stefani Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Мое поведение безупречно. B).http://www.youtube.com/watch?v=Xu0qPEmzcJM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Тиверець в отличие от тебя, хоть и нацик, чушь иногда пишет, но в общем норм мужик. Ты ему и в подметки не годишься, чтобы хвостом вилять. Насчет темы: склероз надо лечить. В остальном успокойся: сколько бы ты себе не наридумывала обо мне гадостей, они тебе достичь даже середины подобного уровня не помогут : по всем параметрам. :lol: П.С. Вот наглая чушка, прямо развеселила. Это наш дурацкий копипастник большими красными буквами Ори (весь форум смеялся) учит нас жить. Ну , веселая чущка! дена, коли тебе припирають до стіни, ти починаєш багато писати і все не по суті. До речі, це помітив і пашнін. То що з тим, що ти збрехала про обговорення з Тиверцем програми ВО Свобода? - ти визнаєш брехню? ПС - знову склероз? - це ти пишеш червоними літерами пів метра висоти - знайти і показати чи на слово повіриш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Ты очень мягко выразился)). Это просто Карлушин бред.а чё эт мы прячемся? нечего возразить по-существу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 ну... если честно.. там в общем-то стояла точка... и никакого многоточия. Неужели так все серьезно? ... скоро ты начнешь буквы пукать.... Это ты пукнул вновь в лужу. Неужели считаешь, что я буду столь добра, чтобы из-за твоего поста проверять, какой знак там стоял? Значит так: поставила я точку, значит там будет стоять точка. И не указывай мне, свидомит.... Хоть вообще ничего не поставлю, все равно будет ТАК. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 правильно, бо він нікому окрім тебе тут не потрібен. Ну ось скажи дена - хто повірить, що ти щоранку встаєш, марафетишся, вдіваєш гарну одежу і сідаєш за комп і так цілий день сидиш, а ввечері знімаєш косметику, перевдіваєшся в домашню одежу і лягаєш спати. НІХТО!!! Бо це тупа робота для людини, яка не виходить на вулицю. Ори, ну не пыжься! Кто кроме тебя может надеть то терракотовое (или т.п.) платьице, которое даже тупую Жирафу не привело в восторг. А ты с повизгиванием его демонстрировала на политфоруме)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=1rhwyQYMLQA Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Ты очень мягко выразился)). Это просто Карлушин бред. Дена, а як називається людина, яка відповідає на пости, які вважає маячнею? До речі, дена, а ти можеш, ось так, обірвати розмову на пів слові і піти спати? якщо не можеш - це вже кінець - ти загрузла по самі вуха. Але ти зекономиш на одежі і взутті. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Чуч, а хто тобі відповідає? Ніхто! Ти сам себе опустив до рівня ідіота форуму. Коли в дени - це хвороба, ти це зробив з власної волі. А я можу КОЖНОГО завести - КОЖНОГО, хто має очі і слух - тільки не кожного хочу. Ти - не цікавий, і навіть не тому, що обмежений, а тому що без фантазії. Таке відчуття, що тобі 50-ть років тому заклали в голову програму і ти так з нею і ходиш. Я полагаю, что ему не могли тогда заложить эту программу. Ты не права. :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Это ты пукнул вновь в лужу. Неужели считаешь, что я буду столь добра, чтобы из-за твоего поста проверять, какой знак там стоял? Значит так: поставила я точку, значит там будет стоять точка. И не указывай мне, свидомит.... Хоть вообще ничего не поставлю, все равно будет ТАК.конечно. как скажешь. PS не вздумайте сообщить ей, что Солнце утром встает на востоке... мало ли что ей придет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 постоянно забывают... ну, да... ну, да... теперь даже мне понятно. Дэна, я тут с врачом знакомым посоветовался - говорит нужно кушать чеснок. ну... если..