Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Здесь чужие не приживаются..Вот и вылезай из моего ника, он тебя все равно не украшает. Иди в свое свидомое стадо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Хотелось бы мне хоть одно мнение здесь на форуме услышать, мужское, кому нравится Дэна? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 ++++ Тут нема випадкових людей - така карма цього форуму То-то тебя как Ориану уже не выдерживают, так в Ладонку -ладанку превратилась. Думаешь, рагулизм свой скрыла? Иди из темы, только к людям со своим голым задом пристаешь)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Хотелось бы мне хоть одно мнение здесь на форуме услышать, мужское, кому нравится Дэна? ДУРА! Вылезай, рагуля, из моего НИКА! Приду, займусь и тобой, и темами..)) Тупое создание, как может нравиться, человек, которого ты не знаешь? Здесь , в виртуале, только единомышленники, а не любовники. Это вас с Ори на этом деле повернуло . Вам сотни раз это писали, а вы опять форум спутали. Эхх. Правильно делают адекваты, что с вами не общаются. А я сегодня позволила себе немного до вас спуститься.. :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Вот дура! А я обычно мужчинам и без старания их купить нравлюсь.. В инете много фото красивых женщин, зачем тут на форуме престарелые тети, как вы с Жирафой?? И не к тебе в сообщении я обращалась, опять пристаешь, рагуля.. Мій нік Ладона - ти послалася на нього, коли написала віповідь - це ознаає, що ти зверталася до мене. А ось Заум, коли писав свій пост - до тебе точно не звертався, але ти до нього пристала, причому з моїми фотами. Ось і чудово, що ти подобаєшся без старання, а я постараюся зробити людині приємне: за обіцянку не спікуватися з тобою покажу своє фото Ню. Я не жінка з інету - я жива і тепла з тією аурою, яка подобається чоловікам. Якщо в когось нема своєї, вона може послуговуватися чужою, мені цього не потрібно. Тобі цього, схоже, не зрозуміти ніколи - і не твій вік тому причина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 как может нравиться, человек, которого ты не знаешь? Здесь , в виртуале, только единомышленники Также, как и НЕ НРАВИТЬСЯ! В виртуале единомышленников мало. Только у дружных и добрых людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Хотелось бы мне хоть одно мнение здесь на форуме услышать, мужское, кому нравится Дэна? Черчілю, джинці, Вовка вчора її називав "розумною дівчинкою". Пам"ятається, хтось так назвав Жирафку, то вона кпинила з цього, а тут проковтнула і навіть не запила :lol: Ще руслану, акелі, старперу майору Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Черчілю, джинці, Вовка вчора її називав "розумною дівчинкою". Пам"ятається, хтось так назвав Жирафку, то вона кпинила з цього, а тут проковтнула і навіть не запила :lol: Ще руслану, акелі, старперу майору Неужели Акелле? :o У него ведь такой изысканный вкус.. Тебе померещилось.. Я загоржусь! Да и майор в последнее время совсем не реагирует на такой прекрасный ник и разнообразные аватарки длинноносой Лолобриджиды... Я думаю, людям ближе естественность и натурализм. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 [ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Тебя явно штырит, слишком тебя много.... Ты хоть отдыхаешь от форума??? воно вже поділилося і віщає з двох компів Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Тебя явно штырит, слишком тебя много.... Ты хоть отдыхаешь от форума???Никак не могу! Я была ранее руководящим работником, всех руководила, руководила, потом оглянулась, - седьмой десяток стукнул. Да так сильно, все мозги растрепал.. С тех самых пор и сижу как пришитая на всех подряд форумах и чатах. В чемпионатах участвую. А еще я очень красивая (была когда-то), похожа на одну артистку. Только этого никто в упор не замечает, как я ни стараюсь менять ее фотографии. Вот спасибо, хоть вы на меня внимание обращаете. А то от злости давно б удавилась.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Неужели Акелле? :o У него ведь такой изысканный вкус.. Тебе померещилось.. Я загоржусь! Да и майор в последнее время совсем не реагирует на такой прекрасный ник и разнообразные аватарки длинноносой Лолобриджиды... Я думаю, людям ближе естественность и натурализм. Воно то бліже...але...не всякий... кх-кх...мож ти авку поміняєш? :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 воно вже поділилося і віщає з двох компів Деление клетками - не порок, глупая Ори! Великий Ленин завещал ДЕЛИТЬСЯ!!! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Черчілю, джинці, Вовка вчора її називав "розумною дівчинкою". Пам"ятається, хтось так назвав Жирафку, то вона кпинила з цього, а тут проковтнула і навіть не запила :lol: Ще руслану, акелі, старперу майору уже сами с собой. а к чему эти вопросы. вы. что их детсадовского возраста еще не вышли. смех да и только Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Воно то бліже...але...не всякий... кх-кх...