Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Так уж получается, что ты критична в своём отношении и имеешь на это право, как и каждый человек. Но когда то и на больных кричали - бесы и сжигали на кострах, хотя сейчас эти бесы удачно лечатся пенициллином. Я предпочитаю понять и разобраться в причинах происходящего (просто любознателен) и объяснения - быдла, мне далеко недостаточно, так сказать проще всего. Нема іншого пояснення. Я також спочатку шарахалася від цього слова. Тепер зрозуміла, це єдина причина і єдине пояснення Бидло, як та хвороба, сидить у кожному з нас . Задача людини боротися з ним (лікувати хворобу). Ну а хто не хоче - той бидло. Іншого пояснення нема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Уже пройдено, они между собой договариваются, а народ играет в иллюзию выборов Наприклад? КПУ з ПР - так а Свобода з ПР - ні. Ось і вибирай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Наприклад? КПУ з ПР - так а Свобода з ПР - ні. Ось і вибирай. Именно "Свобода" с ПР - ДА. Вот и выбирай. Это платным агентам по методичкам просто не сообщают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Нема іншого пояснення. Я також спочатку шарахалася від цього слова. Тепер зрозуміла, це єдина причина і єдине пояснення Бидло, як та хвороба, сидить у кожному з нас . Задача людини боротися з ним (лікувати хворобу). Ну а хто не хоче - той бидло. Іншого пояснення нема. Даже сама формулировка Іншого пояснення нема уже поспешна, всегда есть иные объяснения.Но уже не ночь глядя.....всем спок. ночи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Наприклад? КПУ з ПР - так а Свобода з ПР - ні. Ось і вибирай. Объединяются главным образом те, кто партии финансирует, поэтому народ разницы и не чувствует........ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 а, ну да. - когда ты завистливо пишешь про мои возможности, всем читающим становится понятно твое горькое чувство зависти - от того, что у самого ни возможностей ни денег ни женщин... вот... а я просто хотел тебя поддержать... утешить... ну, как умею... Поки я спала, тут благодійністю займалися. Не встигла! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 а, ну да. - когда ты завистливо пишешь про мои возможности, всем читающим становится понятно твое горькое чувство зависти - от того, что у самого ни возможностей ни денег ни женщин... вот... а я просто хотел тебя поддержать... утешить... ну, как умею... Продолжение мысли Корина: рассказать, как сам без денег и женщин обхожусь..от того и мысли подобные в голове бродят.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Объединяются главным образом те, кто партии финансирует, поэтому народ разницы и не чувствует........ Ну ось бачиш, ти вже шукаєш виправдання, бо при такому розкладі - тобі потрібно голосувати за Свободу, а ти не можеш, бо...мова, історія і решта зомбо-штампів, тобі не дають. отже, причина сидить у нас і до чого тут олігархи чи ще хтось, якщо це ми НЕ МОЖЕМО наважитися перетасувати карти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Ну ось бачиш, ти вже шукаєш виправдання, бо при такому розкладі - тобі потрібно голосувати за Свободу, а ти не можеш, бо...мова, історія і решта зомбо-штампів, тобі не дають. отже, причина сидить у нас і до чого тут олігархи чи ще хтось, якщо це ми НЕ МОЖЕМО наважитися перетасувати карти. Так "Свободу" ж ПР и США и финансируют. Зачем же за нее голосовать? Вывод диаметрально противоположный. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 рассказать, как сам без денег и женщин обхожусь..от того и мысли подобные в голове бродят.. Ну давай, розказуй, я вже виспалася, можу послухати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Ну давай, розказуй, я вже виспалася, можу послухатиПлохо выспалась ибо с Кориным путаешь.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Продолжение мысли Корина: рассказать, как сам без денег и женщин обхожусь..