чтобы... не жевать - можно же вручную измельчить.... ну, где-то так... Наверное, ты полагаешь, что Вы на вампиров тянете? Нет, это именно ваш склероз: забыть что вы на самом деле собою представляете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Якщо б дена розуміла зміст того що пише, вона б знала: якщо їй пофік, що про неї кажуть я чи Корі, то і нам так само пофік, якою думки вона про нас. Тоді кому потрібне це сотрясання повітря? Дена, ти хоч усвідомлюєш, наскільки це пуста і зовсім не продуктивна робота? І ти кажеш, що твоя поведінка ідеальна? Крім усього - ніякого задоволеня. Ось щойно вимкнула комп, пів хвилин посиділа, прислухалася до себе - відчуття, наче роздавила якусь огидну комаху, причому, рукою. Пустий вечір, який нічого не приніс, окрім розчарування. Добраніч. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 конечно. как скажешь. PS не вздумайте сообщить ей, что Солнце утром встает на востоке... мало ли что ей придет... Разумно даже для свидомита. А про солнце - забудь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 дена, коли тебе припирають до стіни, ти починаєш багато писати і все не по суті. До речі, це помітив і пашнін. То що з тим, що ти збрехала про обговорення з Тиверцем програми ВО Свобода? - ти визнаєш брехню? ПС - знову склероз? - це ти пишеш червоними літерами пів метра висоти - знайти і показати чи на слово повіриш? С Тиверцем я и без тебя могла бы разобраться. Куда там рогуле, как ты))) А здесь не смей ЛГАТЬ . Все равно тебе уже никто не верит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 .X-I Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 С Тиверцем я и без тебя могла бы разобраться. Куда там рогуле, как ты))) А здесь не смей ЛГАТЬ . Все равно тебе уже никто не верит. Ти можеш вже почати з ним розбиратися: Ось його відповідь на мій запит: чи дійсно ви обговорювали програму ВО Свобода, бо я не пам"ятаю. А це твої слова: Ми з Тиверцем на цьому форумі по пунктах обговорювали програму ВО Свобода... Тиверець: Взагалі-то по одному пункту, їй не сподобалось що ВО "Свобода" пропонує саджати за українофобію, я відповів що дійсно вони тут перегнули, по цьому треба саджати тільки політиків, а інших лікувати. Далі в зовсім інші й темі я сказав, що мені форум не подобається і я йду з нього. Попросіть хай дасть посилання де вона там розмовляла, зі мною, бо я вже й сам не пам'ятаю в якій то темі було. Що ви нічого не обговорювали - можна пересвідчитися, переглянувши його повідомлення, їх небагато. Тому дена, ти вчергове облажалася - кажеш ідеальна поведінка? Відколи брехня стала ідеальною поведінкою? Ото ж бо... А матюки замаскловані зірочками - залишаються тими самими матюками і також до ідеального не мають жодного стосунку. Дена, ти стара профура з колишніх - час твій вже пішов - і лише тут ти ще можеш барахтатися, бо тут ВІЛЬНЕ ПОЛЕ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Ти можеш вже почати з ним розбиратися: Ось його відповідь на мій запит: чи дійсно ви обговорювали програму ВО Свобода, бо я не пам"ятаю. А це твої слова: Ми з Тиверцем на цьому форумі по пунктах обговорювали програму ВО Свобода... Тиверець: Взагалі-то по одному пункту, їй не сподобалось що ВО "Свобода" пропонує саджати за українофобію, я відповів що дійсно вони тут перегнули, по цьому треба саджати тільки політиків, а інших лікувати. Далі в зовсім інші й темі я сказав, що мені форум не подобається і я йду з нього. Попросіть хай дасть посилання де вона там розмовляла, зі мною, бо я вже й сам не пам'ятаю в якій то темі було. Що ви нічого не обговорювали - можна пересвідчитися, переглянувши його повідомлення, їх небагато. Тому дена, ти вчергове облажалася - кажеш ідеальна поведінка? Відколи брехня стала ідеальною поведінкою? Ото ж бо... А матюки замаскловані зірочками - залишаються тими самими матюками і також до ідеального не мають жодного стосунку. Дена, ти стара профура з колишніх - час твій вже пішов - і лише тут ти ще можеш барахтатися, бо тут ВІЛЬНЕ ПОЛЕ. Дура в очередной раз. Ты же сама Тиверцю соврала и передернула мой пост. Он-то после комментов по п1. сразу ушел с форума, так и не ответив. Подвизалась именно ты, а ему солгала, что я утверждаю, будто я с ним всю программу обсуждала. Сама солгала - сама и разбирайся. С чего ты вообще взяла, что мы с ним всю программу обсуждали и зачем с этой ложью к нормальному мужику поперла - то? Ну и подлая ты баба! Или очень тупая, но наглая! Хорошо, что мне это все пофиг. А кто рядом с тобою находится, тот и пусть мучается. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 X-I Вибач, я втратила охоту до кросвордів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Дура в очередной раз. Ты же сама Тиверцю соврала и передернула мой пост. Он-то после комментов по п1. сразу ушел с форума, так и не ответив. Подвизалась именно ты, а ему солгала, что я утверждаю, будто я с ним всю программу обсуждала. Сама солгала - сама и разбирайся. С чего ты вообще взяла, что мы с ним всю программу обсуждали и зачем с этой ложью к нормальному мужику поперла - то? Ну и подлая ты баба! Или очень тупая, но наглая! Хорошо, что мне это все пофиг. А кто рядом с тобою находится, тот и пусть мучается. Гаразд, я знайду пост, в якому ти стверджувала, що обговорювала програму ВО Свобода і тикну тобі в ніс. Не вірю, що щось зміниться і ти перестанеш брехати, але в даному конкретному випадку - справедливість восторжествує. Дена, коли людина у твоєму віці така непербірлива у методах - можна судити яке життя вона прожила - ти одиноке огидне стерво і це цілком закономірний результат твого життя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Відповідь Едуардовичу на його закид що ти не читала програму ВО Свобода Вот еще одни пример (по просьбе Кузи) "ДУХОВНОСТИ" сторонника свидомитов: не имея НИ МАЛЕЙШЕГО представления о том, читала ли я эту программу ( а кто, знающий меня, в этом может сомневаться? ), он заранее настроен на то, что все сказанное вопреки его мнению - глупость. Я не просто ее читала, а и разбирала по пунктам с Тиверцем на этом форуме (правда, тот сразу убежал, и что-то пыталась написать Ори). Рассматривали ее в чате, решили, что НКВД нервно курит в сторонке. Общее мнение на всех ресурсах : очень сырая Программа и в ней отсутствуют экономические разделы. Особенно шокировал многих п. 8. Пишешь лишь бы писать? Тиверець стверджує що нічого з тобою не розбирав. Отже ти збрехала Едуардовичу. Брехала і в той же момент менторським тоном вичитувала найпоряднішій людні форуму. І хто ти після цього? - хіба те, що ти одиноко, лише з компом, закінчуєш своє життя - це не закономірність? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Я красуня Гы... Похоже ЭТО не лечится.. ЭТО ВАЩЕ _http://coub.com/view/239iy88g Крысуля... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Гы... Похоже ЭТО не лечится.. ЭТО ВАЩЕ _http://coub.com/view/239iy88g Крысуля... саи, скільки разів тобі потрібно писати: відстань, ти не в моєму смаку. До речі, у тебе, бачу, ступор і в "творчому" житті - а тут такий колоритний персонаж пропадає - дена. Зря ти її обходиш стороною - сатирик повинен бути об єктивним і справедливим, незважаючи на персоналії і особисті симпатії. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 ты привезла мне работу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 ты привезла мне работу? Юля, чесно - фота всі погані. Я там щось нахомутала з настройками, а комп мені не дозволили взяти і я не побачила цього відразу - тепер кожну фоту потрібно обробляти у фотошопі на предмет контрастності і кольорів - а мені западло. Крім того, мій не хотів мене фотати, кожного разу робив це з-під палки і получилося все якесь дуже примітивне, ну на кшталт *http://content.foto.mail.ru/mail/oria-na/_cover/h-702.jpgЗараза! Так що не знаю. Та й