Дэна Опубліковано 18 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2013 Да так фигня на постном масле. Господи царя храни. :lol:А почему ты русофоб? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 18 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2013 Ага МАТРОС ЖЕЛЕЗНЯК поддержал революцию. :lol: А шо, вполне нормальный ревмат. Его грохнули в 50-ти метрах от роддома, где я родился, считай земляк. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 19 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2013 А почему ты русофоб? А, что это за выдумки и кто это тебе сказал. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 19 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2013 А, что это за выдумки и кто это тебе сказал. :lol: Конечно. это неправда... я давно подозревал Кузю в скрытом русофильстве... оно ж с него прямо прёт. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 19 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2013 Конечно. это неправда... я давно подозревал Кузю в скрытом русофильстве... оно ж с него прямо прёт. ;) Где прёёт? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 20 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Где прёёт? :lol: Подключи обоняние. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 20 серпня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Где прёёт? :lol: Тебе виднее... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_Zr0Pb7vo0M Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Антиженщина))) .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5tTAYk_cd3Q Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 На восток смотрит Польша воинственная Сзади что-то творят с ней таинственное. Неподлеглость...как много эротики в этом польском слове! :mocking: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sk1yGwi6OG4 Обаятельный мужчина.... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WD2Dhnu3tP0 Интересные случаи из жизни врагов свидомитов :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 22 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2013 Після того, як Герман розповіла на ніч Януковичу єгипетську казку про Мубарака і Садата з військовими парадами він вирішив зав'язати...) * Якщо з якихось причин ви не зможете піти на вибори, то ми, з превеликим задоволенням, це зробимо за вас! "Партія регіонів "... На заклик міністра оборони скинутись по 70 гривень на побудову корвета українці висунули зустрічну пропозицію - по 100 гривень, але на крейсер, аби тільки він стояв на Дніпрі навпроти Верховної Ради та називався "Аврора"... Анекдот 24.05.11 17:32 анекдоти украинцы Зустріч з кандидатом у депутати. Запитання із залу: - Шановний кандидате! У Вас в західних банках мільярди доларів. Замки, яхти, заводи, футбольні клуби по всьому світу. Ви і Ваша сім'я давно вже маєте американське громадянство, а на Заході Ви проводите більше 340 днів на рік. Скажіть, а навіщо Вам взагалі потрібне посвідчення народного депутата? - Що за ідіотське запитання? Невже незрозуміло? Я патріот!.. Forbes опублікував рейтинг найкрасивіших автомобілів на планеті, випущених в 2010 році. Для того, щоб їх сфотографувати, фотографи видання провели фотосесію в автопарку Верховної Ради України... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 серпня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=r9OxYFAmzUA&feature=player_detailpage Столица Донбасса Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 28 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2013 Смешно. :lol: *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hu6MVnwPClA Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2013 Смешно. так бздэнчик же у нас бесплатный петрушка.. Но над калеками, говорят, грешно смеяться... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 28 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2013 так бздэнчик же у нас бесплатный петрушка.. Но над калеками, говорят, грешно смеяться...Поэтому я не буду смеяться. Ты уже тексты не в состоянии осилить: смысла не понимаешь. Тут даже смеяться над тобою неловко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 серпня, 2013 Поэтому я не буду смеяться. Ты уже тексты не в состоянии осилить: смысла не понимаешь. Тут даже смеяться над тобою неловко.почему я не удивлена? чем же тебе смеяться? у тебя рот беззубый. стыдно ведь, пенсии то не хватает на стоматолога, правда, дэнни? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2013 почему я не удивлена? чем же тебе смеяться? у тебя рот беззубый. стыдно ведь, пенсии то не хватает на стоматолога, правда, дэнни? .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HD-UBHMtCeMЭто подарок Жирафе на любимую ею тему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nJ3ZM8FDBlg Для Ори с Жирафой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2013 Это подарок Жирафе а что, гомики только песенки дарят? Ты мало того, что педик, так еще и нищий педик.. фи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 29 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2013 а что, гомики только песенки дарят? Ты мало того, что педик, так еще и нищий педик.. фи Жирафа - это явное "фииии". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2013 Виолетта Баша 09.05.2013 С ДНЕМ ПОБЕДЫ! ПОЗДРАВЛЯЮ ВСЕХ С НАШИМ ВЕЛИКИМ ДНЕМ ПОБЕДЫ! Есть в памяти мгновения войны, что молниями светятся до смерти,- не в час прощальный острый крик жены, не жесткий блеск внезапной седины, не детский почерк на цветном конверте. Они полны священной немоты, и - смертные - преграды мы не знаем, когда в кистях тяжелых, золотых перед глазами - полковое знамя. И тишина мгновенная страшна врагам, оцепеневшим в черных травах. Со всех дистанций боевых видна сердца нам осветившая волна - судьба живых и храбро павших слава. И ты уже не ты. Глаза - в глаза, удар - в удар и пламя - в пламя... Цветы, раздавленные сапогами, обглоданные пулями леса нам вслед цветут сильней стократ и крылья веток к солнцу поднимают. Пусть женщины тот миг благословят, когда о них солдаты забывают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Хоть в области знаний критерии зыбки, Но в чем-то мы можем и разобраться: Дэна защищает свои ошибки, А умный умеет в них признаваться… :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 СТИХИ О СОВЕТСКОМ ПАСПОРТЕ Я волком бы выгрыз бюрократизм. К мандатам почтения нету. К любым чертям с матерями катись любая бумажка. Но эту... По длинному фронту купе и кают чиновник учтивый движется. Сдают паспорта, и я сдаю мою пурпурную книжицу. К одним паспортам - улыбка у рта. К другим - отношение плевое. С почтеньем берут, например, паспорта с двухспальным английским левою. Глазами доброго дядю выев, не переставая кланяться, берут, как будто берут чаевые, паспорт американца. На польский - глядят, как в афишу коза. На польский - выпяливают глаза в тугой полицейской слоновости - откуда, мол, и что это за географические новости? И не повернув головы кочан и чувств никаких не изведав, берут, не моргнув, паспорта датчан и разных прочих шведов. И вдруг, как будто ожогом, рот скривило господину. Это господин чиновник берет мою краснокожую паспортину. Берет - как бомбу, берет - как ежа, как бритву обоюдоострую, берет, как гремучую в 20 жал змею двухметроворостую. Моргнул многозначаще глаз носильщика, хоть вещи снесет задаром вам. Жандарм вопросительно смотрит на сыщика, сыщик на жандарма. С каким наслажденьем жандармской кастой я был бы исхлестан и распят за то, что в руках у меня молоткастый, серпастый советский паспорт. Я волком бы выгрыз бюрократизм. К мандатам почтения нету. К любым чертям с матерями катись любая бумажка. Но эту... Я достаю из широких штанин дубликатом бесценного груза. Читайте, завидуйте, я - гражданин Советского Союза. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Чем умный от глупого отличается? Различие их за версту видать: Умный учиться всю жизнь старается, Глупая же Дэна, вечно всех поучает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Если вы спросите меня что значит идеальная жена, я вам скажу, — это культурная, интеллигентная женщина, хорошая мать твоих детей, а по ночам разнузданная извращенка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2013 Если вы спросите меня что значит идеальная жена, я вам скажу, — это культурная, интеллигентная женщина, хорошая мать твоих детей, а по ночам разнузданная извращенка.http://www.youtube.com/watch?v=29rKhRbbQsI&feature=player_detailpage Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 Плакала береза, хохотал крыжовник. Подрались за вишню клубника и шиповник. Матюкался тополь, пела песни слива. Вот такая штука - димедрол и пиво!! Какая мудрость!! ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2013 .http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=410692&page=176 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.