Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 т.е. все, что здесь - можно множить на ноль. включая все. Від деякого часу - так(!!!) По воле судьбы - кажеш? Чи можемо ми ВСЕ списувати на долю, тримаючи в руках таку небезпечну річ, як Воля?! Хіба винна Доля, що ми поводимося з Волею, як мавпа з гранатою?! "Воля" ⇒ "Доля" - саме так я б позначила причинно наслідковий звязок і прийняла це за аксіому. Ти можеш жити між бомжів, серед злочинців - це може бути твоєю Долею, АЛЕ (!!!!) Але ніяка Доля не може заборонити тобі тримати чистим свій ОСОБИСТИЙ життєвий простір. Тут - тільки твоя Воля. Не спіши ХОВАТИ своїх друзів, якщо їх ще не поховала ДОЛЯ. _________________ І за сценарієм зараз повинен появитися дох, щоб обізвати мене дурепою. Тому... _________________ В кожному написаному вище реченні - прописні істини, яких ти не можеш не знати . Тоді чому? Ти хочеш, щоб тебе погладили по голові (...) ??? І...ти можеш спокійно продовжувати писати тут у звичному режимі - щоб знову нічого не напартачити - я буду оминати цю тему - на майбутнє. Ще раз - вибач. Денині попередження - я відкликала.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Від деякого часу - так(!!!) По воле судьбы - кажеш? Чи можемо ми ВСЕ списувати на долю, тримаючи в руках таку небезпечну річ, як Воля?! Хіба винна Доля, що ми поводимося з Волею, як мавпа з гранатою?! "Воля" ⇒ "Доля" - саме так я б позначила причинно наслідковий звязок і прийняла це за аксіому. Ти можеш жити між бомжів, серед злочинців - це може бути твоєю Долею, АЛЕ (!!!!) Але ніяка Доля не може заборонити тобі тримати чистим свій ОСОБИСТИЙ життєвий простір. Тут - тільки твоя Воля. Не спіши ХОВАТИ своїх друзів, якщо їх ще не поховала ДОЛЯ. _________________ І за сценарієм зараз повинен появитися дох, щоб обізвати мене дурепою. Тому... _________________ В кожному написаному вище реченні - прописні істини, яких ти не можеш не знати . Тоді чому? Ти хочеш, щоб тебе погладили по голові (...) ??? І...ти можеш спокійно продовжувати писати тут у звичному режимі - щоб знову нічого не напартачити - я буду оминати цю тему - на майбутнє. Ще раз - вибач. Денині попередження - я відкликала.. ты почти все угадала. за исключением, что здесь я друзей не терял. на остальное у меня нет воли.. - твоими словами. а моими... - насмного. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 ты почти все угадала. за исключением, что здесь я друзей не терял. на остальное у меня нет воли.. - твоими словами. а моими... - насмного. Там взагалі, а не конкретно. І ще ... мож мені хочеться, щоб мене ще раз назвали розумною дурою, а я когось смачно відправила ... "на небо за звездочкой" ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Юлиус Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Рэформы это как всегда затягуй пояса, которые и затягувать вже некуда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Рэформы это как всегда затягуй пояса, которые и затягувать вже некуда. А ти ніколи не думав над тим, що пояс є не лише на твоїх штанях, а й на шиї олігарха? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Там взагалі, а не конкретно. І ще ... мож мені хочеться, щоб мене ще раз назвали розумною дурою, а я когось смачно відправила ... "на небо за звездочкой" ))) ...если это намек... что то твое.. которое не взагали.. просчитано тобой заранее для нужного результата...тогда - это самый высокий пилотаж, который я когда-либо встречал - только в книгах... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Рэформы это как всегда затягуй пояса, которые и затягувать вже некуда.нас так учили. как собачек Павлова. Азаров теперь пользуется этим на полную катушку. но это слово имеет и другие значения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 ...если это намек... что то твое.. которое не взагали.. просчитано тобой заранее для нужного результата...тогда - это самый высокий пилотаж, который я когда-либо встречал - только в книгах... Корі, ти ж знаєш, я не люблю патоки - мені подобається гірчинка. Хоча ти правий, але це підсвідомо, майже, ну ... ти вгадав ))) Женщина не размышляет, женщина - ЗАМЫШЛЯЕТ. Крым того, у мене з гальмати проблема. Уявляэш, ЯКИЙ ПЫЛОТАЖ, якщо я досы ще жива? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Корі, ти ж знаєш, я не люблю патоки - мені подобається гірчинка. Хоча ти правий, але це підсвідомо, майже, ну ... ти вгадав ))) Женщина не размышляет, женщина - ЗАМЫШЛЯЕТ. Крым того, у мене з гальмати проблема. Уявляэш, ЯКИЙ ПЫЛОТАЖ, якщо я досы ще жива? :D А что, уже были желающие это исправить? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Победа демократии Цитата: "Мы победили. "4 дня в мае" сняли с эфира. Мы увидим нормальное кино День Победы Уважаемые читатели! Докладываю: нам с вами, а также братским ресурсам и общественным организациям удалось очень быстро починить ситуацию с художественным фильмом "4 дня в мае". Сегодня на первой странице телеканала "НТВ" висит сообщение: "В сетку вещания НТВ внесены изменения. Вместо фильма «4 дня в мае» канал покажет «В августе 44-го…» Намерение НТВ показать в канун Дня Победы — 7 мая — фильм режиссера Ахима фон Борриса «4 дня в мае» вызвало крайне негативную реакцию ветеранских организаций и отдельных зрителей — участников Великой Отечественной войны. Фильм действительно затрагивает темы, вокруг которых ведутся споры и отсутствуют однозначные оценки. Так как в намерения НТВ не входит каким бы то ни было образом омрачать праздник поколению победителей, генеральный директор телекомпании счел необходимым внести в сетку изменения: 7 мая, в 19:25 смотрите на нашем телеканале фильм режиссера Михаила Пташука «В августе 44-го…»". ...