передумала я - кому воно треба. Слухай, а давай про дену кліп придумаємо, на пісню: ей ви там навєрху - щось смішне і прикольне і одна фота дени у нас є. Короче, я зараз до Церкви, потім ми їдемо у гості до племінниці. Не знаю чи ввечері ще буду мати час: малий приїхав, якщо нікуди не піде, то мені б хотілося з ним трохи побути. Ти подумай над ідеєю, картинок прикольних навибирай - а сюжет обговоримо пізніше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Відповідь Едуардовичу на його закид що ти не читала програму ВО Свобода Тиверець стверджує що нічого з тобою не розбирав. Отже ти збрехала Едуардовичу. Брехала і в той же момент менторським тоном вичитувала найпоряднішій людні форуму. І хто ти після цього? - хіба те, що ти одиноко, лише з компом, закінчуєш своє життя - це не закономірність? У тебя, как у всех неадекватов, большие проблемы с пониманием текстов. Тебя так и рвет что-нибудь перевернуть, солгать, извратить смысл. Мои слова в приведенном тобой моем сообщении "(правда, тот сразу убежал, и что-то пыталась написать Ори)" полностью соответствуют тому, что говорит и Тиверец. Вряд ли кому-то, кроме тебя, это интересно, но разобраться в твоей лжи очень легко. Не надрывайся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Чуч, а хто тобі відповідає? Ніхто! Ти сам себе опустив до рівня ідіота форуму. Коли в дени - це хвороба, ти це зробив з власної волі. А я можу КОЖНОГО завести - КОЖНОГО, хто має очі і слух - тільки не кожного хочу. Ти - не цікавий, і навіть не тому, що обмежений, а тому що без фантазії. Таке відчуття, що тобі 50-ть років тому заклали в голову програму і ти так з нею і ходиш. Бедная рогуля! Тебе еще приходится мужчин "заводить", сама ты не в состоянии их даже впечатлить без уловок и навязывания своей особи мужчине? Ну ты даешь! Ни одна красавица тебя не поймет: как можно не отбиваться от мужского внимания, а еще пытаться мужчин "заводить". Иль мужик у вас в Западенции совсем хилый пошел, иль ты своим грязным ртом любого отпугнешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Юля, чесно - фота всі погані. Я там щось нахомутала з настройками, а комп мені не дозволили взяти і я не побачила цього відразу - тепер кожну фоту потрібно обробляти у фотошопі на предмет контрастності і кольорів - а мені западло. Крім того, мій не хотів мене фотати, кожного разу робив це з-під палки і получилося все якесь дуже примітивне, ну на кшталт *http://content.foto.mail.ru/mail/oria-na/_cover/h-702.jpgЗараза! Так що не знаю. Та й передумала я - кому воно треба. Слухай, а давай про дену кліп придумаємо, на пісню: ей ви там навєрху - щось смішне і прикольне і одна фота дени у нас є. Короче, я зараз до Церкви, потім ми їдемо у гості до племінниці. Не знаю чи ввечері ще буду мати час: малий приїхав, якщо нікуди не піде, то мені б хотілося з ним трохи побути. Ти подумай над ідеєю, картинок прикольних навибирай - а сюжет обговоримо пізніше. Лучше фотоаппарат приличный купи)). Да, я приятно удивлена: мне столько внимания хотите уделить? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Юля, чесно - фота всі погані. Я там щось нахомутала з настройками, а комп мені не дозволили взяти і я не побачила цього відразу - тепер кожну фоту потрібно обробляти у фотошопі на предмет контрастності і кольорів - а мені западло. Крім того, мій не хотів мене фотати, кожного разу робив це з-під палки і получилося все якесь дуже примітивне, ну на кшталт *http://content.foto.mail.ru/mail/oria-na/_cover/h-702.jpgЗараза! Так що не знаю. Та й передумала я - кому воно треба. Слухай, а давай про дену кліп придумаємо, на пісню: ей ви там навєрху - щось смішне і прикольне і одна фота дени у нас є. Короче, я зараз до Церкви, потім ми їдемо у гості до племінниці. Не знаю чи ввечері ще буду мати час: малий приїхав, якщо нікуди не піде, то мені б хотілося з ним трохи побути. Ти подумай над ідеєю, картинок прикольних навибирай - а сюжет обговоримо пізніше. океюшки, всё понял, перехожу на прием. У меня история идентичная. Фоток около шестисот, и все со слезами переснимали. Интересуется, для кого у меня такая бурная фотоактивность))).. Но я ж не объясню, что ловлю последние лучи уходящей молодости :lol: Мне тоже страшно некогда, и к тому же новая программа стоит, гораздо сложнее, со всякими эффектами и еще много видео и много впечатлений. То есть для форума - два : город Севастополь и близкое знакомство с одной парой из Гомеля (Белоруссия) .