Viktoria Опубліковано 10 червня, 2016 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2016 Браття-Кримчани!!! Ми настільки багата нація, що настільки багато недодали кримським татарам за попередні 25 років, що, наприклад я, навіть не знаю як ми можемо повернути їм належне. І чи зможемо надалі… Є декілька версій. По-перше, лівий берег Дніпра називали «татарським» ще 300 років тому. Що саме за себе каже про ідею надання кримським татарам тих самих пільг, тобто належного, їм, що ї вимушеним переселенцям, чи опозиціонерам окупантам – тобто що, ї учасникам бойових дій на Донбасі… як мінімум. Тобто 10 соток землі у населеному пункті + їхні інвестиції у стабільну територію. Да і 2 гектари землі. Да, треба додати гектар під мечеть… Або, по-друге, просто навалитися і вирізати (давайте будемо чесними людьми!) усіх рашистських солдатів у Криму і виселити, або позбавити громадянства чи знищити усіх рашистських поселенців, принаймні тих в кого нема могил прадідів на території Криму треба доправити до тих могил, навіть за наш рахунок. Але, даруйте мені, за для реалізації останнього сценарію потрібно або мобілізуватися і винищити рашистів на Кримському півострові (особисто я – за!!! Але, запитайте сусідів… ((( ), або визнати факт анексії та чесно сказати нашим братам-татарам: «Ми не в змозі, йдіть до вас, тут віднині і поки що буде ваш дім…» і надати їм перший варіант у якості щирого та відвертого жесту дружби. Із мечетями, та належною повагою до них, із мулами та празниками, що є адаптовані до Корану та традицій наших братів з Криму. І разом готуватися і чекати нагоди до повернення на Богом дані камені Криму. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.