stefani Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 язык музыки не имеет способности к обману по крайней мере никто ещё не изучил его настолько хорошо, чтобы использовать в целях корыстных и лживых ...в шпионских например ...это так же, как невозможно в обычных условиях манипулировать подсознанием Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Привыкайте, раз пришли. Маты, грубость, ложь и подлость - это основное оружие наших свидомиток: Жирафы, Орианы и Евы. Закаляйтесь! Дена, ти явно сьогодні не в собі - він це чучу написав :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Привыкайте, раз пришли. Маты, грубость, ложь и подлость - это основное оружие наших свидомиток: Жирафы, Орианы и Евы. Закаляйтесь! я бачу тут всі так одне на одного.... наразі ось видно як Черчіль тоже матюкається...впевнений настоящий Черчіль собі такого не дозволяв при дамах )))))))))))))))) Але я ось не буду! беріть приклад з мене) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 ну и занууууда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Дена, ти явно сьогодні не в собі - він це чучу написав :lol: :lol: :lol:Я власне всіх хотів застерегти... Ми ж дорослі цивілізовані люди Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 :lol: Дена, після твого пасажу про СВІТОВУ революцію в Ісландії сміятися з того, що Чу не може врубатися в українських фразеологічних зворотах - не личить. Веди себе скромніше - не на базарі все ж таки... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 ну и зануууудаВи про мене? ) Та Ви мене просто не знаєте))) Впевнений можу змінити Вашу думку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Я власне всіх хотів застерегти... Ми ж дорослі цивілізовані люди Зай, а не пішов би ти до ........... Корі - він тебе невинності буде позбавляти. Слухайся його - він Король (!!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 я бачу тут всі так одне на одного.... наразі ось видно як Черчіль тоже матюкається... впевнений настоящий Черчіль собі такого не дозволяв при дамах )))))))))))))))) Але я ось не буду! беріть приклад з мене) Это Вы кому, мне пишете о своем примере не матюкаться?? У Вас проявляются проблемы с пониманием: тут матюкаются только женщины - СВИДОМИТКИ. Я к ним не отношусь)). Эти особи не только Черчилля достать могут. Их иначе не отгонишь, они к нему как банный лист к заднице цепляются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Ви про мене? ) Та Ви мене просто не знаєте))) Впевнений можу змінити Вашу думку попробуй. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Дена, після твого пасажу про СВІТОВУ революцію в Ісландії сміятися з того, що Чу не може врубатися в українських фразеологічних зворотах - не личить. Веди себе скромніше - не на базарі все ж таки... Ты, бедолага, все маешься, до сих пор не осилила, что это вообще не мой пассаж ? :lol: А во-вторых: к революции, темень, имеют отношение очень многие банки Европы, вот в инете ее, отчасти с сарказмом, называют мировой революцией. Я тебе , пьянице, это уже объясняла. Но если бы нормальный человек не понял, то обидно. А с рогули показать в очередной раз свою тупость, как с гуся вода. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Зай, а не пішов би ти до ........... Корі - він тебе невинності буде позбавляти. Слухайся його - він Король (!!!!) который голый... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 который голый... і прекрасний, як БОГ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 попробуй.Приїзіть до мене на захід)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 зробили із мене раба, короля, голого короля, бога ))) Жінки... все перевернуть з ніг на голову)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 попробуй. Юля, ти така класна була в капелюшку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 зробили із мене раба, короля, голого короля, бога ))) Жінки... все перевернуть з ніг на голову)))) Ти того, читай уважно - який з тебе Король - ти слейв і не забувай цього. Тим більше - бог. Не зли мене більше такими пасажами, бо Венера може і не наблизитися до Землі - знаєш, що я відьма? (!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Юля, ти така класна була в капелюшку так этот педибздэн обосрет даже статую девы Марии.. Обозвала меня грибом, а само- поганка компьютерная.. Пусть пока эта побудет.. Она мне нравится очень. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 так этот педибздэн обосрет даже статую девы Марии.. Обозвала меня грибом, а само- поганка компьютерная.. Пусть пока эта побудет.. Она мне нравится очень. Клас!!!! І це ти кажеш фоти погані?! :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Ти того, читай уважно - який з тебе Король - ти слейв і не забувай цього. Тим більше - бог. Не зли мене більше такими пасажами, бо Венера може і не наблизитися до Землі - знаєш, що я відьма? (!!!) та я із почтаку своєї появи на форумі стараюсь нікого не злити... а у всьому спочатку розібратись Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 і прекрасний, як БОГНасколько это возможно в 69 лет со всем висящим: например, с постоянными матами изо рта. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Юля, ти така класна була в капелюшкуКлассной она быть уже не может, но приличней, чем эта физия - однозначно была на прошлой авке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Насколько это возможно в 69 лет со всем висящим: например, с постоянными матами изо рта. :lol: Перемкнутися з чуча на Коріна забула - неуважна ти сьогодні. Коріну 34 роки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 та я із почтаку своєї появи на форумі стараюсь нікого не злити... а у всьому спочатку розібратись Дуже похвально - розібратися. А розбиратися тобі буду допомагати я Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 ))))))))) я погоджуюсь!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 язык музыки не имеет способности к обману по крайней мере никто ещё не изучил его настолько хорошо, чтобы использовать в целях корыстных и лживых ...в шпионских например ...это так же, как невозможно в обычных условиях манипулировать подсознанием «По мнению мыслителей Востока, существует пять различных «опьянений»: опьянение красотой, молодостью и силой; затем – опьянение благосостоянием; третье – опьянение властью, приказами, силой управления; также существует четвёртое опьянение, это опьянение обучением, знанием. Но все эти четыре вида опьянения меркнут, подобно звёздам перед солнцем, в присутствии опьянения музыкой. Потому что оно затрагивает глубочайшие части человеческого существа. Музыка проникает дальше, чем может проникнуть любое другое впечатление внешнего мира. И красота музыки заключается в том, что она является как источником творения, так и средством поглощения его. Другими словами, музыкой был создан мир, и с помощью музыки он возвращается снова к источнику, создавшему его.» Хазрат Инайят Хан Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Перемкнутися з чуча на Коріна забула - неуважна ти сьогодні. Коріну 34 роки.Это ты все перепутала под воздействием алкогольных паров. Сообрази, коли не можешь спроси у знающих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Пусть пока эта побудет.. Она мне нравится очень. Класна фотка. Особливо жінка в капелюсі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 Класна фотка. Особливо жінка в капелюсі. дякую. У меня еще есть ультра националистические. В жовто-синьому кольорах. Но они слишком откровенные, я педика дэна боюсь, снова из зависти навоняет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.