Churchill Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 Фройд, Фройд, Фрой! Умнічка Фройд - тільки він міг додуматися порівняти сексуальні уподобання до вчинків людей у житті. Наприклад, Одесит - типовий аноніст: у нього є предмет збудження: пАртрет сталіна, тому йому не потрібна публіка - вона йому тільки заважпє "медитувати" на цей пАртрет Або Дена - дуже перебірлива в минулому (з її слів) тепер відчуває дефіцит у спілкуванні - тому їй байдуже хто, лиш би було до кого написати комент. Мені і Юлі потрібні тільки ОДИН, але милий серцю (друг, коханець, ворог), всі інші значення не мають З написаного вище можна прораховуати ситуацію на майбутнє: Одесит - нах нікому не потрібен, Дена - нукуди не піде. Я і Юля тут, поки є об"єкти симпатії. А тепер, чучундра красножопа, скажи, кому потрібні ваші демарші, коли вони не сходяться з вашими інтересами? Две дурочки объект симпатии, вытри сразу, но вас в голодный год за мешок картошки никто не будет. а сейчас. так и видно всё скулите. хоть кто нибудь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 а. что рагуля.Вот так вы и в жизни ничего не стоите, апоэтому вас 600 лет кому не лень и пинали, и сейчас пинают :D :D :D :D++ Так им это привычно! А я думаю почему их гонят, а они все лезут да лезут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 всё скулите. хоть кто нибудьО!Говночистильщик! Ты еще не утонул, очищая Лондон? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 О! Говночистильщик! Ты еще не утонул, очищая Лондон? Ога опять дебил выполз, что отсосался, дали погавкать пару минут, давай начинай свою песню, ты уже больше погода одно и тоже , слово в слово. мог бы за это время и пару новых слов выучить, так что ты там говоришь?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 Предлагаю всем прогрессивным пользователям " Политическая жизнь Украины" перейти на обсуждение политических новостей. Здесь можно спокойно общаться, без явного вмешательства придурошной нацистки и её помощницы фашистки жырафы. название форума ничего не меняет, но будет способствовать, укреплению славянского братства и борьбы с украинским нацизмом :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 ++ Так им это привычно! А я думаю почему их гонят, а они все лезут да лезут. Цитата(Churchill @ 8.10.2013, 23:36) * Предлагаю всем прогрессивным пользователям " Политическая жизнь Украины" перейти на обсуждение политических новостей. Здесь можно спокойно общаться, без явного вмешательства придурошной нацистки и её помощницы фашистки жырафы. название форума ничего не меняет, но будет способствовать, укреплению славянского братства и борьбы с украинским нацизмом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 Ога опять дебил выполз, что отсосалсяНу, добро пожаловать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 Ну, добро пожаловать...соси не отвлекаяся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 соси не отвлекаясяНу, что у русского на уме, того немцу смерть...А у тебя ест ьдругие занятия (кроме, конечно, уборки Соховских унитазов как приорететного призвания) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 Ну, что у русского на уме, того немцу смерть... А у тебя ест ьдругие занятия (кроме, конечно, уборки Соховских унитазов как приорететного призвания) Нет, это явно не мужик - обычная сварливая и глупая баба. <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 Нет, это явно не мужик - обычная сварливая и глупая баба. <_<О!Вот тут верю.... Баба-таки... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 Нет, это явно не мужик - обычная сварливая и глупая баба. <_< Я чучу те саме казала. Це в нього від надмірного споживання нездорової їжі на ніч. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 хоть кто нибудьчерчиль, а правда ли пишут сми, что лондон в этом году готовится к самой холодной зиме за последние 350 лет и связано это с низкой активностью солнечных пятен? .http://www.youtube.com/watch?v=SMcMPZwkGkc Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 10 октября, четверг Рыбы самые хорошие и отзывчивые люди! (????) Постучи по морозилке. Може воно примерзло ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 Постучи по морозилке. Може воно примерзло ? *** Скажи, як навчитися сарказму? Хочу бути саркастично- іронічною і більше ніякою Чи цьому навчитися не можна? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 Обидно, когда ты дождалась парня из армии, а он тебя из тюрьмы нет ((( *** Ты где шлялся всю ночь?!!!! - Был бы у меня пистолет - застрелил бы. Был бы нож - зарезал!!! - А ты забодай... *** Когда мне становится скучно, я отправляю СМС на неизвестный номер: Труп спрятал. Что дальше? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 *** Скажи, як навчитися сарказму? Хочу бути саркастично- іронічною і більше ніякою Чи цьому навчитися не можна? Отчего же..))) Начни с чтения в оригинале Бернарда Шоу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 Отчего же..))) Начни с чтения в оригинале Бернарда Шоу. О! Так просто? А на якій мові він писав - на шотланській? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 - У тебе є мрія? - Так! - Яка? - Схуднути. - А чому не худнеш? - А як жити без мрії...(?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 черчиль, а правда ли пишут сми, что лондон в этом году готовится к самой холодной зиме за последние 350 лет и связано это с низкой активностью солнечных пятен? .http://www.youtube.com/watch?v=SMcMPZwkGkc Ну видимо, раз в рекламных журналах появились дублёнки и ботинки на овчине, и в магазинах стали появляться утеплённые ботинки.Видимо придётся покупать ботинки и шапку, а то всю зиму в кросовках. Но тяжеловато придётся, всё остекление в одно стекло, да и стены где полтора где всего в кирпич. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 Ну видимо, раз в рекламных журналах появились дублёнки и ботинки на овчине, и в магазинах стали появляться утеплённые ботинки. Видимо придётся покупать ботинки и шапку, а то всю зиму в кросовках. Но тяжеловато придётся, всё остекление в одно стекло, да и стены где полтора где всего в кирпич. Такой женский скучный шабаш спугнул!! :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 Такой женский скучный шабаш спугнул!! :lol: :lol: :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 Рыбы 11 октября, пятница Рыбы, тот, кто действительно должен быть рядом, даже исчезнув, еще появится в вашей жизни.. и на этот раз все будет хорошо. самогон форэвэ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 Рыбы 12 октября, суббота Рыбы очень устали, и хотят любви, ведь так как любят Рыбы, не любит больше никто. Это самый нежный знак. а ты, что мартовская Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 а ты, что мартовская Нет, это Корин Рыба. А я - Козерог. Тока я в гороскопы не верю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 Нет, это Корин Рыба. А я - Козерог. Тока я в гороскопы не верю. так ты постоянно только о рыбах. Думаешь по пьяне трахнет :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 так ты постоянно только о рыбах. Думаешь по пьяне трахнет :P Це ти тільки про трах думаєш. А мені хочеться чогось такого... Короче - Риби, бо тема Коріна і він вірить у гороскопи, а я знайшла сайт прикольний з прикольними гороскопчиками на кожний день. Ти хто - я і тобі писати буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 Це ти тільки про трах думаєш. А мені хочеться чогось такого... Короче - Риби, бо тема Коріна і він вірить у гороскопи, а я знайшла сайт прикольний з прикольними гороскопчиками на кожний день. Ти хто - я і тобі писати буду. я не знаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 я не знаю Врешь, небось. Что Рыба - майская знал, а свой не знаешь?! Трус ты, даже своего Зодиака сказать не можешь. Фи! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 Врешь, небось. Что Рыба - майская знал, а свой не знаешь?! Трус ты, даже своего Зодиака сказать не можешь. Фи! не майская, а мартовская Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.