smell Опубліковано 12 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2010 Да победа голубых на белом фоне это полное поражение УКРАИНЫ!!! В 1991 году Горбачев развалил СССР, чем и запомнился всему миру, а Янукович будет знаменит развалом Украины! Восточная Украина и Крым отойдут "Великой Москве", западная Польше (как в былые времена, кто помнит историю). Ну а за центральную Малоросию будет драка. Я не знаю кто пишет тексты Яныку, наверное кто-то из его бывших сокамерников, кто был ближе к "параше", но назвать жителей Львова (!) ГЕНОЦИДОМ нации (имел ввиду генофондом) даже очень тупому "профессору" с высшим тюремным образованием не простительно! А на в встрече с жителями Николаева назвать их "дорогими Херсончанами", он что с бодуна проснулся и не смог вспомнить где он? ВЫВОД: Каждый народ имеет ту власть на которую заслуживает! А власть в ответ имеет народ который ее избрал! Удачи Вам Приверженцы и любители ГОЛУБЫХ! :blink:Ну да, я забыл, Украина досталась Януковичу богатая и стабильная, как раз для того чтобы Янук все развалил! :lol: Согласен с тем, что Янукович не самая сильная фигура на Украине. Чтобы страну вынуть из этой жопы сил Януковича не достаточны, нужны усилия всей Украины! Если он грамотно построит правительство, то смело можно ожидать хотябы выравнивания экономики, но ни как не рост! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість DOK Опубліковано 12 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2010 [ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість DOK Опубліковано 12 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2010 Ну да, я забыл, Украина досталась Януковичу богатая и стабильная, как раз для того чтобы Янук все развалил! :lol: Согласен с тем, что Янукович не самая сильная фигура на Украине. Чтобы страну вынуть из этой жопы сил Януковича не достаточны, нужны усилия всей Украины! Если он грамотно построит правительство, то смело можно ожидать хотябы выравнивания экономики, но ни как не рост! Да Вы наверное забыли, что Украина досталась Януковичу богатая и стабильная, как раз для того чтобы Янук все развалил! но вовремя его премьерства! :unsure: Потом Тимошенко пыталась все исправить, восстановить, но все было разворовано. А Янык Ей ещё и палки совал в колёса! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 12 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2010 Извини, дорогой.....................................Я тебе не дорогой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 12 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2010 Да Вы наверное забыли, что Украина досталась Януковичу богатая и стабильная, как раз для того чтобы Янук все развалил! но вовремя его премьерства! :unsure: Потом Тимошенко пыталась все исправить, восстановить, но все было разворовано. А Янык Ей ещё и палки совал в колёса! :angry:Господи, не обижай убогих....Что то много тут их в последнее время тусуется...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 12 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2010 Извини, дорогой, быдлоты не перевариваю. Москали даже - и то нормальные люди... а это - скот.Как я тронут что ты сегодня россиян нормальными людьми назвал (настроение сегодня у тебя хорошее), но я не обольщаюсь и хочу дать тебе совет чтобы ты "братуха" здесь не сквернословил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 12 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2010 Я тебе не дорогой. Эт не тебе, придурку, судить. Москали нам, украинцам, обходятся слишком дорого... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 12 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2010 Эт не тебе, придурку, судить. Москали нам, украинцам, обходятся слишком дорого...А ты чего хотел, даром?Даром как известно за амбаром! Плохо себя вести будешь, вообще будет не подъёмно.......... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість v zakone Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 На выборах президента Украины дважды сидевший лидер оппозиции Янукович получил в 1,5 раза больше голосов, чем немного сидевшая премьер-министр Тимошенко, и в 7 раз больше голосов, чем никогда не сидевший президент Ющенко. Тем самым украинские избиратели дали понять, что, по их мнению, небольшая отсидка пошла бы Юлии Владимировне только на пользу. А уж Виктору Андреевичу она просто необходима! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 ___ Дуже цікавий типаж - зізнаюся, ніхто таким чином не посилав. Сублімація...