Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=ZVfmb4zjqaE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Натали, как думаешь, это не заразно? - когда различают правильное и неправильное гудение по гу-у-у-у...?Твое дело - чертей нянчить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 тебе уже ничего не поможет. в тебе человека уже не осталось. осталось одно было в виде старой свиньи Чуч, не хочу тебе лякати, але це ти відсвічуєш на моніторі, схоже монітор здихає. Тепер тобі доведеться цілодобово чергувати на смітнику - щоб не прогавити більш-менш нормальний монітор. Раджу також прогулюватися біля офісів - вони частенько виносять свою застарілу орг.техніку на вулицю - для бідних. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Не гуди так занудно, не завывай. Я только пришла за комп, а тут опять рогульские выкрики..Ну не надоело самой-то? О. в тебе вже гудіння на відтінки діляться - до голосів - один крок. Схоже, ти втрачаєш......блін, що може втрачати людина, яка не має розуму - а-ааа, ти божеволієш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 О. в тебе вже гудіння на відтінки діляться - до голосів - один крок. Схоже, ти втрачаєш......блін, що може втрачати людина, яка не має розуму - а-ааа, ти божеволієш.Трансформатор, иди в свою рогульскую будку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Натали, как думаешь, это не заразно? - когда различают правильное и неправильное гудение по гу-у-у-у...? Ти чуєш гудіння? Значить це вже дена підвиває - гавкати не може. Я ось думаю - може її більше не рухати, бо зараз почне істерити, літери метрові ставити - а воно нам треба, сторінку прокручувати рука заболить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Ти чуєш гудіння? Значить це вже дена підвиває - гавкати не може. Я ось думаю - може її більше не рухати, бо зараз почне істерити, літери метрові ставити - а воно нам треба, сторінку прокручувати рука заболить. :lol: Бедолага! Как тебя крутит. Говорила же: сиди в будке, рогуля! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Ти чуєш гудіння? Значить це вже дена підвиває - гавкати не може. Я ось думаю - може її більше не рухати, бо зараз почне істерити, літери метрові ставити - а воно нам треба, сторінку прокручувати рука заболить. интересно, у вас во Львове тоже концерт чешет? и смотрящий от презика в телевизоре?... если - да, то кто же из народных попал по распределению во Львов? а партию регионов пиарят? - тупо как у нас... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Твое дело - чертей нянчить!... а ты чем занимаешься?.. - в свободное от агитации время?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Трансформатор, иди в свою рогульскую будку. Хочеш, щоб я була схожа на тебе: немита, нечесана, з обкусаними нігтями і сірим обличчям? Бр.... Крім того, у мене засмага, яка мені пасує - чого б я таку красу у будки закривала? Ось буду 70-тилітньою - тоді - да, тоді я так як ти - зранку до ночі в будці з компом, який гудить, як трансформаторна будка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Хочеш, щоб я була схожа на тебе: немита, нечесана, з обкусаними нігтями і сірим обличчям? Бр.... Крім того, у мене засмага, яка мені пасує - чого б я таку красу у будки закривала? Ось буду 70-тилітньою - тоді - да, тоді я так як ти - зранку до ночі в будці з компом, який гудить, як трансформаторна будка. . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 интересно, у вас во Львове тоже концерт чешет? и смотрящий от презика в телевизоре?... если - да, то кто же из народных попал по распределению во Львов? а партию регионов пиарят? - тупо как у нас... Є бігборди з символікою ПР, але без морд - тільки вітання. А хто там чеше - я не знаю - я вже не ходжу на такі збіговиська. Гадаю, хтось з своїх, бо інших просто засвистали б. У нас сьогодні холодно - зараз +17, тому будуть грітися алкоголем, а це значить буде багато малолітнього бидла. Не люблю таких свят. Люблю Львів спокійним і романтичним у вогнях ліхтарів, а не ілюмінацій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 :lol: Бедолага! Как тебя крутит. Говорила же: сиди в будке, рогуля! Дена, це вже з голови чи ти мантруєш? Невдала мантра- у твоєму випадку треба повторювати: в сад, на повітря, на люди..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Сообщение отредактировал Karl Kory - Сегодня, 21:47 Вразила твою естетичну натуру описом дени? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Сообщение отредактировал Karl Kory - Сегодня, 21:47 Вразила твою естетичну натуру описом дени? первый раз - мимо. попробуй еще. PS подсказка - холодно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 первый раз - мимо. попробуй еще. PS подсказка - холодно. холодно... Пропонуєш до 70-ти краще не жити? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 У нас уже не один трансформатор? :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 У нас уже не один трансформатор? :lol: :lol:и зарядки разные Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 холодно... Пропонуєш до 70-ти краще не жити? кепкуешь... ну-ну... - ты с самого начала все знала. а сейчас ты, милая, - прокололась... - ты сделала пропуск. ага - потому, что знала. ..эти женщины такие хитрые.. обязательно хотят, чтобы прямым текстом.... - а не скажу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 и зарядки разныеПохоже, у них появилась подзарядка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 кепкуешь... ну-ну... - ты с самого начала все знала. а сейчас ты, милая, - прокололась... - ты сделала пропуск. ага - потому, что знала. ..эти женщины такие хитрые.. обязательно хотят, чтобы прямым текстом.... - а не скажу. этой дуре на прямую скажи она не поймёт. ибо нечем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 этой дуре на прямую скажи она не поймёт. ибо нечемТочно! Не нужны уже спектакли. Форумчане давно разобрались в возможностях нерп, рогуль и рабиновичей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 этой дуре на прямую скажи она не поймёт. ибо нечемпо поводу дуры... - здесь напрямую можно писать и слитно, вообще-то... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Точно! Не нужны уже спектакли. Форумчане давно разобрались в возможностях нерп, рогуль и рабиновичей.о. теперь узнаю.безапелляционное точно - и с броневичка от имени всего наро... пардон - всех форумчан. ... а то, было, бля, ... засомневался.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 по поводу дуры... - здесь напрямую можно писать и слитно, вообще-то...Это не отменяет того, что Ориана - дура! Причем с психопатическим уклоном. Согласен? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 по поводу дуры... - здесь напрямую можно писать и слитно, вообще-то...ну можно так и пиши. я что тебе запрещаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 о. теперь узнаю. безапелляционное точно - и с броневичка от имени всего наро... пардон - всех форумчан. ... а то, было, бля, ... засомневался.. И зря...Во мне можешь не сомневаться. Пишу, значит читала посты форумчан в отличие от тебя. П.С. Платная команда свидомитов, выполняющая задание своего гуру, в состав форумчан включена быть не может. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 У нас уже не один трансформатор? :lol: :lol: Чуч підтягнеться і буде два Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 - а не скажу. Не кажи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 24 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2013 Это не отменяет того, что Ориана - дура! Причем с психопатическим уклоном. Согласен? не отменяет...... значит, для тебя - не отменяет... как интересно... значит, тебе любой засранец может что-то сказать - что угодно... и его слова будут для тебя руководством в твоей жизни... в общем-то похоже на тебя и твое поведение. я правильно тебя понимаю? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.