MarkValerij Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 Пам"ятаю, як мій тато обурювався - якийсь п"яниця і хартурщик - вічно партачив роботу, а вигнати його в шию не можна було, бо в нього було троє дітей. Одні їздили по закордонах - гроші на землю заробляли, а інші дома дітей плодили - і потім тих дітей державі, а насправді - цьому, хто їздив на заробітки - треба було годувати ---- ось що в перекладі означає це твоє розумне за счет возврата прибавочной стоимости, создаваемой обществом,- на развитие этого общества А хто був проти - того в Сибір, працювати за хліб на те саме оПщество, а насправді дітей плодовитого нездари. да. примерно так. и без этого - нет будущего, хочешь ты того или нет. ... в том числе. потому как это только часть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 1.контрацептывы - везде - не конает 2. эмиграция - почему бегут только отсюда? экология - пиз.... брехня - япония. 4. що? - здесь, в этой стране нет природных ископаемых? - вечная мерзлота - и ниче не родит? - нет заводов, построенных при советской власти? - так откель же ж така нищета? 5. ....... плюю и плевать буду принципиально мимо урн - в этой стране 1.Ми ж з тобою порівнюємо те, що було в нас, а не деінде. Хто колись в глухому селі знав про контрацептиви? А тепер в Європі також приріст населення невисокий і в плюсі вони тільки за рахунок кольорових. 2. Тому що тільки в нас був Сталін і Союз 3. Чорнобиль та Хіросима і Нагасакі - непорівнянні речі. Крім того - у них також люди хворіли - якраз з їх досвіду передбачали, що в нас через 25-ть років різко збільшаться онкологічні захворювання. 4. Два заводи, які випускали телевізори: закордонний і наш. Чому наш збанкрутував, коли відкрили кордон для їх товару? Тому, що НАШІ технології були настільки відсталі, а тих, кого не можна було вигнати - так багато, що ці телевізори не витримали конкуренції. І так з усім. 5. Тому і живеш і будеш жити в хліву --- чим ти незадоволений? Адже ТВОЇ родичі куркулі - все віддали САМІ - і чекали на віддачу. А що ти віддав? - а дітей скільки наплодив? --- ОТОЖ БО (!!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 да. примерно так. и без этого - нет будущего, хочешь ты того или нет. ... в том числе. потому как это только часть. Насиллям цього добитися не можна - тільки свідомістю. Твій улюблений Білл Гейтс - підтвердження. Він не з благородних, його не пресували, а навпаки, дали можливість розвиватися - і коли він наситився грошима так, що зрозумів, що не в грошах щастя - він свідомо почав ділитися ними з іншими - не таким удачними і талановитими. Сталін знищив людей, які пройшли половину шляху Гейтса - а іншим просто не дав наситися багатством через вогонь, воду и мідні труби - і не інакше Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 А голожопий совок Союз - вважає ганьбою працювати швейцаром. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 а. ... грешить не хочу. - в Библии сказано - доброта безнаказанной не бывает За одного БИТОГО - десять небитих дають ти б котувався вище :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 1.Ми ж з тобою порівнюємо те, що було в нас, а не деінде. Хто колись в глухому селі знав про контрацептиви? А тепер в Європі також приріст населення невисокий і в плюсі вони тільки за рахунок кольорових. 2. Тому що тільки в нас був Сталін і Союз 3. Чорнобиль та Хіросима і Нагасакі - непорівнянні речі. Крім того - у них також люди хворіли - якраз з їх досвіду передбачали, що в нас через 25-ть років різко збільшаться онкологічні захворювання. 4. Два заводи, які випускали телевізори: закордонний і наш. Чому наш збанкрутував, коли відкрили кордон для їх товару? Тому, що НАШІ технології були настільки відсталі, а тих, кого не можна було вигнати - так багато, що ці телевізори не витримали конкуренції. І так з усім. 5. Тому і живеш і будеш жити в хліву --- чим ти незадоволений? Адже ТВОЇ родичі куркулі - все віддали САМІ - і чекали на віддачу. А що ти віддав? - а дітей скільки наплодив? --- ОТОЖ БО (!!!!) 1. рассматривая график численности населения за прошлые годы - просто поражаешься как население, освобожденное от советско власти - за один год научилось пользоваться презервативами... гнобили-то как... 2. да-а. великое дело память... действует на поколения - уже 100 лет прошло после Сталина - а его до сих пор уважают... 