Перейти до змісту
Український політичний форум

ЗАГИНУВ ЖУРНАЛІСТ ПАВЛО ШЕРЕМЕТ

Рекомендовані повідомлення

18.12.2019 в 00:03, Radiola сказал:

До речі, дивлюся зараз Прямий - там якраз говорять, що це була свідома провокація, яка розмила всі вимоги фермерів, які приїхали в Київ, щоб висловитися з приводу цього закону. Зокрема, це казав Лозинський ("Голос").

І про Авакова згадали і чому в нього нема претензій до Білецького?

Все вроде бы правильно ...Но я не уверен,что это была манифестация фермеров.Поэтому ,это скорее всего тройной политтехнологический  эволюционный пирует с партийной проплатой.Я отчасти землевладелец, имею пай и в принципе не хотел бы продавать его ,а просто передать детям как фамильную ценность,которая со временем только будет расти в цене. Что позволит им вылезти из нынешнего нищего состояния и тому ,кто ее обработает ,тоже получить прибыль. Это нормально,если все составляющие взаимосочетаемы. Меня не волнует сколько гектаров могут быть сосредоточены в одних руках...ЕСЛИ  только твердая законодательная СПРАВЕДЛИВОСТЬ,стоИт выше личной и коллективной безответственности.   А вот до этого ни одна власть  ,от нынешней скудоумно пиздатодушной и   до прошлой кравчуцкой мерзопакостной судя по генеральной исторической   линии развития страны,не имеет отношения.  

21.12.2019 в 00:12, MIKLOVAN сказал:

Больные люди. Нафига России агрессия(?) - вы сами все сделаете, а они  тихонько посидят на берегу реки и подождут...   дальше вы знаете.

Государство у которого нарушена монополия на применение силы - обречено.

Мы сами точно такие же ждуны ,как и вы .Когда от вас останутся только рожки  да ножки ,придет Китай  и сделает вам монопольное на применение силы  государство  ,а нам возможность задуматься о высоких материях.

22.12.2019 в 23:04, ukrop.de сказал:

Точно

В прошлый раз помню перед новым годом теж тиша була

Потом як  бомбануло

В перший раз проводжав бус в Украину

Приэмно здивувало́ те,що б!льш!сть розмовляють на мов¡

Це я написав без словника

Мен! дуже важливо сп!лкуватись ! з мойими сп!вв!тчизниками укра!!нською мовою

Пробачьте мене за мо!! можлив! по́милки

Если ты мой спивитчизнык ,почему  ты так эмоционально переживаешь ИМЕННО за евреев. А не к примеру ,за украинцев ,погубленных теми же ,евреями,даже до ныне. В Украине разве новый холокост?

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 104
  • Створена
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Как сообщается, у Дугарь на ногах и руках есть татуировки с 2014 года, которых нет у девушки на видео.

Также была показана фотография после тренировки в спортзале, которой Яна поделилась в социальной сети «Вконтакте» в марте 2014 года. Фото сделано в зеркальном отражении. На правой руке девушки видно татуировку.

«У Яны есть тату на одной и на другой руке. И если мне не изменяет память, у нее есть тату на правой ноге. Я не помню, чтобы Яна крутила волосы», – заявила начальница Яны, старшая медсестра 66-го госпиталя Ирина.

Посилання на коментар

Юрист показал по геолокации, где находился Антоненко в момент убийства Шеремета

Информация о «нетипичном молчании» телефона подозреваемого в убийстве журналиста Павла Шеремета Андрея Антоненко не соответствует действительности. Об этом у себя в Facebook написал экс-член Общественного совета доброчестности, юрист Леонид Маслов.

«Телефон Антоненко в момент совершения преступления находился на одном месте и не работал… ну то есть не отвечал… не звонил ничего не происходило… что есть нетипичным поведением для телефона этого человека. В другие дни и в другое длинное время он или разговаривал или выходил в интернет… так телефон его лежал в одном месте в его квартире и не отвечал», — заявил министр МВД Арсен Аваков в эфире программы Свобода слова.

Маслов обратил внимание на то, что на момент убийства Шеремета телефон Антоненко активно и использовался — музыкант переписывался в Facebook до 0:55. Юрист также отметил, что на момент пользования в Facebook был включена геолокация, которая позволяет определить местонахождение телефона.

4-10.jpg

«Ничего подозрительного нет. Признаков того, что что-то то было удалено — тоже нет. Судя по текстам сообщений, вариант, что переписывалось другое лицо, тоже исключается. Лица, которые переписывались, подтверждают встречи вечером и утром», — написал Маслов.

Посилання на коментар

• 5 тижень потому...

