Churchill Опубліковано 30 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2013 Да подите вы ...! Не о вас речь! О нации -совести! :rolleyes:На Украине нет нации, а о совести промолчим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2013 Честно-8 класов образования. Еще честнее по математике-5 или мах- 6. Как видите,я очень объективен ,по отношению к себе. Удивите меня. :PДок я не могу вас удивить ибо вы удивили меня, как тогда вы можете судить об образованности других, у которых по несколько вышек.( и при том советских. не купленных)? по манере письма на форуме?, по их отношению к врагам русского народа?. О чём вы Док?. Не надо нести бред. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2013 Да подите вы ...! Не о вас речь! О нации -совести! :rolleyes: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2013 Док я не могу вас удивить ибо вы удивили меня, как тогда вы можете судить об образованности других, у которых по несколько вышек.( и при том советских. не купленных)? по манере письма на форуме?, по их отношению к врагам русского народа?. О чём вы Док?. Не надо нести бред.По указке нацистского кубла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 30 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2013 Док я не могу вас удивить ибо вы удивили меня, как тогда вы можете судить об образованности других, у которых по несколько вышек.( и при том советских. не купленных)? по манере письма на форуме?, по их отношению к врагам русского народа?. О чём вы Док?. Не надо нести бред.Запросто.Быдло не скроет себя за образованностью.Поэтому мои честные 8 классов, это для некоторых мировозренческий предел.Несмотря на несколько высших образований.Я думаю,ваше образование-не выше 3 классов.За многие годы учебы вас научили считать и писать.В стране проживания вы изучили ,кое как-язык. Это все ,что в этом мире ,вы лично освоили.В чем между нами отличие??? :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 30 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2013 По указке нацистского кубла. Дэна,при чем здесь кубло???Я не заметил в ваших постах проявления каких либо человеческих чувств,кроме собачьей ненависти.Вы облаяли все проукраинские посты,на некоторые вообще подняли ногу.И при этом себя считаете -человеком.Удивительное заблуждение! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Запросто.Быдло не скроет себя за образованностью.Поэтому мои честные 8 классов, это для некоторых мировозренческий предел.Несмотря на несколько высших образований.Я думаю,ваше образование-не выше 3 классов.За многие годы учебы вас научили считать и писать.В стране проживания вы изучили ,кое как-язык. Это все ,что в этом мире ,вы лично освоили.В чем между нами отличие??? :unsure: Дохтур, признайтесь честно, Вы голубятник? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Дэна,при чем здесь кубло???Я не заметил в ваших постах проявления каких либо человеческих чувств,кроме собачьей ненависти.Вы облаяли все проукраинские посты,на некоторые вообще подняли ногу.И при этом себя считаете -человеком.Удивительное заблуждение!Не лги, док! Не проукраинские, а только националистические-пронацистские! Ваше заблуждение в том, что Вы укронационалистов (пронацистов) считаете "титульными" украинцами, а граждане Украины - это весь многонациональный народ, на чьей стороне я и стою. И нас (не пронацистов, граждан всех национальностей) большинство. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Запросто.Быдло не скроет себя за образованностью.Поэтому мои честные 8 классов, это для некоторых мировозренческий предел.Несмотря на несколько высших образований.Я думаю,ваше образование-не выше 3 классов.За многие годы учебы вас научили считать и писать.В стране проживания вы изучили ,кое как-язык. Это все ,что в этом мире ,вы лично освоили.В чем между нами отличие??? :unsure:В том что ты пытаешься смешно казаться образованным. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Дохтур, признайтесь честно, Вы голубятник? Шукаєш партнера? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 А не набридло вам, любі друзі, мені кістки перемивати? Мені навіть трохи ніяково - така заурядна людина і стільки уваги _____________ Для Доха про мудрість Мудрість - це результат прожитого життя: це знання, застосовані на практиці, результати і висновки з невдач. Мудрість - це старість, яка нікому нафік не потрібна, окрім тебе самого: щоб даючи поради, відчувати свою потрібність. Бо кожна людина МАЄ СВІЙ ШЛЯХ ПІЗНАННЯ І ПРАКТИКИ і не користується чужим. Є закони буття - цього достатньо. Чоловіча мудрість - це основа, на якій надбудовується чоловіче єство кожного окремого індивіда, щоб на старість мати достойний вигляд Чоловіка Жіноча мудрість - це інтуїція, якою живе жінка, і яка служить їй протягом усього життя. Жіночої мудрості, як такої нема. В цьому можна пересвідчитись, згадавши хоча б багато відомих жінок, які кардинально міняли своє життя під старість: закохувалися, йшли у політику, відкривали свій бізнес. ___________ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Шукаєш партнера? :lol: Нет, подыскиваю для тебя и Ивана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Нет, подыскиваю для тебя и Ивана. Для Ивана, Надежда Сервикваса в самый раз, а для тебя голубок чурчель, два брата эмигранта. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Для Доханеуж ты дока оценила? PS. ... а фотка и правда, без булды - класс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 неуж ты дока оценила? пожаліла Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Без булды 1. Сиб. Серьезно, без шуток. 2. Сиб., Яросл. Честно, без обмана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 А не набридло вам, любі друзі, мені кістки перемивати? Мені навіть трохи ніяково - така заурядна людина і стільки уваги _____________ Для Доха про мудрість Мудрість - це результат прожитого життя: це знання, застосовані на практиці, результати і висновки з невдач. Мудрість - це старість, яка нікому нафік не потрібна, окрім тебе самого: щоб даючи поради, відчувати свою потрібність. Бо кожна людина МАЄ СВІЙ ШЛЯХ ПІЗНАННЯ І ПРАКТИКИ і не користується чужим. Є закони буття - цього достатньо. Чоловіча мудрість - це основа, на якій надбудовується чоловіче єство кожного окремого індивіда, щоб на старість мати достойний вигляд Чоловіка Жіноча мудрість - це інтуїція, якою живе жінка, і яка служить їй протягом усього життя. Жіночої мудрості, як такої нема. В цьому можна пересвідчитись, згадавши хоча б багато відомих жінок, які кардинально міняли своє життя під старість: закохувалися, йшли у політику, відкривали свій бізнес. ___________ Да подите вы ...! Не о вас речь! О нации -совести! :rolleyes: :lol: П.С. Трудно Ори рассуждать о том, чего у нее нет и никогда не будет: о мудрости)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Для Ивана, Надежда Сервикваса в самый раз, а для тебя голубок чурчель, два брата эмигранта. :lol:А ЗаУм +селедка= "титульная нация". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Без булды 1. Сиб. Серьезно, без шуток. 2. Сиб., Яросл. Честно, без обмана. яка ж ти розумна.... аж страшно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 А ЗаУм +селедка= "титульная нация".Селедка обидится :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Селедка обидится :rolleyes: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 А ЗаУм +селедка= "титульная нация".Если человек тебе сделал ЗЛО - ты дай ему конфетку, он тебе ЗЛО - ты ему конфетку… И так до тех пор, пока у этой твари не разовьётся сахарный диабет. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Если человек тебе сделал ЗЛО - ты дай ему конфетку, он тебе ЗЛО - ты ему конфетку… И так до тех пор, пока у этой твари не разовьётся сахарный диабет. :lol: Или он не станет порошенко :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 яка ж ти розумна.... аж страшно.Всем страшно... :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 А не набридло вам, любі друзі, мені кістки перемивати? Мені навіть трохи ніяково - така заурядна людина і стільки уваги _____________ Для Доха про мудрість Мудрість - це результат прожитого життя: це знання, застосовані на практиці, результати і висновки з невдач. Мудрість - це старість, яка нікому нафік не потрібна, окрім тебе самого: щоб даючи поради, відчувати свою потрібність. Бо кожна людина МАЄ СВІЙ ШЛЯХ ПІЗНАННЯ І ПРАКТИКИ і не користується чужим. Є закони буття - цього достатньо. Чоловіча мудрість - це основа, на якій надбудовується чоловіче єство кожного окремого індивіда, щоб на старість мати достойний вигляд Чоловіка Жіноча мудрість - це інтуїція, якою живе жінка, і яка служить їй протягом усього життя. Жіночої мудрості, як такої нема. В цьому можна пересвідчитись, згадавши хоча б багато відомих жінок, які кардинально міняли своє життя під старість: закохувалися, йшли у політику, відкривали свій бізнес. ___________ бред. у меня прабабка была наймудрейшей женщиной. а ты просто дура. вот на говирке и ничего мудрого не нашла сошкрябать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Если человек тебе сделал ЗЛО - ты дай ему конфетку, он тебе ЗЛО - ты ему конфетку… И так до тех пор, пока у этой твари не разовьётся сахарный диабет. :lol: заумчик, а что, тебе с гомиками не отвратно переписываться? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 заумчик, а что, тебе с гомиками не отвратно переписываться?С гомиками переписываться плохо. Например, с Жирафой, помешанной на этом вопросе. Горе семье! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 заумчик, а что, тебе с гомиками не отвратно переписываться?Видишь ли гомики такие же люди , как и ты, неужели тебя очень волнует, кому и как распорядиться своей жопой. такое пристальное внимание и не доказанное выдавать за явное, что то навевает на мысль, вы мадам, случаем не ковырялка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 -http://gaysale.ru/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 -http://gaysale.ru/что угадал. жырафа. а ты говоришь. что я не мудрый Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.