доктур Опубліковано 24 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2019 18.12.2019 в 00:03, Radiola сказал: До речі, дивлюся зараз Прямий - там якраз говорять, що це була свідома провокація, яка розмила всі вимоги фермерів, які приїхали в Київ, щоб висловитися з приводу цього закону. Зокрема, це казав Лозинський ("Голос"). І про Авакова згадали і чому в нього нема претензій до Білецького? Все вроде бы правильно ...Но я не уверен,что это была манифестация фермеров.Поэтому ,это скорее всего тройной политтехнологический эволюционный пирует с партийной проплатой.Я отчасти землевладелец, имею пай и в принципе не хотел бы продавать его ,а просто передать детям как фамильную ценность,которая со временем только будет расти в цене. Что позволит им вылезти из нынешнего нищего состояния и тому ,кто ее обработает ,тоже получить прибыль. Это нормально,если все составляющие взаимосочетаемы. Меня не волнует сколько гектаров могут быть сосредоточены в одних руках...ЕСЛИ только твердая законодательная СПРАВЕДЛИВОСТЬ,стоИт выше личной и коллективной безответственности. А вот до этого ни одна власть ,от нынешней скудоумно пиздатодушной и до прошлой кравчуцкой мерзопакостной судя по генеральной исторической линии развития страны,не имеет отношения. 21.12.2019 в 00:12, MIKLOVAN сказал: Больные люди. Нафига России агрессия(?) - вы сами все сделаете, а они тихонько посидят на берегу реки и подождут... дальше вы знаете. Государство у которого нарушена монополия на применение силы - обречено. Мы сами точно такие же ждуны ,как и вы .Когда от вас останутся только рожки да ножки ,придет Китай и сделает вам монопольное на применение силы государство ,а нам возможность задуматься о высоких материях. 22.12.2019 в 23:04, ukrop.de сказал: Точно В прошлый раз помню перед новым годом теж тиша була Потом як бомбануло В перший раз проводжав бус в Украину Приэмно здивувало́ те,що б!льш!сть розмовляють на мов¡ Це я написав без словника Мен! дуже важливо сп!лкуватись ! з мойими сп!вв!тчизниками укра!!нською мовою Пробачьте мене за мо!! можлив! по́милки Если ты мой спивитчизнык ,почему ты так эмоционально переживаешь ИМЕННО за евреев. А не к примеру ,за украинцев ,погубленных теми же ,евреями,даже до ныне. В Украине разве новый холокост? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 30 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2019 Как сообщается, у Дугарь на ногах и руках есть татуировки с 2014 года, которых нет у девушки на видео. Также была показана фотография после тренировки в спортзале, которой Яна поделилась в социальной сети «Вконтакте» в марте 2014 года. Фото сделано в зеркальном отражении. На правой руке девушки видно татуировку. «У Яны есть тату на одной и на другой руке. И если мне не изменяет память, у нее есть тату на правой ноге. Я не помню, чтобы Яна крутила волосы», – заявила начальница Яны, старшая медсестра 66-го госпиталя Ирина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 30 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2019 Юрист показал по геолокации, где находился Антоненко в момент убийства Шеремета Информация о «нетипичном молчании» телефона подозреваемого в убийстве журналиста Павла Шеремета Андрея Антоненко не соответствует действительности. Об этом у себя в Facebook написал экс-член Общественного совета доброчестности, юрист Леонид Маслов. «Телефон Антоненко в момент совершения преступления находился на одном месте и не работал… ну то есть не отвечал… не звонил ничего не происходило… что есть нетипичным поведением для телефона этого человека. В другие дни и в другое длинное время он или разговаривал или выходил в интернет… так телефон его лежал в одном месте в его квартире и не отвечал», — заявил министр МВД Арсен Аваков в эфире программы Свобода слова. Маслов обратил внимание на то, что на момент убийства Шеремета телефон Антоненко активно и использовался — музыкант переписывался в Facebook до 0:55. Юрист также отметил, что на момент пользования в Facebook был включена геолокация, которая позволяет определить местонахождение телефона. «Ничего подозрительного нет. Признаков того, что что-то то было удалено — тоже нет. Судя по текстам сообщений, вариант, что переписывалось другое лицо, тоже исключается. Лица, которые переписывались, подтверждают встречи вечером и утром», — написал Маслов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 