Churchill Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Мимо! Я запитувалася: ти вже розумієш хрюкання? Отже непогано я тебе видресирувала. Наступним кроком буде - ти почнеш сам хрюкати. хрюканье это ваше. Хварион вам в помощь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Пробує за мною льоки закручувати - виходить погано, я вже мовчу, щоб не обідити, він такий ранимий з тими своїми смайлами.Льоки - это хто по-рагульски???:blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Опять свиное рагульское рыло вылезло:Деночка,ну не наговаривай на себя: ты еще оч-чень и оч-чень... И потом: ну кто тебя заставляет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Льоки - это хто по-рагульски???:blink:это наверное те кто на плече сидят и за ушко Опиаху грызут Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 В принципе я объяснил- развлечение. Да конечно дурью маемся, а что еще делать? У тебе все розваги і дур - так і написав би відразу - ніхто б тебе не сприймав серйозно. Блін, стільки часу потратила надурно. ______________ Корі, вб"ю, Ви ж з самого початку розкусили цього клоуна і дуркували з ним, а з мене, небось, посміювалися тихенько?!!!! Мстя буде страшною!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Дик, компліменти ми робили, а про тебе я написала: підлизати. Будь уважніший, не нервуй так дуже. Да нет Оришка, это ты пытаешься слизаты, опять написала кучу дурни, а доказательств ни одного Хотя о чем это я, ты что когда то иное писала :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 хрюканье это ваше. Хварион вам в помощь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Деночка, ну не наговаривай на себя: ты еще оч-чень и оч-чень... И потом: ну кто тебя заставляет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Ты наверно хотела написать, пробует мои прямые извилины накручивать а вышло как всегда, не пойми что :rolleyes: Володя, ну зачем тебе прямые извилины?Кстати, исправь нехватку запятых и некоторых бокофф: некрасиво выходит.... П.С. И никогда не говори "не пойми что". Говори прощее: "я не вьехал"... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 У тебе все розваги і дур - так і написав би відразу - ніхто б тебе не сприймав серйозно. Блін, стільки часу потратила надурно. ______________ Корі, вб"ю, Ви ж з самого початку розкусили цього клоуна і дуркували з ним, а з мене, небось, посміювалися тихенько?!!!! Мстя буде страшною!!!! Всё еще страшнее Оришка, вас с карлушей уже давно все раскусили и только и делают что посмихаются Тут уже не мстя, тут головой об стенку, от позора B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Все-таки портрет с цицьками тебе более идет, нежели этот дурной овал...П.С. Вкурсе, что такое овал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 У тебе все розваги і дур - так і написав би відразу - ніхто б тебе не сприймав серйозно. Блін, стільки часу потратила надурно. ______________ Корі, вб"ю, Ви ж з самого початку розкусили цього клоуна і дуркували з ним, а з мене, небось, посміювалися тихенько?!!!! Мстя буде страшною!!!! Опиаха работала с очередной "жертвой национализма", произошел , как всегда, сбой. Работа ею не выполнена, ловушка на клиента пока не сработала. А убивать она почему-то Корина собралась. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Володя, ну зачем тебе прямые извилины? Кстати, исправь нехватку запятых и некоторых бокофф: некрасиво выходит.... П.С. И никогда не говори "не пойми что". Говори прощее: "я не вьехал"... А вот и попка, повторяющая любую фразу, кто бы не написал :lol: Ты убогий мелочь просишь, или опять краску продаёшь? или чего сказать хотел? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 А вот и попка, повторяющая любую фразу, кто бы не написал :lol: Ты убогий мелочь просишь, или опять краску продаёшь? или чего сказать хотел? ;) Володя,я хотел сказать две вещи: 1. блондинкам белая краска не продается 2. "кто бы не написал" надо писать "кто бы ни написал", а убогий отделить запятыми.... П:С. Не перепутай: писать - не писять... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Деночка, ну не наговаривай на себя: ты еще оч-чень и оч-чень... И потом: ну кто тебя заставляет... Нє, ну ось нащо було з чужих форумів переписувати правила: ЗАБОРОНЯЮТЬСЯ образи в будь-якій формі...- а потім писати про себе такі слова? Точно - хєровий попався їй програміст. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Володя, я хотел сказать две вещи: 1. блондинкам белая краска не продается 2. "кто бы не написал" надо писать "кто бы ни написал", а убогий отделить запятыми.... П:С. Не перепутай: писать - не писять... Верно. И еще: если после единицы ставишь точку, то надо начинать писать с большой буквы. Слово "убогий" надо было выделить кавычками, так как ты его процитировал из другого сообщения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Нє, ну ось нащо було з чужих форумів переписувати правила: ЗАБОРОНЯЮТЬСЯ образи в будь-якій формі...