Перейти до змісту
Український політичний форум

Реформы

Гість korin

Рекомендовані повідомлення

Цитата:

"Милиция открыла уголовное производство за футболки с «простреленным» президентом

Опубликовано Александр Клюев в Вс, 2013-08-25 18:49

Украина

Милиция открыла уголовное производство относительно координатора общественного движения Фонд-УПА Андрея Подольского, у которого были изъяты футболки с «простреленным» президентом Виктором Януковичем.

Как сообщили в пресс-службе «Черного комитета», уголовное производство возбуждено по ч.1 ст.300 Уголовного кодекса (Ввоз, изготовление или распространение произведений, пропагандирующих культ насилия и жесткости). Статья предусматривает наказание в виде ареста до 6 месяцев или ограничения свободы на срок до 3-х лет.

Читайте также: Администрация Президента Украины открыла свое официальное представительство в Facebook

«Подольский был задержан 22 августа в Ивано-Франковске. У него были изъяты 8 белых футболок с изображением лица с красной крапинкой на голове, книга Дмитрия Яроша «Нация и Революция», два диска с патриотическими песнями и фильмами», - отметили в пресс-службе."

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 37,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

место жительства? профессия?

... попутно уже стоит заметить, что несмотря на декларацию "виваженои аргументованои позиціі", ты уже настроен быть за кого-то. потому, что только лоббирование и проталкивание своей лучшести - предполагает конкуренцию.

Истина конкуренции не требует.

Ось що ти за людина - відразу треба прибити людину своїми штучками (!!!!)

Тренуйся на дені - цей хлопчик мені подобається - буду кувати з нього мужика - не хлюпіка, як дехто...... :P

Посилання на коментар

Увага!!! Анекдот місяця - з рубрики: і сміх і гріх

У Херсоні росіяни вимагали зняти українську державну символіку із пасажирського теплоходу.

Про це повідомила на своїй сторінці у мережі Facebook глава Асоціації сільських, селищних рад Херсонської області Наталія Возаловська.

"На пасажирський теплохід "Арарат", капітаном якого є Колесник Сергій Михайлович, разом з відпочиваючими піднялися і троє гостей з сусідньої Росії, і зразу ж підійшли до матроса Івана Сироти з претензіями", - пише вона.

"Гостям не сподобалося, що на теплоході були наклеєні плакати з тризубом (малий Герб України), прапор України, та ще з виборів висіла символіка партії "Свобода"(прапорець та календар з портретом О.Тягнибока). Гості верещали:- "Снімітє ето нємєдленно! Ето разжіганіє вражди между народамі", - уточнює Возаловська.

"Матрос пояснив, що це не "бєзобразіє", а символіка України, затверджена Конституцією держави. А стосовно "бандєрщіни", то партія Свобода є парламентською партією, як і Партія Регіонів, символіка якої наклеєна, навішана, начеплена всюди", - зазначає автор.

Перед тим, як покинути теплохід , гості грізно попередили: "У нас вєздє связі, завтра ви уже нє работаєтє!".

"Наступного дня на теплохід прибіг заступник начальника адміністрації портів Донець Анатолій Іванович і почав з криком зривати символіку зі стін, засовуючи все в кишені, мовляв, це "улікі". Анатолій Іванович потрясав якимось папірцем, чи то з міськради, чи то роздруківку статті з Інтернету про незадоволення росіян - за криком було не зрозуміло", - пише Возаловська.

"Тут має висіти портрет Леніна! А ти, Іван Іванович, навіщо хрестик напялив? Ти що в Бога віруєш? Все, негайно пишіть заяви на звільнення за власним бажанням!" , :blink: :blink: :blink: - цитує вона заступника начальника адміністрації портів.

"Наступного дня команді заборонили виходити в рейс, але після аргументованих і переконливих заперечень капітана, який працює в херсонському річковому порту вже 43 роки, теплохід все ж таки випустили в рейс і змінили гнів на милість, наказали писати заяви на звільнення за власним бажанням ...але без дати", - підсумувала Возаловська.

Посилання на коментар

Нє, ну це піпєц - сюжет для комедії: тут має висіти партрет Леніна

Нащо ти почепив хрестика - ти що в Бога віриш?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Ось що ти за людина - відразу треба прибити людину своїми штучками (!!!!)

Тренуйся на дені - цей хлопчик мені подобається - буду кувати з нього мужика - не хлюпіка, як дехто...... :P

а кому сейчас легко?....

..все боятся... особенно когда их пугают... спорим, что струсит?

