Churchill Опубліковано 19 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2013 Цитата: "Шествие свидомых вышиванок во Львове: мы хотим жить в такой стране? Они уже второй раз, второй год подряд, промаршировали по львовским улицам в день годовщины основания дивизии СС «Галичина». Говорят, их было человек пятьсот, этих идейно сориентированных молодых людей, одетых в вышиванки. Шедших по «европейскому городу Львиву», оравших: «Не для ката наша хата», «Герои не умирают -- умирают враги», «Слава нации -- смерть врагам», «Дивизия «Галичина» -- дивизия героев». Они несли черные флаги с перекрещенными символами «N» и «I», а также красно-черные флаги и таблички с гербом дивизии СС «Галичина», то есть с Галицким львом. Завершили свое «праздничное шествие» они, разумеется, возле памятника Тарасу Шевченко. А где еще завершать шествие свидомых вышиванок? К ним вышел если не божок, то их идеолог, автор концептуальных неофашистских программных сочинений Юрий Михальчишин, по нынешним коллаборационистским и необандеровским временам - не какой-нибудь андеграундный нацистский монстрик и сочинитель доморощенных «майнкампф для вышиванок», а депутат Львовского городского совета от ВО «Свобода». Несколькими днями раньше он принимал участие в киевской акции тягныбоковцев против премьерного показа кинофильма «Матч», посвященного памятным страницам истории киевского футбольного «Динамо». Ну не любят нацисты, когда о них показывают правдивое кино! Не любят они и когда в Канаде обнаруживаются престарелые украинские палачи Хатыни, как это произошло на днях: 91-летний пчеловод Владимир Катрюк оказался четвертым в списке центра Симона Визенталя -- правозащитной организации, который разыскивает нацистских преступников по всему миру. Ох уж эти украинские пчеловоды! Может, что-то у пчел надо подправить? Но в день рождения дивизии СС «Галичина» галицийские неонацисты были радостны и преисполнены торжественности. Их вождь и учитель Михальчишин сказал им речь о национальной идее и призвал быть неравнодушным к происходящему на Украине. Ну как тут было не спеть гимн Украины? Спели, конечно. Я спрашиваю себя и всех нас: сограждане, это не страницы произведений Кафки? Это не театр абсурда? Это государство, победившее во Второй Мировой войне (которую мы вместе с отцами и дедами называли Великой Отечественной)? Почему неонацисты беспрепятственно шествуют по украинскому городу, устраивают массовые акции, произносят публичные речи и при этом не несут ответственности, предусмотренной Конституцией Украины за пропаганду нацизма и фашизма? В самом деле – эсэсовская дивизия «Галичина», подразделение карателей и палачей, убивавших мирное население и воевавшее с нашими дедами и отцами -- дивизия героев? Мы живем и хотим жить в такой стране? Мы ничем не препятствуем им?" .http://www.odnako.org/blogs/show_17989/ Да, такая страна существовать не может. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Когда я начал любить себя, я понял, что тоска и страдания - это только предупредительные сигналы о том, что я живу против своей собственной истинности. Сегодня я знаю, что это называется "Подлинность". Чарли Чаплин Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість M45 Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Цитата: "Шествие свидомых вышиванок во Львове: мы хотим жить в такой стране? Здається, на майбутнє, мені потрібно буде перевіряти кожну вашу інформацію, бо ви, схоже, не переживаєте за свою репутацію і ставите неперевірені копіпасти. Це як було насправді: У суботу, 25 травня, у Львові відбудеться «Мегамарш вишиванок». Львів’ян та гостей міста одягнути вишиванку і приєднатися до святкової ходи. Як повідомили сьогодні у прес-службі ЛМР, захід проводиться з метою популяризації національного одягу, шанування українських народних звичаїв, виховання молодого покоління, та поширення культурних традицій в Україні й в усьому світі. Збір охочих та формування колон триватиме від 12.30. Сама урочиста хода розпочнеться о 13.00 від пам’ятника Степанові