Натуся Опубліковано 5 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2015 Если у этой власти доверия 4%. То я так думаю люди проголосуют хоть за чёрта лишь бы он остановил войну. Я опро "Украинский выбор" " Опозиционный блок" и т.д. И у меня есть весомые аргументы. Как говорится: без комментариев... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2015 Не вижу разницы между католиками баптистами, проваславными и др. Написано же в вашей "книге" там где двое собралось и чтят имя моё там и есть церковь. Где то так. Учи мат часть! У СЕ нет церквей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Eva_ВЛ Опубліковано 5 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2015 У СЕ нет церквей А собрание свои они где проводят ? Или церковь по твоему должна быть с куполами, колоколами и крестами? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 5 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2015 А что такого? Или это не так? Насколько я помню, об этом Кравчук ещё в 2014 предупреждал Я просто хочу обсудить (!) это же форомум, а для чего форум- для обсуждения каких либо вопросов. Или я не права? Р.S Если у этой власти доверия 4%. То я так думаю люди проголосуют хоть за чёрта лишь бы он остановил войну. Я опро "Украинский выбор" " Опозиционный блок" и т.д. И у меня есть весомые аргументы. Ева, а можно конкретно про 4% доверия... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 5 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2015 Не вижу разницы между католиками баптистами, проваславными и др. Написано же в вашей "книге" там где двое собралось и чтят имя моё там и есть церковь. Где то так. Учи мат часть! А что значит в вашей книге? Вы мусульманка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Eva_ВЛ Опубліковано 5 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2015 Как говорится: без комментариев... Вот я не могу тебя понять??? Я без стёба (!) Мне совершенно не понятна твоя позиция? То ты была за Порошенко ( во время выборов) То тебе нравился Наливайченко. Прошлась по твоим постам - ссылки на статьи, всё округло,размыто,по большому счёты нет конкретики. Мне не понятна твоя позиция??? Чего ты хочешь и кого поддерживаешь? Какой видешь выход из сегоднешней ситуаци.? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Eva_ВЛ Опубліковано 5 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2015 А что значит в вашей книге? Вы мусульманка?Речь идёт о сборнике еврейских сказок - Библия (старый и новый завет) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Eva_ВЛ Опубліковано 5 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2015 Ева, а можно конкретно про 4% доверия... Центр розумкова. Р.S Думаю эта цифра значительно преувеличена. Какое может быть доверие к власти которая не выполнила свои обещаний, попросту сказать обманула народ. В чем конкретно обманула, так перечислять не буду - ВО ВСЁМ (!) Может у тебя есть другие аргументы???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Если у этой власти доверия 4%. То я так думаю люди проголосуют хоть за чёрта лишь бы он остановил войну. да. ты совершенно права - это и есть сегодня сокровенная и единственная мечта владимвладимыча. вот только не власть остановила оккупанта. - власть все, что смогла - так это оставить батальоны без артиллерии под иловайском. поэтому и не может эта власть остановить войну. ее остановят добровольческие батальоны - вопрос только - где? в москве? или все-таки на границе донбасса... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Вот я не могу тебя понять??? Я без стёба (!) Мне совершенно не понятна твоя позиция? То ты была за Порошенко ( во время выборов) То тебе нравился Наливайченко. Прошлась по твоим постам - ссылки на статьи, всё округло,размыто,по большому счёты нет конкретики. Мне не понятна твоя позиция??? Чего ты хочешь и кого поддерживаешь? Какой видешь выход из сегоднешней ситуаци.? Моя позиція не зрозуміла тільки людям, які судять поверхнево, не вдаючись в деталі де, як правило, знаходиться суть. Тобі важлива влада, для мене - Україна Влада - прийде і піде Україна ж залишиться назавжди. Тому я не була ні за, ні проти Порошенка - я вважала, на цей конкретний момент - він був найкращим вибором для України і українського народу. Ну не за Ляшка ж було голосувати... і тим більше, не за Тимошенко. Я дала Порошенку все - посаду президента, більшість в парламенті - тепер він не зможе сказати, що не зміг, тому, що... і я не буду сумніватися, як довгий час сумнівалася на рахунок Ющенка. Як бачиш - у мене крім прагматизму, до влади більше нічого нема. На відміну від тебе, яка заробляє на цьому гроші. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 поэтому и не может эта власть остановить войну. ее остановят добровольческие батальоны - вопрос только - где? в москве? или все-таки на границе донбасса... У нас вже нема добровольчих батальйонів Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Eva_ВЛ Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Тобі важлива влада, для мене - Україна Как по мне так государство для народа, а не народ для государства. И если тебе так важно государство тогда чего ты бла, бла, бла на форуме, а не на фронте ??? Я дала Порошенку все - посаду президента, більшість в парламенті Если честно, УЛЫБНУЛО ) Я дала Порошенку все - посаду президента, більшість в парламенті - тепер він не зможе сказати, що не зміг, тому, що... і я не буду сумніватися, як довгий час сумнівалася на рахунок Ющенка. Ну если ты дала Порошенко "ВСЕ", власть и большинство в парламенте....значить ТЫ и такие как ты должны отвечать за то, что творится в стране. Як бачиш - у мене крім прагматизму, до влади більше нічого нема.А где прагматизм то? Им и не пахнет. Знаешь в чём разница между мной и тобой? Всего лишь в том, что блльшинство моих постов построено на здравом смысле, логике и ЗДОРОВОМ прагматизме. И всё то что я пишу сбывается на все 100%. А вся твоя политика и высказывание строятся на ЭМОЦИЯХ. ТАК КТО ПРАГМАТИК ТО ИЗ НАС ???? На відміну від тебе, яка заробляє на цьому гроші. Откуда такие сведения, что я зарабатываю на этом деньги? Может сразу озвучишь сумумму ( мою зарплату) ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Как по мне так государство для народа, а не народ для государства. И если тебе так важно государство тогда чего ты бла, бла, бла на форуме, а не на фронте ??? Капець, після цих слів - про що ще можна з тобою розмовляти Держава - це і є народ і влада. Від взаємодії цих двох складових залежить в якому стані знаходиться держава. Повна ідилія, як і конфронтація - погано. В ідеалі повинна бути легка протидія. Народ вимагає, влада противиться. Народ наполягає, влада з почуття самозбереження - поступається, або йде нах з пляжа і приходить нова влада. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 На тепер - всім пропоную добре розібратися з представниками на місцеву владу - в світлі реформ, коли на місцях буде залишатися більше грошей від місцевої влади буде безпосередньо залежати наш добробут і стан наших міст і сіл. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Центр розумкова. Р.S Думаю эта цифра значительно преувеличена. Какое может быть доверие к власти которая не выполнила свои обещаний, попросту сказать обманула народ. В чем конкретно обманула, так перечислять не буду - ВО ВСЁМ (!) Может у тебя есть другие аргументы???? Похоже вы простая кликуша - ААААА!!!!!! Уже целый год прошел, а мы еще не живем как в Швейцарии...АААА - все пропало...Ева, вы обещали мне данные про 4%, я жду... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Eva_ВЛ Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Держава - це і є народ і влада. Від взаємодії цих двох складових залежить в якому стані знаходиться держава. Не слишком ли по ЛЕНИНСКИ звучит ? Від взаємодії цих двох складових залежить в якому стані знаходиться держава.Ну и какя по твоему взимосвязь этих двух составляющих в Украине. Тебе самой не смешно ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Eva_ВЛ Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Похоже вы простая кликуша - ААААА!!!!!! Уже целый год прошел, а мы еще не живем как в Швейцарии...АААА - все пропало... Одни ждут 25 лет,начиная с 1990? Другие с 2014 когда к власти пришёл "гниломордый". Или для тебя это не аргумент ? Ты вроде как из Ддепра. Скажи только честно - ты еврей ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Одни ждут 25 лет,начиная с 1990? Другие с 2014 когда к власти пришёл "гниломордый". Или для тебя это не аргумент ? Ты вроде как из Ддепра. Скажи только честно - ты еврей ??? Нет, к сожалению не еврей...