Гість джин Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Политологи, историки всего мира говорят одно, что демократия - лучшая система всех времен и народов на сегодняшний день - подтверждением чему США, Европа и Япония... Но 20% украёньских нацменчиков - нациков большой раши - не согласны. Им по-секрету сказали, что мелкая гибнущая раша... если ее в тихом месте прислонить к теплой стенке - еще о-очень что-то может... Поэтому они по своей быдлячей феодальной привычке все время выбирают одного и того же царя - и ждут, ждут, ждут....... когда же придет счастье - в виде банкротства США... собственно, вот почему нужно держаться подальше от раши - там быдла немеряно. а вот свое - в 20% - еще можно попробовать загнать в резервацию. как аборигенов в США. и строить страну.. Не ври.В украине быдла только десять процентов по результатам выборов. Тебя опять на рашу сносит. Не пей горилочку а то роби станешь :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Выход один, Жирафа: только один....подсказывать не надо? Тебе уже написали, какой.. Поки люди бояться тиші - ти тут будеш нарозхват - в різних іпостасях. Можеш навіть не сумніватися. З.І. я також інколи любила писати під чоловічим ніком, навіть тут, але НІКОЛИ, чуєш, НІКОЛИ не помилялася у статі. Знаєш чому? Бо я добре усвідомлювала СЕБЕ і того, кого я в даний момент представляла. P.S.І ще, знаю НАПЕВНЕ, люди помиляються у бік справжнього, а не фальшивого. Мені завжди було дивно, чому транссвістити чоловіки кажуть, що вони відчувають себе жінками, але проявляється це у них у дуже дивний спосіб: у них може теліпатися між ногами пеніс, але вони чіпляють груди, вдівають гарні сукенки і роблять яскравий макіяж. Чому так? адже жінка - це не лише шикарно виглядати - це і характер, тіло, спосіб мислення. Тепер я зрозуміла - транссвістити - ДУМАЮТЬ, що такою повинна бути жінка. У тобі мене знаєш що насторожувало: твій стиль розмови: мякої, дурненької білявки. У тобі ніколи не відчувався характер, який тут є у всіх - у чоловіків і жінок. Бо свій чоловічий характер ти придусив фальшивим жіночим, але не характером, а сурогатом, стереотипами якою повинна бути жінка. Ти - моральна потвора...але до політики це не має жодного стосунку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 бля... та он со всего ржет...А разве без смеха, тобой написанное, можно воспринимать? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 законы у нас говно. я не дена... всього найкращого... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Поки люди бояться тиші - ти тут будеш нарозхват - в різних іпостасях. Можеш навіть не сумніватися. З.І. я також інколи любила писати під чоловічим ніком, навіть тут, але НІКОЛИ, чуєш, НІКОЛИ не помилялася у статі. Знаєш чому? Бо я добре усвідомлювала СЕБЕ і того, кого я в даний момент представляла. P.S.І ще, знаю НАПЕВНЕ, люди помиляються у бік справжнього, а не фальшивого. Мені завжди було дивно, чому транссвістити чоловіки кажуть, що вони відчувають себе жінками, але проявляється це у них у дуже дивний спосіб: у них може теліпатися між ногами пеніс, але вони чіпляють груди, вдівають гарні сукенки і роблять яскравий макіяж. Чому так? адже жінка - це не лише шикарно виглядати - це і характер, тіло, спосіб мислення. Тепер я зрозуміла - транссвістити - ДУМАЮТЬ, що такою повинна бути жінка. У тобі мене знаєш що насторожувало: твій стиль розмови: мякої, дурненької білявки. У тобі ніколи не відчувався характер, який тут є у всіх - у чоловіків і жінок. Бо свій чоловічий характер ти придусив фальшивим жіночим, але не характером, а сурогатом, стереотипами якою повинна бути жінка. Ти - моральна потвора...але до політики це не має жодного стосунку. Орыня,да как же,ты же честная а тут мужской ник? О какой ты морали можешь вообще говорить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Орыня,да как же,ты же честная а тут мужской ник? О какой ты морали можешь вообще говорить? Гусарську баладу бачив?- називається перевдіванням. Гірше, коли мужик не може опанувати себе і поводиться як істерична баба Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 А разве без смеха, тобой написанное, можно воспринимать? ;)ты с себя ржешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Не ври.В украине быдла только десять процентов по результатам выборов. Тебя опять на рашу сносит. Не пей горилочку а то роби станешь :lol: :lol: :lol:капец. сам пишет и сам ржет. чё у нас сегодня день открытых дверей в дурдоме? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 капец. сам пишет и сам ржет. чё у нас сегодня день открытых дверей в дурдоме?У вас ,да :lol: Решили проветрить помещение :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 я не дена... всього найкращого... Политический форум Украины Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Гусарську баладу бачив?- називається перевдіванням. Гірше, коли мужик не може опанувати себе і поводиться як істерична баба Роби понять можно,он в силу нетрадиционной ориентации истерит.А разговор то не о нем :lol: А, так ты мне еще в пример ставишь произведение русских авторов :lol: :lol: :lol: Прада ори,русский язык обогатил граждан укрианы? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Особенно о гос языке и признании преступников хероями и участниками ВОВ. :lol: :lol: :lol: :lol: Цитата:"Степан Бандера окончательно лишен звания героя Украины, это подтвердила апелляционная инстанция донецкого суда. О решении суда, которое было еще летом, пресс-служба президента Украины сообщила только сейчас, накануне решения судьбы звания другого героя Украины, соратника Бандеры Романа Шухевича.".http://antifashist.com/latest-news/3...f-ukraine.