Натуся Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 " Поки мій пароль вчергове відновлювався , я з задоволення подивилася кліпи, прочитала вірші. Що можна сказати - ви натура романтична, а ще трохи містична - бо навіть не розумієте, як ваші посилання підходять до теперішнього повороту моєї долі - я навіть сльозу пустила. А щодо близнючки, то вона не може бути старшою на 10-ть років, чи я молодшою... І взагалі, вік в інеті визначити дуже важко. Буває людина молода, а крихтить як старець, а старець порхає під небесами. З.І. Можливо, Ви мені скажете, куди пропадають паролі після ночі. Бо першого разу я своє прізвище ввела, щоб не забути - ну не могла ж я власне прізвище забути Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 А в небе голубом горит одна звезда. Она твоя, о, ангел мой, она твоя всегда. Кто любит тот любим, кто светел тот и свят Пускай ведет звезда тебя дорогой в дивный сад. Напишіть таке при нагоді якійсь реальній жінці. Жінкам дуже бракує уваги. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Я не хочу насильницької русифікації, як в Білорусії. Білоруську мову молодь не знає. Там 5% населення розмовляють білоруською мовою, дуже шкода. У Радянському Союзі не було насильницької русифікації, але "велике переселення народів" робило свою справу. Адже діяв закон, за яким після закінчення навчання ти мав відпрацювати 3-и роки там, де тебе послали. А посилали далеко- західняків на північ, в Казахстан, а корінних росіян в Україну. А якщо зважити, що протягом тих років молоді люди найбільше одружувалися, то зрозуміло, на кого припадав їх вибір -ось і маєте інтернаціональну сім"ю. Усе робилося хитро і було запрограмовано не на миттєвий ефект, а довгострокову перспективу. А тепер нема розумної політики щодо мови. Якщо металеву лінійку зігнути і пустити, то вона зі свистом набуде попереднього положення, але якщо цю лінійку зігнутою тримати роками - то рівного положення досягнути відразу не вдасться - фізичні закони ніхто не відміняв. На все потрібен час і наполегливість. І головне, не треба насилля, треба створювати такі умови, щоб людям було вигідно знати українську. Що-що, а свою вигоду людина не пропустить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Поки мій пароль вчергове відновлювався , я з задоволення подивилася кліпи, прочитала вірші. Що можна сказати - ви натура романтична, а ще трохи містична - бо навіть не розумієте, як ваші посилання підходять до теперішнього повороту моєї долі - я навіть сльозу пустила. А щодо близнючки, то вона не може бути старшою на 10-ть років, чи я молодшою... І взагалі, вік в інеті визначити дуже важко. Буває людина молода, а крихтить як старець, а старець порхає під небесами. З.І. Можливо, Ви мені скажете, куди пропадають паролі після ночі. Бо першого разу я своє прізвище ввела, щоб не забути - ну не могла ж я власне прізвище забути Да, там ошибочка - не она старше - ты - моложе. Про натуру - это к САИ, он расскажет про натуру в полнолуние. Пароли.. не скажу, можно попробовать набирать попроще и только из одних цифирок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 . Тебе нужно на УП. Там рассадник национализма, под патронатом Притулы переходящий в махровую шароварщину. И под тем же патронатом попадаются вполне здравые вещи. Но их трудно отыскать простому смертному. "Чи знаєте ви хто такі покемони? Жизнь в нашей стране становится все чудесатее и чудесатее, как сказала бы кэрролловская Алиса...." pravda.com.ua/columns/2010/02/16/4774421/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Тебе нужно на УП. "Чи знаєте ви хто такі покемони? Жизнь в нашей стране становится все чудесатее и чудесатее, как сказала бы кэрролловская Алиса...." pravda.com.ua/columns/2010/02/16/4774421/ Я і досі не знаю, хто такі покемони... А ось це: "Те, для кого важнее СЕЙЧАС, не особо веря в перспективы этой страны, с грустью констатируют, что ближайшее время ЗДЕСЬ делать нечего, и ищут возможности побыстрее свалить на Запад. Нет смысла их осуждать, жизнь коротка и прожить ее хочется хорошо СЕЙЧАС, а не через каких-нибудь лет 15-20. " Майже те, що я казала: треба жити вже і не чекати милостиню. Можливо людям різних здібностей і інтелекту важко прилаштуватися у нашій країні - але ж за кордоном також не мед лижуть. Там працюють, платять податки, не крадуть - а давайте те саме робити в нашій країні. Хоча...