Рябошапка признал недостаточными доказательства в деле об убийстве Шеремета (с)

КАК
Я
ОРУ!!!

А брифинг новый будет?
А величність арійської раси культивувати будуть?
А Вава там будет?
А...
Вава, стоять! Отставить в шкафчике прятаться!
И по традиции:
Вава — хуй (в плохом смысле)
Аваков — чорт (во всех смыслах)
Пффффффф

(Обожаю Монову. За точность формулироваок)

======================================================

Дальше

Выпустили Грымчака под ночной домашний арест. Держали с сентября прошлого года.

================================================

Дальше.

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Бывшая пресс-секретарь полка полиции «Днепр-1» и батальона «Донбасс» Василиса Мазурчук опубликовала в Facebook переписку с пресс-секретарем МВД Артемом Шевченко об убийстве журналиста Павла Шеремета, в которой Шевченко намекает на след СБУ в деле.

1 февраля бывший советник Виктора Януковича Андрей Портнов обнародовал телефонный разговор Мазурчук с подозреваемой по делу Шеремета Юлией Кузьменко. В нем женщины обсуждают возможное расформирование 5 управления Департамента контрразведки СБУ.

Портнов указывал на то, что Мазурчук — жена сотрудника СБУ, консультанта-эксперта по оперативным вопросам 1 отдела 5 управления Департамента контрразведки СБУ.

В ответ на это в тот же день Мазурчук опубликовала переписку с Шевченко. Она обвинила следователей в сливе информации Портнову, на что Шевченко ответил, что не знает, «где и что берет Портнов». При этом пресс-секретарь МВД, у которого с Шереметом была личная неприязнь, называет его «русским агентом».

«Ваши друзья опера-контрики накосячили, втянули ребят в мокрое и нам кинули расследовать – какого черта? Сами бы свое черное и расследовали бы – переквалифицировали на 258 теракт и вперед. Так нет же, пусть менты мучаются и получают от журналистов пи*дюлей за нераскрытое дело Шеремета, а мы Буче и Пуме будем рассказывать, как надо молчать по-партизански», — говорится в одном из сообщений Шевченко.

По его мнению, подозреваемым в деле Шеремета нужно признаться в том, кто является заказчиком преступления и какие для этого были причины. При этом Шевченко добавляет «хотя они и не знали, за кого и за что на самом деле идут работать».

Скрытый текст

85079147_2509097742552709_5235111155780812800_o.jpg 83879153_2509097922552691_7957678950346391552_o.jpg

83735176_2509095645886252_4240668184845221888_o.jpg 83362190_2509097622552721_4405995984467787776_o.jpg

83587148_2509097295886087_4776399319899045888_o.jpg 83928741_2509097819219368_5978770135899439104_o.jpg

84441089_2509097169219433_5570044890345111552_o.jpg 83916704_2509097532552730_4019771935138250752_o.jpg

paro.jpg

Посилання на коментар

Кловун  вважає, що якщо у справі вбивства журналіста "Української правди" Павла Шеремета обвинуваченню не вистачить доказів, то правоохоронці як мінімум мають вибачитися:

"Якщо це неправда у справі Шеремета, якщо суд вирішить, що обвинувачення не обгрунтоване до кінця і не вистачає доказів, то всі правоохоронці, які цим займалися, вони вибачаться, як мінімум.

Вони можуть вибачитися, якщо це була просто помилка, а якщо там були якісь спеціальні речі, то вибаченнями цю справу не закрити".

Деталі: За його словами, він не шкодує, що прийшов на презентацію попередніх результатів розслідування: "Є багато фактів, одні з них серйозні , інші слабші. Тому я говорив "вірогідні виконавці", "ймовірні вбивці". Я був дуже радий, що ми зрушили таку серйозну справу".

Только что, Radiola сказал:

Вони можуть вибачитися, якщо це була просто помилка, а якщо там були якісь спеціальні речі, то вибаченнями цю справу не закрити".

Воно зовсім ідіот? Помилка слідства відразу по всіх звинувачених? Коли в людини ноги і руки в тату, а на відео - все чисто і вони кажуть, що це одна і та ж людина - це що, помилка, чи "спеціальні речі"? А коли один НЕлох, який дуб дубом, йде на брифінг і ГАРЯЧЕ дякує за ТАКУ роботу - і це помилка? То так можна все назвати помилками: хапай, кого бачиш і тобі за це нічого не буде? - так? 

Посилання на коментар

Мне ПОХЕРУ! От слова - СОВСЕМ. Я даже  близко не понимаю роль  этого никчемного   прокацапского  говна  и  пули... выпущенной  пусть и в  молоко-  русского мира.