Бандері, та пройде за таким маршрутом: вул. Степана Бандери – вул. П. Дорошенка – пам’ятник Т. Шевченку. Нагадаємо, парад вишиванок вперше було організовано молоддю Києва у 2008 році. Розуміючи необхідність проведення подібних заходів на теренах усієї України, до ініціативи київських походів у вишиванках виявили бажання приєднатися і львів’яни. Цього року бажання провести у своїх містах «Мегамарш вишиванок виявили також мешканці Рівного, Вінниці, Житомира, Сум, Полтави, Ужгорода, Одеси та інші. На сьогодні до акції приєднуються українці Англії, Андорри, Вірменії, Казахстану, Мозамбік, Польщі, Португалії, Росії, Словенії. Організатори наголошують, що захід є аполітичний, тому будь-яка символіка, окрім державної, під час проведення заходу забороняється. «Вишиванка стала символом нашої ідентичності. Коли хтось каже, що одягнути вишиванку недостатньо, може він і має рацію, але не можна забувати, що в недалекому минулому, українця могли ув’язнити або вбити лише за те, що він мав на собі вишиванку. Пригадуємо з історії, коли війська більшовика Муравйова увірвалися в 1919 році до Києва, їхньою жертвою ставали всі, хто розмовляв українською, або мав на собі вишиту сорочку. Тому ми не повинні зневажливо або байдуже ставитися до вишиванки. Нехай «Мегамарш вишиванок» нагадає нам та й усьому світові, що Львів – українське місто, яке ніколи не зречеться свого прекрасного коріння», – зазначив начальник управління внутрішньої політики Андрій Шевців. Програма заходу 12.30–13.00 – Формування колони (по 5 людей у шерензі) біля пам’ятника С. Бандері. 13.00 – Покладання квітів – керівники ГО. 13.00 – Старт ходи. В часі ходи виконуються українські патріотичні пісні. 13.30 – Хода прибуває до пам’ятника Т. Шевченкові. 13.30 – Покладання квітів до пам’ятника. 13.35 – Завершення заходу. www.youtube.com/watch?v=iUi8-wOTxhA Тут відео, де видно, ніяких політичних прапорів не було. Про це було оголошено завчасно. Але попереду колони йдуть кілька молодих людей з червоно-чорними прапорами, і з прапорами вигукуючи провокативні гасла і більшість несуть знак-нашивку СС Галичини, яку ще можна трактувати, як символ Львова, бо там зображений лев - думаю, більшість молоді саме так і сприйняли це. Про що це говорить? про те, що кожен намагається використати народну некомпетентність і заробити на цьому дивіденди. Але дивно чути критику від того, хто сам цим користується - адже ви, Дэна, також маніпулюєте фактами і підбріхуєте на свою користь. А щоб не бути використаним, рецепт один: бути проінформованим, думати самостійно і брати інформацію з різних джерел. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість M45 Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Да, такая страна существовать не может. А ця? Російська опозиція перехопила прапор націоналізму у влади Акції «Русскій марш», які російські націоналісти влаштовують щороку на День національної єдності Росії – 4 листопада, в Україні та РФ відбулися цілком по-різному. В Україні на «Русскій марш» у Донецьку та Севастополі звично вийшли члени різних прокремлівських організацій, щоби вкотре прокричати гасла з вимогами відновлення давно мертвої імперії. В той самий час у Москві на акції націоналістів лунали вимоги щодо проведення вільних виборів, заклики до повалення правлячого путінського режиму та зміни федеральної політики щодо еліт Кавказу tyzhden.ua/World/34943 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Здається, на майбутнє, мені потрібно буде перевіряти кожну вашу інформацію, бо ви, схоже, не переживаєте за свою репутацію і ставите неперевірені копіпасти. Це як було насправді: www.youtube.com/watch?v=iUi8-wOTxhA Тут відео, де видно, ніяких політичних прапорів не було. Про це було оголошено завчасно. Але попереду колони йдуть кілька молодих людей з червоно-чорними прапорами, і з прапорами вигукуючи провокативні гасла і більшість несуть знак-нашивку СС Галичини, яку ще можна трактувати, як символ Львова, бо там зображений лев - думаю, більшість молоді саме так і сприйняли