Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

Ну ось, ти вже видав себе - почав мені грозити.

Я ж кажу: примітивний ти, чу, як двері. З тобою секс - як з поліном.

Плюс - ти огидна жирна свиня - тому і свиней постійно згадуєш.

Добре, що ти до жінок байдужий...

Забудь о сексе , у тебя секс только со свиньми, я тебе не угрожал. а просто сказал не пиши туфту . ну не возможно же быть такой примитивной и бестолковой

до таких как ты. не только равнодушный. а ещё и с отвращением.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

не розумію Вас..

а ой вибачте.. на форумі страаашно аж руки тремтять Ви виграли у всіх всі спори я дуже боюся... Ваших реплік.. лол

ты гля? - смелый. с юморком... ладно, не подхалимничай старшим - это не поможет.

.. женщинам можно....

Посилання на коментар

Она, не используя мата и пошлых выражений,загнала вас всех под лавку как помойных котов. Вы там сидите и только следите ,сколько постов она написала и времени на форуме провела.

Ума у вас не хватает, спорить с ней посредством аргументов.

Джинка, гріх над убогими потішатися - на що ти нас штовхаєш!!!

І сперечатися з тим, хто пише про світову революцію в Ісландії - може лише людина того ж самого рівня - тому уступаємо тобі дорогу - ДАВАЙ!

Посилання на коментар

Джинка, гріх над убогими потішатися - на що ти нас штовхаєш!!!

І сперечатися з тим, хто пише про світову революцію в Ісландії - може лише людина того ж самого рівня - тому уступаємо тобі дорогу - ДАВАЙ!

ты смотри убожество . о убогости про хрюкало. ты в своём уме. вас за 600 лет животными сделали. ты о чём дура.
Посилання на коментар

Забудь о сексе , у тебя секс только со свиньми, я тебе не угрожал. а просто сказал не пиши туфту . ну не возможно же быть такой примитивной и бестолковой

до таких как ты. не только равнодушный. а ещё и с отвращением.

Нє, ну я так не бавлюся - ти вже третій раз кінчаєш при згадці про свиней - а я ще "не солоно хлебавши(рос.)

Правильно, бо я не чоловік.

Посилання на коментар

Ну ось, ти вже видав себе - почав мені грозити.

Я ж кажу: примітивний ти, чу, як двері. З тобою секс - як з поліном.

Плюс - ти огидна жирна свиня - тому і свиней постійно згадуєш.

Добре, що ти до жінок байдужий...

чуня, колись, сколько в тебе весу?

Посилання на коментар

Нє, ну я так не бавлюся - ти вже третій раз кінчаєш при згадці про свиней - а я ще "не солоно хлебавши(рос.)

Правильно, бо я не чоловік.

а. ебанько. бай. иди спи. хуйню уже начала нести.
Посилання на коментар

Західна україна :) детальніше не скажу!

А взагалі нашо Вам))) інтернет ніби ж анонімна штука, хоч зовсім і не анонімна..ну але.

я от не розумію що позиція доцента історії більш вадлива ніж продавця мобільних телефонів чи що?

Я наприклад ні за кого не настроєний. Я усвідомлюю що не знаю істини. Ось Ви зробили твердження що я за когось... Будьте добрі скажіть за кого, раз Ви так кажете.

интернет хорош - здесь можно врать. как ты только что.

- кто считает, что не знает истины - не имеет своего мнения. У тебя нет своего мнения? - а если нет - тогда ты первый без собственного мнения, залетевший на политический форум.

Посилання на коментар

ты смотри убожество . о убогости про хрюкало. ты в своём уме. вас за 600 лет животными сделали. ты о чём дура.

Ну-уууууу, пішла коронна фраза - ВСЕ чу здувся :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

ЗДУВСЯ, ЗДУВСЯ, ЗДУВСЯ!!!!

Хі-хі-хі - чу - ЗДУВСЯ!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар

Ну-уууууу, пішла коронна фраза - ВСЕ чу здувся :lol: :lol: :lol:

иди нах, чучело, ты уже опустилась ниже животного, пусть с тобой такие же трут
Посилання на коментар

Та за центнер далеко перевалило - тут і до ворожки не треба ходити - достатньо знати що він о дев"ятій вечора напихається жирною їжею - у його віці, коли обмін речовин навіть при важкій фізичній роботі вже не справляється з зайвими калоріями.

Посилання на коментар

Та за центнер далеко перевалило - тут і до ворожки не треба ходити - достатньо знати що він о дев"ятій вечора напихається жирною їжею - у його віці, коли обмін речовин навіть при важкій фізичній роботі вже не справляється з зайвими калоріями.

Вай дура, ты даже не понимаешь, что пишешь, я же не украинец, я не жру всякую дешёвую херню как вы вообще. я при своих 180 даже ста не вешу. так о чём ты.мартышка
Посилання на коментар

иди нах, чучело, ты уже опустилась ниже животного, пусть с тобой такие же трут

Тереть - (крим. жарг.) говорить, обсуждать ◆ Тереть базар.

