Орiана Опубліковано 10 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 10 листопада, 2012 Автора я указала Того, кого ти назвала нема у природі, це герой пасквіля на галичанина такого собі прибічника "руського міра" Яна Таксюри. Йому належать ще ось ці рядки Русский мир, объединяющий и украинские земли с их святынями, опасен для дьявольских сил. Поскольку он есть единственная ограда от них. И политики, выполняющие волю демонского мира, ненавидящие и раскалывающие Русский мир и Православие, тем самым служат своему невидимому хозяину. И об этом сегодня нужно говорить вслух. С этим нужно бороться. Как? Прежде всего, через открытое оглашение и утверждение правды. Общественные организации, осознающие свою связь с Русским миром, с исторической Русью и знающие правду, должны требовать устранения искусственной ситуации, когда язык большинства объявлен языком второго сорта, когда собственный язык стал чужим в родном доме. То, что украинизация требует подтасовок и лжи (то есть прямого нарушения заповедей Божиих), доказывает, что она не угодна Богу, и, участвуя в ней или смиряясь с ней, мы идём против Его воли. А то, что делается против воли Божией, не только может вызвать Его гнев, но и заведомо обречено на провал и рано или поздно развеется, как дым. Даже враги всего русского сегодня подтверждают: если русский язык будет объявлен вторым государственным, он вытеснит государственный украинский. Но в таком случае ситуация станет абсолютно нормальной. Народ продолжит говорить и петь на прекрасном наречии Малой Руси, а русский станет, как это для него и естественно, языком образования и науки. Разумеется, препятствие тут только одно: путём обмана уже миллионам внушено, что они не русские, что Украина не Россия и что, следовательно, надо говорить на другом языке. А то, что это безбожная ложь и именно потому, что она безбожна, ничего не выходит с украинизацией, многие не знают. ("Яык разобщения") Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 10 листопада, 2012 На ще одну цитату в придачу - посмійся Эта раздвоённая шизофреническая ситуация, порождённая великим дьявольским обманом, существует и поныне. Но и теперь, вопреки официальным декларациям, народ говорит на близком к русскому и всем понятном наречии (за исключением Галичины). И теперь в городах говорят по-русски, а культура, созданная на искусственном языке, в мире не востребована, ибо насквозь провинциальна. Образование на украинском намного ниже уровня образования советского периода и не идёт ни в какое сравнение с образованием на русским (в школах с русским языком обучения дети более развиты, чему я был не раз свидетелем). Но это, как и сто лет назад, не волнует власти предержащие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 10 листопада, 2012 На ще одну цитату в придачу - посмійся Эта раздвоённая шизофреническая ситуация, порождённая великим дьявольским обманом, существует и поныне. Но и теперь, вопреки официальным декларациям, народ говорит на близком к русскому и всем понятном наречии (за исключением Галичины). И теперь в городах говорят по-русски, а культура, созданная на искусственном языке, в мире не востребована, ибо насквозь провинциальна. Образование на украинском намного ниже уровня образования советского периода и не идёт ни в какое сравнение с образованием на русским (в школах с русским языком обучения дети более развиты, чему я был не раз свидетелем). Но это, как и сто лет назад, не волнует власти предержащие. выделенное тобой - полный бред. Мои дети заканчивали УКРАИНСКУЮ школу. из класса сына с 32 человек в вузы поступило 28... из них 4 в университет Шевченко. Из дочкиного выпуска - примерно такая же картина Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 10 листопада, 2012 Це не мій брєд, а того, хто клепає ці віршики, а ви не вдаючись у подробиці, копіпастите їх і видаєте за твори божевільного нацюги галичанина. Ось так...чомусь згадалися енкаведисти, які компроментували УПА саме такими методами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 10 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 10 листопада, 2012 Відпочиваємо від політики. Здравствуй,мой призрачно-нежный король. Какую сегодня сыграть тебе роль? Какими желаньями полнится суть... Ночь-пьеса судьбы,про сценарий забудь... Какою ты хочешь увидеть меня? Покорною девой у ног короля, Застенчивым взором смотрящую вверх... Красивой игрушкой для ласк и утех... А может по вкусу другая игра... Где танцы цыганские в свете костра, Где табор,кибитка и песни в ночи... Я буду плясать для тебя.. .не молчи! А хочешь,я буду твоей госпожой... Царицей Египта- прекрасной,нагой. А ты-безнадежно влюблённый тот раб, По первому зову пойдешь за мной в ад... Иль больше по нраву девчонка-весна. . Припухшие губы...