Натуся Опубліковано 26 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 26 лютого, 2010 Ну так она и замужем за русским, а не бендеровцем. Выходит наши то сортиры почище ваших будут. ;) Ну так я про москаликів вже писала - хороші чоловіки для перевиховання. Але з сортирами промашка - не живуть вони в Росії. Мо, по причині тих самих неприглядних сортирів? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 26 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 26 лютого, 2010 Ну так я про москаликів вже писала - хороші чоловіки для перевиховання. Але з сортирами промашка - не живуть вони в Росії. Мо, по причині тих самих неприглядних сортирів? Да хоть 30 раз напиши, ты же не правду говоришь, а всего лишь задеть нас хочешь в бессильной злобе. Натусь. пойми, чем ты больше злобствуешь, тем глупее и смешнее выглядишь. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 26 лютого, 2010 Да хоть 30 раз напиши, ты же не правду говоришь, а всего лишь задеть нас хочешь в бессильной злобе. Натусь. пойми, чем ты больше злобствуешь, тем глупее и смешнее выглядишь. :rolleyes: Ну ти краще від мене знаєш що я там відчуваю - це вже навіть не смішно. Не подобається - я і не нав"язуюся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 26 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 26 лютого, 2010 Ну ти краще від мене знаєш що я там відчуваю - це вже навіть не смішно. Не подобається - я і не нав"язуюся. Да мне не ты не нравишься, а твоя злоба, категоричность и враждебность к русским и России. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 26 лютого, 2010 Да мне не ты не нравишься, а твоя злоба, категоричность и враждебность к русским и России. Та, я навіть спати не можу від злоби на Росію, у мене руки трясуться, коли я згадую пупкіна, я навіть на росіян наворожила і завтра у вас буде затемнення сонця. Усе, я видихлася... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 26 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 26 лютого, 2010 Та, я навіть спати не можу від злоби на Росію, у мене руки трясуться, коли я згадую пупкіна, я навіть на росіян наворожила і завтра у вас буде затемнення сонця. Усе, я видихлася... Слабенькие вы однако. Чуть что и злоба с ненавистью. Хотя понимаю, довели вас ваши власти. Ничего, скоро все образуется, все будет хорошо, уйдет и злоба. И у нас так было с Ельцинами да Березовскими, ничего, пережили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 22 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 22 травня, 2010 Та, я навіть спати не можу від злоби на Росію, у мене руки трясуться, коли я згадую пупкіна, я навіть на росіян наворожила і завтра у вас буде затемнення сонця. Усе, я видихлася... Если бы Бог дал жабе хвост-то всю траву вытолкла. Бери на себя столько сколько можешь понести. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
eishockeypapa Опубліковано 22 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 22 травня, 2010 Слабенькие вы однако. Чуть что и злоба с ненавистью. Хотя понимаю, довели вас ваши власти. Ничего, скоро все образуется, все будет хорошо, уйдет и злоба. И у нас так было с Ельцинами да Березовскими, ничего, пережили. Тогда получается забастовки в Кузбассе,Краснодаре с требованиями отставки Путина - следствие того,что власти и в России тоже людей довели?Относительно Ельцина и Березовского Вы правы,народ их российский пережил.Теперь наступила новая эра:Путин,Медведев=Абрамович. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 22 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 22 травня, 2010 Так я о Буркина Фасо мало что знаю. ;)Науру лучшие друзья России! Ура, товарищи!!!! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2010 Если бы Бог дал жабе хвост-то всю траву вытолкла. Бери на себя столько сколько можешь понести. О, ще один про зелених істот - це якась епідемія чи такий захисний код придумав пупкін, щоб адепти його віри те парилися над чужорідними думками. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 25 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2010 Науру лучшие друзья России! Ура, товарищи!!!! :lol: Наконец ты раскрылся. Не коси под Касара, он может обидится. У него своеобразное мышление ноон не идиот вроде тебя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 25 травня, 2010 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2010 О, ще один про зелених істот - це якась епідемія чи такий захисний код придумав пупкін, щоб адепти його віри те парилися над чужорідними думками. :lol: Ты не знакома с Украинскими поговорками? "Не дав Бог жобі хвоста, а то б усю траву витолкла". Смысл этой поговорки похож на поговорку "Сабака лает, а караван идёт". Это ответ на твою шуточку"Та, я навіть спати не можу від злоби на Росію, у мене руки трясуться, коли я згадую пупкіна, я навіть на росіян наворожила і завтра у вас буде затемнення сонця". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 Создание на форуме темы - актуальный вопрос для многих. Я не нахожу в себе морального права объявить обсуждение темы серьезной, политически направленной, притягивающей максимальное число участников, когда не достает фундаментальных знаний материала, гениального предвидения будущих событий и всестороннего ознакомления с вопросом. Безбожно много тем-однодневок, тем - нуликов. На мой взгляд, если уж решился задекларировать тему - твой ДОЛГ ее поддерживать, не дать угаснуть, забуксовать, затрепать. И главное - довести до логического завершения, другими словами - указать мораль! Достаточно велико число людей, к которым я обращалась за поддержкой и советом, как не допустить высыхания источника, из которого мы утоляем жажду познания, мудрости, общения. Вероятно, вы догадываетесь, каков был ответ, : "..я заглянул..ничего интересного.. бред..из пустого в порожнее.." и прочая. Это и есть одна из сторон нашей ментальности. "Чего сразу я? " Пусть кто-то другой начнет, разовьет, поддержит, а там и я может(?) подтянусь. Данный форум не находится, слава богу, в числе последних по посещаемости. Однако и далеко не в авангарде информационной политики. С инертностью в себе бороться достаточно нелегко. Тем не менее возможно и необходимо. ДЕРЗАЙТЕ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 На мой взгляд, если уж решился задекларировать тему - твой ДОЛГ ее поддерживать, не дать угаснуть, забуксовать, затрепать. И главное - довести до логического завершения, другими словами - указать мораль! Тіпа Коріну "ФІ" десять разів, що закинув тему? Та він же Риба, яка ніколи нічого не доводить до логічного завершення і швидко втрачає інтерес до розпочатого. Ти ж мені навіть гороскоп цікавий пропонувала - глянь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 Тіпа Коріну "ФІ" десять разів, що закинув тему? Та він же Риба, яка ніколи нічого не доводить до логічного завершення і швидко втрачає інтерес до розпочатого. Ти ж мені навіть гороскоп цікавий пропонувала - глянь... Надо создать тему, ГДЕ БЫ новички знакомились. Я думаю новички еще появятся. А Свету я встречал на Свободе UA Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 Надо создать тему, ГДЕ БЫ новички знакомились. Я думаю новички еще появятся. А Свету я встречал на Свободе UAНу так вперед. Ты ж опытный, создай, назови как-то красиво. Пусть Рыська поможет, она у нас с фантазией.А я, грешным делом, эту Свету приняла за фантома. Как то не прочувствовала, как со стеной говоришь, или с актером.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2011 Давайте про реформи, а то рік як про них кожного дня по сто разів з усіх куточків ЗМІ чують громадяни (ну щось на манер: "Халва, халва..."), а тема пустує. Ось цікавий випадок, стався з Герман і Табачніком (тим що лабає, а не історію тлумачить) - тут на пряму про РЕФОРМИ нема, але...дещо є, щоб відчути різницю між тим, що було і тим, що є, адже рік минув, як ті при владі, і як до цієї теми ніхто не повертався. Отже... Табачник назвав журналістів холуями. А Герман хоче декларацію їх видатків. Відео***http://www.pravda.com.ua/news/2011/04/10/6092787/ (Внизу словами те, що можна почути на відео) Неділя, 10 квітня 2011, 13:18 Радник президента Ганна Герман вважає, що в Україні треба запровадити обов’язкове декларування видатків для всіх журналістів. Про це вона сказала в ефірі програми "Честь имею пригласить" телеканалу КРТ 9 квітня 2011 року, повідомляє Телекритика. Після тез про здобутки нової влади, ведучий, депутат Партії регіонів, Ян Табачник запитав гостю: "На сьогоднішній день ЗМІ працюють, як хочуть… Скільки видань, телеканалів, видавництв, радіостанцій в Україні закрито? Нуль... На якому каналі ви не побачите представників опозиції? Нуль. Опозиція з ранку до вечора на всіх головних кнопках країни поливає владу брудом. І це називається утиск слова?", - обурився депутат. "Ян Петрович, знаєте, англійці кажуть: "take it easy – давайте приймайти це легко", - відповіла Герман. Вона закликала піти за польським прикладом, коли Польща ввела декларацію на видатки не тільки для політиків, а й для журналістів. " І тоді було видно, чому журналіст, який їздить на дуже дорогій машині, не повинен декларувати і