мож ти авку поміняєш? :P Кому надо, тот пусть и меняет! :rolleyes: Попрошу мне не указывать! Я ранее была руководящим работником. Всех руководила, руководила, пока не стукнулась..Обо что-то тупое и голубое.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Никак не могу! Я была ранее руководящим работником, всех руководила, руководила, потом оглянулась, - седьмой десяток стукнул. Да так сильно, все мозги растрепал.. С тех самых пор и сижу как пришитая на всех подряд форумах и чатах. В чемпионатах участвую. А еще я очень красивая (была когда-то), похожа на одну артистку. Только этого никто в упор не замечает, как я ни стараюсь менять ее фотографии. Вот спасибо, хоть вы на меня внимание обращаете. А то от злости давно б удавилась..да клуха. хоть меняя авки на тебя дуру кто то и обратил внимание. пусть хоть за идиотку принимают. но зато обратили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 уже сами с собой. а к чему эти вопросы. вы. что их детсадовского возраста еще не вышли. смех да и только Мой друг! Как хорошо, что ты вовремя явился! Требую подтверждения своей неотразимости! Я ранее была руководящим работником.. Всех руково,... руклво.. склероз проклятый. Ваши рагули доведут до слабоумия! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Кому надо, тот пусть и меняет! :rolleyes: Попрошу мне не указывать! Я ранее была руководящим работником. Всех руководила, руководила, пока не стукнулась..Обо что-то тупое и голубое.. ...і після цього стала рожовою? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 ...і після цього стала рожовою? :lol: :angry: Оставь мою рожу в покое, рагуля! На свою посмотри! У меня была такая рожа...такая... всем рожам рожа!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 ШКАТУЛКА!!! Я регулярно читаю від Тягнибока, чи ще когось з його банди, звіти про розтрату держбюджету чи його нецільове використання. Ось і сьогодні він написав черговий блог, про те, як КМ прийняв постанову, за якою сам собі дозволив залучати кошти в розмірі 50 млрд під державні гарантії - тобто, грошей нема, а витрачати їх вже дозволено. Вони по кишенях їх розтягнуть, а віддавати доведеться, як завжди, нам з тобою. У мене до тебе запитання: а чому великі борці з олігархією, віддавальники наші червонозаді мовчать в ганчірочку, не протестують? ась? http://blogs.pravda.com.ua/authors/tiahnybok/51adcbe54cc7d/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 :angry: Оставь мою рожу в покое, рагуля! На свою посмотри! У меня была такая рожа...такая... всем рожам рожа!!! ..як у мене попа? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 [ Єво, як пробіг? Це ти там на мотоцику сидиш - волосся наче твоє? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 ..як у мене попа? Ты ее еще не показывала. Давай, я собираю коллекцию женских поп. Жирафина уже есть. У меня есть папочка, я туда скрупулезно заношу все ваши фотки, хоть вы и престарелые рагули, но других то нет. Вот по ночам и буду любоваться.. Мужчины, к сожалению, не высылают свои части тела. А то разве бы я вам столько внимания уделяла? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 . Мужчины, к сожалению, не высылают свои части тела. А то разве бы я вам столько внимания уделяла? :P :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 :P :lol: :lol: Да , огурчик не плохой, но член лучше, бедная Опиаха Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Да , огурчик не плохой, но член лучше, бедная Опиаха Ну то запропонуй дені член. А я що маю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Ну то запропонуй дені член. А я що маю...А каким боком ты прёшь сюда Дену, у тя с головой вава. За себя ответить можешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 А каким боком ты прёшь сюда Дену, у тя с головой вава. За себя ответить можешь. А яким боком ти до моєї відповіді дені, якщо ти не маєш ЩО запропонувати замість огірків? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 А яким боком ти до моєї відповіді дені, якщо ти не маєш ЩО запропонувати замість огірків?А вот тут, ты при чём здесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Мій нік Ладона - ти послалася на нього, коли написала віповідь - це ознаає, що ти зверталася до мене. А ось Заум, коли писав свій пост - до тебе точно не звертався, але ти до нього пристала, причому з моїми фотами. Ось і чудово, що ти подобаєшся без старання, а я постараюся зробити людині приємне: за обіцянку не спікуватися з тобою покажу своє фото Ню. Я не жінка з інету - я жива і тепла з тією аурою, яка подобається чоловікам. Якщо в когось нема своєї, вона може послуговуватися чужою, мені цього не потрібно. Тобі цього, схоже, не зрозуміти ніколи - і не твій вік тому причина. Цитата(За У проти М. @ 4.6.2013, 17:19) * "Отакої, пообіцяють і облом. Так випий ще. Я наливаю. Дэна : Предлагаю заменить Ори на любого свидомого...Сразу оценим и его "мужественность". Или хотя бы впридачу к Ори...Тем более, что свидомые и без совета напиваются... " :lol: Ори превратилась в Ладону, а считает себя ЗаУмом и сама с собою беседу ведет..даа...Весело)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.