Гість Karl Kory Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 :lol: :lol: :lol:какие ж вы все одинаковые.... как под копирку деланные Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 какие ж вы все одинаковые.... как под копирку деланныеи шо занимательно - все беззубые! а туда ж - пасть разевают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 а что в твоем понимании - быть женщиной?Юль , мое понимание- ничто. Все только от тебя зависит. Я могу лишь оценить результат твоего труда над собой,ну примером так- вот это, настоящая женщина. А как ты этого достигнешь- не знаю. Ты ведь в этой жизни - женщина. Тебе- видней. :mellow: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 и шо занимательно - все беззубые! а туда ж - пасть разевают а ты на какой клей челюсть клеишь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 и шо занимательно - все беззубые! а туда ж - пасть разевают ..... а ты ведь непростая девочка.... есть одно качество, которое отличает именно тебя от всех остальных здесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 ..... а ты ведь непростая девочка.... есть одно качество, которое отличает именно тебя от всех остальных здесь.Да .одно качество ее точно отличает от всех,она долбанутая на всю голову :lol: ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Да .одно качество ее точно отличает от всех,она долбанутая на всю голову :lol: ;)Да тут ни дать, ни отнять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Да .одно качество ее точно отличает от всех,она долбанутая на всю голову :lol: ;)ты себя ведешь точно если она тебя отшила.... эт, конечно, не мое дело... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 ты себя ведешь точно если она тебя отшила.... эт, конечно, не мое дело...Это твой уровень отношения с форумными глупыхами,наталкивает на такую мысль? :lol: Я наверное бы принял твой домысел за оскорбление для себя,но у тебя иные вкусы и возможности,так что ход твоих мыслей объясним :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 у тебя иные вкусы и возможности,так что :lol:ну, ну... не нужно так жалостно...и ты когда-нибудь... может быть... найдешь трёшку...... или потеряешь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 дохтур. Если ты мне хоть на 20 процентов веришь - даю свой больной зуб на отсечение- бздэно - НЕ ЖЕНЩИНА!!!! Под любые условию подпишусь, чтоб доказать, что моя интуиция меня ни разу в жизни не подводила. Да после твоих тонн лжи тебе уже не поверят, коли ты и один раз правду скажешь...Но твоя привычка ко лжи тебе не позволит и один раз быть порядочным человеком. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 ну, ну... не нужно так жалостно...и ты когда-нибудь... может быть... найдешь трёшку...... или потеряешь...Расшифруй :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Расшифруй :rolleyes:а, ну да.- когда ты завистливо пишешь про мои возможности, всем читающим становится понятно твое горькое чувство зависти - от того, что у самого ни возможностей ни денег ни женщин... вот... а я просто хотел тебя поддержать... утешить... ну, как умею... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 ты себя ведешь точно если она тебя отшила.... эт, конечно, не мое дело...Кто? Если Жирафа, то такого не может быть, она не умеет отказывать. А если они еще в логово национализма полезут, так тут только ее задом уже не отделаются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 ..... а ты ведь непростая девочка.... есть одно качество, которое отличает именно тебя от всех остальных здесь.Алкоголизм с последствиями: алкогольный психоз плюс нарциссическое психическое расстройство. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Кто? Если Жирафа, то такого не может быть, она не умеет отказывать. ну, не знаю... ты ее целый день убалтывал а - и никак. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 а, ну да. - когда ты завистливо пишешь про мои возможности, всем читающим становится понятно твое горькое чувство зависти - от того, что у самого ни возможностей ни денег ни женщин... вот... а я просто хотел тебя поддержать... утешить... ну, как умею... Ой спасибо :rolleyes: Я не так крут, виртуально, как ты :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Алкоголизм с последствиями: алкогольный психоз плюс нарциссическое психическое расстройство. кстати, и у тебя есть это качество, но твой комплекс его портит. PS. ну не комплекс... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Ой спасибо :rolleyes: Я не так крут, виртуально, как ты :lol:спасибо в стакан не нальешь.... цветы и конфеты не пью. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 ну, не знаю... ты ее целый день убалтывал а - и никак.Тебе уже дан был полезный совет.....отойди от шкафа.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 А тепер ця цитата, яку ти ставиш як приклад нелогічності Корі. Давай я також на прикладі, тим більше, якраз вчора нагодився. Людина сповідує якісь цінності: вважає бандерівців героями, війну називає світовою, комуністів - злочинцями - ну як я, наприклад, а ти мене вже трохи знаєш. І ось я, з такими цінностями голосую за теперішню владу, яка на всі ці цінності плює. Мало того, голосую, я ще й виправдовую їх неправомірні дії, корупцію, продажні суди, погіршення життя людей - коротше, шукаю виправдання на ВСЕ, що вона робить. Яка ж причина такої моєї позиції? - у мене особисто не погіршився матеріальний стан, у моєму містечку поремонтували дороги тощо. Але тим не менше, я мрію, щоб мої діти жили не в Україні, а за кордоном. І ось таку мене, покірну і невибагливу, влада "грає у хвіст і гриву" Кого в такому випадку потрібно звинувачувати Мене? Владу? Ось тому Корі і каже - вони чинять правильно при такому стані речей, який є - коли бидло дозволяє їм ВСЕ - красти з бюджету, використовувати державні гроші для збагачення, корупцію, виправдовує переслідування опозиційних політиків і журналісті, тощо. Те саме стосується янкі і європейців - якщо ми дозволяємо, щоб нас мали, то не можна вимагати від них гуманності, бо світ жорстокий, вимагає прогресу, руху. Якщо ти не хочеш, тебе примусять - що янкі, європейці, російська братва і наші бандюки з успіхом роблять. Ну а народу, нам з тобою, не обломилося з цього пирога - тому ми скаржимося, давимо на жалість, замість того, щоб як греки чи ісландці - вийти з вилами, причому це можливо, як в прямому(греки, турки), так в переносному(ісландці) смислі. Хух, ну і настрочила...та нічого, головне, щоб ти зрозумів. Думаю ты сама понимаешь, что УСЛОВИЯ, при которых братва поступает якобы верно, слишком (мягко говоря) надуманы...можно тогда сказать и педофил не виноват - ребенок сам позволил.Народ конечно не ребенок, но он так же частенько доверяет, вот как ты Свободе, а если она тебя кинет - ты тоже быдло, а они всё верно сделали???.......ты же понимаешь что это чушь, судить нужно преступников а не жертву, а то мы разойдемся и выйдет что у нас вся зона невиноосуждённая. Вот и выходит, что кто оправдывает братву - на её стороне......а именно по их понятием, человек - лох, значит и не жалко Допускаю что вы сами не совсем понимаете, чью идеологию исповедуете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Допомогти ЗРОЗУМІТИ - хіба не для цього ми тут строчимо зранку до ночі? (дена невсчьот, вона кількість коментів намотує, як лічильник) У вас з корі Різні темпераменти. Корі емоції використовує по призначенню - до тих речей, які пізнають емоціями - музика, вірш, жінки. А образи чи характеристики - якщо там навіть і звучать матюки, то це просто сухі слова, не так як у тебе чи мене - викид поганої енергії. У нього скоріше для кращого сприйняття того, що він каже: схоже на те, як розрихлюють землю, щоб краще проходила волога. А ти коли починаєш ображати - видаєш свою емоційність - тому я б тобі не радила цього робити (ображати). Це так...неупереджений погляд зі сторони. У меня нет эмоций, это игра А вот маты корина лишь показывают то, как он от них пищит; БИДЛО - и его пробирает дрожь, ТВОЮ МАТЬ - уже всего колотить .ЁБАН....Й ПИЗ...ЕЦ - и всё он кончает......что тут поделаешь :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 апсалютно с вами согласна! МЕЧЕМСЯ! Потому здесь и зависаем! Шоба разобраться! Я- за революцию и следующий за ней социализм. Янков уважаю, но ..в меру. Евриков - в грош не ставлю. И так далее- еще не разъяснила эту сову.. А шо? Ну что же, честность всегда похвальна.Но чем тогда не устраивал Союз, уже вроде социализм был? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 дохтур. Если ты мне хоть на 20 процентов веришь - даю свой больной зуб на отсечение- бздэно - НЕ ЖЕНЩИНА!!!! Под любые условию подпишусь, чтоб доказать, что моя интуиция меня ни разу в жизни не подводила. Якщо б мене запитали, хто пише під цим ніком - я б ніколи не написала, що стара жінка. Але нестара жінка ніколи не напише що вона стара. Явно якийсь збоченець, який уявляє себе жінкою. Теперішні молоді це роблять в реалі, а ось старшим колись не можна було - тому ВОНО сидить в неті, та й кому воно старе в реалі потрібне. Ну не може жінка бути такою безтактною - не може. Якою б вона не була противною, злою, прибацаною, але так, сунути носа у всі діри - це більше звичка чоловіків. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Якщо б мене запитали, хто пише під цим ніком - я б ніколи не написала, що стара жінка. Але нестара жінка ніколи не напише що вона стара. Явно якийсь збоченець, який уявляє себе жінкою. Теперішні молоді це роблять в реалі, а ось старшим колись не можна було - тому ВОНО сидить в неті, та й кому воно старе в реалі потрібне. Ну не може жінка бути такою безтактною - не може. Якою б вона не була противною, злою, прибацаною, але так, сунути носа у всі діри - це більше звичка чоловіків. О Будда, Опиаха, я так и знал, что ты мужик. И главное не пидарас. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 У меня нет эмоций, это игра А вот маты корина лишь показывают то, как он от них пищит; БИДЛО - и его пробирает дрожь, ТВОЮ МАТЬ - уже всего колотить .ЁБАН....Й ПИЗ...ЕЦ - и всё он кончает......что тут поделаешь :rolleyes: Не фантазуй, я Коріна давно знаю і можу краще від усіх тут присутніх сказати від чого те саме, про що ти написав. До речі, ти кінчив, чи ще поговоримо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Думаю ты сама понимаешь, что УСЛОВИЯ, при которых братва поступает якобы верно, слишком (мягко говоря) надуманы...можно тогда сказать и педофил не виноват - ребенок сам позволил. Народ конечно не ребенок, но он так же частенько доверяет, вот как ты Свободе, а если она тебя кинет - ты тоже быдло, а они всё верно сделали???.......ты же понимаешь что это чушь, судить нужно преступников а не жертву, а то мы разойдемся и выйдет что у нас вся зона невиноосуждённая. Вот и выходит, что кто оправдывает братву - на её стороне......а именно по их понятием, человек - лох, значит и не жалко Допускаю что вы сами не совсем понимаете, чью идеологию исповедуете. Ти неуважний - я бидлом називаю не кожного, хто обманувся, а лише тих, хто радий обманюватися кожного разу, тобто, тих, хто голосує стабільно за одних і тих же, не залежно від результатів їх діяльності. Саме такі розбещують владу і дозволяють їм думати, що вони можуть робити все що завгодно. Щодо дітей...але ж діти ростуть... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Ти неуважний - я бидлом називаю не кожного, хто обманувся, а лише тих, хто радий обманюватися кожного разу, тобто, тих, хто голосує стабільно за одних і тих же, не залежно від результатів їх діяльності. Саме такі розбещують владу і дозволяють їм думати, що вони можуть робити все що завгодно. Щодо дітей...але ж діти ростуть... Ну вообще то быдло это вы Галичане, вас поляки так 600 лет называли, так кого ты можешь назвать, быдло ты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Ти неуважний - я бидлом називаю не кожного, хто обманувся, а лише тих, хто радий обманюватися кожного разу, тобто, тих, хто голосує стабільно за одних і тих же, не залежно від результатів їх діяльності. Саме такі розбещують владу і дозволяють їм думати, що вони можуть робити все що завгодно. Щодо дітей...але ж діти ростуть... А как ты определяешь, кто за кого голосовал? На кофейной гуще? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 13 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2013 Влад, здесь я с вами - не согласен, хотят работать- это еще мое поколение, ваше и следующие- хотят хорошо жить. О любимой профессии в наше время редко кто вспомнит, но о хороших деньгах- все. Исключений - не наблюдается. Вы , бизнесмены- сами себя наказали. Не жалуйтесь. Получите - по заслугам. Откуда такой пессимизм, бизнес бывает разный, если создаются рабочие места, или открылся тот же стоматологический кабинет, магазинчик в подъезде- это только польза.Не путать с посредниками, с депутатами всех мастей, мерами и еже с ними. Именно паразиты высасывают все средства и не дают вздохнуть стране. Поэтому спокойно спать могут только те, кто владеют большой недвижимостью на миллиарды долларов, все остальные как на иголках, в любой момент всё может полететь, к известной матери. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.