Натуся Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 шо то пропустил? нет? черговий глюк - не переймайся... я знаю, чого в тебе музика така...негармонійна - ти руйнівник гармонії - ВСЯКОЇ. а я без неї не можу - жалко, правда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 черговий глюк - не переймайся... я знаю, чого в тебе музика така...негармонійна - ти руйнівник гармонії - ВСЯКОЇ. а я без неї не можу - жалко, правда? классно. в этих нескольких словах - божественное разделение мужчины и женщины. можно так сказать.. можно и по-другому - с использованием слова - блондинка... и хотя ты малость провоцируешь, на самом деле ты абсолютно права. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 когда любовей с нами нет, тогда, когда от холода горбат, достань из чемодана пистолет, достань и заложи его в ломбард. Купи на эти деньги патефон И где-нибудь на свете потанцуй, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 / Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 / Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 так лучше Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 это срыв ничего серьезного Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 так лучше хуже, но это уже ТВОИ проблемы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 классно. в этих нескольких словах - божественное разделение мужчины и женщины. У ВСЬОМУ повинна бути гармонія, навіть в тому, як ти її руйнуєш Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 хуже, но это уже ТВОИ проблемысурьезная женщина :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 песенка была обо мне Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 когда любовей с нами нет, тогда, когда от холода горбат, достань из чемодана пистолет, достань и заложи его в ломбард. Купи на эти деньги патефон И где-нибудь на свете потанцуй, . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 У ВСЬОМУ повинна бути гармонія, навіть в тому, як ти її руйнуєшженщины ... не все знают.Козероги создают структуры. стройные построения, которые им представляют гармонию Сатурн управляет Козерогами, поэтому структуры - непобедимые. женщины-Козероги создают структуры на песке. но мощь этих построений такова, что подавляет все. даже не понятое. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 ______________ для Кати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 если на пути, по которому идешь что-то пошло не так, нужно поменять направление нельзя останавливаться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 я подумала о тебе и ты пришла Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 ______________ для Кати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 я меняю направление..... ...пытаюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 6 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 7 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2015 я подумала о тебе и ты пришлапоходу.. ты появляешься примерно так же Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 7 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2015 . https://www.youtube.com/watch?v=EbFAiBO4HV8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 9 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2015 http://www.pravda.com.ua/news/2015/06/9/7070686/ ах, как жаль, что эта гнида кацапська брешет... прибегут сами заключать. как миленькие. - ибо в противном случае неизбежное введение в украине прогрессивного подоходного налога - и привет руський мирь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 9 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 9 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2015 Лучшие воспитатели — это мужчины… Никто, кроме них, не сможет научить, женщину, рассчитывать только на себя! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 10 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2015 «Товарищ Сталин ставит великую задачу – добиться 5-часового рабочего дня. Если мы этого добьёмся, то это будет великий переворот. В девять работу начал – в 2 часа уже конец, без перерыва. Пообедал – и время свободное. Мы на одном этом капитализм обойдём, они так не могут, им прибыль давай, а им рабочие – а как русские могут за 5 часов и живут хорошо? Нет, давай нам тоже социализм и Советскую Власть, мы тоже хотим жить как люди. Вот это и будет мирное наступление коммунизма». (С) Л.П.Берия Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 10 червня, 2015 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2015 https://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=_gmG34wu1bM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.