Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Значит с задрочечкой,попал в точку :lol: Було б дивно, коли б ти не попав у себе пальцем Всохнися, джинка, ти примітивний. Йди краще потренуйся в написнні імени улюбленого класика Мопассана Хі-хі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Було б дивно, коли б ти не попав у себе пальцем Всохнися, джинка, ти примітивний. Йди краще потренуйся в написнні імени улюбленого класика Мопассана Хі-хі... у него один всего палец и тот в гамне. Что он путного написать может? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 попасть, ты пидарша, можешь хиба шо своим кривым пальцем в невысравшуюся жопу. При твоих запорах- единственное средство облегчить твои страдания с закупоркой. Фі, Юля!!! як вчив мене Бобусь: будь леді або бий на смерть. А ось це що ти написала - огидно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 У него без неё остывает эспрессо-маккьято Где-то в центре Москвы, в опустевшем под вечер кафе. Так случается пятую осень. И есть вероятность, через год он поставит ещё один прочерк в графе… У неё без него поутру леденеют ладони, Листья падают вниз, оставляя круги на воде. Возвращаясь домой, она едет в последнем вагоне. Так случается пятую осень и есть ли предел? Всё течёт как всегда — без эмоций, интриг и загадок. В ночь с субботы на зиму опять переводят часы… У него без неё череда аварийных посадок. У неё без него и посадочной нет полосы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 попасть, ты пидарша, можешь хиба шо своим кривым пальцем в невысравшуюся жопу. При твоих запорах- единственное средство облегчить твои страдания с закупоркой.Глубокая мысль,на фоне климактериального прилива :lol: :lol: Задрочка,так ты попроси шоб тебе головку то передвинули,правда от щек пролежни на плечах появятся :rolleyes: :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 *http://youtu.be/qxDO-0lltcc Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Ну чого ти такий брехун? Адже Юля ніколи не рядилася в монаший однострій і коли сварилася зі мною - ти навіть вітав таку її поведінку. Що тепер змінилося? Тепер вона не на твоєму боці - ось і причина чому вона погана, чому ти на неї вз"ївся. Обіжений мужик - і не мужик зовсім, а шмата, до якої витирають ноги всі кому не лінь. До речі, пильнуй за своїм лексиконом Мерзость и подлость оскорблять родных и близких своего визави и его физические недостатки. Точка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 А МЕНІ ВСЕ ОДНО! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Фі, Юля!!! як вчив мене Бобусь: будь леді або бий на смерть. А ось це що ти написала - огидно Бобусь ,это папа бабуин? Я думал ты из семейства макак :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Коли я думаю про Вас, Насправді думаю про Тебе... Про Ваш Париж, про Твій Прованс, про очі, що у колір неба, про те, як зацвіте бузок, (чи я колись Тебе побачу?) чим долю я за Вас віддячу, коли прийде для сплати строк?... ..про гамір міста за вікном, про наші мрії в унісон, про ранок Ваш, або Твій вечір... Я сам собі весь час перечу... Це - Ви?...Це - Ти? ...Чи тільки сон? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 *http://youtu.be/oCMI60O6s_U Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Фі, Юля!!! як вчив мене Бобусь: будь леді або бий на смерть. А ось це що ти написала - огидно прости, милая, но кого здесь бить то? :blink: Одни инвалиды умственные или физические. Это так, небольшая разминка с утра, чтоб у них черная кровь не застаивалась в недоампутированных конечностях. Ладно, хватит на сегодня. Представь! Рабочий день! Два мужика прилипли к компьютерам размять ссохнувшиеся мозги. У них нет совсем никаких занятий? И мы как добрые няньки потакаем их старческим немощам.. А чтоб им пусто было. Нех сами себя обслуживают! Правда, Наташ? Я пошла белить погреб. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Мерзость и подлость оскорблять родных и близких своего визави и его физические недостатки. Точка. А МЕНІ ВСЕ ОДНО! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Она, как и Ты. Точь-в-точь Белые руки в ночь А потом прочь От сумы и тюрьмы, Которым названье «МЫ». От снов без слез Под шорох колес. Лицом в листопад волос. Знаешь, еще Она Света полна, Свежая как волна, Звонкая как струна. Сердце - открытая рана. Такая же, как и Ты. Любит сжигать мосты Нотами портить листы В дебрях своей пустоты. Любит ломать мечты. … только она не Ты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Мерзость и подлость оскорблять родных и близких своего визави и его физические недостатки. Точка. да! так само, як і проклинати свого візаві. і не мухлюй з моїми відповідями - дуже прошу - це так само ницо, як все те, що ти там написав. -------- ДЛЯ МЕНЕ Але в кожного є своя межа допустимого і я не Господь Бог, щоб судити їх за це. Але я можу і в моїх силах ПРОСТИТИ їм. Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Я пошла белить погреб. Бог в поміч Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Я пошла белить погреб. не забудь бурячки просапаты и в схрони пылюку повытыраты.. пока, солнышко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Мой Ангел-Хранитель… я снова устала… Дай руку, прошу, и крылом обними… Держи меня крепче, чтоб я не упала… А если споткнусь, Ты меня подними… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Їжачок розумів, що володіти Зіркою можна...але...але тільки уві сні... *** ...замело... нема весни. тільки сни, зимові сни. ніби ти... ти зовсім поряд... літо, липень по світах. і у тих липневих снах дощ, очей зелених погляд, спраглих губ нестерпний голод... висміх сонця на губах. ...замело... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 да! так само, як і проклинати свого візаві. і не мухлюй з моїми відповідями - дуже прошу - це так само ницо, як все те, що ти там написав. -------- ДЛЯ МЕНЕ Але в кожного є своя межа допустимого і я не Господь Бог, щоб судити їх за це. Але я можу і в моїх силах ПРОСТИТИ їм. Амінь! Оришенька, не оправдывайся. Там нет комментариев, лишь моё и твоё мнение. Аминь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 как считаешь - в принципк, может ли женщина читать себе такие стихи как сегодня Дэна выдавала? - сначала много про пиво... а потом грусное про нациков и слезливое про все любовь, дружбу и мир?... - для мужика понятно - перепил пивка - и понесло - сначала в грустные слезы а потом... - полез целоваться и объясняться в любви.. и так пока... как бы откладывая разговор.. - упал... Карлуша свою скучную свидомитскую жизнь описал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 во первых, не "вокруг её", а возле НЕГО. А во- вторых, - все кто общаются с гомосексуалистом дэной- такие же извращенцы и педики. И ты среди них - первый. Потому что кроме грязных мыслей о половых актах и эротических дефинициях у тебя в слабоумном мозгу ничего нет. Да и сам ты выхолощенный одноклеточный слесарь, без дома и работы. Дрянь, одним словом. Не зря, совсем не зря Евочка с самого старта вас троих с каструбатой инвалидкой джиной и гомиком дэной в мудаки вписала. всё, пёсик, ты сдох. Утилизирован и продан вьетнамцам на скудный десерт. ___________________________________________________________________ Долой национализмОльга Мукоид Иуд, что за фашистов воевали, Деревни жгли, людей уничтожали, Героями, борцами вдруг признали. Страна моя, ты не сошла с ума ли?! Быть патриотом - Родину любить, Своей страной гордиться, дорожить, А ненависть и злобу не растить, С народами другими в мире жить! Цвети, будь счастлива, родная Украина! Будь навсегда свободна от фашизма! А чёрно-красный флаг, что смерть несёт и кровь, Пусть адским пламенем горит! ДА ЗДРАВСТВУЮТ МИР, ДРУЖБА И ЛЮБОВЬ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Там нет комментариев, лишь моё и твоё мнение. які між собою не мають нічого спільного і які ти розмістив поряд це як моя голова приліплена до тіла іншої жінки, яка знаходиться в борделі. Ось такі прийомчики - і є ницістю. ти на Рабі жалієшся, а сам чим кращий? Кажуть, Онопрієнко ЩИРО розкаявся перед смертю. Мертвим людям це, звичайно, не допомогло, але його душі - поза сумнівами. Так що сссаи, будь егоїстом, менше думай про Рабіну душу, більше про свою Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Краще б відволік свого соратника і однодумця - схоже у нього нервова реакція на зраду черча. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Моему удивлению нет предела: неужели подобных существ, как Жирафа и Ориана, кто-то еще за женщин принимает? Пути господни неисповедимы. :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 які між собою не мають нічого спільного і які ти розмістив поряд це як моя голова приліплена до тіла іншої жінки, яка знаходиться в борделі. Ось такі прийомчики - і є ницістю. ти на Рабі жалієшся, а сам чим кращий? Кажуть, Онопрієнко ЩИРО розкаявся перед смертю. Мертвим людям це, звичайно, не допомогло, але його душі - поза сумнівами. Так що сссаи, будь егоїстом, менше думай про Рабіну душу, більше про свою Амінь! Ты себя описала или подругу задрочку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2013 Краще б відволік свого соратника і однодумця - схоже у нього нервова реакція на зраду черча.А что с Черчиллем случилось? Ночью вроде все норм было, он в порядке!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.