це. Про що це говорить? про те, що кожен намагається використати народну некомпетентність і заробити на цьому дивіденди. Але дивно чути критику від того, хто сам цим користується - адже ви, Дэна, також маніпулюєте фактами і підбріхуєте на свою користь. А щоб не бути використаним, рецепт один: бути проінформованим, думати самостійно і брати інформацію з різних джерел. Не лги, свидомый! В Галичине чтят УПА, СС "Галичина" и Бандеру! А они нацистские прихвостни. Не Вам учить людей, как относиться к нацистам и где брать о них информацию. Одно торжественное перезахоронение останков эсэсовцев чего стоит! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 А ця?А с российскими нацистами пусть разбираются российские власти и их народ: в Думе их нет и в херои их не выдвигают. "На воре и шапка горит": сам понимаешь, что укронацизм - это плохо, если с российскими пронацистами сравниваешь. И империя не умерла, а временно (пока только 23 года, для истории - пшик) отсутствует. Будущее покажет, кто прав)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Здається, на майбутнє, мені потрібно буде перевіряти кожну вашу інформацію, бо ви, схоже, не переживаєте за свою репутацію і ставите неперевірені копіпасти. +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість M45 Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 А с российскими нацистами пусть разбираются российские власти и их народ: в Думе их нет и в херои их не выдвигают. "На воре и шапка горит": сам понимаешь, что укронацизм - это плохо, если с российскими пронацистами сравниваешь. И империя не умерла, а временно (пока только 23 года, для истории - пшик) отсутствует. Будущее покажет, кто прав)). Дэна у вас погана звичка відповідати за інших. Мною було запропоновано громадянину РФ відповідати за своїх націоналістів, а не робити дурні висновки щодо українських. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість M45 Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Не лги, свидомый! В Галичине чтят УПА, СС "Галичина" и Бандеру! А они нацистские прихвостни. Не Вам учить людей, как относиться к нацистам и где брать о них информацию. Одно торжественное перезахоронение останков эсэсовцев чего стоит! Дэна не прихвосням червоного терору вказувати націоналістам що їм слід робити, а чого ні. Тим більше, у мене не було ніякого конкретного джерела інформації, на який пропонувалося звернути увагу. Лише думка про те, що непроінформованими, темними і зацикленими людьми легше маніпулювати. Адже, Дэна, ви зациклена людина, хіба ні? Отже дуже вдалий об єкт для бути використаним у своїх політичних цілях, звичайно, якщо ви сама не є тією людиною, яка використовує інших, тобто, має професійний обов язок дурити людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Дэна у вас погана звичка відповідати за інших. Мною було запропоновано громадянину РФ відповідати за своїх націоналістів, а не робити дурні висновки щодо українських. М45, вы вновь лжете. Это у Вас плохая привычка всем навязывать свое мнение и выдавать "байки" небольшой кучки населения Украины за действительность. И человек, проживающий в Англии (да и где бы он ни жил), не должен отвечать за действия стайки сбесившихся националистов. Неужели это так не понятно? Да и напомню, что это форум, а не личная переписка, где принято высказывать мнение в допустимых нормах, конечно))), а не ожидать пока появится лично Ваш оппонент и в процессе длительного ожидания не сметь довести до всех форумчан свое мнение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 М45, вы вновь лжете. Это у Вас плохая привычка всем навязывать свое мнение и выдавать "байки" небольшой кучки населения Украины за действительность. И человек, проживающий в Англии (да и где бы он ни жил), не должен отвечать за действия стайки сбесившихся националистов. Неужели это так не понятно? Да и напомню, что это форум, а не личная переписка, где принято высказывать мнение в допустимых нормах, конечно))), а не ожидать пока появится лично Ваш оппонент и в процессе длительного ожидания не сметь довести до всех форумчан свое мнение.