Чуч, а ти зі мною щось обговорював? А я над тобою насміхалася!!!! :P

ото умора - він думає, я буду розмовляти з дверима - та я навіть у п"яному вигляді розмовляю з котом, якщо нема поблизу чоловіка.

Посилання на коментар

ото умора - він думає, я буду розмовляти з дверима - та я навіть у п"яному вигляді розмовляю з котом, якщо нема поблизу чоловіка.

во во это твой уровень, не крути жопой уже не поможет.
Посилання на коментар

Вай дура, ты даже не понимаешь, что пишешь, я же не украинец, я не жру всякую дешёвую херню как вы вообще. я при своих 180 даже ста не вешу. так о чём ты.мартышка

Чу ти колись загримиш за знущання над тваринами - мартишка хіба давала згоду? - це ж не свиня, у мавп є залишки свідомості, вони вищі в порівнянні з свинями, тварини.

Про котлети ти сам писав - тому не пі-пі, я також можу написати, що я викапана Монро - але хто в це повірить.

Посилання на коментар

Что делает пьянка с женщиной! Пусть даже с рогулей! В недочеловека превращает, который даже буквы забыл. Только бешенство матки рулит. Так интересно наблюдать, но и ...противно.
Посилання на коментар

Дэна... а ты случаем не верующая?

Ты вновь о своем, о девичьем..Я хорошо владею образным русским языком, да еще отлично понимаю, что может и кого зацепить: аналитическое мышление на уровне))))).
Посилання на коментар

интернет хорош - здесь можно врать. как ты только что.

- кто считает, что не знает истины - не имеет своего мнения. У тебя нет своего мнения? - а если нет - тогда ты первый без собственного мнения, залетевший на политический форум.

Щойно Ви сказали що я збрехав. Будьте добрі або сюди доказ. Або Ваші слова - то є пшик, і я перестану Вас сприймати серйозно.

"кто считает, что не знает истины - не имеет своего мнения" то взагалі сміх... За Вашою логікою у Сократа не було власної думки.... нічого собі

Посилання на коментар

Чу ти колись загримиш за знущання над тваринами - мартишка хіба давала згоду? - це ж не свиня, у мавп є залишки свідомості, вони вищі в порівнянні з свинями, тварини.

Про котлети ти сам писав - тому не пі-пі, я також можу написати, що я викапана Монро - але хто в це повірить.

Не понял, от куда тебя выкопала эта Монро, это кто твоя собутыльница
Посилання на коментар

во во это твой уровень, не крути жопой уже не поможет.

Чу, казати жінці, щоб вона не крутила жопою може тільки гомік. Як мені ходити накажеш - підтюпцем? - ото дурень.

І диви як швидко відповідає - а казав, що української не знає - певно генетична пам"ять, якщо дійсно з Донських кОзаків.

Посилання на коментар

Щойно Ви сказали що я збрехав. Будьте добрі або сюди доказ. Або Ваші слова - то є пшик, і я перестану Вас сприймати серйозно.

"кто считает, что не знает истины - не имеет своего мнения" то взагалі сміх... За Вашою логікою у Сократа не було власної думки.... нічого собі

А Вы один до сих пор и воспринимали этот нацистский обезьянник серьезно... Мы это делать уже давно перестали: воспринимать серьезно.
Посилання на коментар

блін та як так можна. ну хамсько себе ведете ж..

навіть якщо праві, нашо на мат переходити

Посилання на коментар

Чу, казати жінці, щоб вона не крутила жопою може тільки гомік. Як мені ходити накажеш - підтюпцем? - ото дурень.

І диви як швидко відповідає - а казав, що української не знає - певно генетична пам"ять, якщо дійсно з Донських кОзаків.

Так ты же не женщины: ты - простые буквочки в виртуале, что по пьяни постоянно забываете с Жирафой. :lol:
Посилання на коментар

Корі, людина яка сприймає тебе серйозно......(!!!!!)

Така удача за стільки років твого перебування на форумі - ти маєш можливість УСІМ продемонструвати - як ти це будеш виправляти (конєчно, це не фригідність, але також ДЕЩО - нє?)

:rolleyes:

Посилання на коментар

блін та як так можна. ну хамсько себе ведете ж..

навіть якщо праві, нашо на мат переходити

Привыкайте, раз пришли. Маты, грубость, ложь и подлость - это основное оружие наших свидомиток: Жирафы, Орианы и Евы. Закаляйтесь! :D
Посилання на коментар

А Вы один до сих пор и воспринимали этот нацистский обезьянник серьезно... Мы это делать уже давно перестали: воспринимать серьезно.

ну я мушу якось реагувати... якщо людина так кидає слова...

блін.... дурість якась чесне слово...

і нашо таке робити... ніби ж політичний форум, а як діти....

Посилання на коментар

Так ты же не женщины: ты - простые буквочки в виртуале, что по пьяни постоянно забываете с Жирафой. :lol:

Я не люблю жінок - відвали!!!

Мож я чуча з лап гріха витягну, а ти свої брудні 5 коп.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...