напруження, яке давить на мозок. Погано... <_< А щодо бидла - то треба бачити бидло, яке голосувало за Тимошенко Спеціально підготую порівняльну характеристику для двох дзеркально однакових областей України: Луганської, яка максимально проголосувала за Янека і Івано-Франківська, яка дала максимум для Тимошенко. P.S. Оце зліва "жалоби" - це я можу поскаржитися за образу? І що за це буде хаму? P.S.S. Тепер зрозуміло - Корін автор дурні яку він виклав на першій стрінці - тіпа господар теми: хочу пошлю, хочу залишу. Ну а мене ще ніхто не вигнав, якщо я сама не захотіла піти :P По ходу впечатления - не хватило слов..., например, не напряжение, а гормоны.. которые давят на мозги... А про быдло - не обольщайся - ты таки быдло. Помаранчевые, которые выбрали в 4 году прыщавого только по необходимости прекратить власть бандитского чмы, уже через 2 года убедились в полном его дебилизме - и почти ВСЕ послали его в жопу. Быдло же тем и отличается. что чтобы хам не делал - оно, это быдло, ВСЕГДА будет голосовать за него - даже если будет само сдыхать и передохнут его дети. Они не хотят ни перемен ни чего другого - только чтобы было их - быдлячее - сверху. От такое тебе будет обоснование. И только из-за P.S.S. У тебя нет оснований быть ЗА Януковича и у тебя нет оснований быть ЗА Тимошенко. Тебе по-большому глубоко наплевать - кто. И это правильно. Для быдла. Для него ничего не изменится. Но если ты лезешь в инет и пытаешься кукарекать "свою" точку зрения, которой нет, нужно хотя бы попытаться... Впрочем, ты - баба, что с тебя требовать........ К чему это я?... Да, ота дурня - объясняет всю жисть на этой планете, и почему мы так живем, и почему они так живут, и почему кризисы и почему ИМ выгодно НАС держать в быдлячем государстве... и это не мое открытие, мне удалось просто это понять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 .......................................... мне удалось просто это понять.Неужели процесс пошёл? :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 Неужели процесс пошёл? :huh: Процесс, Ваня, закончился... или прервался на неопределенное время... что для многих одно и то же. Теперь модным будет чмолить хама и его быдлячих избиральщиков - поводов уже предостаточно, например, нахуй закон о соц стандартах, которым ПР соблазняла доверчивую быдлоту - мол, только проголосуйте - и будет вам счастье - вот и дождались, скоты. Будет интересно наблюдать за быдлотой, как до нее через ейойную жопу будет доходить, что выбрали ане себе не что иное, как просто паразитов, которые будут просто хапать, начиная с Межигорья и дальше. А Юлька единственно что сможет сделать - не помешать - хотя бы притормозить разворовываание остатков этой страны - остатков, пока еще принадлежащих быдлоте, которая с пеной вибирала себе зека. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 Процесс, Ваня, закончился... или прервался на неопределенное время... что для многих одно и то же. Теперь модным будет чмолить хама и его быдлячих избиральщиков - поводов уже предостаточно, например, нахуй закон о соц стандартах, которым ПР соблазняла доверчивую быдлоту - мол, только проголосуйте - и будет вам счастье - вот и дождались, скоты. Будет интересно наблюдать за быдлотой, как до нее через ейойную жопу будет доходить, что выбрали ане себе не что иное, как просто паразитов, которые будут просто хапать, начиная с Межигорья и дальше. А Юлька единственно что сможет сделать - не помешать - хотя бы притормозить разворовываание остатков этой страны - остатков, пока еще принадлежащих быдлоте, которая с пеной вибирала себе зека. Много пишешь лишнего, так бы сразу и сказал Юльку любишь, а то Юлька може то, Юлька может сё.....Чего она может уже все знают, один ты из за любви в быдло превратился. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 Много пишешь лишнего, так бы сразу и сказал Юльку любишь, а то Юлька може то, Юлька может сё..... Чего она может уже все знают, один ты из за любви в быдло превратился. Что ты знаешь про любовь? и про жертвы? .... — На всю жизнь! — прошептал Ипполит Матвеевич. — Это большая жертва. — Жизнь! — сказал Остап. — Жертва! Что вы знаете о жизни и о жертвах? Или вы думаете, что если вас выселили из вашего особняка, вы знаете жизнь?! И если у вас реквизировали поддельную китайскую вазу, то это жертва? Жизнь, господа присяжные заседатели, это сложная штука, но, господа присяжные заседатели, эта сложная штука открывается просто, как ящик. Надо только уметь его открыть. Кто не может открыть, тот пропадает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 Гормони давлять у підлітків - це їх звичний стан. Ви не схожий на підлітка - вони політикою не заморочуються. Саме напруга... Це не смертельно - раджу спочатку розслабитися, щоб покращилося кровообіг, а отже живлення мозку. Важко щось радити незнайомій людині. Я слухаю музику. У мене для цього є спеціальна пісня. Раз в