рабинович Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Отакої, пообіцяють і облом. Так випий ще. Я наливаю.присоеденяюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Ось твоя "Лоллобриджидин" - прізвище не правильно написано :lol: Джина 1939 года рождения, Ори, опомнись.. Здесь ей за 70. Жирафа у нас тоже 1939 года р. или помоложе? Сравнивать внешность женщин можно только примерно одного возраста. Да Джина и в 70 красивее)) Природа, гены, что поделаешь... И молодость не является достоинством именно одного человека: ВСЕ МЫ были молодыми и будем старыми.. тут выпендриваться не приходится, судьба у всех одна. Бюст (чей?) именно Лоллобриджидин.... :lol: Вольное использование фамилии, но...именно так я и хотела выразиться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Я общалась практически со всеми и дала постам свою оценку: это мое право. ЗаУм - не первый собеседник на деревне)). Ты общайся с теми, кто тебе интересен. Но я говорю именно то, что ощущаю при прочтении постов и просмотре фотографий без учета различий в политических взглядах. Возможно, именно поэтому мы и в разных командах, что наши взгляды и вкусы, действительно, не совпадают. Ти зарвалася - ти спілкуєшся не з тими, хто тобі цікавий чи до чиїх постів у тебе є протилежна думка. Ти пхаєш носа усюди, навіть в ті розмови, які тебе не стосуються. Це називається безтактністю, невихованістю і в реальному житті таких людей не люблять. Тому не дивуйся, що ти тут мало в кого викликаєш симпатію, навіть у своїх однодумців. А що стосується фото - просто ти відчула, що Юлі важлива думка про неї, а мені пофік - тому ти заради мене не дуже стараєшся, а на Юлю навмисно тиснеш. При тому сама тикаєш фота закордонних шлюх. До речі, а радянські актриси чим тобі не догодили - декольте замалі? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Я общалась практически со всеми и дала постам свою оценку: это мое право. ЗаУм - не первый собеседник на деревне)). Ты общайся с теми, кто тебе интересен. Но я говорю именно то, что ощущаю при прочтении постов и просмотре фотографий без учета различий в политических взглядах. Возможно, именно поэтому мы и в разных командах, что наши взгляды и вкусы, действительно, не совпадают. Ваши вкусы и взгляды имеют свою цену, и изменяются по первому требованию работодателя. Я не претендую на первого парня, мне и гусынь пасти в кайф. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Ти зарвалася - спілкуєшся не з тими, хто тобі цікавий чи до чиїх постів у тебе є протилежна думка. Ти пхаєш носа усюди, навіть в ті розмови, які тебе не стосуються. Це називається безтактністю, невихованістю і в реальному житті таких людей не люблять. Тому не дивуйся, що ти тут мало в кого викликаєш симпатію, навіть у своїх однодумців. А що стосується фото - просто ти відчула, що Юлі важлива думка про неї, а мені пофік - тому ти заради мене не дуже стараєшся, а на Юлю навмисно тиснеш. При тому сама тикаєш фота закордонних шлюх. До речі, а радянські актриси чим тобі не догодили - декольте замалі? :lol: 1. Зарвались только свидомые и давно. Основной рагульский принцип: я гажу человеку под ноги и не только, а он должен терпеть и не возражать. Это и называется в инете и СМИ вашим желанием "панувати", на всех ресурсах это глупое "панування" критикуется. ЭТО ВЫ ПОРТИТЕ чужие темы, пытаетесь влезть в чужую шкуру (ники), но неумело. Не тянете вы на оригинал. Каждому свое. Это вы оскорбляете остальных матом и другими грязными словами. Вот и получаете в ответ то, что получаете.2. В реальной жизни тебя , может быть, и не любят, мне же такие фортели не известны. 3. Юля просто начала пакости с моим ником вытворять, и не первый раз. Несогласие с ее поступком выразили уже многие, я в том числе, она то ли напьется, то ли впадает в транс и начинает идиотические поступки совершать. Вот и "как аукнется, так и откликнется". А ее отношение к собственной заурядной внешности - это часть ее психического заболевания. Как и то, что она по данному вопросу постоянно ко мне цепляется, тоже в ответ получает заслуженное... 4. Некоторые советские актрисы мне тоже нравятся...вполне., но мне итальянский типаж ближе. Да и Джина просто красавица. Декольте - вещь хорошая, но всему место и время)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Ваши вкусы и взгляды имеют свою цену, и изменяются по первому требованию работодателя. Я не претендую на первого парня, мне и гусынь пасти в кайф. :lol: Да и я на тебя не претендую....