женщина случайно провинилась... теперь ее грызет чувство вины - делай - НУ ШО ХОШЬ - пей, гуляй - и тебя всегда встретят, накормят уложат - и на утро дадут похмелиться... э-э-э-э-х-х-х-х.... вот это жизнь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 Ти поїхав, як ось зараз - в якусь богомзабуту місцину - там за випивкою у твого собутильника випадає фото - ти бачиш на ньому свою жінку - запитуєш, що це за фото, мужик відповідає, що це було, наприклад, на курсах підвищення кваліфікації - і показує на твою жінку: а ось ця гаряча штучка, ми з нею на прощальній вечірці...подробно расспросить - как и что.... и если с ним было лучше - приехать и набить морду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 не, у меня такое было.. по молодости...когда мы в дребезги шли с друзьями и не заметили что моя пассия следует... э-э-э.. читсто случайно сзади на расстоянии. и чисто случайно нам попались дэвушки, к которым мы ... в своем состоянии не могли пройти мимо.. и начали....... и на самом интересном месте об меня побили зонтик... кстати настоящий дамский японский зонтик... теперь таких не делают... Ось тому я в сумочці ношу пва - щоб парасольки не псувати - і при чому тут ти? Нехай вона волосся під нуль зістригає гусак!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 подробно расспросить - как и что. ... и если с ним было лучше - приехать и набить морду. за один раз важко розібратися - краще чи ні Значить, не покинув би - так? Я б також не покинула :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 я чё похож на идиёта? женщина случайно провинилась... теперь ее грызет чувство вины - делай - НУ ШО ХОШЬ - пей, гуляй - и тебя всегда встретят, накормят уложат - и на утро дадут похмелиться... э-э-э-э-х-х-х-х.... вот это жизнь... ХАМ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 за один раз важко розібратися - краще чи ні Значить, не покинув би - так? Я б також не покинула :rolleyes: всегда нужно помнить народную мудрость... - если твоя жена не нужна никому зачем она тебе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 ХАМ!... если что и угадал - то чисто случайно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 ... если что и угадал - то чисто случайно... ти не уважний до дрібниць - тому нічого вгадати не можеш - апріорі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 всегда нужно помнить народную мудрость... - если твоя жена не нужна никому зачем она тебе? це дуже суперечлива мудрість мені подобається інша: кожний має право на помилку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 ти не уважний до дрібниць - тому нічого вгадати не можеш - апріорі ох, с огнем играешь... - у меня все мелочи на учете.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 це дуже суперечлива мудрість мені подобається інша: кожний має право на помилку категорически не согласен. - никто не имеет права на ошибки. но каждый имеет право на приключение Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 у меня все мелочи на учете.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 на приключение ОДНО? А то у некоторых - жизнь - одно большое приключение :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 Щоб ти не сумнівався - музику я вибрала - ЩЕ ДО ТОГО, як прочитала твої відповіді. Ось... У когось життя - суцільна пригода, а в мене - суцільна випадковість. Все хороше, що зі мною трапляється - завжди випадковість. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 ОДНО? А то у некоторых - жизнь - одно большое приключение :rolleyes: черт...черт.. - только ты могла это заметить. ты в самделе опасная штучка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 Щоб ти не сумнівався - музику я вибрала - ЩЕ ДО ТОГО, як прочитала твої відповіді. Ось... У когось життя - суцільна пригода, а в мене - суцільна випадковість. Все хороше, що зі мною трапляється - завжди випадковість. не сыпь мне соль на сахар. я ... как бы фаталист... или что-то вродь того - никогда не поверю, что кто-то может что-либо делать по своему хотению..- у каждого своя карма.. твоя нравится - у тебя абсолютный вкус к красоте... у меня только одно достоинство - могу самую толстую книжку открыть на любом месте, почитать пару фраз - понять все, что хотел сказать автор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 18 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2015 у меня только одно достоинство........... :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.