А чего ты ждешь? Я вот с этих самых 90-х не жду, а работаю и работаю крайне успешно.. Что для меня аргумент? Кто и когда пришел ко власти? Какой гниломордый пришел к власти в 2014-м? Прыщежопая, я жду информацию про 4%. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Ну и какя по твоему взимосвязь этих двух составляющих в Украине. Тебе самой не смешно ? Ми на етапі, коли народ прищеплює владі інстинкт самозбереження. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Eva_ВЛ Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Нет, к сожалению не еврей... А чего ты ждешь? Я вот с этих самых 90-х не жду, а работаю и работаю крайне успешно.. Что для меня аргумент? Кто и когда пришел ко власти? Какой гниломордый пришел к власти в 2014-м? Прыщежопая, я жду информацию про 4%. Про 4% я уже ответила. А ты как думаешь какой процен доверия к власти, неужели 96 ))) ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Eva_ВЛ Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Ми на етапі, коли народ прищеплює владі інстинкт самозбереження.Прмеры прививок ( щеплень) пожалуйста ?Может я чего пропустила и незаметила? Я без стёба! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Про 4% я уже ответила. А ты как думаешь какой процен доверия к власти, некжели 96 ))) ???Где ответили? Дайте ссылку на центр, который представил эти цифры, а иначе вы просто трепло и провокатор... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 я жду информацию про 4%. Останні опитування Центра Разумкова на їх сайті http://www.razumkov.org.ua/ukr/poll.php?poll_id=1030 Церква (+43,6) ЗСУ (+43,5) Президент (-6,4) КМ (-36,7) ВР (-38,7) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Прмеры прививок ( щеплень) пожалуйста ? Может я чего пропустила и незаметила? Я без стёба! Я знаю много чиновников коррупционеров, которые срочно продали свои Лексусы и пересели на Ланосы.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Прмеры прививок ( щеплень) пожалуйста ? Может я чего пропустила и незаметила? Я без стёба! Ти сама їх назвала: рівень довіри до президента, ВР і КМ - негативний ВО Свобода - як приклад, що роблять з політиками, які не випрадали довіри. І ще - я не з чуток знаю настрої в ЗСУ, особливо в тих, хто на передовій - бойових солдатів і офіцерів - думаєш, це не підстьобує владу, не примушує крутитися, вивертатися, щоб не опинитися на штику? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Останні опитування Центра Разумкова на їх сайті http://www.razumkov.org.ua/ukr/poll.php?poll_id=1030 Церква (+43,6) ЗСУ (+43,5) Президент (-6,4) КМ (-36,7) ВР (-38,7) Вы неправильно приводите цифры - Ева говорит: доверие к власти 4%Я вижу совсем другие цифры: доверяют президенту 43.6%, парламенту 27.2%, правительству 28.7%. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Вы неправильно приводите цифры - Ева говорит: доверие к власти 4% Я вижу совсем другие цифры: доверяют президенту 43.6%, парламенту 27.2%, правительству 28.7%. Я визначила рівень довіри - негативний/позитивний Не знаю, як це робиться правильно - я зробила наступним чином: від суми "за" і "в більшій мірі за" відняла суму "проти" і в "в більшій мірі проти" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Я визначила рівень довіри - негативний/позитивний Не знаю, як це робиться правильно - я зробила наступним чином: від суми "за" і "в більшій мірі за" відняла суму "проти" і в "в більшій мірі проти" Изначально звучали слова - процент доверия.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 Изначально звучали слова - процент доверия.. на їх сайті нема однозначної цифри в процентах Довіру треба вираховувати самому Я не спеціаліст, тому зробила це на хлопський розум, примітивним способом Єва за фахом політтехнолог і очевидно знає, як це робиться професійно То що Єво - поясни нам, як ти вираховувала свої 4% довіри до влади. Плі-із Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 6 липня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2015 на їх сайті нема однозначної цифри в процентах Довіру треба вираховувати самому Я не спеціаліст, тому зробила це на хлопський розум, примітивним способом Єва за фахом політтехнолог і очевидно знає, як це робиться професійно То що Єво - поясни нам, як ти вираховувала свої 4% довіри до влади. Плі-із Похоже у нее узкая специализация - политтехнолог в маршрутке...Там можно работать на доверии... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.