Посилання на коментар

Мавпи сало не їдять. То не наше гасло. Ось як требаБандера прийде, порядок наведе! Позавчора за це гасло ми, мавпи, багато бананів отримали. Зараз інше репетуємо. Банан не несеш - Вкраїну підведеш!

Посилання на коментар

.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8zUjmFGbp8g

Мировая революция в Исландии

Вдумайся, що вона пише: СВІТОВА революція в одній окремій державі - і все без лапок, пояснень.

Ось ти знаєш, як впіхнути нєвпіхуємоє? - я ні.

А вона знає, як розмістити цілий світ в одній невеличкій острівній державі?

піпєц!!! :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Вдумайся, що вона пише: СВІТОВА революція в одній окремій державі - і все без лапок, пояснень.

Ось ти знаєш, як впіхнути нєвпіхуємоє? - я ні.

А вона знає, як розмістити цілий світ в одній невеличкій острівній державі?

піпєц!!! :lol: :lol: :lol:

не нада - она очень четко знает чё делает.

Слова - фигня и замануха - зато она разместила ссылку, где москали у вумной беседе рассуждают для нас, украинцев, - как хреново в ЕС.

.. и получила за это не менее 5 центов...

Посилання на коментар

не нада - она очень четко знает чё делает.

Слова - фигня и замануха - зато она разместила ссылку, где москали у вумной беседе рассуждают для нас, украинцев, - как хреново в ЕС.

.. и получила за это не менее 5 центов...

Хто на ті ссилки заходить.

А ось коли б черч розповів про своє нелегке життя в Англії - всі б побігли голосувати за МС, щоб подалі від черча.

Посилання на коментар

Боратынский Просмотр темы: Майор - хто за чим ходить на форуми, а майор заради Оріани. Сегодня, 16:53 PM

??????????????

:blink: :blink: :blink:

Корін, Юля, на всяк випадок попрощаюся з вами, друзі.

Якщо мене заберуть - вважайте мене свободівкою.

Посилання на коментар

Хто на ті ссилки заходить.

А ось коли б черч розповів про своє нелегке життя в Англії - всі б побігли голосувати за МС, щоб подалі від черча.

Ты бы лучше рассказала, как ты туалеты мыла в Испании, и как тут твои западенки, мусор после закрытия магазинов расхватывают или посмотри в чём западенщина ходит, все кабуты со старьём раскупили. Кто бы квакал. патриоты херовы, только более10 миллионов ващего западенского дерьма экономику России поднимает, а сами в полной жопе, ну, что квакнешь патриотка.
Посилання на коментар

Ты бы лучше рассказала, как ты туалеты мыла в Испании, и как тут твои западенки, мусор после закрытия магазинов расхватывают или посмотри в чём западенщина ходит, все кабуты со старьём раскупили. Кто бы квакал. патриоты херовы, только более10 миллионов ващего западенского дерьма экономику России поднимает, а сами в полной жопе, ну, что квакнешь патриотка.

Чуч, я на такі примітивні теми не фантазую. Я люблю про секс......

ось лежу я, приміром, на мякенькій підстилці на палубі білої яхти і масажує мені ступні Бандерас. Перебирає своїми ніжними руками кожний пальчик, кожну виїмку і западинку моєї ноги............

Посилання на коментар

Дена!!! ану дай відповідь: яка така світова революція може проходити в ісландії?!!!

один раз сама прокоментувала - і відразу облажалася:

треба було: МИРНА, російською МИРНАЯ - тобто, без кровопролиття і зброї.

Станочниця ти, бракодєлка!!1

Посилання на коментар

Чуч, я на такі примітивні теми не фантазую. Я люблю про секс......

ось лежу я, приміром, на мякенькій підстилці на палубі білої яхти і масажує мені ступні Бандерас. Перебирає своїми ніжними руками кожний пальчик, кожну виїмку і западинку моєї ноги............

нокаут. для Дэны.

Посилання на коментар

нокаут. для Дэны.

А дена в той час відкрито заздрить індіанкам http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=237282

Заманює вона якогось невдаху сторублівкою за декольте. Він суне туди руку і вже уявляє, як втікає від неї, а тут - ШАРАХ, бюстгалтер під напругою: він падає і дена може робити з паралізованим тілом все що завгодно -хоч червону зірку на жопі витатуювати

Посилання на коментар

Цитата:

"ОТГОЛОСКИ ТОРГОВОЙ ВОЙНЫ. Как ожидается, премьеры обсудят будущее торгово-экономического сотрудничества Украины и России. Главной целью Азарова будет убедить восточного соседа не давить на украинский экспорт в случае подписания Украиной в ноябре соглашения об ассоциации с Евросоюзом.