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Политологи, историки всего мира говорят одно, что демократия - лучшая система всех времен и народов на сегодняшний день - подтверждением чему США, Европа и Япония... Но 20% украёньских нацменчиков - нациков большой раши - не согласны. Им по-секрету сказали, что мелкая гибнущая раша... если ее в тихом месте прислонить к теплой стенке - еще о-очень что-то может... Поэтому они по своей быдлячей феодальной привычке все время выбирают одного и того же царя - и ждут, ждут, ждут....... когда же придет счастье - в виде банкротства США... собственно, вот почему нужно держаться подальше от раши - там быдла немеряно. а вот свое - в 20% - еще можно попробовать загнать в резервацию. как аборигенов в США. и строить страну.. Это 10% нацистских тупиков не понимают, что такое настоящая демократия, закрывают свои подслеповатые глазки при виде информации о несовершенности демократии как в США, так и в Европе, и постоянно гнусавят о европейских ценностях, которыми и сами европейцы недовольны. Весь инет пестрит информацией о росте коррупции в Европе, о народных митингах и демонстрациях против власти, а нацики все продолжают умиляться и превозносить чужие сомнительные завоевания. Хорошо, что их только 10%)))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 я не дена... всього найкращого... Разумеется, не я !! Ты - нацистский тупень, который в состоянии рассуждать только на тему о мужичках, столь далеких и тебе недоступных. Даже ко мне с о своими "мужицкими" запросами привязалась: дурашка, приставала!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 А разве без смеха, тобой написанное, можно воспринимать? ;) :lol: :lol: Абсолютно невозможно! Просто смехотворные идиоты! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Гусарську баладу бачив?- називається перевдіванням. Гірше, коли мужик не може опанувати себе і поводиться як істерична баба Ориана - моральна потвора.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 У вас ,да :lol: Решили проветрить помещение :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Это 10% нацистских тупиков не понимают, что такое настоящая демократия, закрывают свои подслеповатые глазки при виде информации о несовершенности демократии как в США, так и в Европе, и постоянно гнусавят о европейских ценностях, которыми и сами европейцы недовольны. Весь инет пестрит информацией о росте коррупции в Европе, о народных митингах и демонстрациях против власти, а нацики все продолжают умиляться и превозносить чужие сомнительные завоевания. Хорошо, что их только 10%)))).от за это ты мне нравишься. пусть тупишь малость... но... - вот этого ни с чем не сравнить - это шедевр.для 10% кумуняк и 10% пердунов - самого калированного быдла. ведь, если ты быдло, ты будешь ссать кипятком и от "Демократия - это, которое вызывает множество споров и несогласий".. - но и от "Это 10% нацистских тупиков не понимают, что такое настоящая демократия"... скот шизофпеничный типа джинчика - все это схавает. и будет стараться подгавкнуть - типа помочь. хотя и не понимает, что помощь такого овоща - хуже осуждения. дальше - просто умиление. не. быдло это преимущественно не читает. но сам факт.... почему-то вспоминается журнал Крокодил - европейцы недовольны, подслеповатые глазки, рост коррупции в Европе, народ.... - да все, каждое слово - оттуда. ... словно опять побывал в детстве... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Разумеется, не я !! Ты - нацистский тупень, который в состоянии рассуждать только на тему о мужичках, столь далеких и тебе недоступных. Даже ко мне с о своими "мужицкими" запросами привязалась: дурашка, приставала!!я, конечно, не знаю наверняка... но сведущие люди утверждают... что ненавидеть женщину за рассуждения о мужиках.... причем лютой ненавистью... - может только......кто?... а тут еще последнее открытие Дэны - настоящей - которая поймала самозванку, которая с бодуна начала писать как мужик... - ПИ-ДА-РАС. (PS. как утверждал Никита Сергеевич - это - кого в жопу.) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 :lol: :lol:почему более не ржем-с? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 почему более не ржем-с?Карлс ,ты еще и прибалтс :lol: :lol: :lol: Коринс твоюс матьс :lol: :lol: :lol: У вас там сегодня не день открытых дверей,а просто проветривают :lol: А тебя ошибочно на выступления понесло :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 :lol: :lol:почему приутихли-с?корректируем методички? не знаем, что предпринять?.... не. милая, ты со своими фэсэбэшными начхальниками здесь - говно... хотя против этого слова возражают некоторые свидомые... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Карлс ,ты еще и прибалтс :lol: :lol: :lol: Коринс твоюс матьс :lol: :lol: :lol: У вас там сегодня не день открытых дверей,а просто проветривают :lol: А тебя ошибочно на выступления понесло :lol: :lol: :lol: обезьянка, марш в клетку, чапа... Дэна - думаеть. - чито делать? и кито винавать?.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 обезьянка, марш в клетку, чапа... Дэна - думаеть. - чито делать? и кито винавать?....Раньше вокруг тебя белочки прыгали а сейчас обезьянки :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 :lol: :lol: :lol:да, макака. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 я не дена... всього найкращого... жаль, что ты свидомая.иначе б ты почувствовала их проблемы - ох... фигенная организация и тупые исполнители. ты с котятами когда-нить играла? такие пушистые... и лезут куда глаза глядят... пока не развернешь в другую сторону... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 .http://inpress.ua/ru/politics/12103-predprinimateli-belarusi-uzhe-pozhinayut-plody-sotrudnichestva-s-tamozhennym-soyuzom Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 да, макака.Еще стаканягу махни и орангутанги будут мерещится :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Еще стаканягу махни и орангутанги будут мерещится :lol: :lol: :lol:слыш ты, макака, коль мне таку хуйню пишешь, хоть мягкие знаки вставляй в слова. а то и впрямь как макака. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.