навіть не уявляю, як без хабаря можна щось зробити. Але з іншого боку - коли б усі, разом і раптом перестали давати - ось такий флешмоб. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Я і досі не знаю, хто такі покемони... Майже те, що я казала: треба жити вже і не чекати милостиню. Можливо людям різних здібностей і інтелекту важко прилаштуватися у нашій країні - але ж за кордоном також не мед лижуть. Там працюють, платять податки, не крадуть - а давайте те саме робити в нашій країні. Хоча...навіть не уявляю, як без хабаря можна щось зробити. Але з іншого боку - коли б усі, разом і раптом перестали давати - ось такий флешмоб. Я тоже не знаю, кто такие покемоны. Настоятельно советую на УП - пока я там читал новости, его не было... сейчас появился - некто Трегубенко. И если раньше читать его было очень забавно, теперь - противно. Не знаю, чему тебя наставляют твои попы, но то, что пишет этот ядреный деятель тебе понравится - примерно... да, почти точно как ты - "а давайте те саме робити в нашій країні."...тьфу, бля. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Поки мій пароль вчергове відновлювався , я з задоволення подивилася кліпи, прочитала вірші. Що можна сказати - ви натура романтична, а ще трохи містична - бо навіть не розумієте, як ваші посилання підходять до теперішнього повороту моєї долі - я навіть сльозу пустила. А щодо близнючки, то вона не може бути старшою на 10-ть років, чи я молодшою... І взагалі, вік в інеті визначити дуже важко. Буває людина молода, а крихтить як старець, а старець порхає під небесами. З.І. Можливо, Ви мені скажете, куди пропадають паролі після ночі. Бо першого разу я своє прізвище ввела, щоб не забути - ну не могла ж я власне прізвище забути Вы что, хотите Корина понять? Ню-ню... Удачи... Я его за полтора года общения не смог раскусить.... Если уж он позволил мне его охарактеризовать, то одним предложением: Умный дурак, откровенно скрытный человек, русо-украино фобофил, правдоврун, короче - артист, купающийся в лучах самолюбования и самопрезрения, возможно мужского пола, во всяком случае материться умеет, пытается создать вокруг себя ореол романтики, который сам же тут же и разрушает, посылая оппонента нах... национальность тоже определить невозможно, может еврей, а может узбек. Это я так кратко, одним предложением... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Вы что, хотите Корина понять? Ню-ню... Удачи... Я его за полтора года общения не смог раскусить.... Если уж он позволил мне его охарактеризовать, то одним предложением: Умный дурак, откровенно скрытный человек, русо-украино фобофил, правдоврун, короче - артист, купающийся в лучах самолюбования и самопрезрения, возможно мужского пола, во всяком случае материться умеет, пытается создать вокруг себя ореол романтики, который сам же тут же и разрушает, посылая оппонента нах... национальность тоже определить невозможно, может еврей, а может узбек. Это я так кратко, одним предложением... Спасибо, САИ. Плакалъ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Спасибо, САИ. Плакалъ. Та завсигда... не жалко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Вы что, хотите Корина понять? Ню-ню... Удачи... Я его за полтора года общения не смог раскусить.... Если уж он позволил мне его охарактеризовать, то одним предложением: Умный дурак, откровенно скрытный человек, русо-украино фобофил, правдоврун, короче - артист, купающийся в лучах самолюбования и самопрезрения, возможно мужского пола, во всяком случае материться умеет, пытается создать вокруг себя ореол романтики, который сам же тут же и разрушает, посылая оппонента нах... национальность тоже определить невозможно, может еврей, а может узбек. Это я так кратко, одним предложением... Характеристика вичерпна - а кажете, що не змогли "розкусити". Але те, що Ви кусали більше року - я бачу вже на третій день - дурень, а щоб не побачили цього, прикривається туманними фразами, недомовками: "То ли я Дурак, То ли лыжи не едут! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Та завсигда... не жалко. Не скромничай, это шедевр - "возможно мужского пола"... Ниче, если подарю свою любимую песню? youtube.com/watch?v=3GHFe7-kerc Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Вы что, хотите Корина понять? Дама не в теме, САИ, сам видишь - она даже не заметила, как показала свои болевые точки... хотя, все равно попы - лайно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Не скромничай, это шедевр - "возможно мужского пола"... Ниче, если подарю свою любимую песню? youtube.com/watch?v=3GHFe7-kerc Любимую - не надо, песню - можно, но у меня youtube не тянет, так что всё дари Натали. )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 песню - можно, но у меня youtube не тянет, так что всё дари Натали. )))) ОК, песни - много и для всех.... если получится... moskva.fm/play/2005/1257907176 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Характеристика вичерпна - а кажете, що не змогли "розкусити". Але те, що Ви кусали більше року - я бачу вже на третій день - дурень, а щоб не побачили цього, прикривається туманними фразами, недомовками: "То ли я Дурак, То ли лыжи не едут! :lol: ))) Все эмоции - в сторону, я в первый же день решил, что он дурак. Так ведь, как потом оказалось, совсем не дурак. Это у Вас женское начало взбунтовалось. Мол это с вами он такой, а при мне - ангел перевоспитанный и переделанный. Гммм.... Любопытно будет посмотреть... Натуся, а что Вы можете сказать о моём "друге" Хмельничанине? Ведь тоже личность неординарная. Тоже не дурак, но зазомбирован... Что Вы о нём думаете?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 ......................................... 4. Лично ты не сможешь - ума не хватит. Ловлю тебя на слове ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 ОК, песни - много и для всех.... если получится... moskva.fm/play/2005/1257907176 Это реклама? ;) Склько денег получил за рекламу? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Это реклама? ;) Склько денег получил за рекламу? ;) Та чо там мелочиться, пиши сразу в шпиёны... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Та чо там мелочиться, пиши сразу в шпиёны...Это признание? ;)На кого работаем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Это признание? ;) На кого работаем? Иван55, ты меня разочаровываешь своей ненаблюдательностью... Как своему, по-секрету, - обрати внимание на рекламируемы адрес - moskva.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Иван55, ты меня разочаровываешь своей ненаблюдательностью... Как своему, по-секрету, - обрати внимание на рекламируемы адрес - moskva.... Да ты шутишь? ;) Главный охранник Бандеровцев Украины вдруг спрятался в Москве? Ну что ж не шуми, а то участковый тебя за раз вычислит ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Медведев поздравил Януковича с победой и пригласил в Москву. Тот пока думает Янукович определится с первой зарубежной поездкой в качестве президента сразу после инаугурации. "Я буду идти прагматическим путем, отстаивая национальные интересы Украины. От этого будет зависеть, куда я буду ехать", - сказал избранный президент. При этом он твердо намерен укрепить связи с Россией. Статья:http://www.newsru.com/russia/15feb2010/invitation.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 16 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 16 лютого, 2010 Натуся, а что Вы можете сказать о моём "друге" Хмельничанине? Ведь тоже личность неординарная. Тоже не дурак, но зазомбирован... Что Вы о нём думаете?? Поки що не стикалася з ним. Адже у нас яка проблема - ті, що за Янека - ті окремо, а всі решта, що за Тимошенко, за Ющенка, за Тягнибока, за Яценюка - мають спільну думку щодо НАТО, мови, історії, нам ніби і нема що ділити, окрім посади президента. Тому суперечки з тим паном не було і що він зомбований не помітила. Якщо казати хто гарно приховує свою суть, то я б скоріше про таких людей сказала - адже невідомо ЩО є під зовнішнім лоском - чи привітна і вихована людина, чи єхидна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 17 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2010 У Радянському Союзі не було насильницької русифікації, але "велике переселення народів" робило свою справу. Адже діяв закон, за яким після закінчення навчання ти мав