3. та чё там непоривняльни? - я наскидку знаю чем можно сравнить - у них вся япония по площади - как у нас чернобыльская зона 4. не. чего ты не понимаешь, с тем я спорить не копенгаген 5. они получили все и больше - за все тысячелетия этих земель - только они могли ставить цели и достигать их - у них был смысл существования. ....чем недоволен лично я?...... ненавижу по утрам вставать на работу. моя стихия - ночь. а по ночам людишки спят. и жалею очень, что не стал Сталином - говорят, под него подстраивалась вся челядь.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 ....чем недоволен лично я?...... ненавижу по утрам вставать на работу. моя стихия - ночь. а по ночам людишки спят. я не сплю але... мені і зранку вставати не треба :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 На балконе мы — психологи. На кухне мы — политики. В сети мы — философы. И лишь в жизни как были долбоебами, так ими и остались. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 Насиллям цього добитися не можна - тільки свідомістю. Твій улюблений Білл Гейтс - підтвердження. Він не з благородних, його не пресували, а навпаки, дали можливість розвиватися - і коли він наситився грошима так, що зрозумів, що не в грошах щастя - він свідомо почав ділитися ними з іншими - не таким удачними і талановитими. Сталін знищив людей, які пройшли половину шляху Гейтса - а іншим просто не дав наситися багатством через вогонь, воду и мідні труби - і не інакше в этом все дело... - можно. СССР тому подтверждение. билла не трогай - ты ниче про него не знаешь. начиная с его мамы. ошибка Сталина, что он был слишком мягкий. он почему-то считал, что человека можно перевоспитать. слишком верил в идею. он не понимал, что рожденный паразитом - должен быть уничтожен.... впрочем, не столь его вина. совок - это в чистом виде порождение запада. хрущев был идейный, но он не был боец - и его просто сняли. то, что было потом - сейчас повторяется - кремль пытается такими же методами воевать с украиной. ЗЫ. ты просто кладезь совковых стереотипов, навязанных этому обществу западом.... как в этом случае у тебя может уживаться еще и патриотизм?... ума не приложу... - ведь для существования этой страны, нужно отстранение от руського мордора - и не потому что руськи бяки - а потому что раша стоит на дороге гибели... но в этом случае есть только один путь - в еуропу.. - а там цивилизованный мир, и во всех странах берут налоги... - во всех цивилизованных странах... если ты не хочешь платить стране , в которой живешь высокий прогрессивный подоходный налог - тебе прямой путь в рфию. - как депардье........ что у тебе перевесит? - быть гражданкой цивилизованной страны? - или пани в гибнущем государстве? чувствуешь какие вопросы сейчас мучают нашу т.н. элиту?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 в этом все дело... - можно. СССР тому подтверждение. Те, що ти пропонуєш - примус і насилля - протирічить Божому замислу То може не випадково СРСР - канув в Лету? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2015 если ты не хочешь платить стране , в которой живешь высокий прогрессивный подоходный налог - тебе прямой путь в рфию. - как депардье........ что у тебе перевесит? - быть гражданкой цивилизованной страны? - или пани в гибнущем государстве? чувствуешь какие вопросы сейчас мучают нашу т.н. элиту?... Да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fun Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 ато... нет романтизма, нет полета мыслей и сказочного идиотизма только удобство, выгода, расчёт... а мож он ЕВРЕЙ? ... еврей, который всем доволен,- покойник или ... импотент. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 Те, що ти пропонуєш - примус і насилля - протирічить Божому замислу То може не випадково СРСР - канув в Лету? .. и где наша Дэна?... она так смачно это говорила - Э-э-э-х-х-х-х-х-х... - девочка, ты меня с кем-то перепутала. боже упаси мне что предлагать - это совсем не мое дело. я утверждаю. что. эта страна, как и россия, сейчас идут к гибели - дефолту ли, распаду или войне - неважно. но существовать у них нет перспектив. потому что та краткая история, которую я более-менее знаю - однозначно утверждает - любое общество и государство теперь не может нормально существовать - без контроля над паразитами. и распад Союза тому тоже подтверждение. и божий замысел только для тебя в хотелках. - для меня - в законах этого мира. и в законах развития общества. а законы, подтвержденные историей, мне знакомой, - утверждают - будут эти законы выполняться добровольно или насильно - это абсолютно неважно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 ато... нет романтизма, нет полета мыслей и сказочного идиотизма только удобство, выгода, расчёт... а мож он ЕВРЕЙ? ... еврей, который всем доволен,- покойник или ... импотент. вывод из вышеизложенного диктует правильное поведение отдельной особи - неважно каких кровей и регалий. жестокий прагматизм. в переводе на простой язык - человек человеку - волк. отступление от этого правила - несет проигрыш. .. это тоже не я предлагаю. это правило выживания. - которым, кстати, пользуются ВСЕ ваши политики. - и они поэтому до сих пор побеждают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 вывод из вышеизложенного диктует правильное поведение отдельной особи - неважно каких кровей и регалий. жестокий прагматизм. в переводе на простой язык - человек человеку - волк. отступление от этого правила - несет проигрыш. .. это тоже не я предлагаю. это правило выживания. - которым, кстати, пользуются ВСЕ ваши политики. - и они поэтому до сих пор побеждают. а ВАШИ политики, какими правилами пользуются? - к стенке без суда и следствия? Прикол в тому, що ТЕПЕР я знаю: ти також помиляєшся, також несеш дурню --- тому те, що ти тут пишеш - не присуд останньої інстанції, як би ти тут не сипав словечками типу "я утверждаю", "я всегда прав", "я знаю", "мне нельзя отрицать" Е-еееех, а так би хотілося знати людину, яка б мала відповіді на всі запитання. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 Божий замисел сформульований в одному реченні: Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою... А оскільки Бог - це любов, то насилля над створінням Божим, якому він подарував свідомість - неприпустиме. Так що помиляєшся ти, стверджуючи, що не важливо ЯК, а важливо ЩО. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 Божий замисел сформульований в одному реченні: Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою... А оскільки Бог - це любов, то насилля над створінням Божим, якому він подарував свідомість - неприпустиме. Так що помиляєшся ти, стверджуючи, що не важливо ЯК, а важливо ЩО. я почти никогда не ошибаюсь... здесь. потому что бог - это не просто слово любовь - тебе стоило бы уже задуматься над этим, а не просто тупо повторять бессмыслицу. бог - это любовь к богу. именно поэтому должно и нужно учинять насилие над створиннямы божими - и по необходимости и по прихоти - как выполнение приказа уничтожить собственных детей, достаточно подробно описанное в библии Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 а ВАШИ политики, какими правилами пользуются? - к стенке без суда и следствия? Прикол в тому, що ТЕПЕР я знаю: ти також помиляєшся, також несеш дурню --- тому те, що ти тут пишеш - не присуд останньої інстанції, як би ти тут не сипав словечками типу "я утверждаю", "я всегда прав", "я знаю", "мне нельзя отрицать" Е-еееех, а так би хотілося знати людину, яка б мала відповіді на всі запитання. ты никогда не получишь ответы хоть на какие вопросы. блондинки воспринимают только те ответы, которые им нравятся. в загали же....эту данность и загадку даже я не могу решить. с самого начала. - почему? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 бог - это любовь к богу. Бог = Любов ти невіглас! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 ты никогда не получишь ответы хоть на какие вопросы. блондинки воспринимают только те ответы, которые им нравятся. в загали же....эту данность и загадку даже я не могу решить. с самого начала. - почему? Чим сильніша і щиріша твоя віра - тим більше відповідей на запитання ти знаєш - тим правильніші рішення ти приймаєш - тим легше твоє життя ось така закономірність і мені здається в цій закономірності - суть віри в Бога. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fun Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 потому что та краткая история, которую я более-менее знаю - однозначно утверждает - любое общество и государство теперь не может нормально существовать - без контроля над паразитами. и распад Союза тому тоже подтверждение. В области социологии (как и в математике или геологии, например) , Нобелевской премии не дают. В таких дисциплинах всегда есть свои престижные премии. В социологии это - премия Токвиля. На сегодняшний день Зиновьев - единственный российский социолог, который этой премии удосужился. Он тоже не считает, что СССР разрушился исключительно из-за диверсий США, он сторонник того, чтоб рассматривать это как результат комплекса причин, а не одного отдельно взятого фактора. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 блондинки воспринимают только те ответы, которые им нравятся. в загали же....эту данность и загадку даже я не могу решить. с самого начала. - почему? не знаю, як блондинки а я, можливо, і не відразу сприймаю, але і не відкидаю їх вони в мене залишаються в голові, особливо, якщо їх озвучує людина авторитетна - а потім ПРАВИЛЬНІ - вистрілюють, як пуля про неправильні я навіть не можу згадати - тільки знаю, що вони були і все. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 В области социологии (как и в математике или геологии, например) , Нобелевской премии не дают. В таких дисциплинах всегда есть свои престижные премии. В социологии это - премия Токвиля. На сегодняшний день Зиновьев - единственный российский социолог, который этой премии удосужился. Он тоже не считает, что СССР разрушился исключительно из-за диверсий США, он сторонник того, чтоб рассматривать это как результат комплекса причин, а не одного отдельно взятого фактора. Благодарю. всегда приятно узнать, что твои взгляды разделяет заслуженный чел. В Википедии «Поворот Зиновьева после распада СССР поразителен. Антикоммунист стал называть „реальный коммунизм“ вершиной российской истории. Человек, в юности замышлявший покушение на Сталина, стал его защитником…» ЗЫ. твоя последняя фраза - херня. господин Зиновьев как раз считает, что союз развалили условно говоря сша, как раз в самом начале ролика. - а я это называю - конец эксперимента. второстепенных факторов, которыми пичкают плебс - точно целый комплекс. основной фактор - искусственное разрушение советской власти - скрывают до сих пор. - потому как еще надеются попользоваться зомбированным быдлом из совка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 25 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2015 ти невіглас!ну-у... мы академиев не кончали... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 26 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2015 http://www.lib.ru/FOUNDATION/professia.txtя прочитала и мне очень понравилось и знаешь что я думаю (?) -- все люди без исключения могут быть творцами. если они этого захотят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 26 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2015 Прикол в тому, що ТЕПЕР я знаю: ти також помиляєшся, також несеш дурню --- тому те, що ти тут пишеш - не присуд останньої інстанції, як би ти тут не сипав словечками типу "я утверждаю", "я всегда прав", "я знаю", "мне нельзя отрицать"даже если в этих фразах, которые ты перечислила не было бы самоиронии (где-то очень глубоко и незаметно), было бы тем более странно, что ты поняла это только ТЕПЕРЬ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 26 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2015 Божий замисел сформульований в одному реченні: Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою...если бы замысел Бога был сформулирован только таким образом - это было бы несколько ограничено. подумай сама - достаточно ли только быть сотворенным по образу Бога? учитывая свободу, данную этим обстоятельством... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 26 серпня, 2015 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2015 даже если в этих фразах, которые ты перечислила не было бы самоиронии (где-то очень глубоко и незаметно), было бы тем более странно, что ты поняла это только ТЕПЕРЬ с вами неиннтересно - все всё понимают, не успеешь подумать... а потом еще и изгаляются над народной мудростью - никогда не говори "никогда".... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.