Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Ты вновь спутал ники. Разберись в них и подумай, на чьем пути они встречались. Лгать следует поменее, иначе вера в твою ложь у обманутого электората и вовсе пропадет. дена ти сьогодні якась як не при собі - до тебе туго доходить. чим там тебе вчора пригощали селяни - невже встигла бурачанка викиснути? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 не. это не ложь. это мнение. Р.S. Kory мерси, ничего не поняла - но впечатляет ;) Вот кому никто не встречался. А мужики в моей жизни сыграли огромную "образовательную" роль, мне повезло в том, что рядом со мной на работе находились лучшие из них, явно входящие в 20%, а не в 80% тугодумов. В личной жизни я же никогда не ставила цель использовать их как можно более, чтобы быть готовой к входу в Украину Эуропы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 не. это не ложь. это мнение. ДВА МНЕНИЯ - я приєднуюся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 дена ти сьогодні якась як не при собі - до тебе туго доходить. чим там тебе вчора пригощали селяни - невже встигла бурачанка викиснути? :o Ну, тупаааая, Ори...Ну, тупааая... Сорри, но это правда. Ты на каждой страничке от каждого юзера, незаангажированного националистами, об этом читаешь, на каждом форуме. Привыкла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Вот кому никто не встречался. А мужики в моей жизни сыграли огромную "образовательную" роль, мне повезло в том, что рядом со мной на работе находились лучшие из них, явно входящие в 20%, а не в 80% тугодумов. В личной жизни я же никогда не ставила цель использовать их как можно более, чтобы быть готовой к входу в Украину Эуропы. А тепер бачу - тебе нічим не пригощали - хіба таку хтось захоче пригостити - до тебе, як до пам"ятника - хочеться покласти квіти під ноги і якнайскоріше піти Птічку жалко... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 P.S. Kory мерси, ничего не поняла - но впечатляет ;)впечатляет, если от души. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 А тепер бачу - тебе нічим не пригощали - хіба таку хтось захоче пригостити - до тебе, як до пам"ятника - хочеться покласти квіти під ноги і якнайскоріше піти Птічку жалко... И цветы клали..А тебе никогда не покладут, только повернут к себе задом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Вот кому никто не встречался. А мужики в моей жизни сыграли огромную "образовательную" роль, мне повезло в том, что рядом со мной на работе находились лучшие из них, явно входящие в 20%, а не в 80% тугодумов. В личной жизни я же никогда не ставила цель использовать их как можно более, чтобы быть готовой к входу в Украину Эуропы. та отож. и результат налицо.проехали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Ну, тупаааая, Ори...Ну, тупааая... Сорри, но это правда. Ты на каждой страничке от каждого юзера, незаангажированного националистами, об этом читаешь, на каждом форуме. Привыкла. бзденчик, ти ж сама писала: з ким поведешся... а повелася ти з нами - і ось - ти вже великими літерами на весь форум пишеш, двійниками балуєшся і підмогу з інших форумів кличеш.. До речі, привикати до огидного - означає, що краще тобі вже не світить. Як казала моя сусідка, покійниця, з колишніх шляхетних пань: пісцяне - не пісцяне...а, нехай буде пісцяне. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 И цветы клали..А тебе никогда не покладут, только повернут к себе задом. ...і задом і передом і - навіть боком - знаєш скільки поз є - тобі і не снилося :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 та отож. и результат налицо. проехали Отличный результат, сам знаешь, поэтому можно и проехать)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 ...і задом і передом і - навіть боком - знаєш скільки поз є - тобі і не снилося :PИ слава Богу. Не дай Бог, еще "Камасутра" будет сниться. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 бзденчик, ти ж сама писала: з ким поведешся... а повелася ти з нами - і ось - ти вже великими літерами на весь форум пишеш, двійниками балуєшся і підмогу з інших форумів кличеш.. До речі, привикати до огидного - означає, що краще тобі вже не світить. Як казала моя сусідка, покійниця, з колишніх шляхетних пань: пісцяне - не пісцяне...а, нехай буде пісцяне. :P Просто пьяный бред. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 впечатляет, если от души. дик, по іншому ж нельзя Як там твій момент істини - "на нём" чи "в морі" ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Просто пьяный бред. Вміння миттєво впасти в стан амеби - твоя найсильніша сторона. Умнічка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Отличный результат, сам знаешь, поэтому можно и проехать)). по результату?!!! :o Що ж це за результат такий, якщо так Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 по результату?!!! :o Що ж це за результат такий, якщо так Общаясь с дураком, не оберешься срама,Поэтому совет ты выслушай Хайяма: Яд, мудрецом тебе предложенный, прими, Из рук же дурака не принимай бальзама. Омар Хайям Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 дик, по іншому ж нельзя Як там твій момент істини - "на нём" чи "в морі" ? . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=c-7kuvyG-XU Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 . Корі - це дуже особливий романс - а для мене - ще й особистий. І відповіддю до нього є тільки один єдиний, який тобі не подобається. А я тебе запитувалася про роботу. Знайди, будь-ласка - щось інше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=kF6m4WMAowg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=kF6m4WMAowg .http://youtu.be/EFax2b7MW_4 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 .http://youtu.be/EFax2b7MW_4а. я уже привык. ты ведьма и мозги у тебя крутятся намного быстрее. +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 а. я уже привык. ты ведьма и мозги у тебя крутятся намного быстрее. +++Это просто тараканы так быстро бегают.. А твои - из шкафчика недавно прибыли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 а. я уже привык. ты ведьма и мозги у тебя крутятся намного быстрее. +++ я знала, що тобі сподобається і це вже з нз, а це означає, що скоро... а-ааа, не хочу про це думати... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 а це означає, що скоро... Предлагаю себя в крёстные.. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 я знала, що тобі сподобається і це вже з нз, а це означає, що скоро... а-ааа, не хочу про це думати... Потому что не можешь или не хочешь? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Предлагаю себя в крёстные.. :rolleyes: Ти як привид "бідного Йоріка" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 я знала, що тобі сподобається і це вже з нз, а це означає, що скоро... а-ааа, не хочу про це думати... раньше тоже все нравилось. и ничего это не значило......12 год позади... следующий конец света, говорят, только в 35-м.... - опять что-то пропустил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Ти як привид "бідного Йоріка" Другие цитаты из пьесы : В уме нечутком не место шуткам. (Гамлет) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.