Гість Остин Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Корін........................................................................... .................... Девуля, если бы все твои посты были такими, злядишь и кавАлеров было бы больше - умнее казалась бы... Видишь, меняешься под моим чутким руководством. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Я тя уже похвалил за это. Ты образованный..http://www.youtube.com/watch?v=1_z6_i3y6RQ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Девуля, если бы все твои посты были такими, злядишь и кавАлеров было бы больше - умнее казалась бы... Видишь, меняешься под моим чутким руководством.эт ты, малтчик, прошиб малость... Только эта малость... Обмишурился чуток? Только сей чуток потянет. Лет примерно на пяток! Ты у нас широк в плечах, А башкой совсем зачах... Вот умишко и поправишь на казенных-то харчах! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Наш Спиноза ушел в себя... Судя по односложности ответов там задержится... Береги себя, опудало, не тащи в рот шо попало.Грустно. Остин... - какое странное слово для простого кацапа.... кацап с претензиями?...А Наташка?... да рупь ставлю - трахается с кем-то.... А завтра?.... завтра вновь последний бой.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Грустно. Остин... - какое странное слово для простого кацапа.... кацап с претензиями?... А Наташка?... да рупь ставлю - трахается с кем-то.... А завтра?.... завтра вновь последний бой.. а чё так дёшево? всего на рупь-то и затянула? АГГа! Щаз...трахается... уже часика три в скрытых пользователях)))) изучает дислокацию, с какого бока к нему подкрасться зубы обламает, бойчиха-секси.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 а чё так дёшево? всего на рупь-то и затянула? АГГа! Щаз...трахается... уже часика три в скрытых пользователях)))) изучает дислокацию, с какого бока к нему подкрасться зубы обламает, бойчиха-секси.. Дешево?.. - эт как считать... - можно за рупь... можно за три часа... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 ай, корин, всё такая суета... давай лучше расслабимся... +http://www.youtube.com/watch?v=uMXJrlFL9Bg&feature=player_embedded Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 всё такая суета...все преходяще. а музыка вечна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Ромни - белый и хороший парень. Обама - чернозадый и уже был презиком. Тем не менее негр Обама показал средний палец хорошему парню Ромни. в самой демократичной стране мира - США. Почему? Шо, суки, москалячая быдлота? - не панимашь? Обама - демократ. А Ромни - хуевый республиканец. Исчо не панимашь?... быдлота рабская... как жеж херово рассейскому... да и хахляцкому быдлу переварить этот факт... Эта ж мразь, зомбированная властью... впрочем да ну их на хуй. Ос - это про тебя - ты самая скотская реализация постсоветского быдла. Тупая и с надутыми щечками. И хуй в жопу, который тебе вставили янки... - ты будешь с пеной объяснять какие они тупые.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 от и где тебя носило? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Девуля, если бы все твои посты были такими, злядишь и кавАлеров было бы больше - умнее казалась бы... Видишь, меняешься под моим чутким руководством. Пішов нах.дебіл!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 от и где тебя носило? Я пила Зелену марку, закусювала олів"є. ну і ще там чимось. А зараз піду спати. Тільки перевірю, чи ти правильно зрозумів мій натяк . а натякала я...щоб ти не опускався на рівень того, що плаває в каналізації. Мож не тре перевіряти? Сам признаєшся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Пішов нах.дебіл!!!! я потребую... :rolleyes: Хочу також прочувствовати возможності собствєнно - чувствєнних і емоціонально возвишєнних уровнєй своєго лібідо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Пішов нах.