Что тут сказать? Спасибо вам, друзья. Вопрос о том, можете ли вы на что-то влиять, предлагаю считать решённым. P.S. Тем, кто бубнил про "ничего не получится" и злорадствовал на тему "это вам специальный пинок сапогом в рожу от обожаемой вертикали" - предлагается либо пересмотреть свои взгляды на жизнь и роль коллективной воли, либо обтекать. P.P.S. "В августе 44-го" - хороший фильм. " Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=va-KsQyZCgs&feature=player_detailpage Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Да, дена, починай вже молитися на Корі - таку фігню ти сюди носиш - тільки свята людина це може витримати... На краще на це подивися - твої агітки і ти разом з ними маєш ось такий вигляд *http://www.youtube.com/watch?v=JUfEYhwqPgg З.І. До речі, зауваж, коли вона казала про дитяче рабство - вона знала це не з чужих слів - а з власного досвіду: думаєш що там роблять хлопчики з плакатами на задньому плані? Таємно відвідують її зооборделі, а вона їх тим шантажує :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Да, дена, починай вже молитися на Корі - таку фігню ти сюди носиш - тільки свята людина це може витримати... На краще на це подивися - твої агітки і ти разом з ними маєш ось такий вигляд *http://www.youtube.com/watch?v=JUfEYhwqPgg З.І. До речі, зауваж, коли вона казала про дитяче рабство - вона знала це не з чужих слів - а з власного досвіду: думаєш що там роблять хлопчики з плакатами на задньому плані? Таємно відвідують її зооборделі, а вона їх тим шантажує :lol: :lol: :lol: никому не говори, но это расчет и ну, немного провокации. ...через несколько лет... за этим материалом все юмористы будут с ночи занимать очередь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 ...через несколько лет... схоже це їх пісня *http://youtu.be/JFRunzgYij8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=qGncmIICmAg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 на кого це ти натякаєш? По-оооодумаєш, можу і на бухалику пісні ставити B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 на кого це ти натякаєш? По-оооодумаєш, можу і на бухалику пісні ставити B) А где там ваша наркоша гей-гей, это же каким надо было быть идиотом, что бы её ещё в раду брать. Такое и государство Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 По-оооодумаєш это ниже пояса. я ж знаю.. что ты сейчас.. чай пьешь.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 А где там ваша наркоша гей-гей, это же каким надо было быть идиотом, что бы её ещё в раду брать. Такое и государствочерч, ты нарываешься. знаешь, что установили модераторство... ты шо? - хочешь, чтобы завели еще и наркоконтроль? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 черч, ты нарываешься. знаешь, что установили модераторство... ты шо? - хочешь, чтобы завели еще и наркоконтроль?А ты, что уже с нирваны вернулся, так , чего вы его , этот контроль раньше не установили, смотри ваша Руслана и не скололась бы.А этой дуре, чуть , чуть осталось, а потом под зад коленом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 А где там ваша наркоша гей-гей Дена сьогодні в образі Барбюса - на Марс полетіла ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 это ниже пояса. я ж знаю.. что ты сейчас.. чай пьешь.... Не поняла - це відповідь на "Мерсі" чи думки читаєш? :blink: _________________ Ты расскажи, че те жена на 23-е подарила? - Ни*ера.. - Тож полезный подарок. - Ага, главное места не занимает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Дена сьогодні в образі Барбюса - на Марс полетіла )))Ога дена, Руслана Лыжачка.ваша, вот вы все такие, чуть чуть выше и сразу мордойв грязь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Ога дена, Руслана Лыжачка.ваша, вот вы все такие, чуть чуть выше и сразу мордойв грязь. Черч, мені інколи здається, що ти мариш. Руслана переможниця Євробачення - причому тріумфальна переможниця. а ти хто? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Черч, мені інколи здається, що ти мариш. Руслана переможниця Євробачення - причому тріумфальна переможниця. а ти хто? Да певичка она, просто певичка и то была. А сейчас наркоша конченная. А я европеец, а ты кто, стоящая у дверей на коленях Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Да певичка она, просто певичка и то была. А сейчас наркоша конченная. А я европеец, а ты кто, стоящая у дверей на коленях Чу, не шути больше так. Я вообще-то бейлис пью - на ноут могла пролить. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Чу, не шути больше так. Я вообще-то бейлис пью - на ноут могла пролить. :P Да пей хоть говно через тряпочку, нашла чем удевить, бред. я же не пишу, что я пью виски, которые стоят твою годовую зарплату. и не езжу по Европе как вы в бочках из под селёдки. Анадысь двоих из бандерштата привезли, мы ухахакивались. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Да пей хоть говно через тряпочку, нашла чем удевить, бред. я же не пишу, что я пью виски, которые стоят твою годовую зарплату. и не езжу по Европе как вы в бочках из под селёдки. Анадысь двоих из бандерштата привезли, мы ухахакивались. Боже!!! Ты как заезженная шарманка... .http://www.youtube.com/watch?v=5rs_mtUmQeY Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Боже!!! Ты как заезженная шарманка... .http://www.youtube.com/watch?v=5rs_mtUmQeY Так кто вам виноват. Сами. не понимаете. А это аксиома. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Так кто вам виноват. Сами. не понимаете. А это аксиома.Им нечем понимать(((. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.