Гість vladimir Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Вот именно что форум политический и здесь могут нравится взгляды, мысли, убеждения.... Тебе конечно дуре конченой такое не понять, а вот карлуша не так туп как ты, вот и занервничал. Заяйка, ты давно должна была понять, что не твоими коровьими извилинами, пытаться комментировать мои посты ;) :rolleyes: ...кстати только у тебя получается, защищая карлушу, всегда ставить его, еще в более идиотское положение :lol: Ха-ха, а мені здається, занервував тут ти :lol: Стільки "лесних" епітетів у мій й бік через цілком невинне зауваження... (!!!) До речі, два дні тому, ти з тими "коровьими извилинами" цілком спокійно спілкувався щось тут не те... АНУ КОЛИСЯ - ПІДАР?!!! ФУ-УУУУУУУУУУУУ, гидота... З.І. Підтверджую, Корі дійсно не дурень - відразу просік що і до чого... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Ти взагалі читаєш, що тобі пишуть?Это в математике 1+1=2. А иные решения- ошибочны. В логике писания все варианты- правильны. Но ваше - ошибочно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Просто выбрось мысль из головы о том, что настоящими людьми являются только украинцы. Суди о людях по их личным качествам, а не по принадлежности к национальности, и все у тебя в голове станет на свои места. Мое мнение- только настоящие люди могут быть украинцами, россиянами..,ну и т.д. Остальные ,генетический мусор. Точнее навоз. К сожалению,без удобрения, не получится выростить хороший плод человеческой культуры. Как видим- перегноя у нас предостаточно.Выращивать пока нечего. Не запаслись хорошими семенами. Точнее- бездарно растратили все запасы. Побираемся! :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Ха-ха, а мені здається, занервував тут ти :lol: Стільки "лесних" епітетів у мій й бік через цілком невинне зауваження... (!!!) До речі, два дні тому, ти з тими "коровьими извилинами" цілком спокійно спілкувався щось тут не те... АНУ КОЛИСЯ - ПІДАР?!!! ФУ-УУУУУУУУУУУУ, гидота... З.І. Підтверджую, Корі дійсно не дурень - відразу просік що і до чого... :lol: я смотрю у тебя дажекоровьих извилин нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Ха-ха, а мені здається, занервував тут ти :lol: Стільки "лесних" епітетів у мій й бік через цілком невинне зауваження... (!!!) До речі, два дні тому, ти з тими "коровьими извилинами" цілком спокійно спілкувався щось тут не те... АНУ КОЛИСЯ - ПІДАР?!!! ФУ-УУУУУУУУУУУУ, гидота... З.І. Підтверджую, Корі дійсно не дурень - відразу просік що і до чого... :lol: Корин мстит Владу. А это не назовеш умным решением. <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 Корин мстит Владу. А это не назовешЬ умным решением. <_< я понимаю. что ты украинец, но уж коль начал на могучем пиши после ш в глаголах всегда мягкий знак Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 21 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 червня, 2013 я понимаю. что ты украинец, но уж коль начал на могучем пиши после ш в глаголах всегда мягкий знакСпасибо за помощ- :P у меня автоисправление, не работает. Мазила где- то глючит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Ха-ха, а мені здається, занервував тут ти :lol: Стільки "лесних" епітетів у мій й бік черезцілком невинне зауваження... (!!!) До речі, два дні тому, ти з тими "коровьими извилинами" цілком спокійно спілкувався щось тут не те... АНУ КОЛИСЯ - ПІДАР?!!! ФУ-УУУУУУУУУУУУ, гидота... З.І. Підтверджую, Корі дійсно не дурень - відразу просік що і до чого... :lol: Ладно Ориша, я вчера был не в настроении и в спешке, немного ни так воспринял твой пост. Если я не прав-то не прав - каюсь....но это конечно касается вчерашнего В остальном, с другой стороны, ничто не может нам помешать вернутся к тому же, уже сегодня :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Не я, и не он, и не ты, И то же, что я, и не то же: Так были мы где-то похожи, Что наши смешались черты. В сомненьи кипит еще спор, Но, слиты незримой четою, Одной мы живем и мечтою, Мечтою разлуки с тех пор. ... И в мутном круженьи годин Все чаще вопрос меня мучит: Когда наконец нас разлучат, Каким же я буду один? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Ладно Ориша, я вчера был не в настроении и в спешке, немного ни так воспринял твой пост. Если я не прав-то не прав - каюсь....но это конечно касается вчерашнего В остальном, с другой стороны, ничто не может нам помешать вернутся к тому же, уже сегодня :rolleyes: Навіть не знаю...я вже відповіла на перший варіант. А з іншого боку - я також буваю не в настрої через "карлушу" - давай його вб"ємо разом :lol: ...щоб знав... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Навіть не знаю...я вже відповіла на перший варіант. А з іншого боку - я також буваю не в настрої через "карлушу" - давай його вб"ємо разом :lol: ...щоб знав... Да дело не в карлуше, сказать по правде, форум мне скорее поднимает настроение.Карлуша кстати у нас экзотический экземпляр, его убивать нельзя, а то он обидеться сильно и больше не будет нести свою милую, наивную ерунду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Корин мстит Владу. А это не назовеш умным решением. <_<ха-ароший ты парень, док. только малость наивный. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 ...щоб знав....http://www.youtube.com/watch?v=tntA_4IoxbE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=ZUq9mhMfdA8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=T1fWld4N8EI Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=T1fWld4N8EI Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=SnW0RIl3GYM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=jUKQIlHu3tk Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=e4N0Z0hrIbM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=18JO-CuZm6g Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Я інше помітила: як ти і сохівський гівнюк оживилися після слів: Подобається мені Соболєв Нагадаю, форум політичний, а Соболєв - політик Соболев - это лакмусовая бумажка. Держитесь подальше от тех, кому он нравится. Даже выдержанный Шустер не всегда его "брехню" выдерживает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Не я, и не он, и не ты, И то же, что я, и не то же: Так были мы где-то похожи, Что наши смешались черты. В сомненьи кипит еще спор, Но, слиты незримой четою, Одной мы живем и мечтою, Мечтою разлуки с тех пор. ... И в мутном круженьи годин Все чаще вопрос меня мучит: Когда наконец нас разлучат, Каким же я буду один? Грешно рогуле на великом и могучем писать..Не для ее коровьих извилин он.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 его убивать нельзя, а то он обидеться сильно и больше не будет нести свою милую, наивную ерунду Корі, ще помучишся... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=tntA_4IoxbE Нема у мене тут ютуба, давай своїми словами.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Грешно рогуле на великом и могучем писать..Не для ее коровьих извилин он.. Все обойдется в лучшем виде. Не спорь. Дыши. Прими урок. Выходит срок любой обиде, И жизнь - длинней, чем этот срок. Пообомнется, поостынет И вдоль пойдет - не поперек... А там беде или гордыне, Чему-нибудь да выйдет срок. И отодвинется. Отыдет. Отбредит. И, тратясь впрок, Не снизойдет к былой обиде Душа... Но дай, но дай ей срок! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.