шальные глаза... И в утренней дымке лавандовых снов Приду я к тебе и скажу- я ЛЮБОВЬ... Какую же роль мне сыграть для тебя, Чтоб память навек оказалась длинна? Царица,рабыня,цыганка,мечта... Наверно не важно,ведь всё это-Я Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 10 листопада, 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Пройшли дощі, і річка під вікном Ревла, як п”ять бурхливих водоспадів. А ми пробіглися хистким містком, Стихія бушувала, а ми – й раді. Десятки потічків - тонких цимбал Стікали поміж трав, поміж каміння. Неначе в лісі хтось на скрипці грав, - Величної природи повеління. А ліс звучав. То грав дзвінкий оркестр З дерев і трав, із сов, мишей і білок. Раптово день погас. І знов воскрес На полонинах, у тумані білім, Що сонні заховав вершечки гір В примарному прозорому серпанку. Я не підозрівала до сих пір, Як гарно прокидатись в горах ранком. Побігти до дзвінкого джерела Й попити там живильної водиці. Літати, ніби маєш два крила. І привітатись з лісом, як годиться. «Ти повертайся» - ліс мені гукав, І шепотіли щось стрункі смереки. Я обіцяю. Вам – моя рука. Ще повернуся, близько чи далеко Від вас я буду. Ту красу Дарунком в серці я несу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 Любителям гумору Розповім Вам правду, друзі, Як уже багато літ Я на сайтовій окрузі, При двох внуках - тричі «дід»… Ну, для внуків я дідусь, Цим звичайно я горджусь. Перший «дід», бо маю внуків, Хоч ще є сердечна мука, Хочу взяти ще за ручку, Свою лапоньку – онучку. Другий «дід», бо це вже вік, Хоч ще вправний чоловік… Ще їм сало, п’ю чарчину, Не ображу і дружину, Як дівчата йдуть бува, Як пропелер голова. Третій «дід» в мені живе, Певно нас таких багато, Куди час нас заведе? Чи в житті ще буде свято? Маю шану від людей, Та не маю я грошей… Хоч прожив чимало літ, Та без грошей, хто я? –«Дід». Не шкодую! Не біда! Внуки є і я багатий! Як щебече дітвора, То найбільше в мене свято!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 16 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 В глибинах стародавніх літ, Коли в Італії ще був палеоліт, Коли Венеція не знала ще Гондол та маврів, І тільки поховали динозаврів, Коли серед теперішніх європ Гуляв пітекантроп, Коли на місці майбутньої москви хилились пяні камиші, Коли на пальмах ще гойдались Курти, Фріци, Ганси, У Львові квітла вже Епоха Ренесансу! И правда смешно. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2012 И правда смешно. :P А, я й смеюсь. :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 САША! Пусть я по словам некоторых особей - сука, блядь и подстилка рашевская.... Ты меня знаешь. И не один год. И я тебя знаю. Лично мне глубоко по фигу, что о тебе пишут другие. Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ ТАКОГО, КАКОВ ТЫ ЕСТЬ.... Люблю, как друга. Уважаю, как человека. Отношусь в нежностью, как к мужчине. Ты волен поступать по своему усмотрению... но, если можешь, переступай через шавку, которая засрала весь форум.... Там Бобусь хорошую картинку выставил. Точно про этого недоколыханого... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 САША! Пусть я по словам некоторых особей - сука, блядь и подстилка рашевская.... Ты меня знаешь. вот и встретились 2 одиночества обе продажные суки - одна уже сбежавшая вторая готовящаяся сбежать и при этом оба ахренительные патриоты украины Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 САША! Пусть я по словам некоторых особей - сука, блядь и подстилка рашевская.... Ты меня знаешь. И не один год. И я тебя знаю. Лично мне глубоко по фигу, что о тебе пишут другие. Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ ТАКОГО, КАКОВ ТЫ ЕСТЬ.... Люблю, как друга. Уважаю, как человека. Отношусь в нежностью, как к мужчине. Ты волен поступать по своему усмотрению... но, если можешь, переступай через шавку, которая засрала весь форум.... Там Бобусь хорошую картинку выставил. Точно про этого недоколыханого... Ой, ой пожелела лиса петушка. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Ой, ой пожелела лиса петушка. :lol:не так кукушка хвалит петуха за то что хвалит он кукушку причём тут всё чётко - кукушка птица подбрасывающая своих птенцов - ну скажем канаде и петух - он и есть петух , в какой бы раше он не кукарекал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Ой, ой пожелела лиса петушка. :lol: Замазура, из-за твоей вопиющей безграмотности, я так и не поняла пожАлела или пожЕлала????? :blink: И вообще - как бы там ни было, но тебя завидки берут. Ибо тебя и не желАют и не жалЕют.