Я их замучала допросами, но всё так жутко интересно. Все потом расскажу. Ща тоже кушаем а к вечеру може кто из людей нарисуется. Смотрю, тут занепад полнейший. А еще видела строящийся дворрец януковича, меня чуть не погнали с фотоаппаратом, такие страсти! У тебя качество клаааасное, ты ничо не понимаешь. А вот мне точно пора кэнон покупать, мой олимпус меня задовбал, но папа говорит, что это у меня руки не с того места, короче, все потом. А вечером- напишу длинное тебе письмо со всякими мыслями. Только ради христа! - НИ О ЧЕМ НЕ ГРУСТИ! Я тебя умоляю. Все будет классно, и на нашей улице перевернется броневик с инкассаторами! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 океюшки, всё понял, перехожу на прием. У меня история идентичная. Фоток около шестисот, и все со слезами переснимали. Интересуется, для кого у меня такая бурная фотоактивность))).. Но я ж не объясню, что ловлю последние лучи уходящей молодости :lol: Мне тоже страшно некогда, и к тому же новая программа стоит, гораздо сложнее, со всякими эффектами и еще много видео и много впечатлений. То есть для форума - два : город Севастополь и близкое знакомство с одной парой из Гомеля (Белоруссия) .Я их замучала допросами, но всё так жутко интересно. Все потом расскажу. Ща тоже кушаем а к вечеру може кто из людей нарисуется. Смотрю, тут занепад полнейший. А еще видела строящийся дворрец януковича, меня чуть не погнали с фотоаппаратом, такие страсти! У тебя качество клаааасное, ты ничо не понимаешь. А вот мне точно пора кэнон покупать, мой олимпус меня задовбал, но папа говорит, что это у меня руки не с того места, короче, все потом. А вечером- напишу длинное тебе письмо со всякими мыслями. Только ради христа! - НИ О ЧЕМ НЕ ГРУСТИ! Я тебя умоляю. Все будет классно, и на нашей улице перевернется броневик с инкассаторами! Привет (буду культурным) , опять дифирамбы себе пишешь, какая уходящая молодость, она от тебя ушла ещё лет 25 назад. а сейчас в полном расцвете старость. Ты видимо спёрла у англичких старушек таскать широкий пояс на коротком обтянутом платье, эт для того что бы подчеркнуть выпячивающийся 9 месячный живот и полностью отсутствующую талию. Этакий прямоугольник высотой 1.5. Уже и по телевизору говорят не одевайтесь как идиоты, ну , что вы, всё думается, что в 50 можно выглядеть как в 20, нельзя, нельзя даже и как в 30 и даже как в 40. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2013 Привет (буду культурным) , опять дифирамбы себе пишешь, какая уходящая молодость, она от тебя ушла ещё лет 25 назад. а сейчас в полном расцвете старость. Ты видимо спёрла у англичких старушек таскать широкий пояс на коротком обтянутом платье, эт для того что бы подчеркнуть выпячивающийся 9 месячный живот и полностью отсутствующую талию. Этакий прямоугольник высотой 1.5. Уже и по телевизору говорят не одевайтесь как идиоты, ну , что вы, всё думается, что в 50 можно выглядеть как в 20, нельзя, нельзя даже и как в 30 и даже как в 40. чуня, учти- я под шафе!.. Но все равно привет, сволочь ползучая. И неблагодарная. Это как же воспринимать твой пост? Поясни- ка причем БЫСТРО. пока я в тумане. :angry: как милую шутку или убедительный признак твоего старческого неизбирательного недовольства жизнью? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.