Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Крепко мы с Черчем поразили ваше свидомское воображение: ни поста без упоминания нашего ника. Ай да мы, ай да молодцы! :lol: ага, рідко таку безпросвітну тупість можна побачити в житті Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 ага, рідко таку безпросвітну тупість можна побачити в життіЕсли б ты сняла солнцезащитные очки, ты гораздо ранее это заметила, но коли нет у тебя нашей донбасовской смекалки, чем мы можем помочь? Углем только.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Если б ты сняла солнцезащитные очки, ты гораздо ранее это заметила, но коли нет у тебя нашей донбасовской смекалки, чем мы можем помочь? Углем только.. порадуй мене мовчання - що ціниться як золото. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Вот так миленько зомби с зомби и общайтесь. Вас слушать можете только вы сами. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Вот так миленько зомби с зомби и общайтесь. Вас слушать можете только вы сами. :lol: ..а підслуховувати нас - тільки ти! Отримуєш задоволенні від підглядання у замкову шпарину? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Конечно главный сантехник - который такой хитрющий план придумал :rolleyes:вот теперь итог. что такое помпажный клапан ты не знаешь. труба и давление для тебя равносильно сантехнике. в молодости ты не имел красивых женщин. (про пикселы тебе рассказали).кем ты можешь быть? - бывший педик... .. и достаточно старый, чтобы пытаться здесь умничать свою вумную мыслю - что ты прожил не зря... убеждая себя сам... не сцы, вовик, не ты один такой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Листок з банного віника може прилипнути тільки до мокрої жопи. Так і дена - до всіх, хто на форумі і також до жопи :lol:а может ты и права?..я не знаю. - с одной стороны - таки мудели, сказать нече, но присутствуют.. и получают пиндюлей каждый раз... - но с другой стороны... а может им жрать нече? и они здеся зарабатывают копейки на горбушку хлеба... - они ж не виноваты - им приказали...- иначе платить не будут. а им? - что делать? - ума сюда влиться не хватает, но постить нужно - следят и отмечают же трудодни... от кака незадача... я не знаю... понять.... и простить?.... эх, наша раша... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 ..а підслуховувати нас - тільки ти! Отримуєш задоволенні від підглядання у замкову шпарину? Это ты у санитаров научилась, в скважину-то ? А коли в адекват втиснуться и подумать, что же это ты написала? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Это ты у санитаров научилась, в скважину-то ? А коли в адекват втиснуться и подумать, что же это ты написала?знаешь почему у тебя плохое настроение? ...ты не сможешь прокомментировать это http://blogs.pravda.com.ua/authors/tiahnybok/51c05daec8514/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 знаешь почему у тебя плохое настроение? ...ты не сможешь прокомментировать это http://blogs.pravda.com.ua/authors/tiahnybok/51c05daec8514/ Разве оно плохое? А комментировать пи полном отсутствии информации о нарушениях, которые и вызвали появление налоговой полиции - это дело неблагодарное. Дыма без огня не бывает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 а может ты и права?.. я не знаю. - с одной стороны - таки мудели, сказать нече, но присутствуют.. и получают пиндюлей каждый раз... - но с другой стороны... а может им жрать нече? и они здеся зарабатывают копейки на горбушку хлеба... - они ж не виноваты - им приказали...- иначе платить не будут. а им? - что делать? - ума сюда влиться не хватает, но постить нужно - следят и отмечают же трудодни... от кака незадача... я не знаю... понять.... и простить?.... эх, наша раша... Я права. А Ви неуважний - я писала, що зустрічала вже цю жінку два роки тому на Донецькому. А черча знають з Цензора. Ніякі вони не заробітчани - такі ж як ми, аматори, просто тупі і темні А Вас якщо пробило когось пожаліти, то пожалійте краще мене - я хоч не така тупа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Я сейчас траву зеленую палила на улице на старом тлеющем костре... Дымовуха - домов соседних не видно.. И зараза, ни одной искры! Дыма без огня - только подкидывай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 вот теперь итог. что такое помпажный клапан ты не знаешь. труба и давление для тебя равносильно сантехнике. в молодости ты не имел красивых женщин. (про пикселы тебе рассказали). кем ты можешь быть? - бывший педик... .. и достаточно старый, чтобы пытаться здесь умничать свою вумную мыслю - что ты прожил не зря... убеждая себя сам... не сцы, вовик, не ты один такой. Я вообще про клапаны не знаю и не хочу забирать твою гордость Что до женщин, прикол то не в том, что бы тебе уродцу что то доказать- а совсем в другом....понима ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Разве оно плохое? А комментировать пи полном отсутствии информации о нарушениях, которые и вызвали появление налоговой полиции - это дело неблагодарное. Дыма без огня не бывает. Ну і яку ти хотів відповідь від раба, для якого пан завжди правий тільки тому, що він пан? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Я права. А Ви неуважний - я писала, що зустрічала вже цю жінку два роки тому на Донецькому. А черча знають з Цензора. Ніякі вони не заробітчани - такі ж як ми, аматори, просто тупі і темні А Вас якщо пробило когось пожаліти, то пожалійте краще мене - я хоч не така тупа Хорошо, что я тебя никогда и нигде ранее не встречала. Повезло мне все-таки.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Там було продовження "слюням" - ось на це і треба було звернути увагу: якщо ти без фантазії, дівчина тут ні до чого.Зая, я даже не могу на тебя злится, то как ты помогаешь карлуше, значит только то. что он дебил :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 В сантехніці нема помпажного клапану - міг би хоч на слово помпаж звернути увагу - накачування. Не віриш - запитайся в черча. Зачем у черча - карлуша то лучше знает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Ну і яку ти хотів відповідь від раба, для якого пан завжди правий тільки тому, що він пан?А разве в моем сообщении написано было, кто прав? Это ты какое право имеешь передергивать смысл чужих постов на рагульский лад? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Двічі повторена істина чи правда - викликає недовіру. Багаторазове повторення - перетворює її в брехню, бо Мысль изречённая есть ложь. ... (Августин Блаженный) Оришь, Истина - постоянна, иначе она не истинаСмысл в изменяющейся постоянно? Я напоминаю тебе, что красиво сказанное, частенько бывает- ерундой ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Ну і яку ти хотів відповідь від раба, для якого пан завжди правий тільки тому, що він пан?сижу и тихо завидую.. Вы с Кори так близко к сердцу восприняли проблему с веб-манями,.. у вас там что, большие суммы погорели? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Это ты у санитаров научилась, в скважину-то ? А коли в адекват втиснуться и подумать, что же это ты написала? Дена, у тебе санітари другі після рагулів по кількості згаданих у постах. Невже найяскоравіші спогади з життя пов"язані саме з санітарами? Відомо, в дурдомі вони нічогенько мужики - мордовороти. Тобі такі подобаються? Розумієш, Вовка, чому ти не маєш ніякого шансу заволодіти увагою бздени - вона бегемотів любить, таких як черч? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Дена, у тебе санітари другі після рагулів по кількості згаданих у постах. Невже найяскоравіші спогади з життя пов"язані саме з санітарами? Відомо, в дурдомі вони нічогенько мужики - мордовороти. Тобі такі подобаються? Розумієш, Вовка, чому ти не маєш ніякого шансу заволодіти увагою бздени - вона бегемотів любить, таких як черч? а что, кроме эпитетов, которые ему дал кори, Владимир еще маленький и щуплый? :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 сижу и тихо завидую.. Вы с Кори так близко к сердцу восприняли проблему с веб-манями,.. у вас там что, большие суммы погорели? Прецедент, Юля. Вони можуть забрати, що хочуть. Чи то телеканал, чи бізнес опозиційного кандидата, чи то наші гроші на рахунках. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 а что, кроме эпитетов, которые ему дал кори, Владимир еще маленький и щуплый? :huh: Таким я його бачу...) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Прецедент, Юля. Вони можуть забрати, що хочуть. Чи то телеканал, чи бізнес опозиційного кандидата, чи то наші гроші на рахунках.ну а кто ж не понимает? Кроме Кори, который зачем-то просил дебильное бздо прокомментировать сей факт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Прецедент, Юля. Вони можуть забрати, що хочуть. Чи то телеканал, чи бізнес опозиційного кандидата, чи то наші гроші на рахунках.Что и сделали при подготовке к нашей от всего независимости. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 ну а кто ж не понимает? Кроме Кори, который зачем-то просил дебильное бздо прокомментировать сей факт. Ты не понимаешь ситуации, поэтому тебя и не спрашивают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Оришь, Истина - постоянна, иначе она не истина Смысл в изменяющейся постоянно? Я напоминаю тебе, что красиво сказанное, частенько бывает- ерундой ;) Ех, Вовка, це залежить, що ти вважаєш гарним. Наприклад, можна сказати: ти гарна наче квітка. А можна сказати: я хотів би стати для тебе богом, але я не бог Перше банальне і солодке, а друге глибоке і з гірчинкою. На перше спроможиться кожен, а друге не кожному прийде в голову. І істини також різні бувають. Є прописні, всім відомі. А є вистраждані, тому цінніші. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 ну а кто ж не понимает? Кроме Кори, который зачем-то просил дебильное бздо прокомментировать сей факт. Та насміхається він з неї ______ Давай підтягуйся за годинку, будемо програму Свободи розбирати, на предмет фашизму і порушення прав людини. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Та насміхається він з неї ______ Давай підтягуйся за годинку, будемо програму Свободи розбирати, на предмет фашизму і порушення прав людини. ок дуже їсти хочу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.