дена, человек новенький на форуме, но уже на второй день общения определил вашу привычку влезать в чужие разговорыпричём с абсолютным непониманием их сути этот повод для изменений... .. если вы на них способны Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Дэна не прихвосням червоного терору вказувати націоналістам що їм слід робити, а чого ні. Тим більше, у мене не було ніякого конкретного джерела інформації, на який пропонувалося звернути увагу. Лише думка про те, що непроінформованими, темними і зацикленими людьми легше маніпулювати. Адже, Дэна, ви зациклена людина, хіба ні? Отже дуже вдалий об єкт для бути використаним у своїх політичних цілях, звичайно, якщо ви сама не є тією людиною, яка використовує інших, тобто, має професійний обов язок дурити людей. Я не имею никакого отношения к "червоному террору", даже и мои предки тоже не имеют к этому ни малейшего отношения. Но.. я гражданин Украины и имею полное право требовать прекратить в моей стране пляски неонацистов! Вот именно, что моя достоверная информация (с фотографиями) была Вами оболгана, а Вы даже не имея ни малейшей информации, начали утверждать о неинформированности оппонента, его "темноте" и необразованности (зацикленности). Здесь уж Вам с адекватами не тягаться, и не пытайтесь.Однозначно, "хіба ні". Вы не имеете никакого права утверждать, что если мои взгляды не соответствуют Вашим, то или я кого-то использую, или меня используют. Я так же, как и Вы, высказываю свою личную точку зрения, опираясь на свой многолетний опыт, на мнения своих близких, друзей, и в полном единении со взглядами большинства пользователей многих ресурсов. Практически на всех ресурсах "национализм" представляют как мировую эпидемию, которую надо или вылечить, или уничтожить. Я - за вылечить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 дена, человек новенький на форуме, но уже на второй день общения определил вашу привычку влезать в чужие разговоры причём с абсолютным непониманием их сути этот повод для изменений... .. если вы на них способны Во-первых, он не новенький, Эдуардыч его по имени называет. Во-вторых, прекратите лгать или же влезать в спор, не имея на то оснований (нужной информации). Вы уже утверждали, что Марк Валерий новенький и даже подленько разыгрывали с ним спектакль. Не думаете же Вы , что у всех отсутствует подобно Вам, способность анализировать посты и ситуацию?)). Это не соответствует тому образу, который Вы пытаетесь позиционировать. Так что если способны, как вы любите утверждать, не гудите, как испорченный трансформатор, на теологические темы на политфоруме в момент спора по теме и не забывайте, что существуют открытые форумные темы и отдельно, для таких как Вы, лички и скайпы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Во-первых, он не новенький, Эдуардыч его по имени называет. Во-вторых, прекратите лгать или же влезать в спор, не имея на то оснований (нужной информации). Вы уже утверждали, что Марк Валерий новенький и даже подленько разыгрывали с ним спектакль. Не думаете же Вы , что у всех отсутствует подобно Вам, способность анализировать посты и ситуацию?)). Это не соответствует тому образу, который Вы пытаетесь позиционировать. Так что если способны, как вы любите утверждать, не гудите, как испорченный трансформатор, на теологические темы на политфоруме в момент спора по теме и не забывайте, что существуют открытые форумные темы и отдельно, для таких как Вы, лички и скайпы.даже мне, достопочтенная дена, человеку непосвящённому, понятно, что эдуардыч имел ввиду симоненко (петра николаевича?)остальное без комментариев...................... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 даже мне, достопочтенная дена, человеку непосвящённому, понятно, что эдуардыч имел ввиду симоненко (петра николаевича?) остальное без комментариев...................... Стэфани, Вы достойны занять свободное пространство в тушке Белочки! Примите мои поздравления! Навдеюсь общество парнокопытных не будет Вам в тягость... B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість M45 Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Во-первых, он не новенький, Эдуардыч его по имени называет. Во-вторых, прекратите лгать или же влезать в спор, не имея на то оснований (нужной информации). Вы уже утверждали, что Марк Валерий новенький и даже подленько разыгрывали с ним спектакль. Не думаете же Вы , что у всех отсутствует подобно Вам, способность анализировать посты и ситуацию?)). Это не соответствует тому образу, который Вы пытаетесь позиционировать. Так что если способны, как вы любите утверждать, не гудите, как испорченный трансформатор, на теологические темы на политфоруме в момент спора по теме и не забывайте, что существуют открытые форумные темы и отдельно, для таких как Вы, лички и скайпы. Дэна, я бачу, ви схильна до безапеляційності людина, але я не люблю вияснення стосунків, тим більше на політичному форумі, тому відповідаю вам не по темі востаннє, тому що тут закралася помилка: Єдуардович помилився з комою, і якщо не поспішати відповідати на всі без розбору коментарі, то це можна було помітити. І на майбутнє: я не "нацик", не "свідомий" і не "пронацист". Я - так само, як і ви - громадянин України. Прошу не сприймати мої коментарі як нав язування вам чогось, а лише як висловлювання своєї точки зору, на що я маю право так само, як і ви. Прошу не закривати мені рот своєю безапеляційною правотою - пам ятайте, цілком правим бути не може ніхто, отже варта прислухатися до кожної точки зору. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість M45 Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 даже мне, достопочтенная дена, человеку непосвящённому, понятно, что эдуардыч имел ввиду симоненко (петра николаевича?) остальное без комментариев...................... Це було очевидно ))) Просто Дэна дуже поспішає встигнути прокоментувати побільше постів. І коли вона це робить - перестає розуміти написане і чітко формулювати свої думки. Гадаю, після цього, як ми з Вами їй зауважили на цьому, вона трішки збавить швидкість ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Це було очевидно ))) Просто Дэна дуже поспішає встигнути прокоментувати побільше постів. І коли вона це робить - перестає розуміти написане і чітко формулювати свої думки. Гадаю, після цього, як ми з Вами їй зауважили на цьому, вона трішки збавить швидкість ))) Опять за старое принялись?))) Когда нечем оппонировать, прием демагога - свидомита: напасть на оппонента. Но ведь это надо делать разумно!! Какая разница, какое там было имя, я смотрела вскользь, главное, что Вы не случайно попали на этот форум и не в первый раз (возможно, под другим ником))). Во всяком случае создается такое впечатление, и я только выразила свое мнение. Да и какое это имеет значение? Главное, что Вы - любитель покрутить хвостом, убегая от конкретных ответов, как и сторонник "подсунуть пакость " оппоненту. Каждый Ваш пост - этому свидетельство. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Интересное видео Тема: преследование российскими моряками украинских браконьеров. Цитата: "Сообщение от ХХХ Объясни, как можно столкнуться на большой скорости догоняя? Что, встречка забита, а справа кювет глубокий? Или боялись обочину поймать? Ответ: А вот так: .http://www.youtube.com/watch?feature...&v=OB9rEkP8als В данном случае ушли, но раза три уходившая лодка подрезала катер." Подробнее о происшествии: .http://www.novayagazeta.ru/society/59401.html?p=2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 А говорили он не пидораз Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 А говорили он не пидоразОхомутали и его эуропейские ценности.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Охомутали и его эуропейские ценности..ОГА. СЕЙЧАС МОДНО НЕ СКРЫВАТЬ. ЧТО ТЫ ЖОПАШНИК Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 блин. ты и правда - загадка. - и все правильно... и все не так... одна Дэна. проста як двэри.