відпрацювати 3-и роки там, де тебе послали. А посилали далеко- західняків на північ, в Казахстан, а корінних росіян в Україну. А якщо зважити, що протягом тих років молоді люди найбільше одружувалися, то зрозуміло, на кого припадав їх вибір -ось і маєте інтернаціональну сім"ю. Усе робилося хитро і було запрограмовано не на миттєвий ефект, а довгострокову перспективу. А тепер нема розумної політики щодо мови. Якщо металеву лінійку зігнути і пустити, то вона зі свистом набуде попереднього положення, але якщо цю лінійку зігнутою тримати роками - то рівного положення досягнути відразу не вдасться - фізичні закони ніхто не відміняв. На все потрібен час і наполегливість. І головне, не треба насилля, треба створювати такі умови, щоб людям було вигідно знати українську. Що-що, а свою вигоду людина не пропустить. Натуся, я цілком з Вами згоден. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 17 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2010 Почалося, тепер нашу мову ущемлюють в Україні,бидло. :angry: :angry: NEWSru.ua // Україна // Вівторок, 22 грудня 2009 р. РУС УКР -------------------------------------------------------------------------------- У Дніпропетровську звільнено 18 працівників через те, що вони спілкувалися українською мовою 22 грудня 2009 р., 21:45 18 працівників однієї з комерційних фірм Дніпропетровської області заявляють, що їх звільнили, тому що вони розмовляли українською мовою. Написати заяви за власним бажанням їх нібито змусив російськомовний власник фірми, який сказав, що мова шкодить бізнесу, повідомляє ТСН. "Ми будівельна компанія, а Україну повинні перебудовувати лише чисті українці. Ми запровадили у себе українську мову, вивчали українську історію", - розповів звільнений заступник голови правління акціонерної компанії Юрій Щербак. За словами колишніх працівників, на виробництві започаткували курси вивчення української мови, корпоративи проходили суто в національному стилі, у цехах регулярно з'являлася свіжа наочна агітація. "Проте, стверджують звільнені, такий підйом національної свідомості не сподобався вищому керівництву. Власник фірми вимагав спілкуватися тією мовою, якою звертаються клієнти. Мовляв, у східному шахтарському регіоні наполегливе спілкування українською їх відлякує. До того ж, це правило звичайної ввічливості. Україномовні співробітники образилися", - розповідають робітники. Суперечка набрала настільки принципового значення, що бажаючі розмовляти українською або пішли самі, або були звільнені. Голова компанії Ігор Слюнков каже, що звільнення сталося зовсім з іншої причини: " Ми на загальних зборах прийняли нову стратегію розвитку підприємства, а заступник голови правління сказав, що відмовляється підкоритися рішенню акціонерів і виконувати його не буде. Ну, тут, природно є лише один вихід - він іде". Саме після цього і виникло це національне питання, яке раніше ніколи не стояло на порядку денному. Голова правління стверджує - до національно свідомих робітників ставився лояльно. Хоча часто до нього доходила дуже тривожна інформація. Зараз сторони конфлікту готуються до судових процесів. Колишні працівники вже подали позови до суду про незаконне звільнення з вимогами відновлення на посадах, а також заяви у прокуратуру про порушення конституційного права на право спілкування рідною мовою. Керівництво ж готове відповісти позовом про замах на незаплямовану репутацію і про свідоме завдання збитків, до яких неминуче призведе загострення цього конфлікту. Зазначимо, що раніше президент Віктор Ющенко заявляв, що в Україні існує проблема з українською, а не російською мовою. "В Україні немає проблеми з російською мовою. В Україні є проблема з українською мовою. І це проблема не тільки спілкування - це проблема ідентичності", - заявляв він. Для України, наголосив голова держави, мовна політика полягає в тому, "як відтворити рідну мову і дати розвиток іншим мовам". Ющенко також зазначив, що "у нас є успіхи в розвитку української мови", але вони ще далекі від положень Конституції і законів України. _http://palm.newsru.ua/ukraine/22dec2009/sa_mowu.