паси себе гусей. Ваш работодатель известен, Корин и цену за один пост называл. А вот кто еще на такие глупости тратиться будет?? О чем ты , свидомый?? :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Джина 1939 года рождения, Ори, опомнись.. Здесь ей за 70. Жирафа у нас тоже 1939 года р. или помоложе? Сравнивать внешность женщин можно только примерно одного возраста. Да Джина и в 70 красивее)) Природа, гены, что поделаешь... И молодость не является достоинством именно одного человека: ВСЕ МЫ были молодыми и будем старыми.. тут выпендриваться не приходится, судьба у всех одна. Бюст (чей?) именно Лоллобриджидин.... :lol: Вольное использование фамилии, но...именно так я и хотела выразиться. Важко сперечатися з фанатиками....тому не буду. А це по-якейному - перекручування прізвища називати "вільним використанням прізвища"? :lol: Ну помилилася, нічого страшного, там таке прізвище, що язик можна зламати, нащо дурню у виправдання писати? До речі, як на мене, нічого в цій Лоллобриджиді окрім зовнішності нема - холодна краса. Є кращі, особливо тепер, коли акторська майстерність вдосконалюється і почуття на екрані майже реальні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 1. Зарвались только свидомые и давно. хвора людина....про що це я тут з нею... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Да и я на тебя не претендую....паси себе гусей. Ваш работодатель известен, Корин и цену за один пост называл. А вот кто еще на такие глупости тратиться будет?? О чем ты , свидомый?? Да и я на тебя не претендую, зачем мне такая страшная, толстая, плешивая, хромая кляча. :lol: Если вокруг такие красавицы цыпочки, ням. Вот наверное все такие недотепные, зомбированные несвидомые. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Да и я на тебя не претендую, зачем мне такая страшная, толстая, плешивая, хромая кляча. :lol: Если вокруг такие красавицы цыпочки, ням. Вот наверное все такие недотепные, зомбированные несвидомые. :lol: Не истери! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Важко сперечатися з фанатиками....тому не буду. А це по-якейному - перекручування прізвища називати "вільним використанням прізвища"? :lol: Ну помилилася, нічого страшного, там таке прізвище, що язик можна зламати, нащо дурню у виправдання писати? До речі, як на мене, нічого в цій Лоллобриджиді окрім зовнішності нема - холодна краса. Є кращі, особливо тепер, коли акторська майстерність вдосконалюється і почуття на екрані майже реальні. Так обычно "оправдываются" женщины, которые не обладают красой, даже "холодной". А уж Джина настолько горяча была, многие известные мужчины мира от нее с ума сходили. Но рагулям этого не понять. Хворые именно они. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 нет стандартов красоты..их люди придумали..причём заинтересованные (правда не знаю в чём)..стандарты делают мир однообразным. это всего касается заметили, нынешнее поколение голливудских актрис все красивы?..и все разные.. потому что кто-то наконец-то это понял. не хочу никого обижать, но лоллобриджида далеко в прошлом. ..самое глупое желание, сказал гёте - это желание нравиться всем..и я с ним согласна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 нет стандартов красоты..их люди придумали..причём заинтересованные (правда не знаю в чём)..стандарты делают мир однообразным. это всего касается заметили, нынешнее поколение голливудских актрис все красивы?..и все разные.. потому что кто-то наконец-то это понял. не хочу никого обижать, но лоллобриджида далеко в прошлом. ..самое глупое желание, сказал гёте - это желание нравиться всем..и я с ним согласна. А кого можно обидеть тем, что Лоллобриджида - в прошлом? Это само собой разумеющийся факт..Голливудские актрисы, скорее, не красивы, а талантливы или имеют талантливых менеджеров да спонсоров. Всем нравиться не возможно, но надо к этому стремиться....не желанием, а естественным природным путем (имеется в виду тем, чем тебя природа одарила, без особых усилий со стороны индивидуума))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 ты что , до инфаркта чела довести хочешь ? с её артрозом и сколиозом - она же сдохнет от завистио чём спмитч7? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 нет стандартов красоты..их люди придумали..причём заинтересованные (правда не знаю в чём)..стандарты делают мир однообразным. это всего касается заметили, нынешнее поколение голливудских актрис все красивы?..и все разные.. потому что кто-то наконец-то это понял. не хочу никого обижать, но лоллобриджида далеко в прошлом. ..самое глупое желание, сказал гёте - это желание нравиться всем..