• Не нравится 1
Посилання на коментар

12.02.2020 в 18:46, доктур сказал:

Мне ПОХЕРУ! От слова - СОВСЕМ. Я даже  близко не понимаю роль  этого никчемного   прокацапского  говна  и  пули... выпущенной  пусть и в  молоко-  русского мира.

Я розумію, що вам "похєру", не вас же закрили у каталажці по звинуваченню в його вбивстві. А ось мені не байдуже, бо через його смерть пропадають достойні люди.

Ось коли б на їх місці були ви, мені б також було "похєру"

• Нравится 1
Посилання на коментар

13.02.2020 в 21:27, Radiola сказал:

Я розумію, що вам "похєру", не вас же закрили у каталажці по звинуваченню в його вбивстві. А ось мені не байдуже, бо через його смерть пропадають достойні люди.

Ось коли б на їх місці були ви, мені б також було "похєру"

Так и мне абсолютно те же тезисы в голову ломятся! Это такая  тлетворная украинская планида наверное?

Посилання на коментар

49 минут назад, доктур сказал:

Так и мне абсолютно те же тезисы в голову ломятся! Это такая  тлетворная украинская планида наверное?

Це така згубна ваша душа, а не планида.

І все. припиняйте флуд!

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

У мережі з'явилися результати трьох експертиз зросту людей, які були зафіксовані відеокамерами, коли під автомобіль Павла Шеремета у 2016 році закладали вибухівку. Як передає Цензор.НЕТ, матеріали опублікувала на юридична компанія "СЕНС Консалтинг".

Вказується, що офіційний зріст Андрія Riffmaster Антоненка – 180 см.

Військовий квиток Антоненка

179435.jpg

Зазначається, що на судовому засіданні 20 лютого 2020 року прокурор Сергій Зузак на вимогу судді Печерського райсуду надав три висновки фототехнічних експертиз – вони встановлювали зріст чоловіка та жінки, яких зафіксували камери зовнішнього відеоспостереження на вул. Липинського, 5, приблизно о 2:40 20 липня 2016 року.

1. Перший висновок від 25 серпня 2016 року №9-2/56Ф зробив завідувач сектору фототехнічних, портретних досліджень Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України (ДНДЕКЦ) Терешкевич Андрій. Він встановив, що зріст особи №1 (з кепкою на голові)  – 170 см, з можливим відхиленням у ±3%. Зріст особи №2 (з предметом у руках) відповідає відмітці 165 см на нівелірній лінійці з тим же відхиленням у ±3%.
  2. Другий висновок вже від 1 вересня 2016 року № 214/ІКТ був зроблений головним судовим експертом сектору мистецтвознавчих та психологічних видів досліджень відділу досліджень у сфері інформаційних технологій ДНДЕКЦ Переїденком Андрієм. За наданими відеофайлами він встановив зріст особи у кепці на рівні 172 см ±5,16 см. Зріст особи в капюшоні – 166,5 см ±4,98 см.
  3. Третій висновок був замовлений стороною обвинувачення 13 січня 2020 року в КНДІСЕ одразу після заяви адвокатів Антоненка про необхідність дослідження результатів першої експертизи. Висновок №2542/20-35 зроблений 14 лютого 2020 року Дем'яненком Русланом, судовим експертом відділу фоноскопічних, комп'ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень лабораторії криміналістичних видів досліджень КНДІСЕ. Відповідно до нього – встановити зріст осіб, яких зафіксовано на відеозаписах, із достатньою точністю неможливо.
Посилання на коментар

• 10 місяців потому...

Плівки КДБ Білорусі щодо Шеремета: викривач готовий свідчити в ОГПУ 

Колишній співробітник білоруського спецназу Ігор Макар, який розповсюдив аудіозапис, де силовики Білорусі обговорюють можливість вбивства журналіста Павла Шеремета, повідомив про готовність свідчити у справі Офісу генерального прокурора України. Він також сказав, що передав відповідні докази українській стороні у грудні 2020 року. 

Джерело: Макар у коментарі "Суспільному"

Пряма мова: "Ми робили усе, щоби дати розголос, і найголовніше – щоб завершити розслідування цього злочину і довести, що до цього причетні спецслужби Білорусі. Я передав записи (українським правоохоронцям ‒ УП) приблизно в грудні.

Офіційного допиту не було, але сьогодні зі мною зв’язувалися українські спецслужби. Я розмовляв і дав свою згоду на співпрацю. Я буду готовий дати свідчення в Генеральній прокуратурі України.

Деталі: Макар висловив готовність прилетіти до Києва, але все залежить від спецслужб України. 