В Москве предупреждают, что в случае усиления евроинтеграции Украине будет осложнен путь на традиционные рынки сбыта России, Белоруссии и Казахстана, входящих в Таможенный союз.

Между тем, обе стороны при этом апеллируют к нормам ВТО и отрицают саму возможность "торговой войны". Как отмечают эксперты, переговоры будут проходить на неблагоприятном экономическом и политическом фоне, что лишний раз подчеркивает актуальность визита.

Анонсируя визит Азарова, президент РФ Владимир Путин на прошлой неделе сообщил, что делегация прибудет для консультаций в свете планов сотрудничества Украины с Евросоюзом. Пресс-секретарь украинского премьера Виталий Лукьяненко со своей стороны обозначил цель поездки как "максимально по-партнерски согласовать те режимы, которые возникают в случае действия и одной, и другой зоны свободной торговли". При этом он отметил, что обе зоны "по сути, не противопоставляются, поскольку оба этих таможенных объединения строятся на принципах ВТО"."

.http://vesti.ua/biznes-vesti/14321-medvedev-s-glazu-na-glaz-populjarno-objasnit-azarovu-o-posledstvijah-associacii-s-es

Посилання на коментар

А дена в той час відкрито заздрить індіанкам http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=237282

Заманює вона якогось невдаху сторублівкою за декольте. Він суне туди руку і вже уявляє, як втікає від неї, а тут - ШАРАХ, бюстгалтер під напругою: він падає і дена може робити з паралізованим тілом все що завгодно -хоч червону зірку на жопі витатуювати

все таки нужно быть милосердными..... или снисходительными...

.. а то закидает все темы цитатами... лишь бы тему сменили...

Посилання на коментар

Ех, Кор, у неї така ідеальна поведінка, що ніяка поблажливість, а тим більше милосердя вже не зіпсують її (дену): вона ж ЗАВЖДИ права - що тут ще скажеш......?

і чуч від слова "секс", від ладану...

ску-ууучно!

пішла пельмені ліпити, давно мене чекає ця робота.

Посилання на коментар

Ориана и Жирафа на работе (в молодости, сейчас старушек уже не берут):

.http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nSDo1Q4CE_Y

Посилання на коментар

Ех, Кор, у неї така ідеальна поведінка, що ніяка поблажливість, а тим більше милосердя вже не зіпсують її (дену): вона ж ЗАВЖДИ права - що тут ще скажеш......?

і чуч від слова "секс", від ладану...

ску-ууучно!

пішла пельмені ліпити, давно мене чекає ця робота.

Да , тут ты права, как глянешь на тебя, а если ещё и прочитаешь, то какой нахер секс, блевать охота.
Посилання на коментар

А вы способны на хоть какую-нибудь тему? :blink: Разве что пельмени да тупых теток бредни "закидывать"? Ну, свидомый, удивил..ну удивил...
Посилання на коментар

А вы способны на хоть какую-нибудь тему? :blink: Разве что пельмени да тупых теток бредни "закидывать"? Ну, свидомый, удивил..ну удивил...

Ти ба, прорвало...

дена, ну як там зі СВІТОВОЮ революцією в Ісландії - закінчилася чи світу було тісно і нічого не вийшло - просвіти темних "нациків" :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

В конце мы оплакиваем лишь то, чего не испытали.

Ну так и рыдайте себе в одиночестве! Зачем свои проблемы на форум выносить?
Посилання на коментар

какую-нибудь тему?...

- а давай.

ключевое слово - Гунвор.

Посилання на коментар

Ти ба, прорвало...

дена, ну як там зі СВІТОВОЮ революцією в Ісландії - закінчилася чи світу було тісно і нічого не вийшло - просвіти темних "нациків" :lol: :lol: :lol:

Погугли , дура, самостоятельно : банки Европы, сарказм...революция.. Я не надеюсь, что поймешь, поэтому время на тебя тратить не собираюсь.
Посилання на коментар

Да , тут ты права, как глянешь на тебя, а если ещё и прочитаешь, то какой нахер секс, блевать охота.

А тут, чуч, у нас взаємне порозуміння: саме так про вас гоміків кажуть чоловіки, які люблять жінок......

Кожному своє.......

Ось чому ти виїхав в англію!!!!! - уявляю гоміка на дону: яйця б в мить обчикали шаблюкою твої казаки :( :( :(

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...