Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Ты наверно хотела написать, пробует мои прямые извилины накручивать а вышло как всегда, не пойми что :rolleyes: Що я хотіла написати, те я і написала. До речі, той, кому я це адресувала - мене прекрасно зрозумів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 хрюканье это ваше. Хварион вам в помощь Мимо! Я запитувалася: ти вже розумієш хрюкання? Отже непогано я тебе видресирувала. Наступним кроком буде - ти почнеш сам хрюкати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Я не то что не в курсе, мне на это глубоко плевать, как наверное и всем блондинкам Ну почему наверное?Так и скажи: я блондо, и и поэтому мне глубоко плевать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Володя, ставлю бутылку виски, если сумеешь написать В какой то мере (с) как положено... Пишет мне тот, кто ни к селу, ни к городу, ставит троеточие Ты бы за собой убогий(гая) следил(а) ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Согласен... нашкрябаю поэтому "Дена" с большой вопреки здравому смыслу. Но в последний раз... И с большой, и не ДЕна, и не в последний раз. Вы, свидомые, за мной, как "земля за колхозом". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Ну почему наверное? Так и скажи: я блондо, и и поэтому мне глубоко плевать... Давай по порядку, вначале представишься сам ;) и напишешь: Я Predator,убогая тупица, которая будет канючить безмозглую чушь, до посинения :wacko: А затем уже я напишу о себе B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Ну черч конечно сам по себе, а Дэна, пусть в чём то радикальна, но мне даже очень симпатична. Она честна и не лицемерна и не действует исподтишка, тебе такие качества неведомы. В какой то мере, ты представляешь в себе именно те черты, которые больше всего не нравятся мужчинам (женщина корин - не в счет) Дена - ідіотка. Такі також подобаються чоловікам. Я це знаю. І ти також не герой мого роману - і що з того? А щодо чесності і лицемірства - я вже писала - ви пишете правила, якими самі не користуєтеся - це і є лицемірство, це і є брехня. Спіймаєш мене на цьому - тоді будеш мені казати, що я лицемірка і брехуха. А наразі - щойно збрехав ти. І що тебе примусило? Правильно - ти проектуєш на мене свій теперішній стан - якість слабкої людини. Все! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Дена - ідіотка. Такі також подобаються чоловікам. Я це знаю. І ти також не герой мого роману - і що з того? А щодо чесності і лицемірства - я вже писала - ви пишете правила, якими самі не користуєтеся - це і є лицемірство, це і є брехня. Спіймаєш мене на цьому - тоді будеш мені казати, що я лицемірка і брехуха. А наразі - щойно збрехав ти. І що тебе примусило? Правильно - ти проектуєш на мене свій теперішній стан - якість слабкої людини. Все! Дэна о тебе думает то-же самое, что это лож? Ты можешь пересмотреть этот форум от начала и не найдешь, что бы я кого то первым зацепил, вот и сегодня, ты же влезла с оскорблениями в мой адрес, хотя я тебя не оскорблял, более того, у нас был нормальный диалог...вот это и есть исподтишка. Всё остальное моё личное мнение и никак не может быть ложью, так что какая слабость Ориша- это не про меня ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Дена - ідіотка. Такі також подобаються чоловікам. Я це знаю. І ти також не герой мого роману - і що з того? А щодо чесності і лицемірства - я вже писала - ви пишете правила, якими самі не користуєтеся - це і є лицемірство, це і є брехня. Спіймаєш мене на цьому - тоді будеш мені казати, що я лицемірка і брехуха. А наразі - щойно збрехав ти. І що тебе примусило? Правильно - ти проектуєш на мене свій теперішній стан - якість слабкої людини. Все! Вот сразу и пример вранья и лицемерия, что Дэна - идиотка. :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Дена - ідіотка. Такі також подобаються чоловікам. Я це знаю. І ти також не герой мого роману - і що з того? А щодо чесності і лицемірства - я вже писала - ви пишете правила, якими самі не користуєтеся - це і є лицемірство, це і є брехня. Спіймаєш мене на цьому - тоді будеш мені казати, що я лицемірка і брехуха. А наразі - щойно збрехав ти. І що тебе примусило? Правильно - ти проектуєш на мене свій теперішній стан - якість слабкої людини. Все! Да нет Опиаха, она не идиотка и это очень хорошо видно и видно во всём, по постам , по манере их письма, просто по речи. А вот ты , ну извини, мало того, что ты строчишь не на украинском, а своём галычанском наречии, да ёщё такую несвязную муть, что психиатру тут работать и работать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Да нет Опиаха, она не идиотка Ориана-то - нет. А Бздэно - без сумніву що хвора, може ще й інвалід дитинства... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Ориана-то - нет. А Бздэно - без сумніву що хвора, може ще й інвалід дитинства... Не стоит столь откровенно корчиться от злобы и зависти. Или умышленно себя на посмешище выставляешь? Так даже не смешно: просто омерзительность рагули.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 У тебе все розваги і дур - так і написав би відразу - ніхто б тебе не сприймав серйозно. Блін, стільки часу потратила надурно. ______________ Корі, вб"ю, Ви ж з самого початку розкусили цього клоуна і дуркували з ним, а з мене, небось, посміювалися тихенько?!!!! Мстя буде страшною!!!! и ты, Брут? он и правда был злой. как ни странно, после одного моего коммента с измененным тоном, он притормозил. И только Вы, миледи, заставили его пересчитаться - кстати, это не все могут. ... потом даже пытался определить степень опьянения... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 и ты, Брут? он и правда был злой. как ни странно, после одного моего коммента с измененным тоном, он притормозил. И только Вы, миледи, заставили его пересчитаться - кстати, это не все могут. ... потом даже пытался определить степень опьянения... а че, вы его уже хороните? :o вечно опаздываю.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Вот видишь чем ты озабочен- пикселями, у меня и у жены, по два телефона, по компу, ноуту, планшету........ Нужен ли второй телефон? НЕТ, первый и так двухсимочник, но покупать всякую новую ерунду - единственное развлечение. Тебе кажется - это хвастовство, но я просто хочу объяснить, что когда приобретаешь желаемое, теряется ценность. В жизни не так много того, что может принести радость и мне очень повезло, что всё это не досталось мне отроду, сейчас бы я наверное вообще взвыл. Конечно, не исполненные желания приносят боль, но в наше то время, можно (при желании) получить всё что хочется. Так чего же ты так страдаешь? ведь понятно, что твои бидля не от сладкой жизни ;) vladimir, а в пикселях ты не шаришь. остальное потом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 vladimir, а в пикселях ты не шаришь. остальное потом. Ты чё дурак? Давай сходу , почему в видеокамерах пикселей меньше, чем в фотоаппарате? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Дена - ідіотка. Такі також подобаються чоловікам. Я це знаю. І ти також не герой мого роману - і що з того? А щодо чесності і лицемірства - я вже писала - ви пишете правила, якими самі не користуєтеся - це і є лицемірство, це і є брехня. Спіймаєш мене на цьому - тоді будеш мені казати, що я лицемірка і брехуха. А наразі - щойно збрехав ти. І що тебе примусило? Правильно - ти проектуєш на мене свій теперішній стан - якість слабкої людини. Все! Вы оба - слабые люди. Не физически, конечно. Вами можно манипулировать. Запросто! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 и ты, Брут? он и правда был злой. как ни странно, после одного моего коммента с измененным тоном, он притормозил. И только Вы, миледи, заставили его пересчитаться - кстати, это не все могут. ... потом даже пытался определить степень опьянения... Ребята, не будьте такими жалкими...теряется всякий интерес. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Вы оба - слабые люди. Не физически, конечно. Вами можно манипулировать. Запросто!жаль, что не тебе, уроду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Ты чё дурак? Давай сходу , почему в видеокамерах пикселей меньше, чем в фотоаппарате? Корі, а Ви йому відразу в лоб про насоси ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Ганьба, Вовчик - це мати в соратниках дену і черча. Все решта - лише ОСОБИСТА СПРАВА КОЖНОГО. І не треба заздрити. Ганьба- отрицательно относиться к соратникам. Таким как есть. А унижать их - последнее дело. Хуже, чем предать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 жаль, что не тебе, уродуТебе жаль, что мной нельзя манипулировать, солнышко?? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Ты должна гордиться тем, что адекватные люди с тобою, рагульским отродьем, общаются. Наши имена - это свет в твоем темном царстве.Этот светоч в темном царстве, по- моему бросился со скалы. Не вздумайте повторить эту глупость. Не хотелось ,что бы мир потерял еще одного, пусть и не совсем, но - человека. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 жаль, что не тебе, уродуА занюхать дурко, эт тебе не рагульштат. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Ганьба- отрицательно относиться к соратникам. Таким как есть. А унижать их - последнее дело. Хуже, чем предать. Ти на форумі тільки тим і займаєшся, що принижуєш - і якраз СОРАТНИКІВ. І хто ти після цього?!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Ты чё дурак? Давай сходу , почему в видеокамерах пикселей меньше, чем в фотоаппарате? потому, что камерами водить нада, а с большим объективом это неудобно - а фотикам цепляют большие объективы и те ловят больше пикселей. от. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 А занюхать дурко, эт тебе не рагульштат. черч! Давно хотела у тебя спросить.. что у тебя с носом? Такой длинный и висячий? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Ребята, не будьте такими жалкими...теряется всякий интерес.а поконкретней? - что не так?.... трындеть взагали даже Дэна умеет... кстати, про ДЭну... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Ти на форумі тільки тим і займаєшся, що принижуєш - і якраз СОРАТНИКІВ. І хто ти після цього?!!!Выделенная фраза, повторяющаяся в каждом втором посту рагули, настолько осточертела за 4 месяца, что хочется самой подобрать Опиахе несколько фраз, чтобы они повторялись хотя бы 1 раз в 5-6 постах. Смени методичку!! Срочно!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 а поконкретней? - что не так?.... трындеть взагали даже Дэна умеет... кстати, про ДЭну...А ты все о своем, о милом сердцу? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.