Дэна Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 Дена, у пості, на який ти відповідала, там якщо виділити твій комент - є МОЯ приписка, якою я передбачила твою відповідь. Але ти не промовчала, тому ... ну ти сама написала...я тебе за язик не тягнула Просто бла-бла-бла... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 хорошо, если волна не затихаетdtlmvf Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 это проще конечно - не верить но как-то мрачно... а если человек не из луганска и различает полутона, то зачем ему посторонние шумы в эфире? чч-черт... поставь себя на ее место.это очень просто. если человек не различает полутона... - ЕМУ ГЛУБОКО ПЛЕВАТЬ НА ШУМЫ В ЭФИРЕ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 пила кофе, строчила комент и взглянула в окно - подъехало такси, со стороны водителя вышла молодая женщина, красивая, зажгла сигарету и как-то по мужски жадно начала курить. некрасиво, мрачно, как женщина в тюремной робе.. ты имеешь отношение к писателям. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 . ты имеешь отношение к писателям . ? Нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 dtlmvf Не переймайся - це не для кожного - ну щось на зразок приготування отруйної фугу в японських ресторанах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 Просто бла-бла-бла... тепер вже краще. так і продовжуй Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 тепер вже краще. так і продовжуй Тебе разве задавали вопрос и просили ответа? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 интересно - ты можешь быть честной сама с собой? я, конечно, все оцениваю по себе и делаю выводы так же, но вот однажды ты даже меня заподозрила, настолько я угадала. правда, это было "в прошлой жизни" НО! лучше говорить о себе - так вернее. или день был тяжёлый....или.... развей сомнения. к чему этот вопрос? (о честности с собой) хоть убей не помню, чего ты там угадала Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 чч-черт... поставь себя на ее место. это очень просто. если человек не различает полутона... - ЕМУ ГЛУБОКО ПЛЕВАТЬ НА ШУМЫ В ЭФИРЕ. я тебя не понимаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 Тебе разве задавали вопрос и просили ответа? :o ось саме таке запитання поставиш перед собою, коли наступного разу тобі захочеться влізти у чужу розмову. або я тобі нагадаю - мені не важко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 или день был тяжёлый.... или.... развей сомнения. к чему этот вопрос? (о честности с собой) хоть убей не помню, чего ты там угадала вопрос как вопос - не хуже и не лучше других. понятными словами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 Не переймайся - це не для кожного - ну щось на зразок приготування отруйної фугу в японських ресторанах.Рыба фигня, ничего особенного. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 Рыба фигня, ничего особенного. я не пробувала - в смислі - рибу... готувати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 я не пробувала - в смислі - рибу... готувати фугу приготавливают. только те кто имеет на это сертификат. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 фугу приготавливают. только те кто имеет на это сертификат. Вот, а у меня есть сертификат на "волну" :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 Вот, а у меня есть сертификат на "волну" :lol:а зачем тебе волна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 а зачем тебе волна я тебя не понимаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 а зачем тебе волна щоб була Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 я тебя не понимаю Он был на футболе. Его избили при попытке сделать волну в виде двух восьмерок - знака нацистского приветствия. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 Он был на футболе. Его избили при попытке сделать волну в виде двух восьмерок - знака нацистского приветствия.Правильно сделали, ваш нацистский стадион уже наказали, вам мало. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 Не переймайся - це не для кожного - ну щось на зразок приготування отруйної фугу в японських ресторанах.прости.так получилось.. и теперь тебя я вынужден использовать .. цена вопроса - десятки миллионов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 я тебя не понимаю... теперь я могу все.но это ничего не значит. кто-то здесь понимает все. тот, кому это нужно.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 .А почему вытерла про друзив да "я - твоя"? Пьяному ежику ведь все равно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 Ну да, а ты ариец.Получивший по морде от НКВД. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2013 Получивший по морде от НКВД. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 20 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2013 ... теперь я могу все. но это ничего не значит. кто-то здесь понимает все. тот, кому это нужно.. а тебе что нужно?..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 20 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2013 .дожили... - теперь я у тебя прошу.. - вытри мою вчерашнюю гадость. Дэна права - бухой был в дупель. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 20 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2013 Ну да, а ты ариец.придурок я. глядя со стороны. тем не менее для себя лично стараюсь контролировать... чтобы происходящее происходило правильно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 20 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2013 сертификат на "волну" :lol:а еще говорят, что нет чего-то над нами... от с каких ты написала это слово?волна. это красиво. особенно когда ты в ней принимаешь участие. пусть в качестве мелкого винтика. но если ты понимаешь волну. и делаешь так, чтобы ее усилить а не оборвать. и она вырастает на твоих глазах. даже без твоего контроля. это здорово. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.