пояснювати, звідки вона в нього, а політик – має? Себто, треба йти тим шляхом, free and transparent process", - заявила радниця президента. Також Герман висловила обурення стосовно нібито упередженого ставлення до нової влади організації Freedom House, котра в січні понизила Україну в рейтингу свобод. На думку Герман, звинувачення в тиску на свободу слова безпідставні: "Саме президент Янукович підписав закон і багато зробив для того, щоб в Україні вперше за 20 років був прийнятий закон про доступ до публічної інформації Цей закон гарантує повну прозорість кожного кроку державного чиновника, політика і самого президента", - заявила вона. Також до заслуг Януковича вона віднесла бажання створити громадське телебачення. У відповідь Ян Табачник назвавши журналістів "холуями": "Це холуї, що обслуговують своїх хазяїнів. Я це прекрасно знаю. 85% журналістів у цій країні займаються цим". У свою чергу, пані Герман закликала Табачника до розуміння: "Я розумію ваше обурення, але ми маємо бути добрими, Яне Петровичу. Бо ми – влада". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2011 Ну і за журналістами не заржавіло. Відповів Мустафа Найем Анне Герман и Вадиму Колесниченко: а кто, собственно, холуи? Недавно мы с моим товарищем и коллегой Александром Чаленко обсуждали, почему украинские журналисты жалуются о своих проблемах приезжим политикам и экспертам из запада, в частности, из Госдепа. Теперь вот появился повод объяснить. Не Саше, а уважаемым Анне Герман, Вадиму Колесниченко и всем, кого это касается. Все очень просто. В Украине привыкли жаловаться "тем", другим, иностранцам только по той простой причине, что Вы только на это и реагируете! Когда о коррупции и притеснениях СМИ говорят внутри страны – наши украинские организации, Ваши избиратели – Вы плевать на это хотели. Сотни запросов гниют в недрах государственных органов, в администрации первого лица государства до сих пор непрозрачные правила формирования пулов, со ссылкой на чиновников администрации закрываются эфиры на государственном канале, а про это страшное слово "межигорье" и вспоминать уже смешно!... Но стоит об этом заговорить какому-нибудь органу или чиновнику "оттуда", из-за границы, а тем более из-за океана, Вы тут же бросаетесь кого-то защищать. А кого Вы защищаете?! Что за буйствующий комплекс неполноценности и низкопоклонство перед западом? Может, вместо того, чтобы дрессировать в себе рефлексы Павлова на любые выпады заграницы, лучше прислушаться к тем, кто тут, под боком? И главный вопрос: а кто, собственно, в этой истории холуи? Мы, журналисты? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
eishockeypapa Опубліковано 11 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2011 Это-ж как нужно было прогнутся пани Герман перед Яныком,чтобы из союза предпринимателей да сразу в радныкы пахана.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2011 Это-ж как нужно было прогнутся пани Герман перед Яныком,чтобы из союза предпринимателей да сразу в радныкы пахана.... Проснулися, вона вже років сім-вісім за ним лайно прибирає... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
eishockeypapa Опубліковано 11 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2011 Проснулися, вона вже років сім-вісім за ним лайно прибирає...Сори...Вы таки правы...перепутал её с советницей Тигипко... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Smith111 Опубліковано 11 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2011 Компромат на Вас и Ваших знакомых на сайте kompra.com Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2011 11.04.2011 16:13 _ Олег Медведєв *http://blogs.pravda.com.ua/authors/medvedev/4da2fe9318574/ Янукович наказав Колісниченку не бавитися в другу державну, а зміцнювати та поширювати українську Основою мовної політики мають бути "державна підтримка української мови, утвердження її державності в усіх сферах публічного життя, забезпечення виконання нею всіх функцій, властивих мові як соціальному явищу – з одночасними гарантіями вільного розвитку та використання громадянами України російської та інших мов"... "Лише 7% громадян України відносять... проблему державного статусу російської мови до числа 25 основних життєвих проблем, що їх непокоять. Однак теза про статус російської мови користується високою популярністю (30%). Відносну більшість (41,2%) влаштовує нинішня мовна ситуація в Україні: "українська – єдина державна, інші – вільно використовуються", Як думаєте, чиї це слова? Януковичеві! Чорним по білому, на 37-й сторінці "Щорічного послання Президента України до Верховної Ради України". Думка непогана. Точно знаю, що він цього не писав, цікаво лише, чи хоч читав. Але хай почитає Партія регіонів, якою їхній духовний лідер бачить мовну політику України. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2011 Сори...Вы таки правы...перепутал её с советницей Тигипко...Это Кужель наверно имелась в виду.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 11 квітня, 2011 Компромат на Вас и Ваших знакомых на сайте kompra.comИнвалидные коляски для тебя и твоих сексотов в центральной аптеке твоего города.(без записи) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Продовження історії про холуїв. Герман доступно пояснили Чому Г.Герман має декларувати доходи, а журналісти- ні У стосунках деяких представників влади з журналістами все очевиднішими стають ознаки специфічної "холодної війни". Останні заяви Яна Табачника та Ганни Герман в ефірі КРТ – яскравий приклад. Невдоволення українськими журналістами з боку владних представників вилилося в очевидну образу – "холуїв" від Табачника та ініціативу щодо декларування журналістами видатків від Герман. І якщо давати оцінки образам сенсу немає, то прокоментувати ініціативу колишньої колеги все ж варто. І справа не лише в тому, що журналісти не є одним із суб"єктів у системі "джинси"... Справа в тому, що журналісти не живуть на гроші платників податків, вони (переважна більшість) не утримуються за гроші з бюджету. Суть і мета декларування очевидна – це прозорість із використанням бюджетних коштів. Суспільство має знати, чи не зловживають посадою ті, хто є на суспільному утриманні і наймаються на роботу народом. Ось і все. І це не має жодного відношення до журналістів, інженерів, менеджерів чи будь-кого, хто працює в бізнесі. Там працюють інші механізми. Влада – це не лише великодушність, до якої пані Ганна закликала Табачника в ефірі. Влада – це в першу чергу відповідальність. І, взагалі то, це базовий рівень уявлень про демократію... (В. Сюмар, бл. УП) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Г. Герман ляпнула про дискусію в Польщі, як про доконаний факт, думала, що буде патякати, а на неї ніхто не буде звертати увагу – а тут на тобі, скільки галасу. А щодо декларування видатків для журналістів, то, можливо, через декілька років Білорусь скаже щось подібне про Україну – і ніхто не буде уточнювати, що ніяка це не була дискусія, лише надто спритна собачка дуже вже відданість свою проявляла перед господарем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Это не политические декларации - это НЕОБХОДИМОСТЬ. Причем конкретная - от которой трудно отпиздеться разными "усилим", "улучшим", "углубим", "слава"... Иначе мы просто уверенно идем сюда "http://republic.com.ua/opinion.php?id_show=9022 Вот еще одно мудрое провидческое высказывание всплыло, особенно в связи с сегодняшней горячей встречей премьеров. И уверениями в вечной и бескорыстной любви. За наш счет. Резюме в ссылке заставляет содрогнуться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Резюме в ссылке заставляет содрогнуться. Так что же мы имеем в конце концов за 17 лет независимости? Мы имеем расколотое общество. Причем одна часть общества не приемлет другую. Мало того, эти части общества настроены по отношению друг к другу враждебно. У них разные, взаимоисключающие истории. Разная религия. Разные геополитические пристрастия и векторы развития. Разная идеология. Западная часть Украины уже давно потеряла связь с Русью. Восточная часть Украины эту связь пока сохраняет и не желает ее терять. Дурня, як на мене - нема в нас такого розколу. І про яку Русь тут мова. Автор, як останній великороський шовініст, сплутав Росію з Руссю. Ось так в дрібницях ховається чорт... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2011 Уряд невдовзі розпочне експеримент над пільговиками 3 областей і Криму З середини квітня в Києві, Чернівецькій, Харківській областях та в Криму стартує експеримент. Влада замінить пільги, на які мають право деякі категорії громадян, грошовою компенсацією. Гроші "капатимуть" на електронні соціальні картки, які вводять замість звичних паперових посвідчень пенсіонера, інваліда, ветерана або чорнобильця, пише Weekly.ua. Розпочнеться експеримент з транспорту. Наприклад, якщо на одного пільговика в день покладено 4 гривні транспортних витрат, то за місяць на його картку надійде близько 120 гривень. За словами віце-прем'єра з соціальних питань Сергія Тігіпка, до 2014-2015 років досвід цих регіонів буде поширений на всю країну. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.