житті дають людині крила, раз в житті ти можеш відірватись від землі, і вже коли піднявся, то не зупиняй.. Схоже тут не можна поставити гіперпосилання на інші сайти. Введіть у віконечко пошуку "Скрябін Люби до смерті" - на ютубі можна послухати, але не раз, а кілька разів, щоб пройнятися. Можете спробувати - а раптом... и чо это ты на "вы" перешла? Хочется подчеркнуть свою юность?... или записать меня в старперы?... А музыку... если слушать, лучше хорошую. tempfile.ru/file/642467 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 Билет на балет www.moskva.fm/artist/%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8C_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D1%8E%D0%BA/song_661194 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 и чо это ты на "вы" перешла? Хочется подчеркнуть свою юность?... или записать меня в старперы?... А музыку... если слушать, лучше хорошую. tempfile.ru/file/642467 Дивний сайт - якщо вже вийшла, то іншого разу під тим самим ніком зайти нереально Я і не переходила на "ти", тому нічого не підкреслюю. А що, коли тебе послали і ще до всього назвали "билом", то треба вже переходити на "ти" - це на якій планеті такі порядки? Клайдерман - так, але його треба слухати людям які перебувають в гармонії зі світом, з собою, які вміють кожну втрату, кожну поразку, кожну помилку робити немарною. Тоді можна відчути музичну гармонію, завдяки якій наше сприйняття стає більш цілісним. А пісня Скрябіна - це інше. Завдяки своїй примітивності і водночас мелодійності, розслабляє і виганяє розумні думки, які тебе "напрягають", не дають пробитися щастю. Десять разів слухати - не менше, бо ефекту не буде. Спробуйте - а раптом... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 Что ты знаешь про любовь? и про жертвы? .... — На всю жизнь! — прошептал Ипполит Матвеевич. — Это большая жертва. — Жизнь! — сказал Остап. — Жертва! Что вы знаете о жизни и о жертвах? Или вы думаете, что если вас выселили из вашего особняка, вы знаете жизнь?! И если у вас реквизировали поддельную китайскую вазу, то это жертва? Жизнь, господа присяжные заседатели, это сложная штука, но, господа присяжные заседатели, эта сложная штука открывается просто, как ящик. Надо только уметь его открыть. Кто не может открыть, тот пропадает. Ты пропал чувак! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 А про быдло - не обольщайся - ты таки быдло. Быдло же тем и отличается. что чтобы хам не делал - оно, это быдло, ВСЕГДА будет голосовать за него - даже если будет само сдыхать и передохнут его дети. Они не хотят ни перемен ни чего другого - только чтобы было их - быдлячее - сверху. От такое тебе будет обоснование. И только из-за P.S.S. Ну і які обгрунтування? Що бидло? А докази. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 Дивний сайт - якщо вже вийшла, то іншого разу під тим самим ніком зайти нереально Я і не переходила на "ти", тому нічого не підкреслюю. А що, коли тебе послали і ще до всього назвали "билом", то треба вже переходити на "ти" - це на якій планеті такі порядки? Клайдерман - так, але його треба слухати людям які перебувають в гармонії зі світом, з собою, які вміють кожну втрату, кожну поразку, кожну помилку робити немарною. Тоді можна відчути музичну гармонію, завдяки якій наше сприйняття стає більш цілісним. А пісня Скрябіна - це інше. Завдяки своїй примітивності і водночас мелодійності, розслабляє і виганяє розумні думки, які тебе "напрягають", не дають пробитися щастю. Десять разів слухати - не менше, бо ефекту не буде. Спробуйте - а раптом... Натуся, а по русски слабо, ведь даже Korin говорит с тобой на Великом и Могучем, а ты....Ты думаешь что это патриотично, но скажу тебе что здесь, на этом форуме, это выгглядит, по меньшей мере идиотично, сейчас Вас двое ты и Х.ельчаниин. Х.ельчанин, это воообще оно, существо не понятной половой принадлежности. Хочешь таким быть? У тебя есть ещё время изменить наше мнение. Не изменишь, мы изменим о тебе мнение и ты это прочувствуешь на себе... Это не мы такие, жизнь такая... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