от того и мысли подобные в голове бродят.. До речі, по Фрейду... Сообщение отредактировал Дэна - Сегодня, 23:38 :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Плохо выспалась ибо с Кориным путаешь.. По перше, я не плутаю, бо відповіла на перший варіант комента, а там про Коріна не було мови, там ти писав від свого імені. по-друге, я не знаю ніякого ибо - це твоя підпільне псевдо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 По перше, я не плутаю, бо відповіла на перший варіант комента, а там про Коріна не було мови, там ти писав від свого імені. по-друге, я не знаю ніякого ибо - це твоя підпільне псевдо? Ты вообще никакого языка не знаешь. Твои проблемы, что мова настолько ограничивает рассказчика в эпитетах, синонимах, сравнениях и т.п., что зависть к великому и могучему появляется. А о Корине прочитай несколько раз, возможно, проснешься и поймешь. Для тупых дано разъяснение. См. выше еще раз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 а мені фільми з Чапліним несмішними видаються.многие считают их смешныминекоторые думают, что ни добрые на самом деле они - честные Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 Власть коли менять, то не на Тягни с Фарион!! Разве не так?Это похвально....с одной стороны -с твоей. Попытка, неважно, пусть даже со мной, это шанс, и при правильной игре на любом уровне его нужно использовать.Главное - не переусердствовать, чтобы не выглядеть смешной. Для информации к размышлению... например, - у САИ в ванной нет розетки. Значит у него нет стиралки или стиралка стоит не в ванной или он продырявил дверь ванной, чтобы протянуть шнур... если у него в ванной нет розетки - значит ни одной, значит второй розетки у него тоже нет - для фена. Тогда живет он один и не бреется... или его жена.... ну и так далее... Или это Люди просто еще глупы во многом, раз продолжают голосовать за Тимошенко, которая продала нас России- написать может только зомби, которое невзирая ни на что верит власти. Оно не стояло свечку не держало, есть куча мнений оппозиции в инете - и у этого растения к инету есть доступ, - но. Оно верит телевизору и официальной власти.Потому, что начхальник для него - наместник бога. Значит этот скот - верующий - что значит генетически предрасположен к впариванию ему всякой дряни, как предрасположение к алкоголизму. ...это так... а вдруг ты сможешь определить черту... за которой живет страх... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 - написать может только зомби, которое невзирая ни на что верит власти. Оно не стояло свечку не держало, есть куча мнений оппозиции в инете - и у этого растения к инету есть доступ, - но. Оно верит телевизору и официальной власти. Потому, что начхальник для него - наместник бога. Значит этот скот - верующий - что значит генетически предрасположен к впариванию ему всякой дряни, как предрасположение к алкоголизму. ...это так... а вдруг ты сможешь определить черту... за которой живет страх... Тварина не відчуває страху, але тварина інстинктивно відчуває смерть. Я Тимошенко і за менші провини критикувала, щоб вона очистилася і була ідеальною. Так сталося, що я спричинилася до приходу янека і навіть попервах вірила, що його електорат прозріє, бо не відчувати страху перетворитися у бидло - може тільки бидло. Тепер вони катастрофічно вимирають, вже навіть їх місцеві очільники б"ють тривогу: збільшилася смертність серед немовлят, не хватає обладнання для лікування дітей - а вони далі продовжують голосувати за янека. У них нема інстинкту? Треба, щоб вони вимерли всі? разом з потомством? _____________________ це і є лінія, за якою живе страх.... але тварина страху не відчуває. але відчуваємо її ми, люди. З.І. Бля, діти занесли у підвал маленьке щеня, воно цілу ніч скавчало - я зовсім не спала. Буду зла і недобра - попереджаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 я зовсім не спала. Буду зла і недобра - попереджаю.Это плохо. я в таких случаях принимаю лекарства от злости.... - они же и от страха... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 Тварина не відчуває страху, але тварина інстинктивно відчуває смерть... то-то я думаю - почему мой кот так боится, когда я в него подушку кидаю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 .http://i3.i.ua/news/tn/8/8/12578_1.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 .. то-то я думаю - почему мой кот так боится, когда я в него подушку кидаю... ага інстинктивно відчуває смерть, бо не поціливши в кота, Ви можете потрапити у вазу чи у світильник - і тоді від злості, що все це треба прибирати, Ви запросто можете його скинути з дев"ятого поверху. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 Это плохо. я в таких случаях принимаю лекарства от злости.... - они же и от страха... крадеш у кота валер"янку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 - написать может только зомби, которое невзирая ни на что верит власти. Оно не стояло свечку не держало, есть куча мнений оппозиции в инете - и у этого растения к инету есть доступ, - но. Оно верит телевизору и официальной власти. Потому, что начхальник для него - наместник бога. Значит этот скот - верующий - что значит генетически предрасположен к впариванию ему всякой дряни, как предрасположение к алкоголизму. ...это так... а вдруг ты сможешь определить черту... за которой живет страх... Опять ты чудо со своими тявканьем :rolleyes: Ты бы дебил хоть немного мозг включал, а то шпаришь свою ахинею в каждую тему, теперь вот разгребай твой мусор....... Какой начхальник, какой бог? до тебя наверное последнего идиота еще не дошло как тебя поимела твоя юля именно тебя дурака, потому как только такой кретин, мог верить в такую лицемерную шваль ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 Опять ты чудо со своими тявканьем :rolleyes: Ты бы дебил хоть немного мозг включал, а то шпаришь свою ахинею в каждую тему, теперь вот разгребай твой мусор....... Какой начхальник, какой бог? до тебя наверное последнего идиота еще не дошло как тебя поимела твоя юля именно тебя дурака, потому как только такой кретин, мог верить в такую лицемерную шваль ;) знову емоції заважають тобі зрозуміти суть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 Ну ось бачиш, ти вже шукаєш виправдання, бо при такому розкладі - тобі потрібно голосувати за Свободу, а ти не можеш, бо...мова, історія і решта зомбо-штампів, тобі не дають. отже, причина сидить у нас і до чого тут олігархи чи ще хтось, якщо це ми НЕ МОЖЕМО наважитися перетасувати карти. И при чём Свобода? она что делает своей целью поднять людям зарплаты и снизить цены???На сколько видно из их лозунгов, всё что получат их избиратели, открытку с надписью ГОЛОДОМОР forever!!! Я пишу о партиях которые будут представлять именно интерес народа, а не политтехнологов ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 знову емоції заважають тобі зрозуміти суть. Да какая там суть, одно тявканье "величайшего зомбинебыдла" - клиника одним словом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 Тварина не відчуває страху, але тварина інстинктивно відчуває смерть. Я Тимошенко і за менші провини критикувала, щоб вона очистилася і була ідеальною. Так сталося, що я спричинилася до приходу янека і навіть попервах вірила, що його електорат прозріє, бо не відчувати страху перетворитися у бидло - може тільки бидло. Тепер вони катастрофічно вимирають, вже навіть їх місцеві очільники б"ють тривогу: збільшилася смертність серед немовлят, не хватає обладнання для лікування дітей - а вони далі продовжують голосувати за янека. У них нема інстинкту? Треба, щоб вони вимерли всі? разом з потомством? _____________________ У вас какая то игра в страшилки, как дети. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 У вас какая то игра в страшилки, как дети. :rolleyes: Які страшилки - реальний факт «Катастрофічне падіння виробничих циклів на Донбасі справило кілька серйозних впливів на психіку та менталітет мешканців, – стверджує психолог Андрій Башкіров із Донецька. – Зрозуміло, що коли ти втрачаєш майже миттєво усі звичні засоби заробляння грошей, то потім панічно боїшся будь-яких змін і тримаєшся навіть за мінімум, який у тебе наразі є, – це те саме нав’язливе бажання «стабільності», на якому грають нині політтехнологи. Однак вплив цієї деіндустріалізації був набагато глибшим. З огляду на промислову орієнтованість усього тутешнього життя робітничі традиції на кшталт «шахтарських династій», «стахановських рекордів», «пролетарської гідності за свій завод», люди без «рідного» підприємства узагалі втрачали сенс існування. Руйнувалися всі підвалини усталеного буття, громадяни переставали цінувати й любити місце, де народились і прожили весь вік. Звідси всі проблеми «чорного поясу України» – пияцтво, байдужість до законів, вибух криміналітету тощо. В наслідках цього періоду Донбас живе й досі, що вже й казати про реальний процес знелюднення маленьких міст і сіл». До речі, на зорі Незалежності щось подібне відбувалося і на ЗУ і ми вже фактично вийшли з цієї проблеми, сподіваюся, сильнішими. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 Які страшилки - реальний факт «Катастрофічне падіння виробничих циклів на Донбасі справило кілька серйозних впливів на психіку та менталітет мешканців, – стверджує психолог Андрій Башкіров із Донецька. – Зрозуміло, що коли ти втрачаєш майже миттєво усі звичні засоби заробляння грошей, то потім панічно боїшся будь-яких змін і тримаєшся навіть за мінімум, який у тебе наразі є, – це те саме нав’язливе бажання «стабільності», на якому грають нині політтехнологи. Однак вплив цієї деіндустріалізації був набагато глибшим. З огляду на промислову орієнтованість усього тутешнього життя робітничі традиції на кшталт «шахтарських династій», «стахановських рекордів», «пролетарської гідності за свій завод», люди без «рідного» підприємства узагалі втрачали сенс існування. Руйнувалися всі підвалини усталеного буття, громадяни переставали цінувати й любити місце, де народились і прожили весь вік. Звідси всі проблеми «чорного поясу України» – пияцтво, байдужість до законів, вибух криміналітету тощо. В наслідках цього періоду Донбас живе й досі, що вже й казати про реальний процес знелюднення маленьких міст і сіл». До речі, на зорі Незалежності щось подібне відбувалося і на ЗУ і ми вже фактично вийшли з цієї проблеми, сподіваюся, сильнішими. Смотри Ориша, если ты мне будешь скидывать оскорбляющие штампы типа "черный пояс Украины" я буду использовать такие же, к твоему региону, типа "приживалка Галичина" и так далее......Я живу в донецкой области и здесь шахт нет, как и на подавляющей территории Донбасса, следовательно ЧЕРНЫМ его называть никак нельзя.Теперь по теме, если завтра отменят шенгенский договор и всех эмигрантов будут активно высылать назад, как уже было в Франции с цыганами. Что останется у ЗУ, не те ли синдромы отчаянья будут и у них. Конечно это беда для любой семьи потерять работу и спекулировать на этом унижая людей, может лишь ничтожество. Согласись, что да Донбасс частенько перестраховывается и боится потрясений, может и излишне, но Он работает на Украину. Те же кому от Европы нужны только бесплатные визы, плевали на Украину, им просто нужно свалить Так вот патриот, националист, это тот кто строит СВОЮ СТРАНУ, а не обрабатывает ЧУЖИЕ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 14 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2013 Это похвально....с одной стороны -с твоей. Попытка, неважно, пусть даже со мной, это шанс, и при правильной игре на любом уровне его нужно использовать. Главное - не переусердствовать, чтобы не выглядеть смешной. Для информации к размышлению... например, - у САИ в ванной нет розетки. Значит у него нет стиралки или стиралка стоит не в ванной или он продырявил дверь ванной, чтобы протянуть шнур... если у него в ванной нет розетки - значит ни одной, значит второй розетки у него тоже нет - для фена. Тогда живет он один и не бреется... или его жена.... ну и так далее... Или это - написать может только зомби, которое невзирая ни на что верит власти. Оно не стояло свечку не держало, есть куча мнений оппозиции в инете - и у этого растения к инету есть доступ, - но. Оно верит телевизору и официальной власти. Потому, что начхальник для него - наместник бога. Значит этот скот - верующий - что значит генетически предрасположен к впариванию ему всякой дряни, как предрасположение к алкоголизму. ...это так... а вдруг ты сможешь определить черту... за которой живет страх... Стандартная ошибка вашей компании или умышленная подтасовка фактов: те кто не за"Свободу" автоматически переводятся вами в сторонников власти и начинаются канюченья на тему: вы - быдло , начальник - бог, зомби...Это вы зомби со своей узостью мышления. В мире существуют множество вариантов, а не только противостояние власть -партия "Свобода". Надоело подобную ересь читать, сорри, но.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.