MarkValerij Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 Все очень даже неплохо и логично написано, трудно не согласиться, с коридором в особенности.теперь можно делать ставки - сможет ли путьло организовать раше хотя бы коридор на крым? я как патриот ставлю, что - нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 кажется фсбэшня применяет новую технологию против этого форума. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 противоречие. плановость есть ключь к высокой эффективности экономики и общества в целом. да. но. а если плановость ошибочна? - тогда вся эта хрень превращается.. - в СССР Ошибки бывают всегда и везде. Главное их вовремя исправлять. СССР накрылся не из-за ошибок в плановости, а от необязательности следовать ей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 теперь можно делать ставки - сможет ли путьло организовать раше хотя бы коридор на крым? я как патриот ставлю, что - нет. Я пессимист. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 пункт 4 множит эти все пропозыции на ноль. это прикрышка. как я писал - которая предлагала реанимацию плана меркель-путин. не получилось. и слава богу. ну да - національну гвардію вивести, типа ополченців також - а раша залишиться, тому, що її ніби і нема в Україні є, а на папері ніякої згадки я думаю - американські експерти тупо писали те що хотіли росіянці - бо заздалегідь знали що це мертвий план Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 Я пессимист. ти совок, тобто - українофоб Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 Я пессимист.вообще-то я тоже..но хочется верить в завтра. - а вдруг рашу заибенят в жопу на весь лом до кпейки?.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 ти совок, тобто - українофобА ты убийца. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 ну да - національну гвардію вивести, типа ополченців також - а раша залишиться, тому, що її ніби і нема в Україні є, а на папері ніякої згадки я думаю - американські експерти тупо писали те що хотіли росіянці - бо заздалегідь знали що це мертвий план не. американьськи эксперты - херня. ситуация меняется. не понятно одно - почему янки не дают нам оружия, которое уничтожит рашенские войска? делают все. на нашей стороне. но оружия не дают. почему? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 А ты убийца.харе бухать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 вообще-то я тоже.. но хочется верить в завтра. - а вдруг рашу заибенят в жопу на весь лом до кпейки?.... они костьми лягут, но на попятную не пойдут, это в генах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 харе бухатьпричем здесь бухать...? пусть теперь оправдывается и доказавает обратное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 они костьми лягут, но на попятную не пойдут, это в генах.это как раз тот случай, когда на хитрую жопу находится лом с винтом.- мы можем только наблюдать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 причем здесь бухать...? пусть теперь оправдывается и доказавает обратное.как это.... а.. -вот- :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 кажется фсбэшня применяет новую технологию против этого форума. яку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 яку?та откуда я знаю? - чуйка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 пусть теперь оправдывается и доказавает обратное. зачем? да, я - убийца рашинского ублюдка, который пришел в мой дом с оружием а ты его защитник - вещь нужная, если за деньги, но омерзительная, когда по духу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 та откуда я знаю? - чуйка. сформулюй чуйку словами думаэш москаль завербував юльку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 не. американьськи эксперты - херня. ситуация меняется. не понятно одно - почему янки не дают нам оружия, которое уничтожит рашенские войска? делают все. на нашей стороне. но оружия не дают. почему? ну типа - не могут обойти закон или - боятся что это развяжет раше руки или боятся развала раши Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 Нет, это технология материального благоплучия. Вообще - всякая предсказуемость и если хочешь плановость есть ключь к высокой эффективности экономики и общества в целом. це знаєш, як те, що після школи - не всі відмінники стають успішними людьми не все можна прорахувати і передбачити - але є така річ, як інтуїція - коли можна відчути людина використовує не весь свій потенціал... чи їй ще не дозволено використовувати після недавнього "кінця світу" - пішов відлік нової цивілізації - людей, які мають розвинуті сенсорні здібності - відчувати, передбачати, спілкуватися підсвідомістю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 сформулюй чуйку словами думаэш москаль завербував юльку? не так не бывает - не думаю.другое. - если не можешь победить в открытом бою, руська мразь применяет подлость. - это нужно всегда иметь в виду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 ну типа - не могут обойти закон или - боятся что это развяжет раше руки или боятся развала раши ниче не катит по нормальному Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 не. американьськи эксперты - херня. ситуация меняется. не понятно одно - почему янки не дают нам оружия, которое уничтожит рашенские войска? делают все. на нашей стороне. но оружия не дают. почему? потому что в америке у власти не республиканцы и точка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 не так не бывает - не думаю. другое. - если не можешь победить в открытом бою, руська мразь применяет подлость. - это нужно всегда иметь в виду. не переживай - це я тільки з виду така довірлива все поки що під контролем, хоча забирає дуже багато часу я маю на увазі форум все інше - не в моїй компетенції а кого ти підозрюєш? - натякни чи напиши в лічку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2014 ниче не катит по нормальному забудь про нормальність у звичному розумінні якщо хочеш переграти рашу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 30 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2014 інше - не в моїй компетенції не обращай, здесь все правильно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
СОЮЗ Опубліковано 31 серпня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2014 зачем? да, я - убийца рашинского ублюдка, который пришел в мой дом с оружием а ты его защитник - вещь нужная, если за деньги, но омерзительная, когда по духу Есть анекдот:Идет суд над гинекологом ударившим кирпичом цыганку. В тот раз у него был очень напряженный день - с утра он осмотрел энное кол-во женщин, а после обеда его вызвали в роддом где проконсультировал еще энное количество рожениц. Вечером, выйдя из роддома, остановился и с облегчением закурил. К нему подошла цыганка и предложила за энное кол-во денег показать откуда дети выходят. Мужик поднял лежащий на земле кирпич и звезданул рому по чердаку. На суде потерпевшую спросили: - Зачем вы хулиганили? Пытались показать свои гениталии... -Ничего подобного, я просто хотела показать на двери роддома. Хотелось бы узнать - я здесь защищаю гинеколога или описываю причинно-следственные связи? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2014 Хотелось бы узнать - я здесь защищаю гинеколога или описываю причинно-следственные связи? ты обвиняешь жену в том, что ее изнасиловали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 вересня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2014 понять... и простить... зрозуміти, щоб пробачити ДЛЯ ЧОГО ПРОБАЧАТИ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.