"Коли буде така необхідність чи будуть якісь факти, я, звісно, буду сповіщати, а коли українська сторона буде готова, щоб я прилетів і дав свідчення, – я готовий", – заявив він. 

Ігор Макар, знімок екрану
Ігор Макар, знімок екрану
СУСПІЛЬНЕ

За його словами, особа, що зробила запис тих розмов та з якою розмовляє глава Комітету держбезпеки Білорусі у 2008-2012 роках Вадим Зайцев, також готова свідчити у справі. Наразі цей анонімний ексспівробітник КДБ, як його називає Макар, перебуває в Євросоюзі. 

Потрапили ці матеріали до колишнього співробітника білоруського спецназу ще у 2012 році від анонімних джерел з Комітету держбезпеки Білорусі. 

Тоді, стверджує Макар, він почув на записах ім’я свого друга Олега Алкаєва, колишнього начальника Мінського СІЗО. Останній виїхав із Білорусі у 2001 році та почав критикувати режим Лукашенка, де раніше сам був керівником "розстрільної групи", яка займалась смертними вироками. Книгу Алкаєва у 2007 році видав Шеремет. 

Макар розповів, що саме через присутність у цих розмовах прізвища його друга, він спочатку передав записи американським спецслужбам, щоб врятувати тому життя. За його ж словами, залишаються живими екскомандир бригади спецназу Володимира Бородач та начальник відділу МВС Білорусі по боротьбі з корупцією В'ячеслав Дудкін, чиї імена також фігурували у обговореннях співробітників спецслужб. 

Відповідно до плівок, планувалась ліквідація ще й російського політолога Андрія Суздальцева.  

"Цей запис я оприлюднив зараз, передав для публікації на EUobserver. Там були зроблені усі можливі експертизи. Проводилась фоноскопічна експертиза, яка підтверджена. Також пізніше, якщо це буде потрібно, буде зроблена біометрична експертиза", – повідомив викривач. 

Він також пояснив, чому не зробив цього раніше. Макар вважає, що у цьому б випадку існувала б загроза його життю, проте чому він не оприлюднив записи, коли Шеремета вбили, він так і не сказав. 

"Якби намагався опублікувати це раніше, у 2012 році, політична ситуація була зовсім інша. Я 100% пожертвував би своїм життям, і цей запис сьогодні ми б не почули. Ми б не відкрили очі на усі ці злочини, які планувалися, які були вчинені, зокрема, вбивство Павла Шеремета.

Якби у 2016-му році, коли Павла Шеремета підірвали, я опублікував ці дані, я думаю, що я, можливо, допоміг би розібратися у злочині, але сьогодні я не допоміг би своєму білоруському народові впоратися з цим диктаторським режимом, який зараз існує в країні", – пояснив він. 

Наразі, вважає Макар, його дії можуть допомогти здолати диктаторський режим Лукашенка. "І я, напевно, готовий пожертвувати своїм життям, щоб для Білорусі усе це припинилося, диктаторський режим, і щоб Білорусь стала вільною", – каже колишній співробітник спецназу. 

Що було раніше: 4 січня білоруська опозиція передала "Українській правді" записи розмов глави Комітету держбезпеки Білорусі у 2008-2012 роках Вадима Зайцева.

На записі звучать слова Зайцева, записані прихованим пристроєм 11 квітня 2012 року під час інструктажу співробітників елітного контртерористичного підрозділу КДБ "Альфа" в офісі Зайцева в Мінську.

Зокрема, обговорюється спосіб вбивства Шеремета, який у той час жив і працював у Росії. Ставиться завдання його підірвати. І зробити це так, щоб вбивство стало публічним сигналом.

Нацполіція у грудні 2020 року отримала в розпорядження інформацію щодо можливих замовників вбивства журналіста Павла Шеремета з території однієї з країн Європи і буде проводити там слідчі дії.

Передісторія:

• Журналіст "Української правди" та "Радіо Вєсті" Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль.
  • 12 грудня 2019 року правоохоронці повідомили, що затримали 3 підозрюваних у вбивстві: лікарку й волонтерку Юлію Кузьменко, музиканта Андрія Антоненка, військову медсестру Яну Дугарь. 
  • Слідство вважає, що Дугарь фотографувала камери напередодні вбивства, Кузьменко закладала вибухівку під авто разом із Антоненком.
  • 25 серпня суд взявся за справу Шеремета і призначив розгляд із присяжними.
  • Усі затримані заперечують свою причетність до злочину. Вони мають підтримку прихильників.
Посилання на коментар

• Radiola відкріпив тема

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти

• Створити...