Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 а зараз на форумі ти що робиш? - ти знаходишся між п"яних нациків і блядських рогульок і отримуєш від цього задоволення. а що в житті ти цього не мала - то мені казати не треба - про це кажуть твої зірочки. дена - ти пишеш правильні пости, жаль, що ти їх не розумієш: як гра, ти відкрита книга Просто у тебя рогульское завихрение мозгов, как у всех сектантов. Ты отвыкла от человеческих отношений и мои слова нормальной адекватной женщины тебе кажутся странными. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 І не вір потім Рабі, що всі русскіє - свинія бы не стал сравнивать черчилля со свиньей: свинья все-таки - благородное животное...А ты мне не ври: нет тут джентльменов... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 90 процентов женщин так же ;)Не знаю, обычно многие женщины это полюбляют, только мужики не дают им разгуляться. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 а мої знайомі - всі джентльмени. а в дени один, тверезий і веде себе гірше п"яного Зауваж - вона тут у чужому середовищі і ніхто її навіть не обматюкав. а це чмо прилізло без запрошення - і відразу почало ображати. І не вір потім Рабі, що всі русскіє - свині Ну, что ты всё бред скулишь, сидит себе в фашистском мухосранске, о чём то бредит и верит, что это правда, это не правда, это вялотекущая шизофрения в стадии ремиссии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Трудно даже проникнуть в подобную глубину рогульской мысли..Где подтверждение? Я ей о форуме, она - опять о своем, о привычном - пьяных мужиках. Ори, а ты сама не того..?? Не выпила? Сорри вновь, не могу тебе ответить : никогда не было голодной и одинокой. Отношения с мужчинами ВСЕГДА длились годами и без перерыва: могла уйти от одного к другому и не очень часто. Какой уж тут голод и поиски нациков? Как определить, что я сделаю, когда ВДРУГ захочу, с нациком? Почему я должна надеяться..только на пьяных? Даже в моем почтенном возрасте на прошлой недельке на отдыхе мужички мне платочек поднимали, фотоаппаратик настраивали, калиточку открывали. Правда, если бы они узнали еще и мой возраст, были бы , как и соседки по пансионату, в полном трансе : по мне-то он (возраст) не столь заметен. :lol: Так что в кафе промышляй сама. :angry: дена, у тебе пам2ять, як у рибки - три секунди? Ти писала, що нацики НА ФОРУМІ суцільно всі п"яні? - писала Ти сидиш серед п"яних нациків на форумі, хоч і кажеш, що в тебе і в чаті і в реалі - дуже багато ПОРЯДНИХ соратників? - сидиш Ти написала, що отримуєш задоволення від перебування на форумі? - писала Якщо звести все разом - вийде: я, дена, сидячи на форумі серед п"яних нациків, отримую велике задоволення. Все решта - мені не цікаво, я ще і не такі казочки вмію писати - не віриш - запитайся в головного нацюги і непросихаючого п"яниці - Корі. _______ Все, пішла медитувати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Дубина - это статистика ;) Не говоря уже о той, где все сто процентов, его регулярно имитируют Малыш, повтори, пожалуйста, сколько женщин с тобой поддаются оргазму через силу? По статистике, конечно.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 я бы не стал сравнивать черчилля со свиньей: свинья все-таки - благородное животное... А ты мне не ври: нет тут джентльменов... А хто є? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Именно по статистике, 50 процентов женщин вообще не могут получить оргазм с мужчиной...... Практически все женщины с которыми я сталкивался, получают оргазм только путем сильнейших напряжений, при этом могут долго заниматься просто сексом, наслаждаясь самим процессом так что такая статистика. Процесс - это хорошо, да... Но какие уж тут напряжения, коли процесс пошел. Главное -флюиды приятствия, а не с любым встречным -поперечным. Со случайным мужиком редко что хорошее получается, по словам женщин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 дена, у тебе пам2ять, як у рибки - три секунди? Ти писала, що нацики НА ФОРУМІ суцільно всі п"яні? - писала Ти сидиш серед п"яних нациків на форумі, хоч і кажеш, що в тебе і в чаті і в реалі - дуже багато ПОРЯДНИХ соратників? - сидиш Ти написала, що отримуєш задоволення від перебування на форумі? - писала Якщо звести все разом - вийде: я, дена, сидячи на форумі серед п"яних нациків, отримую велике задоволення. Все решта - мені не цікаво, я ще і не такі казочки вмію писати - не віриш - запитайся в головного нацюги і непросихаючого п"яниці - Корі. _______ Все, пішла медитувати Правильно иди прими укольчик и нах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 А хто є?полководцы, провидцы, всезнайки...долбодятлы, одним словом.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 ..теперь я вижу от кого здесь всё зависит....Карл : )))Стеф, наверняка темы обсуждений диктуются расположением звезд. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Странно, все женщины замарачиваются, но мне вот интересно, естественно - это как?