За У проти М. Опубліковано 17 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2013 .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=puYpuhwWLao :rolleyes: Лежу на чужой жене, потолок прилипает к жопе, но мы не ропщем - делаем коммунистов, назло буржуазной Европе! Пусть хуй мой как мачта топорщится! Мне все равно, кто подо мной - жена министра или уборщица Дэна! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2013 Люблю тебе не за красу, Не за багатство, не за гроші, Не за чудовую косу, А через те, що ти хороша. Коли ти поруч я живу, Тебе немає, то вмираю, На поміч провидіння зву, Без тебе жити як не знаю. Молюся Богу щоби ти Здоров’ячко міцненьке мала, Твоя щоб хвиля доброти Мене на світі цім тримала. Щоб твій приємний голосок Дзюрчав немов ручай весною, Для тебе щоб пахтів бузок І морозець тріщав зимою. Нехай даровані літа Минають в доброті й любові, А будні перетворяться в свята У вчинках та у кожнім слові Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2013 Ради бабы своей все дела отложу. Чтоб в тоске у окна не сидела - То коня шугану, то избу подожгу... Ей нельзя без любимого дела! * Сидят два мужика, бухают... Один - другому: - Петрович(П)... иик! А? Петрович? А вот скажи... ик... ты коня на скаку остановишь? П: - Не-а... Ик! - Петрович... Ик! А в горящую... ик... изьбу войдешь? П: - Ты че, братан, ох@ел, што ли? Не-а.. - Вот за это я тебя, Петрович, и уважаю - что ты не баба Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Опытные психиатры утверждают, что с помощью всего лишь одного вопроса: «Верите ли вы Януковичу?» - можно абсолютно точно установить количество слабоумных… :lol: - Янукович делает из нас дураков! - Да нет... Он пришёл на всё готовенькое. Корреспонденту телеканала "Россия" в Киеве на Майдане опьянённые оплаченной Госдепом безнаказанностью украинцы сломали объектив. Субъектив не пострадал. :lol: Люди становятся ГРОМАДОЙ, объединяются, когда в одиночку уже не выживешь. Никто ни от чего не застрахован, логики в действиях власти не наблюдается. Самую главную причину майдана, можно описать одним словом – ЗА@БАЛИ. Персонажи c синдромом Даннинга-Крюгера во власть попадать не должны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 14 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 Любий Діду Морозе, будь ласка, дай мені в Новому Році нового президента, а цього забери собі в олені. :lol: :lol: *** Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2014 Мирные “нацики” в мирной столице. Мирные палки. Мирные лица. Мирно бомжуют. Мирно бастуют. Мирно напьются и протестуют. Тем, кто не мирный, нету здесь места. Мирные лозунги мирных протестов. Мирно пинают мирные ноги Тех, кто попался под них на дороге. Мирный Бандера над ними витает, Мирно на бойню благословляет. Мирно зарежут, мирно повесят. Как мироносны Галиции веси! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярослав Стебко Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Любий Діду Морозе, будь ласка, дай мені в Новому Році нового президента, а цього забери собі в олені. :lol: :lol: *** Вот дятел, дед Мороз на лошадках ездит, а не на оленях. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 27 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2014 Вот дятел, дед Мороз на лошадках ездит, а не на оленях. Ага. Рогатых лошадках Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2014 Три мудилы в январе На майдане при луне, Завывая, как шакалы, Просят помощи извне. Белоснежный зад Европы, Облизав до чистоты, Просят, молят: «Помогите, Мы же ваши, мы свои! Мы народ и Украину Вам в подарок отдадим! А когда все поутихнет, Мы по-тихому сбежим! В холуях ходить не страшно, Ведь за это платят нам! Я за евро, блин, валюту, Душу дьяволу продам! В холуях оно спокойней, С евро можно не страдать, А что будет с Украиной, Нам чихать и наплевать!» Три мудилы в январе На майдане при луне Сдали Неньку Украину За валюту, за УЕ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 14 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 Рідна Вкраїно, схаменися, Навкруг поглянь, світ подивися І загляни в нутро собі. Чому у владу пхаєш хамів? Чому чужинців маєш в храмі? Чому еліти не було й нема? Чому біду в країні змінює біда? Чому в тебе безправні люди? Чому країною керують юди? І захисту від них нема. Чому? Й закони пишуться кому?????????????????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.