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість v zakone Опубліковано 17 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2010 Почалося, тепер нашу мову ущемлюють в Україні,бидло. :angry: :angry: _http://palm.newsru.ua/ukraine/22dec2009/sa_mowu.html Почалися перегини, і це ще квіточки, далі такий дебілізм почнеться.Ну як мовиться.....який пан, такі і слуги.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 17 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2010 Почалися перегини, і це ще квіточки, далі такий дебілізм почнеться.Ну як мовиться.....який пан, такі і слуги.... А что вы все хотели? Долг платежом красен. Линейку пять лет гнули -гнули в одну сторону, а сейчас отпустили, вот она в обратную сторону и шарахнула. То ли ещё будет. Сколько воплей и соплей здесь прзвучит и прольётся, когда звание героев с бандеровцев поснимают... Жду не дождусь этого дня. Это ж надо до чего дошли с Ющом, фашистских прихвостней начали возвеличивать. Весь мир сначала в ступпоре был, потом смеялся. Долго ещё Украине прийдётся отмываться от этой оранжевой плесени. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 17 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2010 У Радянському Союзі не було насильницької русифікації, але "велике переселення народів" робило свою справу. Адже діяв закон, за яким після закінчення навчання ти мав відпрацювати 3-и роки там, де тебе послали. А посилали далеко- західняків на північ, в Казахстан, а корінних росіян в Україну. А якщо зважити, що протягом тих років молоді люди найбільше одружувалися, то зрозуміло, на кого припадав їх вибір -ось і маєте інтернаціональну сім"ю. Усе робилося хитро і було запрограмовано не на миттєвий ефект, а довгострокову перспективу. А тепер нема розумної політики щодо мови. Якщо металеву лінійку зігнути і пустити, то вона зі свистом набуде попереднього положення, але якщо цю лінійку зігнутою тримати роками - то рівного положення досягнути відразу не вдасться - фізичні закони ніхто не відміняв. На все потрібен час і наполегливість. І головне, не треба насилля, треба створювати такі умови, щоб людям було вигідно знати українську. Що-що, а свою вигоду людина не пропустить. Бред!Вы это сами придумываете или вас учит кто то? Специалист должен был отработать по ПРОФЕССИИ, там куда послали по тому что, там куда посылали нужны были эти кадры! Учителей, Врачей, Инженеров, Геологов, и т.д. отправляли по всей территории СССР и больше всего их ехало от Урала до Дельного востока. Надо учесть что образование бесплатное, а образование высококвалифицированного специалиста стоит больших денег, отработка - это хоть какая то компенсация за бесплатное образование! Более того, непонятно кто кого ассимилировал в конкретном регионе, Русские Якутов или наоборот! Потом выпускники вузов это не только молодые парни, это и красивые девушки. Далее, студенты были не только Русскими, учиться ехали со всего Союза и Татары, и Грузины и Узбеки. Вузы в столицах Республик выпускали специалистов, которые оставались в своих регионах. И если вы думаете, что это привело к Русификации СССР, вы тупо заблуждаетесь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 17 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2010 Бред! Вы это сами придумываете или вас учит кто то? Специалист должен был отработать по ПРОФЕССИИ, там куда послали по тому что, там куда посылали нужны были эти кадры! Учителей, Врачей, Инженеров, Геологов, и т.д. отправляли по всей территории СССР и больше всего их ехало от Урала до Дельного востока. Надо учесть что образование бесплатное, а образование высококвалифицированного специалиста стоит больших денег, отработка - это хоть какая то компенсация за бесплатное образование! Более того, непонятно кто кого ассимилировал в конкретном регионе, Русские Якутов или наоборот! Потом выпускники вузов это не только молодые парни, это и красивые девушки. Далее, студенты были не только Русскими, учиться ехали со всего Союза и Татары, и Грузины и Узбеки. Вузы в столицах Республик выпускали специалистов, которые оставались в своих регионах. И если вы думаете, что это привело к Русификации СССР, вы тупо заблуждаетесь! Если так и дальше пойдет, через несколько лет мы будем рассказывать потомкам о Союзе как о самом светлом коммунистическом нашем прошлом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.