и это приводит в чувство. "зараза", "відьма" "читаєш мої думки", "я тебе починаю боятися", а ще слова, яких тут не напишеш, бо вони не для всіх.... Корін, пора вже придумати щось нове...бо складається враження, що ти своїх візаві жіночої статі ні за грош маєш. Карма також вже не канає, як відмазка - потрібно замінити. Якщо западло самому щось придумати - скористайся з прийомів пікапу *http://masterpickup.ru/priyatnye-slova-devushke/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 "зараза", "відьма" "читаєш мої думки", "я тебе починаю боятися", а ще слова, яких тут не напишеш, бо вони не для всіх.... Корін, пора вже придумати щось нове...бо складається враження, що ти своїх візаві жіночої статі ні за грош маєш. Карма також вже не канає, як відмазка - потрібно замінити. Якщо западло самому щось придумати - скористайся з прийомів пікапу *http://masterpickup.ru/priyatnye-slova-devushke/ Перестаньте "придумывать", станьте людьми, и все у вас войдет в норму)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Перестаньте "придумывать", станьте людьми, и все у вас войдет в норму)).Смерекові хохлопитеки не хочуть ні до людства, ні до обізянства. Кажуть - в них свій шлях. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Фарион жжет... "чтобы освободиться от "колониального мышления" надо, как Бандера, отсидеть дважды". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість M45 Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Фарион жжет... "чтобы освободиться от "колониального мышления" надо, как Бандера, отсидеть дважды". Та ні, це не Фаріон "жжет" - це ви "жжетє" - безсоромно перекручуючи зміст сказаного. Чи справді у вас з розумінням такі серйозні проблеми? Признайтеся і я в міру своєї можливості буду трактувати написане. Наприклад, у даній цитаті, Фаріон каже, що коли б поляки відносилися до українців цивілізовано, то не потрібно було б протестувати проти них, а значить, Бандера, як такий, міг не появитися і цілком ймовірно не народилась би ОУН. Коли б поляки не взялися його судити, не було б його полум яних речей на судових засіданнях - а це значить, що містичний дух героя не звільнився б з його грудей і не заполонив би серця тих, хто його слухав Фаріон - гуманітарій, жінка і дуже романтична особистість (як і всі гарні жінки) - тому її слова не всім легко зрозуміти, особливо жінкам з портупеєєю на поясі і червоною зіркою на чолі. Я вас розумію, Дэна ))) "Хочу подякувати полякам за те, що вони створили Бандеру, бо якби не польський визиск – не було б Організації Українських Націоналістів. Якщо б не два судових процеси проти Степана Бандери – не народилося б містичного духу Бандери, перед яким вставали всі, коли він заходив до судової зали" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість M45 Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Дэна, я перенесу свою відповідь на відповідну тему і там чекаю на вашу відповідь, якщо вона буде, звичайно, бо що тут ще можна додати. Але ж ви не з тих людей, хто пропустить чиєсь слово попереду, хіба ні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Та ні, це не Фаріон "жжет" - це ви "жжетє" - безсоромно перекручуючи зміст сказаного. Чи справді у вас з розумінням такі серйозні проблеми? Признайтеся і я в міру своєї можливості буду трактувати написане. Наприклад, у даній цитаті, Фаріон каже, що коли б поляки відносилися до українців цивілізовано, то не потрібно було б протестувати проти них, а значить, Бандера, як такий, міг не появитися і цілком ймовірно не народилась би ОУН. Коли б поляки не взялися його судити, не було б його полум яних речей на судових засіданнях - а це значить, що містичний дух героя не звільнився б з його грудей і не заполонив би серця тих, хто його слухав Фаріон - гуманітарій, жінка і дуже романтична особистість (як і всі гарні жінки) - тому її слова не всім легко зрозуміти, особливо жінкам з портупеєєю на поясі і червоною зіркою на чолі. Я вас розумію, Дэна ))) Не смешите народ)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.