- а потім писати про себе такі слова? Точно - хєровий попався їй програміст. Не кривляйся, не с лохами на площади. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Всё еще страшнее Оришка, вас с карлушей уже давно все раскусили и только и делают что посмихаются Тут уже не мстя, тут головой об стенку, от позора B) Ганьба, Вовчик - це мати в соратниках дену і черча. Все решта - лише ОСОБИСТА СПРАВА КОЖНОГО. І не треба заздрити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Не кривляйся, не с лохами на площади. ...а з бзДенами на форумі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Володя, я хотел сказать две вещи: 1. блондинкам белая краска не продается 2. "кто бы не написал" надо писать "кто бы ни написал", а убогий отделить запятыми.... П:С. Не перепутай: писать - не писять... Так вот в чём дело, я тебя запятой не отделил, ранил в самую душу :lol: :lol: :lol: Может ты мне и объяснишь почему у тебя там троеточие, почему, после Володи пошла следующая строчка? Или просто вместе пошлём твоё скудоумие подальше и будем писать как кому удобно :rolleyes: П:С. Скажи классная идея!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Верно. И еще: если после единицы ставишь точку, то надо начинать писать с большой буквы. Слово "убогий" надо было выделить кавычками, так как ты его процитировал из другого сообщения.Дена, сонечко, я убогих с большой буквы не цитирую...Кстати, хочешь, для экономии тебя тоже начну писать против правил правописания? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Так вот в чём дело, я тебя запятой не отделил, ранил в самую душу :lol: :lol: :lol: Может ты мне и объяснишь почему у тебя там троеточие, почему, после Володи пошла следующая строчка? Или просто вместе пошлём твоё скудоумие подальше и будем писать как кому удобно :rolleyes: П:С. Скажи классная идея!!!! Володя, ну неужели ты невкурсе, что с блондинами я заранее согласен...? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 ...а з бзДенами на форумі...Ты должна гордиться тем, что адекватные люди с тобою, рагульским отродьем, общаются. Наши имена - это свет в твоем темном царстве. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Дена, сонечко, я убогих с большой буквы не цитирую... Кстати, хочешь, для экономии тебя тоже начну писать против правил правописания? Не выкручивайся, ты не цитировал, а очередную свою чушь шкрябал с маленькой буквы вопреки здравому смыслу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Ты должна гордиться тем, что адекватные люди с тобою, рагульским отродьем, общаются.Ах, а как я горжусь...Только зачем так нервничать: диоды ж полетят... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Не выкручивайся, ты не цитировал, а очередную свою чушь шкрябал с маленькой буквы вопреки здравому смыслу.Согласен...нашкрябаю поэтому "Дена" с большой вопреки здравому смыслу. Но в последний раз... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Ганьба, Вовчик - це мати в соратниках дену і черча. Все решта - лише ОСОБИСТА СПРАВА КОЖНОГО. І не треба заздрити. Ну черч конечно сам по себе, а Дэна, пусть в чём то радикальна, но мне даже очень симпатична. Она честна и не лицемерна и не действует исподтишка, тебе такие качества неведомы. В какой то мере, ты представляешь в себе именно те черты, которые больше всего не нравятся мужчинам (женщина корин - не в счет) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Ну черч конечно сам по себе, а Дэна, пусть в чём то радикальна, но мне даже очень симпатична. Она честна и не лицемерна и не действует исподтишка, тебе такие качества неведомы. В какой то мере, ты представляешь в себе именно те черты, которые больше всего не нравятся мужчинам (женщина корин - не в счет) Володя,ставлю бутылку виски, если сумеешь написать В какой то мере (с) как положено... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Володя, ну неужели ты невкурсе, что с блондинами я заранее согласен...?Я не то что не в курсе, мне на это глубоко плевать, как наверное и всем блондинкам Главное не докучай своими душевными откровениями, никто не любит докучливых сопляков ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Ты должна гордиться тем, что адекватные люди с тобою, рагульским отродьем, общаются. Наши имена - это свет в твоем темном царстве. Спілкування: передання інформації у будь-якій формі від однієї особи до іншої. А тепер, ідіотко рагульська, покажи мені хоча б один пост, де я сьогодні передала тобі ОСОБИСТО хоча б якусь інфу. Твоє обгавкування моїх постів - є обгавкуванням моїх постів. Все, на більшу милостиню не заслужила, з дебілки і того досить. Продовжуй гавкати далі. ГОЛОС!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.