гроз Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 Мы же здесь о великом... о стране... Тогда - да плюсик есть. Во всяком случае для меня. Я плюнул на былые решения и тряхнул стариной - полазил по гороскопам. Для Тимошенко уже следующий год будет блестящим. И с большой вероятностью теперь (выборы позволили сделать более точную ректификацию) можно утверждать, что через 5 лет она станет президентом. И будет им не менее 10 лет. Вернее всего посадят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 Для быдла. Для него ничего не изменится. Но если ты лезешь в инет и пытаешься кукарекать "свою" точку зрения, которой нет, нужно хотя бы попытаться... Впрочем, ты - баба, что с тебя требовать........ К чему это я?... Да, ота дурня - объясняет всю жисть на этой планете, и почему мы так живем, и почему они так живут, и почему кризисы и почему ИМ выгодно НАС держать в быдлячем государстве... и это не мое открытие, мне удалось просто это понять. Не зміниться для людей самостійних, самодостатніх, які звикли працювати, а не чекати ласки від доброго президента. Я жінка і кукурікаю лише в і-теті, а не ганьблюся на цілий світ тільки тому, що не вмію визнавати помилки. Тому раджу не прив"язувати здійснення своїх ідей з іменем Тимошенко - ця людина не здатна змінити світ - вона гарно руйнує, а будувати доведеться іншим. Є такі люди, що нефартові по життю і коли з ними пов"язати життя, то завжди будеш сидіти біля розбитого корита. Ідеї - це гарно, але треба жити, бо життя дуже коротке. А мрії мають бути нездійсненними. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 Натуся, а по русски слабо, ведь даже Korin говорит с тобой на Великом и Могучем, а ты.... Ты думаешь что это патриотично, но скажу тебе что здесь, на этом форуме, это выгглядит, по меньшей мере идиотично, сейчас Вас двое ты и Х.ельчаниин. Х.ельчанин, это воообще оно, существо не понятной половой принадлежности. Хочешь таким быть? У тебя есть ещё время изменить наше мнение. Не изменишь, мы изменим о тебе мнение и ты это прочувствуешь на себе... Это не мы такие, жизнь такая... Москаль, це український форум. На російських форумах мені забороняли писати українською мовою. Ти тут лише гість. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 Натуся, а по русски слабо, ведь даже Korin говорит с тобой на Великом и Могучем, а ты.... Ты думаешь что это патриотично, но скажу тебе что здесь, на этом форуме, это выгглядит, по меньшей мере идиотично, сейчас Вас двое ты и Х.ельчаниин. Х.ельчанин, это воообще оно, существо не понятной половой принадлежности. Хочешь таким быть? У тебя есть ещё время изменить наше мнение. Не изменишь, мы изменим о тебе мнение и ты это прочувствуешь на себе... Это не мы такие, жизнь такая... На "великому і могучому" не буду, бо спеціально зайшла на російськомовний форум, щоб писати лише українською. Спробую, але не переконувати, а відчути, що люди комфортно почувають себе і тоді, коли російською, і тоді, коли українською - це не є перешкодою для спілкування. Прийом. наразі, не дуже...але ж спробувати можна. Не думаю, що Ви ось так з ходу будете проти. А ось у господаря явно невдалий період - але все тече. все минає...і проблеми також. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 На "великому і могучому" не буду, бо спеціально зайшла на російськомовний форум, щоб писати лише українською. Спробую, але не переконувати, а відчути, що люди комфортно почувають себе і тоді, коли російською, і тоді, коли українською - це не є перешкодою для спілкування. Прийом. наразі, не дуже...але ж спробувати можна. Не думаю, що Ви ось так з ходу будете проти. А ось у господаря явно невдалий період - але все тече. все минає...і проблеми також. Идиотизм не лечится!Главное чтобы ты это не передала по наследству. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 Идиотизм не лечится! Главное чтобы ты это не передала по наследству. ___ Та ми всі трохи диваки - кожен має свої "пунктики" - важливо,щоб це не заважало особистому життю, бо до наслідників не дійде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 Москаль, це український форум. На російських форумах мені забороняли писати українською мовою. Ти тут лише гість.Да нет, Идиот, это ты тут даже не гость, а пришелец. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Иван55 Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 ___ Та ми всі трохи диваки - кожен має свої "пунктики" - важливо,щоб це не заважало особистому життю, бо до наслідників не дійде.Всё равно ничего не понял, могла и не отвечать. Пишешь каляку и ждешь ответа.Диву даюсь...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 а по русски слабо Ванько, ти не дуже всовуй свiй могучий. я на ньому пишу. бо комп'ютер не зовсiм мiй i нема укр. мови. А ти як сюди попав - зобов'язаний вивчити держ. мову, так, мiж iншим... Зара часу нема, блiн, потiм всiм розкажу про музику. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 13 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2010 Всё равно ничего не понял, могла и не отвечать. Пишешь каляку и ждешь ответа. Диву даюсь...... ___ А коли б написала, що Корін....- то б зрозуміло було? Они приходят к нам, когда У нас в глазах не видно боли. Но боль пришла - их нету боле: В кошачьем сердце нет стыда! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.