Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Жалко, что не известен список возможностей. Пока одни проколы.

Невже ти вирішила піти з форуму, голосно грюкнувши дверми? :o

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Невже ти вирішила піти з форуму, голосно грюкнувши дверми? :o

Если бы не ты, я бы давно ушла. :lol: Есть люди поинтереснее на других ресурсах. Сама виновата. :lol:

А какое отношение твои проколы имеют к моему уходу?? Твой ход мыслей странен.....

Посилання на коментар

Если бы не ты, я бы давно ушла. :lol: Есть люди поинтереснее на других ресурсах. Сама виновата. :lol:

А какое отношение твои проколы имеют к моему уходу?? Твой ход мыслей странен.....

Мої проколи це лише твоя фантазія. А ось досягнення - поза сумнівами: всіх українофобів, сталіністів, фашистів і решту наволоч загнати в резервацію - на це не кожен би спромігся.

І тепер якщо зайти на форум і глянути у верхній розділ - відразу можна зрозуміти ХТО ТАМ СПРАВЛЯЄ ШАБАШ - і всіх одним махом.

Рука не здригнеться - повір.

А ти молися на Корі - він святий.

Черч нехай молиться на мене - я підла

Посилання на коментар

Мої проколи це лише твоя фантазія. А ось досягнення - поза сумнівами: всіх українофобів, сталіністів, фашистів і решту наволоч загнати в резервацію - на це не кожен би спромігся.

І тепер якщо зайти на форум і глянути у верхній розділ - відразу можна зрозуміти ХТО ТАМ СПРАВЛЯЄ ШАБАШ - і всіх одним махом.

А зачем молиться-то? И какое мне дело до твоих взглядов и твоих фантазий, что ты можешь изменить в истории?? :lol:

Фиксирую: ты назвала нас фашистами. Копия пошла...

А мальчика зря пытаешься тронуть. :lol: :lol:

Посилання на коментар

Тю ты шо з глузду зьихала. нэхай тэбэ баняком по потылыци. вот тоби и осёсё и тутка во.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...