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Замазура, из-за твоей вопиющей безграмотности, я так и не поняла пожАлела или пожЕлала????? :blink: И вообще - как бы там ни было, но тебя завидки берут. Ибо тебя и не желАют и не жалЕют.... а действительно когда муж в командировке ты сашку жалеешь или желаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Ой, ой пожелела лиса петушка. :lol: Ага,справді, ти б з внуками уроки робив чи що... Це ж треба слово яке кучеряве, майже як відоме речення: Вбити не можна помилувати - що хочеш те і думай :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Ага,справді, ти б з внуками уроки робив чи що... Це ж треба слово яке кучеряве, майже як відоме речення: Вбити не можна помилувати - що хочеш те і думай :lol: І тепер я не знаю... чи я Беруля. чи я Боруля.... Колись у мого вітчима була схожа історія... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Ага,справді, ти б з внуками уроки робив чи що... Це ж треба слово яке кучеряве, майже як відоме речення: Вбити не можна помилувати - що хочеш те і думай :lol: Кому треба, той усе зрозумів, так як потрібно. Кому не нать, той не зрозуміє, хоть кіл на глові теши. І, що пропонуєте тепер, ваші помилки відстежувати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 І тепер я не знаю... чи я Беруля. чи я Боруля.... Колись у мого вітчима була схожа історія... Ти Беруля, тому, що лисиця бере когутиків, а корова ні. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Ти Беруля, тому, що лисиця бере когутиків, а корова ні. :lol: У даному контексті лисиця - це комплімент :P Правда, я наівть не лисиця - я пума, якщо ти знаєш, хто це така :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 У даному контексті лисиця - це комплімент :P Правда, я наівть не лисиця - я пума, якщо ти знаєш, хто це така :lol: :lol: :lol: Скоріше мавпа, не віриш, подивись в дзеркало. :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Скоріше мавпа, не віриш, подивись в дзеркало. :lol: :lol: :lol:пидстаркувата мавпа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 пидстаркувата мавпа:обозвался "молодой олень" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 :обозвался "молодой олень"то есть безрогий ...... аха аха Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 17 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 САША! Пусть я по словам некоторых особей - сука, блядь и подстилка рашевская.... Ты меня знаешь. И не один год. И я тебя знаю. Лично мне глубоко по фигу, что о тебе пишут другие. Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ ТАКОГО, КАКОВ ТЫ ЕСТЬ.... Люблю, как друга. Уважаю, как человека. Отношусь в нежностью, как к мужчине. Ты волен поступать по своему усмотрению... но, если можешь, переступай через шавку, которая засрала весь форум.... Там Бобусь хорошую картинку выставил. Точно про этого недоколыханого... Взаимно. Так я ж и переступаю... но оно всё под ногами вертится.. вот и пну иногда ненароком. А шо ОНО за каждым моим постом бегает, так то просто от зависти, которая всегда присуща бесталанным и бездарным типам, типа рабиновича, Кузи. халичанки. Подняться до нашего с тобой уровня им зась, вот и пытаются нас опустить до своего. Аж жалко их становится, глядя сколько труда они на сей процесс затрачивают. :D Хай скажениють, их грязь лишь их самих пачкает, а к нам не пристаёт... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 Взаимно. Так я ж и переступаю... но оно всё под ногами вертится.. вот и пну иногда ненароком. А шо ОНО за каждым моим постом бегает, так то просто от зависти, которая всегда присуща бесталанным и бездарным типам, типа рабиновича, Кузи. халичанки. Подняться до нашего с тобой уровня им зась, вот и пытаются нас опустить до своего. Аж жалко их становится, глядя сколько труда они на сей процесс затрачивают. :D Хай скажениють, их грязь лишь их самих пачкает, а к нам не пристаёт... до твоего уровня - беглого раба электрика , с ментовским прошлым да, до такого уровня нам расти и расти ты гнида ментовская , ты даже не человек - ты - мусор Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 САША! Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ ТАКОГО, КАКОВ ТЫ ЕСТЬ.... Отношусь с нежностью, как к мужчине. Взаимно. теперь ясно, что олень здесь- я. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 17 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 17 листопада, 2012 теперь ясно, что олень здесь- я.и два ишака , вернее один ишак и одна ишачка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 18 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2012 и два ишака , вернее один ишак и одна ишачка Зачем же ты так самокритично, совесть :lol: :lol: заела? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.