дебіл!!!! Да... Так ты этого слоника не продашь... Точнее ухажера не сыщешь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Я пила Зелену марку, закусювала олів"є. ну і ще там чимось. А зараз знов нудить? бідолашна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Я пила Зелену марку, закусювала олів"є. ну і ще там чимось. А зараз піду спати. Тільки перевірю, чи ти правильно зрозумів мій натяк . а натякала я...щоб ти не опускався на рівень того, що плаває в каналізації. Мож не тре перевіряти? Сам признаєшся? утомленное солнце.... - мы с Юлькой тебя уже просчитали - сознаюсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 утомленное солнце.... - мы с Юлькой тебя уже просчитали - сознаюсь. Ти умнічка - зрозумів правильно. ану скажи мені комплімент на замовлення. Чи так не вмієш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Ее глаза на звезды не похожи В них бьется мотыльком живой огонь Еще она на ангела похожа И так она живет сама собой. Но вот вмешался я в ее колоду И поселился в мыслях у нее Живу, дышу я только лишь тобою И не желаю жизни я иной. В ее мечтах и мыслях просто счастье Там теплый и нежнейший ветерок Там только мир и нету там ненастий Там только солнце, звезды и прибой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 слоника продать не удалось, но за хобот немножко дали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Ее глаза на звезды не похожи В них бьется мотыльком живой огонь Еще она на ангела похожа И так она живет сама собой. Но вот вмешался я в ее колоду И поселился в мыслях у нее Живу, дышу я только лишь тобою И не желаю жизни я иной. В ее мечтах и мыслях просто счастье Там теплый и нежнейший ветерок Там только мир и нету там ненастий Там только солнце, звезды и прибой. :wub: :wub: :wub: *http://www.youtube.com/watch?v=KEZCabkiDYs Спати.......................... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Мужик (ну из тех, о которых говорят "старый пердун") поехал на свидание с молоденькой любовницей. Она жила на последнем этаже 24-этажного дома. И в тот день(такая подлянка) отключили лифт. До 3-его этажа он взлетел на крыльях любви, до 7-ого дошёл, до 14-го добрёл, матеря всех коммунальщиков. После 20-го этажа, тяжело дыша и держась за сердце, он подумал: "Да хоть бы этой бляди дома не было!" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 11 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2012 Ромни - белый и хороший парень. Обама - чернозадый и уже был презиком. Тем не менее негр Обама показал средний палец хорошему парню Ромни. в самой демократичной стране мира - США. Почему? Шо, суки, москалячая быдлота? - не панимашь? Обама - демократ. А Ромни - хуевый республиканец. Исчо не панимашь?... быдлота рабская... как жеж херово рассейскому... да и хахляцкому быдлу переварить этот факт... Эта ж мразь, зомбированная властью... впрочем да ну их на хуй. Ос - это про тебя - ты самая скотская реализация постсоветского быдла. Тупая и с надутыми щечками. И хуй в жопу, который тебе вставили янки... - ты будешь с пеной объяснять какие они тупые.. Гандон штопанный, меня умиляют твои потуги хоть как-то попытаться тявкнуть в мою сторону... Это смешно. Смешно, то как ты пытаешься всячески дистанцироваться от привычной и нормальной для тебя среды - быдла, смешно, как ты пытаешься в тяжких муках родить что-то емкое, весомое, а по факту наиболее информативны в твоих постах это троеточия, смешно. Хотя. Ты ж так живешь, все время кажешься. И еще ты ошибочно полагаешь,что наличие хуя делает тебя мужчиной, это делает тебя просто хуйней. В этом и есть вся твоя сермяжная правда. Осознай, вечный житель вороньей слободки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 Мужик (ну из тех, о которых говорят "старый пердун") поехал на свидание с молоденькой любовницей. Она жила на последнем этаже 24-этажного дома. И в тот день(такая подлянка) отключили лифт. До 3-его этажа он взлетел на крыльях любви, до 7-ого дошёл, до 14-го добрёл, матеря всех коммунальщиков. После 20-го этажа, тяжело дыша и держась за сердце, он подумал: "Да хоть бы этой бляди дома не было!" :D И чем всё закончилось? Он на ней помер, или на 21 первом этаже его посетила здравая мысль - тааак, согреться я согрелся, можно и домой оглобли поворачивать..? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 :D И чем всё закончилось? это же анекдот)) не знаю, хвала всевышнему - я в своем доме живу, крылечко из четырёх ступенек... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 Гандон штопанный, меня умиляют твои потуги хоть как-то попытаться тявкнуть в мою сторону... Это смешно. Смешно, то как ты пытаешься всячески дистанцироваться от привычной и нормальной для тебя среды - быдла, смешно, как ты пытаешься в тяжких муках родить что-то емкое, весомое, а по факту наиболее информативны в твоих постах это троеточия, смешно. Хотя. Ты ж так живешь, все время кажешься. И еще ты ошибочно полагаешь,что наличие хуя делает тебя мужчиной, это делает тебя просто хуйней. В этом и есть вся твоя сермяжная правда. Осознай, вечный житель вороньей слободки. А ось і наш Вовочка...повернувся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 А ось і наш Вовочка...повернувся. не выдумывай, заради бога. :angry: Не фантазируй! Открой архив, пробеги все его посты. Совершенно разные люди, разные подходы, разная волна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 не выдумывай, заради бога. :angry: Не фантазируй! Открой архив, пробеги все его посты. Совершенно разные люди, разные подходы, разная волна. Я ніколи не фантазую, у мене нема підозрілості, але тут я Володьку відчула відразу. Навіть йому натякала. Помилитися можна відразу, як у випадку з тим Побратимом. А ось цього речення я справді чекала давно. До речі, ти пробувала завести нік і довго з нього писати, щоб тебе не розсекретили? спробуй колись - це нереально. Тебе викриють майже відразу. Тому ті, хто це робить, і не хоче бути впізнаним, ніколи не залишається на довго. Про це володці говорив Корін - але ж воно тупе і самовпевнене хамло - не послухався. Хоча...подивимося. Тепер він буде обережнішим - я навіть спеціально даю йому цю фору. Нехай скористається. Мені програвати не страшно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 это же анекдот)) не знаю, хвала всевышнему - я в своем доме живу, крылечко из четырёх ступенек... Довольно тонкий намёк, но я понял и принял к сведенью. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 Я ніколи не фантазую, у мене нема підозрілості, але тут я Володьку відчула відразу. Навіть йому натякала. Помилитися можна відразу, як у випадку з тим Побратимом. А ось цього речення я справді чекала давно. До речі, ти пробувала завести нік і довго з нього писати, щоб тебе не розсекретили? спробуй колись - це нереально. Тебе викриють майже відразу. Тому ті, хто це робить, і не хоче бути впізнаним, ніколи не залишається на довго. Про це володці говорив Корін - але ж воно тупе і самовпевнене хамло - не послухався. Хоча...подивимося. Тепер він буде обережнішим - я навіть спеціально даю йому цю фору. Нехай скористається. Мені програвати не страшно. от ты заводная - капец. неможно з одного речення, що випадково збіглося, - робити висновки. Ще раз повторюю : ти помиляєшся! Ну не будемо Володьку викликати за допомогою ОС? Бо ж вони обидва тебе роздеруть водночас)) Ти мене зачепила з тим експеріментом ! ))) Дуже було б принадно спробувати! Себе у якості іншої особи, та ще так, щоб ніхто не вгадав! Аж ручечки трусяться! А раптом я велика актриса?))) Та мене швидко викрили б, тому що одночасно не змогла б писати під двома ніками.... Навіть у часі! Якщо однієї жирафи нема, то миттєво виникне підозра на того, хто в сей час є.. Отак. А то б спробувала! Та ще з яким задоволенням! А потім би - написала : ну що, хто мене впізнав? Яка ж я марнославна.. боже.. Все. Піду. багато справ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2012 А завтра?.... завтра вновь последний бой.. Обида имеет больше власти над женщиной, чем любовь, особенно если у этой женщины благородное и гордое сердце. Маргарита Наваррская Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.