MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 ностальгия и ты и музыка -несовместимые вещи, - перерегулирование Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 досконале, ептить.... та она просто на тебя похожа звідки ти знаєш? --- справді схожа на мене 18-тилітню, я навіть бігала дивитися :blink: якщо б мені зробили дорослу зачіску і макіяж... ти про це не міг знати, бо я тепер на неї мало схожа, можна сказати, зовсім не схожа сча... ось http://s017.radikal.ru/i434/1509/e7/a9959ca898c5.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 молоді всі схожі ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 ностальгия и ты и музыка -несовместимые вещи, - перерегулирование ти правий - з ностальгією переборщила --- але це на зараз, свіжу голову, тоді було в самий раз а ти вчора не слухав... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 ти правий - з ностальгією переборщила --- але це на зараз, свіжу голову, тоді було в самий раз а ти вчора не слухав... :rolleyes: тоді було в самий раз ....от это я и понял. а писал от зависти. - мы тупо до синевы надирались. традиция, шо поделаешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 тоді було в самий раз .... от это я и понял. а писал от зависти. - мы тупо до синевы надирались. традиция, шо поделаешь :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 звідки ти знаєш? --- справді схожа на мене 18-тилітню, я навіть бігала дивитися :blink: якщо б мені зробили дорослу зачіску і макіяж... ти про це не міг знати, бо я тепер на неї мало схожа, можна сказати, зовсім не схожа сча... ось http://s017.radikal.ru/i434/1509/e7/a9959ca898c5.jpg знаешь, а я сначала хотел написать не похожа , а как две капли.... - внешняя похожесть улавливается сразу, но есть еще что-то... не знаю таких слов.. взгляд.. выражение лица.. или аура?... - и именно теперь. - посмотри на себя в детстве - там нет этого взгляда. взгляда нежной кобры... желающей усыновить кролика.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 ... желающей усыновить кролика.... Шо-то Вы сёдня непривычно шутливы - неуж-то отопление включили? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 Шо-то Вы сёдня непривычно шутливы - неуж-то отопление включили?э-э... не поверишь... вчера квасили с расчета в том числе и на погоду... - а сегодня здесь +21. а здесь + 21 - все равно как у нас + 30.... полный облом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 э-э... не поверишь... вчера квасили с расчета в том числе и на погоду... - а сегодня здесь +21. а здесь + 21 - все равно как у нас + 30.... полный облом так у вас к лету идет...--- я Вам завидую :rolleyes: P.S. капець, Корін, я думала ти з проксі - як тебе туди занесло? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 так у вас к лету идет...--- я Вам завидую :rolleyes:не завидуй - уже завтра +15. через 3 дня +10. и еще через 2 дня +5.... и это только днем... а отопление так и не включили... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 Про що ж ти з ними за квашенням розмовляєш? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 Про що ж ти з ними за квашенням розмовляєш? :blink:у вас у всех - и у тебя в том числе, и у меня было.. - превратное представление об здесь. да. так вот по моим субъективным подсчетам здесь 50% украинцы, 40%... из средней Азии... и 10% приезжие. вот такой расклад Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 у вас у всех - и у тебя в том числе, и у меня было.. - превратное представление об здесь. да. так вот по моим субъективным подсчетам здесь 50% украинцы, 40%... из средней Азии... и 10% приезжие. вот такой расклад а до чого тут національність? на Донбасі 25% жителів - вихідці з ЗУ Мого брата жінка, галичанка - має рідну тітку в Запоріжжі - то все її потомство за путіна, новосросію і проти України. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 а ти повернешся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 а до чого тут національність? на Донбасі 25% жителів - вихідці з ЗУ Мого брата жінка, галичанка - має рідну тітку в Запоріжжі - то все її потомство за путіна, новосросію і проти України. а кто, кроме тебя, говорил о национальности?... - я их не спрашивал... они из украины. - или родились или жили там, или бабушки или родители оттедова..- это просто факт. - совершенно без политических предпочтений Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 а ти повернешся?нет.... на этой неделе - точно нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 Буває, що дофіга справ, а ти нічого не робиш - і так огидно відразу на душі...... і все одно нічого не робиш :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 Буває, що дофіга справ, а ти нічого не робиш - і так огидно відразу на душі...... і все одно нічого не робиш :blink:это бывает.... по молодости.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 а кто, кроме тебя, говорил о национальности?... - я их не спрашивал... они из украины. - или родились или жили там, или бабушки или родители оттедова.. - это просто факт. - совершенно без политических предпочтений Хоча, в іншої, моєї знайомої, брат живе, здається в Іркутську, і одружений на кацапці - то минулого року вони в розпал Майдану приїжджали до Львова, ходили на мітинги і при зустрічі москалька кричала: Слава Україні! --- я про тих 85% підтримки Хуйла --- малюють? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 это бывает.... по молодости.. значить я ще молода... :rolleyes: кАроче, є пару фоток - прикольних - чекай, зара буде... щоб не розслаблявся......... :wacko: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 Хоча, в іншої, моєї знайомої, брат живе, здається в Іркутську, і одружений на кацапці - то минулого року вони в розпал Майдану приїжджали до Львова, ходили на мітинги і при зустрічі москалька кричала: Слава Україні! --- я про тих 85% підтримки Хуйла --- малюють? шо малюють - точно. а сколько? - никто не знает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2015 никто не знает а на якій вулиці? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 13 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2015 а на якій вулиці?2 часа ночи... абалдеть.. хорошо, что я уже сплю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2015 2 часа ночи... абалдеть.. хорошо, что я уже сплю... Прикинь, Корін, хтось вночі мій пароль зламав Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=eoHYnWRQq9w Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.