и я с ним согласна. Я думаю, что красота - в гармонии. Вернее, в гармоничности. Как бы ни был сложён человек, неправильной формы снежинка, несимметричен изгиб ручья, - если на это хочется смотреть , не отрывая взгляд, то это и есть красота. Не так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Я думаю, что красота - в гармонии. Вернее, в гармоничности. Как бы ни был сложён человек, неправильной формы снежинка, несимметричен изгиб ручья, - если на это хочется смотреть , не отрывая взгляд, то это и есть красота. Не так?Но гармоничность достигается именно гармоничностью...тела, взгляда, поступков.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Отакої, пообіцяють і облом. Так випий ще. Я наливаю.Предлагаю заменить Ори на любого свидомого...Сразу оценим и его "мужественность". Или хотя бы впридачу к Ори...Тем более, что свидомые и без совета напиваются... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Гармонии невозможно достичь. Она или дается свыше или не дана вовсе.. Ни душе, ни чувству. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Предлагаю заменить Ори на любого свидомого...Сразу оценим и его "мужественность". Или хотя бы впридачу к Ори...Тем более, что свидомые и без совета напиваются... Ось скажи, якщо ми такі погані - нащо ти з нами спілкуєшся? Адже розмова про моє фото тебе не стосувалася. Якого ти лізеш? а потім ображаєшся, що на тебе нападють. Певна річ - набридливу муху хочетья зігнати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Ось скажи, якщо ми такі погані - нащо ти з нами спілкуєшся? Адже розмова про моє фото тебе не стосувалася. Якого ти лізеш? а потім бражаєшся, що на тебе нападють. Певна річ - набридливу муху хочетья зігнати.Зачем ты ко мне опять пристала? Упаси боже меня от твоего фото. Я на свидомых мужиков лучше бы посмотрела, так как не верю , что они мужественны. Ты-то причем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 присоеденяюсь Ну якщо до тебе ще зо троє приєднаються, щоб п"ятеро було - так вже і бути, виставлю :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Ну якщо до тебе ще зо троє приєднаються, щоб п"ятеро було - так вже і бути, виставлю :P Может, форум перепрофиллируем? Будет сексуально-политический! Эксклюзив!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Зачем ты ко мне опять пристала? Упаси боже меня от твоего фото. Я на свидомых мужиков лучше бы посмотрела, так как не верю , что они мужественны. Ты- то причем? Я співчуваю, що в тебе така коротка пам"ять, але не я тебе згадувала в пості, а ти мне. Ото ж перестань лізти в чужі розмови і ніхто про тебе і не згадає. А Заума я куплю своїм фото Предлагаю заменить Ори на любого свидомого...Сразу оценим и его "мужественность". Или хотя бы впридачу к Ори...Тем более, что свидомые и без совета напиваются... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Может, форум перепрофиллируем? Будет сексуально-политический! Эксклюзив!!! Тим більше, в політиці більше проституції, ніж в самому борделі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Я співчуваю, що в тебе така коротка пам"ять, але не я тебе згадувала в пості, а ти мне. Ото ж перестань лізти в чужі розмови і ніхто про тебе і не згадає. А Заума я куплю своїм фотоТебе стоит только пальчиком поманить, и он обо всех тотчас забудет.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Гармонии невозможно достичь. Она или дается свыше или не дана вовсе.. Ни душе, ни чувству.Абсолютно верно. Например, у меня она есть, а у тебя нет: слишком часто на чужое поле пытаешься залезть да не с дружеским приветом отнюдь..какая уж тут гармония....А взгляд гармоничный должен быть умным-разумным... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Здесь чужие не приживаются.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Гармонии невозможно достичь. Она или дается свыше или не дана вовсе.. Ни душе, ни чувству. Ну чому не можна, а в єднанні з природою, або коли слухаєш музику *http://youtu.be/t9TArT92-nE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Я співчуваю, що в тебе така коротка пам"ять, але не я тебе згадувала в пості, а ти мне. Ото ж перестань лізти в чужі розмови і ніхто про тебе і не згадає. А Заума я куплю своїм фотоВот дура! А я обычно мужчинам и без старания их купить нравлюсь.. В инете много фото красивых женщин, зачем тут на форуме престарелые тети, как вы с Жирафой?? И не к тебе в сообщении я обращалась, опять пристаешь, рагуля.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 4 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2013 Здесь чужие не приживаются.. ++++ Тут нема випадкових людей - така карма цього форуму Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.