Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

досконале, ептить.... та она просто на тебя похожа

звідки ти знаєш? --- справді схожа на мене 18-тилітню, я навіть бігала дивитися :blink:

якщо б мені зробили дорослу зачіску і макіяж...

ти про це не міг знати, бо я тепер на неї мало схожа, можна сказати, зовсім не схожа

сча...

ось http://s017.radikal.ru/i434/1509/e7/a9959ca898c5.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

ностальгия и ты и музыка -несовместимые вещи, - перерегулирование

ти правий - з ностальгією переборщила --- але це на зараз, свіжу голову, тоді було в самий раз

а ти вчора не слухав... :rolleyes:

Посилання на коментар

ти правий - з ностальгією переборщила --- але це на зараз, свіжу голову, тоді було в самий раз

а ти вчора не слухав... :rolleyes:

тоді було в самий раз ....

от это я и понял. а писал от зависти. - мы тупо до синевы надирались. традиция, шо поделаешь

Посилання на коментар

тоді було в самий раз ....

от это я и понял. а писал от зависти. - мы тупо до синевы надирались. традиция, шо поделаешь

:rolleyes:

Посилання на коментар

звідки ти знаєш? --- справді схожа на мене 18-тилітню, я навіть бігала дивитися :blink:

якщо б мені зробили дорослу зачіску і макіяж...

ти про це не міг знати, бо я тепер на неї мало схожа, можна сказати, зовсім не схожа

сча...

ось http://s017.radikal.ru/i434/1509/e7/a9959ca898c5.jpg

знаешь, а я сначала хотел написать не похожа , а как две капли.... - внешняя похожесть улавливается сразу, но есть еще что-то... не знаю таких слов.. взгляд.. выражение лица.. или аура?... - и именно теперь. - посмотри на себя в детстве - там нет этого взгляда. взгляда нежной кобры... желающей усыновить кролика....

Посилання на коментар

... желающей усыновить кролика....

Шо-то Вы сёдня непривычно шутливы - неуж-то отопление включили?

Посилання на коментар

Шо-то Вы сёдня непривычно шутливы - неуж-то отопление включили?

э-э... не поверишь... вчера квасили с расчета в том числе и на погоду... - а сегодня здесь +21. а здесь + 21 - все равно как у нас + 30.... полный облом
Посилання на коментар

э-э... не поверишь... вчера квасили с расчета в том числе и на погоду... - а сегодня здесь +21. а здесь + 21 - все равно как у нас + 30.... полный облом

так у вас к лету идет...--- я Вам завидую :rolleyes:

P.S. капець, Корін, я думала ти з проксі - як тебе туди занесло?

Посилання на коментар

так у вас к лету идет...--- я Вам завидую :rolleyes:

не завидуй - уже завтра +15. через 3 дня +10. и еще через 2 дня +5.... и это только днем... а отопление так и не включили...
Посилання на коментар

Про що ж ти з ними за квашенням розмовляєш? :blink:

у вас у всех - и у тебя в том числе, и у меня было.. - превратное представление об здесь.

да. так вот по моим субъективным подсчетам здесь 50% украинцы, 40%... из средней Азии... и 10% приезжие. вот такой расклад

Посилання на коментар

у вас у всех - и у тебя в том числе, и у меня было.. - превратное представление об здесь.

да. так вот по моим субъективным подсчетам здесь 50% украинцы, 40%... из средней Азии... и 10% приезжие. вот такой расклад

а до чого тут національність?

на Донбасі 25% жителів - вихідці з ЗУ

Мого брата жінка, галичанка - має рідну тітку в Запоріжжі - то все її потомство за путіна, новосросію і проти України.

Посилання на коментар

а до чого тут національність?

на Донбасі 25% жителів - вихідці з ЗУ

Мого брата жінка, галичанка - має рідну тітку в Запоріжжі - то все її потомство за путіна, новосросію і проти України.

а кто, кроме тебя, говорил о национальности?... - я их не спрашивал... они из украины. - или родились или жили там, или бабушки или родители оттедова..

- это просто факт. - совершенно без политических предпочтений

Посилання на коментар

Буває, що дофіга справ, а ти нічого не робиш - і так огидно відразу на душі...... і все одно нічого не робиш :blink:

Посилання на коментар

Буває, що дофіга справ, а ти нічого не робиш - і так огидно відразу на душі...... і все одно нічого не робиш :blink:

это бывает.... по молодости..
Посилання на коментар

а кто, кроме тебя, говорил о национальности?... - я их не спрашивал... они из украины. - или родились или жили там, или бабушки или родители оттедова..

- это просто факт. - совершенно без политических предпочтений

Хоча, в іншої, моєї знайомої, брат живе, здається в Іркутську, і одружений на кацапці - то минулого року вони в розпал Майдану приїжджали до Львова, ходили на мітинги і при зустрічі москалька кричала: Слава Україні!

--- я про тих 85% підтримки Хуйла --- малюють?

Посилання на коментар

это бывает.... по молодости..

значить я ще молода... :rolleyes:

кАроче, є пару фоток - прикольних - чекай, зара буде...

щоб не розслаблявся.........

:wacko:

Посилання на коментар

Хоча, в іншої, моєї знайомої, брат живе, здається в Іркутську, і одружений на кацапці - то минулого року вони в розпал Майдану приїжджали до Львова, ходили на мітинги і при зустрічі москалька кричала: Слава Україні!

--- я про тих 85% підтримки Хуйла --- малюють?

шо малюють - точно. а сколько? - никто не знает
Посилання на коментар

2 часа ночи... абалдеть.. хорошо, что я уже сплю...

Прикинь, Корін, хтось вночі мій пароль зламав :(

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...