А что подразумевается под "заморачиванием"? Нежелание анального секса или постукивания плеткой по заднице? Тогда оно (заморачивание) присутствует. Если же человеческие отношения: тогда все ОК и без плеточки.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Процесс - это хорошо, да... Но какие уж тут напряжения, коли процесс пошел. Главное -флюиды приятствия, а не с любым встречным -поперечным. Со случайным мужиком редко что хорошее получается, по словам женщин.не верь. - даже если женщины тебе об этом говорили - они могли тебя обманывать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 полководцы, провидцы, всезнайки... долбодятлы, одним словом.... Я бы посоветовал бы вам, мадам, развернуться обратно на БУП: здесь - не ваш уровень.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 дена, у тебе пам2ять, як у рибки - три секунди? Ти писала, що нацики НА ФОРУМІ суцільно всі п"яні? - писала Ти сидиш серед п"яних нациків на форумі, хоч і кажеш, що в тебе і в чаті і в реалі - дуже багато ПОРЯДНИХ соратників? - сидиш Ти написала, що отримуєш задоволення від перебування на форумі? - писала Якщо звести все разом - вийде: я, дена, сидячи на форумі серед п"яних нациків, отримую велике задоволення. Все решта - мені не цікаво, я ще і не такі казочки вмію писати - не віриш - запитайся в головного нацюги і непросихаючого п"яниці - Корі. _______ Все, пішла медитувати См. пост №16085. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 А хто є?предаторы -капрофилы, псевдо евреии и другая нечесть в виде свидомых и фашиков. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Не знаю, обычно многие женщины это полюбляют, только мужики не дают им разгуляться. :lol:Всё верно "МНОГИЕ" мы все разные, есть и слабые (в этом плане)и мужчины и женщины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 А хто є? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 не верь. - даже если женщины тебе об этом говорили - они могли тебя обманывать...Что. даже тут тебя наебали. а работать не пробовал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Просто у тебя рогульское завихрение мозгов, как у всех сектантов. Ты отвыкла от человеческих отношений и мои слова нормальной адекватной женщины тебе кажутся странными. Ось це твій соратник. Ось таке спілкування для тебе є нормальним. Ти права, до такого я не звикла. Ну, что ты всё бред скулишь, сидит себе в фашистском мухосранске, о чём то бредит и верит, что это правда, это не правда, это вялотекущая шизофрения в стадии ремиссии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 не верь. - даже если женщины тебе об этом говорили - они могли тебя обманывать...Трудно оспорить ибо случайных сама не пользовала. Но судя по женской натуре, похоже на правду: случайный - это КАКА. :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Стеф, наверняка темы обсуждений диктуются расположением звезд.и что же...им холодным вся честь за это? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Что. даже тут тебя наебали. а работать не пробовалСовет запоздал! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 дена, у тебе пам2ять, як у рибки - три секунди? Ти писала, що нацики НА ФОРУМІ суцільно всі п"яні? - писала Ти сидиш серед п"яних нациків на форумі, хоч і кажеш, що в тебе і в чаті і в реалі - дуже багато ПОРЯДНИХ соратників? - сидиш Ти написала, що отримуєш задоволення від перебування на форумі? - писала Якщо звести все разом - вийде: я, дена, сидячи на форумі серед п"яних нациків, отримую велике задоволення. Все решта - мені не цікаво, я ще і не такі казочки вмію писати - не віриш - запитайся в головного нацюги і непросихаючого п"яниці - Корі. _______ Все, пішла медитувати во-первых, я не нацюга.во-вторых... не просыхаю, потому, что шахтеры выкатывают поляну и поють.. а отказаться низзя - обидятся... а голосовал за Свободу и организовал ее победу - совсем по другим соображениям... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 См. пост №16085. Правильно иди прими укольчик и нах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Малыш, повтори, пожалуйста, сколько женщин с тобой поддаются оргазму через силу? По статистике, конечно.... Сначала научись правильно понимать написанное МАЛЫШ, а уже затем задавай вопросы.Твои нелепицы, могут вызывать восторг только у тебя самого ;) :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Что. даже тут тебя наебали. а работать не пробовалработают пусть чучелы - наша задача - им указать, что делать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Сначала научись правильно понимать написанное МАЛЫШ, а уже затем задавай вопросы. Твои нелепицы, могут вызывать восторг только у тебя самого ;) :rolleyes: Не нервничай, малыш.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Трудно оспорить ибо случайных сама не пользовала. Но судя по женской натуре, похоже на правду: случайный - это КАКА. :angry:тебе ли судить о женской натуре?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 работают пусть чучелы - наша задача - им указать, что делать.Ну да , вы же пан, вам бы панувать. Теперь понятно , почему вас все послали.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.