січня, 2020 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2020 Рябошапка признал недостаточными доказательства в деле об убийстве Шеремета (с) КАК Я ОРУ!!! А брифинг новый будет? А величність арійської раси культивувати будуть? А Вава там будет? А... Вава, стоять! Отставить в шкафчике прятаться! И по традиции: Вава — хуй (в плохом смысле) Аваков — чорт (во всех смыслах) Пффффффф (Обожаю Монову. За точность формулироваок) ====================================================== Дальше Выпустили Грымчака под ночной домашний арест. Держали с сентября прошлого года. ================================================ Дальше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 7 лютого, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 7 лютого, 2020 Бывшая пресс-секретарь полка полиции «Днепр-1» и батальона «Донбасс» Василиса Мазурчук опубликовала в Facebook переписку с пресс-секретарем МВД Артемом Шевченко об убийстве журналиста Павла Шеремета, в которой Шевченко намекает на след СБУ в деле. 1 февраля бывший советник Виктора Януковича Андрей Портнов обнародовал телефонный разговор Мазурчук с подозреваемой по делу Шеремета Юлией Кузьменко. В нем женщины обсуждают возможное расформирование 5 управления Департамента контрразведки СБУ. Портнов указывал на то, что Мазурчук — жена сотрудника СБУ, консультанта-эксперта по оперативным вопросам 1 отдела 5 управления Департамента контрразведки СБУ. В ответ на это в тот же день Мазурчук опубликовала переписку с Шевченко. Она обвинила следователей в сливе информации Портнову, на что Шевченко ответил, что не знает, «где и что берет Портнов». При этом пресс-секретарь МВД, у которого с Шереметом была личная неприязнь, называет его «русским агентом». «Ваши друзья опера-контрики накосячили, втянули ребят в мокрое и нам кинули расследовать – какого черта? Сами бы свое черное и расследовали бы – переквалифицировали на 258 теракт и вперед. Так нет же, пусть менты мучаются и получают от журналистов пи*дюлей за нераскрытое дело Шеремета, а мы Буче и Пуме будем рассказывать, как надо молчать по-партизански», — говорится в одном из сообщений Шевченко. По его мнению, подозреваемым в деле Шеремета нужно признаться в том, кто является заказчиком преступления и какие для этого были причины. При этом Шевченко добавляет «хотя они и не знали, за кого и за что на самом деле идут работать». Скрытый текст Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 11 лютого, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2020 Кловун вважає, що якщо у справі вбивства журналіста "Української правди" Павла Шеремета обвинуваченню не вистачить доказів, то правоохоронці як мінімум мають вибачитися: "Якщо це неправда у справі Шеремета, якщо суд вирішить, що обвинувачення не обгрунтоване до кінця і не вистачає доказів, то всі правоохоронці, які цим займалися, вони вибачаться, як мінімум. Вони можуть вибачитися, якщо це була просто помилка, а якщо там були якісь спеціальні речі, то вибаченнями цю справу не закрити". Деталі: За його словами, він не шкодує, що прийшов на презентацію попередніх результатів розслідування: "Є багато фактів, одні з них серйозні , інші слабші. Тому я говорив "вірогідні виконавці", "ймовірні вбивці". Я був дуже радий, що ми зрушили таку серйозну справу". Только что, Radiola сказал: Вони можуть вибачитися, якщо це була просто помилка, а якщо там були якісь спеціальні речі, то вибаченнями цю справу не закрити". Воно зовсім ідіот? Помилка слідства відразу по всіх звинувачених? Коли в людини ноги і руки в тату, а на відео - все чисто і вони кажуть, що це одна і та ж людина - це що, помилка, чи "спеціальні речі"? А коли один НЕлох, який дуб дубом, йде на брифінг і ГАРЯЧЕ дякує за ТАКУ роботу - і це помилка? То так можна все назвати помилками: хапай, кого бачиш і тобі за це нічого не буде? - так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 12 лютого, 2020 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2020 Мне ПОХЕРУ! От слова - СОВСЕМ. Я даже близко не понимаю роль этого никчемного прокацапского говна и пули... выпущенной пусть и в молоко- русского мира. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 13 лютого, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2020 12.02.2020 в 18:46, доктур сказал: Мне ПОХЕРУ! От слова - СОВСЕМ. Я даже близко не понимаю роль этого никчемного прокацапского говна и пули... выпущенной пусть и в молоко- русского мира. Я розумію, що вам "похєру", не вас же закрили у каталажці по звинуваченню в його вбивстві. А ось мені не байдуже, бо через його смерть пропадають достойні люди. Ось коли б на їх місці були ви, мені б також було "похєру" 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 15 лютого, 2020 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2020 13.02.2020 в 21:27, Radiola сказал: Я розумію, що вам "похєру", не вас же закрили у каталажці по звинуваченню в його вбивстві. А ось мені не байдуже, бо через його смерть пропадають достойні люди. Ось коли б на їх місці були ви, мені б також було "похєру" Так и мне абсолютно те же тезисы в голову ломятся! Это такая тлетворная украинская планида наверное? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 15 лютого, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2020 49 минут назад, доктур сказал: Так и мне абсолютно те же тезисы в голову ломятся! Это такая тлетворная украинская планида наверное? Це така згубна ваша душа, а не планида. І все. припиняйте флуд! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 лютого, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2020 У мережі з'явилися результати трьох експертиз зросту людей, які були зафіксовані відеокамерами, коли під автомобіль Павла Шеремета у 2016 році закладали вибухівку. Як передає Цензор.НЕТ, матеріали опублікувала на юридична компанія "СЕНС Консалтинг". Вказується, що офіційний зріст Андрія Riffmaster Антоненка – 180 см. Зазначається, що на судовому засіданні 20 лютого 2020 року прокурор Сергій Зузак на вимогу судді Печерського райсуду надав три висновки фототехнічних експертиз – вони встановлювали зріст чоловіка та жінки, яких зафіксували камери зовнішнього відеоспостереження на вул. Липинського, 5, приблизно о 2:40 20 липня 2016 року. Перший висновок від 25 серпня 2016 року №9-2/56Ф зробив завідувач сектору фототехнічних, портретних досліджень Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України (ДНДЕКЦ) Терешкевич Андрій. Він встановив, що зріст особи №1 (з кепкою на голові) – 170 см, з можливим відхиленням у ±3%. Зріст особи №2 (з предметом у руках) відповідає відмітці 165 см на нівелірній лінійці з тим же відхиленням у ±3%. Другий висновок вже від 1 вересня 2016 року № 214/ІКТ був зроблений головним судовим експертом сектору мистецтвознавчих та психологічних видів досліджень відділу досліджень у сфері інформаційних технологій ДНДЕКЦ Переїденком Андрієм. За наданими відеофайлами він встановив зріст особи у кепці на рівні 172 см ±5,16 см. Зріст особи в капюшоні – 166,5 см ±4,98 см. Третій висновок був замовлений стороною обвинувачення 13 січня 2020 року в КНДІСЕ одразу після заяви адвокатів Антоненка про необхідність дослідження результатів першої експертизи. Висновок №2542/20-35 зроблений 14 лютого 2020 року Дем'яненком Русланом, судовим експертом відділу фоноскопічних, комп'ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень лабораторії криміналістичних видів досліджень КНДІСЕ. Відповідно до нього – встановити зріст осіб, яких зафіксовано на відеозаписах, із достатньою точністю неможливо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 січня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 5 січня, 2021 Плівки КДБ Білорусі щодо Шеремета: викривач готовий свідчити в ОГПУ Колишній співробітник білоруського спецназу Ігор Макар, який розповсюдив аудіозапис, де силовики Білорусі обговорюють можливість вбивства журналіста Павла Шеремета, повідомив про готовність свідчити у справі Офісу генерального прокурора України. Він також сказав, що передав відповідні докази українській стороні у грудні 2020 року. Джерело: Макар у коментарі "Суспільному" Пряма мова: "Ми робили усе, щоби дати розголос, і найголовніше – щоб завершити розслідування цього злочину і довести, що до цього причетні спецслужби Білорусі. Я передав записи (українським правоохоронцям ‒ УП) приблизно в грудні. Офіційного допиту не було, але сьогодні зі мною зв’язувалися українські спецслужби. Я розмовляв і дав свою згоду на співпрацю. Я буду готовий дати свідчення в Генеральній прокуратурі України. Деталі: Макар висловив готовність прилетіти до Києва, але все залежить від спецслужб України. "Коли буде така необхідність чи будуть якісь факти, я, звісно, буду сповіщати, а коли