Дэна Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 на костер?... на костер... - на костер! - и звучит как музыка. ведь если все не случайно? - тогда и музыка и фотки показываются не случайно... - и удаляются после... по неведомым причинам и временам... - тоже не случайно.... В бреду...человеконенавистничества.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 Ах, ночь родна, ночь - моя подруга, Печалью и спокойствием полна, Я верь, знаю, что вся жизнь – минуты, И я сгорю однажды в искрах от костра. Заворожить, приворожить? Ну, да… умею, И порчу навести? Да что там, Смерть! Но что с того – ведь страху все покорны. А я ведь добрая, мне б просто пошалить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 Кому назначен темный жребий, Над тем не властен хоровод. Он, как звезда, утонет в небе, И новая звезда взойдет. И краток путь средь долгой ночи, Друзья, близка ночная твердь! И даже рифмы нет короче Глухой, крылатой рифмы: смерть. И есть ланит живая алость, Печаль свиданий и разлук... Но есть паденье, и усталость, И торжество предсмертных мук. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=3xOOgzhzDOs Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 В бреду...человеконенавистничества..ка будто ты вся извелась от любви ко всему человечеству.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 не, это не фантазия. это жизнь. и если ты посмотришь на реальность не предвзято, ты сама можешь в этом убедиться. второй вариант... это интересный вариант. исходя из варианта первого все люди делятся по карме. делятся неравномерно - удачливых намного меньше... скажем так. и это закон природы. но. в обществе, где есть сознание... поэтому и называется обществом.. - это деление вступает в противоречие с законами развития этого общества. и законы общества - читай сознания - в этом случае являются главными - и уничтожают творение природы - деление особей, несущих сознание. собственно... в этой борьбе общества и природы... и проходит наша жизнь. поэтому все, что делать не прокатывает - это только попытка удачливых особей - элиты - затормозить процесс осознанности людьми, что они люди. путем воспитания, убалтывания, пиара, зомбирования - менее удачливых - чтобы они не осознали, что в обществе - НЕТ СУЩЕСТВ ВЫШЕ ИЛИ НИЖЕ. что ВСЕ РАВНЫ. а к действию каких законов ты относишь равность людей? законов природы или законов общества? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 а к действию каких законов ты относишь равность людей? законов природы или законов общества?равность людей не имеет смысла. есть только равность носителей сознания. Быть или не быть, вот в чем вопрос. Достойно ль Смиряться под ударами судьбы, Иль надо оказать сопротивленье И в смертной схватке с целым морем бед Покончить с ними? -наконец, я немного понял эти слова. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=OiSlgCBpEFM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=Z6FYYWmKkP8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=dgSKHtwiaVo Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 все правильно. только ты имеешь право отвечать на подобные мои комменты....мож.... потому... что сама их провоцируешь?...... да, ты права, простых не знаю. не хочу знать. потому, что простые вещи должны знать простые люди. якщо ти чогось не знаєш, воно автоматом переходить у розряд невідомого, якому приписуються містичні властивості. так просте - стає непростим. звичайні жінки - відьмами. ...мож тому ми і не помічаємо ОСОБЛИВИХ речей.... _____________ …ця раптова травнева злива - cтало небу землі мало… «…я люблю тебе…особливо…»- ти йому під дощем сказала… ...він тобі дарував крила, упівнеба кричав птахом: «...я люблю тебе!…Особлива!...» і літав, і не знав страху... …як ішла, то прощалась:«милий, не питай, не шукай міри… я люблю тебе особливо…» ну а він не питав - вірив… ...тільки раптом усвіт зникла... думав він: "...просто з серцем вирву..." ...але місяць... ніч... "особливо..." вже не небо - душа - прірва... ************************ ...і прийшла самота злостива... їй сказав він: «…проходь гостем... я любив її... особливо… а тепер от живу... просто." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 якщо ти чогось не знаєш, воно автоматом переходить у розряд невідомого, якому приписуються містичні властивості. так просте - стає непростим. звичайні жінки - відьмами. ...мож тому ми і не помічаємо ОСОБЛИВИХ речей.... _____________ …ця раптова травнева злива - cтало небу землі мало… «…я люблю тебе…особливо…»- ти йому під дощем сказала… ...він тобі дарував крила, упівнеба кричав птахом: «...я люблю тебе!…Особлива!...» і літав, і не знав страху... …як ішла, то прощалась:«милий, не питай, не шукай міри… я люблю тебе особливо…» ну а він не питав - вірив… ...тільки раптом усвіт зникла... думав він: "...просто з серцем вирву..." ...але місяць... ніч... "особливо..." вже не небо - душа - прірва... ************************ ...і прийшла самота злостива... їй сказав він: «…проходь гостем... я любив її... особливо… а тепер от живу... просто." ведьм очень мало. простая баба никогда не станет ведьмой. не транди о чём не знаешь и не понимаешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 ведьм очень мало. простая баба никогда не станет ведьмой. не транди о чём не знаешь и не понимаешьблагодарю, черчиль. ты хороший парень.не даешь обжечься. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 ведьм очень мало. простая баба никогда не станет ведьмой. не транди о чём не знаешь и не понимаешь Ты не понял. Но кинул соломинку Корину, у которого не было ответа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 Ты не понял. Но кинул соломинку Корину, у которого не было ответа. иногда.... я представляю себя, живущим в средние века... мне кажется, что тогда... в инквизицию... принимали исключительно святых - как мать Тереза - сотрудников.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 иногда.... я представляю себя, живущим в средние века... мне кажется, что тогда... в инквизицию... принимали исключительно святых - как мать Тереза - сотрудников.... на себе натякаєш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 на себе натякаєш?а-а. не выполнили они свою задачу. - да. хотелось бы помочь....сначала, перед сожжением, ведьму нужно пытать....причем ведьмой должна быть любая красивая женщина.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 а-а. не выполнили они свою задачу. - да. хотелось бы помочь....сначала, перед сожжением, ведьму нужно пытать....причем ведьмой должна быть любая красивая женщина.... прикольно - помучив і в топку...давай іншу. і ніякого тобі клопоту. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 ведьм очень мало. простая баба никогда не станет ведьмой. не транди о чём не знаешь и не понимаешьТерпеть не могу склонных к мистике и самовнушению..Слабы.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 прикольно - помучив і в топку...давай іншу. і ніякого тобі клопоту. правильно понимаешь. но эти святые инквизиторы ни фига не освободили этот мир... и теперь - один клопит... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 Терпеть не могу склонных к мистике и самовнушению..Слабы.. ну да - ти любиш тих, хто ТОБІ внушає. і сила твоя в тому, що ти не сприймаєш реальність - як і в кожної машини. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 правильно понимаешь. но эти святые инквизиторы ни фига не освободили этот мир... и теперь - один клопит...да и в астрале клопит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 правильно понимаешь. но эти святые инквизиторы ни фига не освободили этот мир... и теперь - один клопит... у нас не було інквізиції - тому наші жінки гарніші від закордонних. а ось з чоловіками все навпаки - їх чоловіки гарніші - це їх і погубило. одну проблему вирішували - інша виникла (гомосексуалізм) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 у нас не було інквізиції - тому наші жінки гарніші від закордонних. а ось з чоловіками все навпаки - їх чоловіки гарніші - це їх і погубило. одну проблему вирішували - інша виникла (гомосексуалізм) тебя послушать... это ж полный ..- у них красивых баб уничтожили, поэтому мужики стали красавами - а коль баб нету - стали гомиками... - у нас красивые остались, поэтому мужики - недостойны и самоудовлетворяются в тряпочку... ...капец. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 да и в астрале клопитчеч, ты только туда не ходи... хотя... видимо, тебя уже охмурили....но тебе туда низзя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 у нас не було інквізиції - тому наші жінки гарніші від закордонних. а ось з чоловіками все навпаки - їх чоловіки гарніші - це їх і погубило. одну проблему вирішували - інша виникла (гомосексуалізм) Капецный сумбур или сумбурный капец. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 ну да - ти любиш тих, хто ТОБІ внушає. і сила твоя в тому, що ти не сприймаєш реальність - як і в кожної машини. Ты как обычно ошиблась. Полный профан в оценке людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 да и в астрале клопит+++ Жалко националистиков. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 Об Ори: ты страшный человекА Карлуша смешной, когда это говорит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 25 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2013 +++ Жалко националистиков.О!Который год одно и то же: обезьяна толпу потешает в маске обезьяны (с)... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.