MarkValerij Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 0:100 в твою пользу... нельзя так. женщина должна молчать. и слушать. и внимать. .. и поддакивать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Wug1RBfBHQwесли выбросить главное и... смотреть на... все. на все - на темп, музыку, голос, манеру, и что он чувствует, когда это делает...сравни Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 разница - фигня. но эта фигня и есть граница, которая мне нужна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Z61D1EIrw00 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 разница - фигня. но эта фигня и есть граница, которая мне нужна. да є різниця як між приготовленим і спонтанним. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 да є різниця як між приготовленим і спонтанним. капець.этого не может никто кроме тебя. пойду напьюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 капець. этого не может никто кроме тебя. пойду напьюсь ААААААААААААААА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 А как же реформы? :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 А как же реформы? :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 А как же реформы? :unsure:увянь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
shehurin Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 увяньутю-тю, нагруби мне, нахами) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 отвлекись от идиотизма, прикинь, что происходит. эта модераторша просчитала и перехватила мою..... МОЮ, линию.в музыке. это пиздец. и почему до пенсии мне еще так далеко?.. это невозможно. только в одном случае - она умеет читать не только мысли... - от скажи - это не капец? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 ... и еще я помню, всегда помню важное. все стрессы, которые она умеет мастерить - не раз и не два мы простые смертные. и потусторонние призраки нас пугают для смертного это невозможно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 очі в мене сьогодні зелені а ти астролог - повинен знати чому Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 а ще... ти мене знову .... і я не знаю що з цим робити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 очі в мене сьогодні зелені а ти астролог - повинен знати чому Пункт 1. Облик ведьмы Это юная, сексуально привлекательная женщина лет 20-24, одетая броско и эффектно — во все черное. Черный цвет безусловно доминирует. Одежда соответствует моде и явно дорого стоит. В 7 из 10 случаев современная ведьма — брюнетка с короткой стрижкой. Как вариант — шатенка. Цвет глаз также является индикатором. Верный знак — зеленые глаза; далее (по убыванию): черные, серые, карие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 Пункт 1. Облик ведьмы юная - нет сексуально привлекательная женщина - да лет 20-24 - нет одетая броско и эффектно — во все черное. Черный цвет безусловно доминирует - нет Одежда соответствует моде и явно дорого стоит - да В 7 из 10 случаев современная ведьма — брюнетка с короткой стрижкой - нет Как вариант — шатенка - да - руса Цвет глаз также является индикатором. Верный знак — зеленые глаза; далее (по убыванию): черные, серые, карие - тобто ВСЯКІ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 А. Джоли - брюнетка с серыми глазами, вес 56 кг, рост 173 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2014 ХАЛТУРА! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 15 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2014 ХАЛТУРА!заметки на полях юная, лет 20-24 - ???? ... народная мудрость утверждает, что у женщин всегда есть день рождения. и никогда нет года рождения... глядя на авку нельзя не отметить - Черный цвет безусловно доминирует.... на 7 из 10 случаев... не подходит ответ - нет Верный знак — зеленые глаза.....очі в мене сьогодні зелені.... - значит ли это, что у некоторых цвет глаз имеет свойство меняться в зависимости от состояния... или от погоды?... и по этому признаку можно определять - кто сейчас перед тобой?............ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2014 заметки на полях юная, лет 20-24 - ???? ... народная мудрость утверждает, что у женщин всегда есть день рождения. и никогда нет года рождения... - ДА глядя на авку нельзя не отметить - Черный цвет безусловно доминирует.... - ДА на 7 из 10 случаев... не подходит ответ - нет - ДА Верный знак — зеленые глаза.....очі в мене сьогодні зелені.... - значит ли это, что у некоторых цвет глаз имеет свойство меняться в зависимости от состояния... или от погоды?... - ДА и по этому признаку можно определять - кто сейчас перед тобой?............ - ДА __________ так я ж не заперечувала - тільки хотіла знати - що там зірки кажуть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 15 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2014 що там зірки кажутьзвезды тут ни при чем... когда-то давно, в прошлых жизнях пространства Теней, мне пришлось читать конспект, переписанной книги Черной магии. там говорилось и о глазах. и утверждалось, что темные глаза - самые сильные, способные подчинить себе всякого обладателя светлых оттенков... ... и только в самом конце. мелким шрифтом. было дано уточнение. - за исключением зеленых глаз... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2014 звезды тут ни при чем ... когда-то давно, в прошлых жизнях пространства Теней, мне пришлось читать конспект, переписанной книги Черной магии. там говорилось и о глазах. и утверждалось, что темные глаза - самые сильные, способные подчинить себе всякого обладателя светлых оттенков... ... и только в самом конце. мелким шрифтом. было дано уточнение. - за исключением зеленых глаз... а чого мєлкім - страшно було? насправді вони не завжди зелені - навіть можна сказати зовсім не зелені - а лише зеленкуватий відтінок сірого але інколи, як наприклад зараз - просто картинно зелені, наче намальовані- і від чогось це залежить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 15 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2014 - просто картинно зелені, наче намальовані-... и с тех пор у меня страх перед зелеными глазами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2014 ... и с тех пор у меня страх перед зелеными глазами багато ти бачив людей з зеленими очима? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.