українська сторона буде готова, щоб я прилетів і дав свідчення, – я готовий", – заявив він. Ігор Макар, знімок екрану СУСПІЛЬНЕ За його словами, особа, що зробила запис тих розмов та з якою розмовляє глава Комітету держбезпеки Білорусі у 2008-2012 роках Вадим Зайцев, також готова свідчити у справі. Наразі цей анонімний ексспівробітник КДБ, як його називає Макар, перебуває в Євросоюзі. Потрапили ці матеріали до колишнього співробітника білоруського спецназу ще у 2012 році від анонімних джерел з Комітету держбезпеки Білорусі. Тоді, стверджує Макар, він почув на записах ім’я свого друга Олега Алкаєва, колишнього начальника Мінського СІЗО. Останній виїхав із Білорусі у 2001 році та почав критикувати режим Лукашенка, де раніше сам був керівником "розстрільної групи", яка займалась смертними вироками. Книгу Алкаєва у 2007 році видав Шеремет. Макар розповів, що саме через присутність у цих розмовах прізвища його друга, він спочатку передав записи американським спецслужбам, щоб врятувати тому життя. За його ж словами, залишаються живими екскомандир бригади спецназу Володимира Бородач та начальник відділу МВС Білорусі по боротьбі з корупцією В'ячеслав Дудкін, чиї імена також фігурували у обговореннях співробітників спецслужб. Відповідно до плівок, планувалась ліквідація ще й російського політолога Андрія Суздальцева. "Цей запис я оприлюднив зараз, передав для публікації на EUobserver. Там були зроблені усі можливі експертизи. Проводилась фоноскопічна експертиза, яка підтверджена. Також пізніше, якщо це буде потрібно, буде зроблена біометрична експертиза", – повідомив викривач. Він також пояснив, чому не зробив цього раніше. Макар вважає, що у цьому б випадку існувала б загроза його життю, проте чому він не оприлюднив записи, коли Шеремета вбили, він так і не сказав. "Якби намагався опублікувати це раніше, у 2012 році, політична ситуація була зовсім інша. Я 100% пожертвував би своїм життям, і цей запис сьогодні ми б не почули. Ми б не відкрили очі на усі ці злочини, які планувалися, які були вчинені, зокрема, вбивство Павла Шеремета. Якби у 2016-му році, коли Павла Шеремета підірвали, я опублікував ці дані, я думаю, що я, можливо, допоміг би розібратися у злочині, але сьогодні я не допоміг би своєму білоруському народові впоратися з цим диктаторським режимом, який зараз існує в країні", – пояснив він. Наразі, вважає Макар, його дії можуть допомогти здолати диктаторський режим Лукашенка. "І я, напевно, готовий пожертвувати своїм життям, щоб для Білорусі усе це припинилося, диктаторський режим, і щоб Білорусь стала вільною", – каже колишній співробітник спецназу. Що було раніше: 4 січня білоруська опозиція передала "Українській правді" записи розмов глави Комітету держбезпеки Білорусі у 2008-2012 роках Вадима Зайцева. На записі звучать слова Зайцева, записані прихованим пристроєм 11 квітня 2012 року під час інструктажу співробітників елітного контртерористичного підрозділу КДБ "Альфа" в офісі Зайцева в Мінську. Зокрема, обговорюється спосіб вбивства Шеремета, який у той час жив і працював у Росії. Ставиться завдання його підірвати. І зробити це так, щоб вбивство стало публічним сигналом. Нацполіція у грудні 2020 року отримала в розпорядження інформацію щодо можливих замовників вбивства журналіста Павла Шеремета з території однієї з країн Європи і буде проводити там слідчі дії. Передісторія: Журналіст "Української правди" та "Радіо Вєсті" Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль. 12 грудня 2019 року правоохоронці повідомили, що затримали 3 підозрюваних у вбивстві: лікарку й волонтерку Юлію Кузьменко, музиканта Андрія Антоненка, військову медсестру Яну Дугарь. Слідство вважає, що Дугарь фотографувала камери напередодні вбивства, Кузьменко закладала вибухівку під авто разом із Антоненком. 25 серпня суд взявся за справу Шеремета і призначив розгляд із присяжними. Усі затримані заперечують свою причетність до злочину. Вони мають підтримку прихильників. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ingvar Опубліковано 5 січня, 2021 Поділитися Опубліковано 5 січня, 2021 А вам не кажется странным, что записи этого Макара вдруг всплыли пару дней назад? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 6 січня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 6 січня, 2021 Тоже так подумала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти