Перейти до змісту
Український політичний форум

В цей день.....

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, Рыжая сказав:

Третю добу без світла.

У нас по графіку, що не може не радувати.

Кажуть проблема Києва в тому, що туди не можуть переросподілити енергію з інших територій - нема ПО ЧОМУ. 

Тримайтеся!

З.І. Почала знову читати книги. Нових не маю, перечитую старі. 

🔦 📖

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 416
  • Створена
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

12 хвилин тому, Radiola сказав:

Кажуть проблема Києва в тому, що туди не можуть переросподілити енергію з інших територій - нема ПО ЧОМУ. 

Лінія високовольтна пошкоджена. Ще не відновили

13 хвилин тому, Radiola сказав:

З.І. Почала знову читати книги. Нових не маю, перечитую старі. 

А я й читати не можу... темно

Посилання на коментар

Є і хороші новини:

100 тис. орків лягли в  грунт.

Допомогли ЗСУ

:cheer::cheer::cheer::cheer:

"прекрасное далёко..."

🥳 Кияни поздоровляють окупантів із "ювілеєм"

Для цього в столиці підсвітили бібліотеку Вернадського.

https://t.me/censor_net/21956

Посилання на коментар

Сегодня в Европе празднуют ночь перед рождеством , сочельник 

Всем 🇺🇦 цам и 🇺🇦кам желаю победы  мира и стойкости. 

IMG-20221217-WA0001.jpg

• Нравится 1
Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Знов Бандери голос чути в лісі, автомат захований на стрісі, а вівчар жене кацапа плаєм, тихо тьохка кулемет за гаєм… з днем народження, Степане Андрійовичу!

Посилання на коментар

Зараз Україну атакують рашистські  дрони. 

Повітряна тривога докотилися вже до Києва. Київ - їх головна ціль

Ми бомбимо їх "розпологи" і склади з боєприпасами і технікою. А вони у відповідь запускають дрони на мирні міста. Логічно було б запитатися: чому ви не допомагаєте своїм солдатам, не кидаєте дрони в українські окопи і склади? 

Така ж логічна відповідь:

А тому що терорист повинен тероризувати, а не воювати. 

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Помер великий син Грузії та друг України - Вахтанг Кікабідзе.

Всі ми памʼятаємо його чесною, порядною і простою людиною.

Він завжди підтримував Україну. Засуджував путіна, ненавидів усе, що пов'язане з «російським міром».

Сьогодні пішла з життя легенда. Мої співчуття близьким та всьому грузинському народу.

Буба, діді мадлоба! Нахвамдіс!

325888742_1349921439156812_4213624078556639950_n.jpg

• Нравится 2
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

В цей день рік тому...

Що ми писали на форумі, як відчували наближення війни і чи відчували взагалі.

Чомусь захотілося ще раз пережити  цих кілька днів ДО ВІЙНИ

Британський аналітичний центр оборони  опублікував звіт, у якому стверджується, що агенти ФСБ Росії широко проникли в українські органи місцевого самоврядування та почали визначати мережі окремих осіб. на якого можна було покластися, щоб керувати місцевими органами влади в разі російського вторгнення.

В. Ющенко опублікував 

спільний заклик до міжнародної спільноти колишніх глави держав країн Європи та Близького Сходу - вжити дієвих заходів для запобігання подальшій ескалації неоголошеної війни Росії проти України.

Лист був надісланий Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу, щоб спонукати Організацію Об’єднаних Націй застосувати весь свій вплив для протистояння сучасній загрозі світовій безпеці й миру і зупинити агресивні плани Росії.

(як відреагував на цей заклик гуттеріш? про вплив я не питаюся - його нема і не було ніколи -  повна амеба на посту організації, яка має захищати цей світ від в тому числі війни)

На ростовщині знайшли якісь обломки  ракети, які начеб то випустила по рашці Україна. Фото додаються - експертів не запрошують. 

Рашка продовжує зганяти військову техніку до кордонів з Україною:

Загалом супутникові знімки останніх тижнів, на яких зафіксовано переміщення російської військової техніки, вказують на те, що російські танки, гаубиці та балістичні ракети рухаються до українського кордону, особливо до північних та північно-східних рубежів України.

Ganz:

МОСКВА, 19 фев — РИА Новости. Президент Владимир Путин дал старт учениям с участием сил ядерной триады, сообщил РИА Новости пресс-секретарь главы государства Дмитрий Песков. 

Путин вместе с белорусским коллегой Александром Лукашенко наблюдает за пусками баллистических ракет из ситуационного центра. После доклада руководства Минобороны российский лидер скомандовал: "Приступайте". 

PS: М-да... 

_______________________________________________________________________________________________________

В ефірі російського Першого каналу показали нібито "українського розвідника Антона Мацанюка", який заявив про плани українських військових "розмістити саморобні бомби на важливих об'єктах" в ОРДО - мостах, залізничних вокзалах.

Крім цього, РИА Новости опублікували мапу "наступальної операції", яку начебто готує ЗСУ.

МОЄ, як я помилялася... :5aa2692401433_1(142):

Что я думаю...

Хуйло на Украину не пойдет, вернее, на свободную Украину. Он создаст условия, как в Грузии, и введет свои серые каски на оккупированную территорию. Вся эта техника, которая сейчас у наших ворот - окажется там и мы получим еще одну военную базу, как в Крыму. Беларусь он тоже превратит в военную базу.

И тогда нам ничего не остается, как только стучаться в НАТО. Но тогда и самому НАТО будет выгодно нас принять. 

_____________________________________________________________________________________________________

В ОРДЛО вивозять дітей з дитячих будинків. Нагнали пропагандонів - роблять картинку ддя пропаганди.

Моя думка з цього приводу:

Мне кажется, что вся эта шумиха вокруг ОРДЛО: эвакуация, мобилизация, 10тыс. на каждого эвакуированного - все это для пропагандистской картинки, а не для результата. Потому что, например, дети - увезли самых незащищенных, детей из интерната. Потому что детей из семьи - никто не отдаст. Два автобуса и кучка стариков -  сколько нужно таких автобусов, чтобы эвакуировать всех из Донецка, где стариков очень много.

Кремль переводит фокус внимания из возможной агрессии и 190 тыс (как оказалось!!!!) войска вздовж украинской границы - на окупированные территории.

Зачем?  Мы скоро узнаем, или не узнаем, если им помешают.

КАТЯ: 

Говорили про 700 тис евакуйованих. А вивезли десяток напівпустих автобусів.

Пам*ятаєте у 2014 році теж дітей з дитячого будинку вивозили. навіть фільм є. назву не пам*ятаю

За  5  днів ДО ВІЙНИ - поки що вона не відчувається.

Є надія, що це блеф, нагнітання, щоб налякати.

Але ніяк не розуміння, що треба стояти на низькому старті.

Багато людей тепер кажуть, що були переконані в неминучості війни. Але чи багато з них сиділи на валізах, чекаючи її? Та ні. Вони будували плани, народжували дітей, саджали городи, будували будинки, заводили домашніх тварин - жили так само, як ті, хто не вірив у війну

Посилання на коментар

РОЗСТРIЛЯНИЙ МАЙДАН....
МИХАЙЛIВСЬКИЙ СОБОР В ОСТАННIЙ РАЗ БИВ У ДЗВОНИ у 1240 році, коли татари напали на Київ.
Мовчала дзвiниця довгих 744 роки...
11 грудня 2013 року ІВАН СИДОР чотири години лупив без перерви у дзвони Михайлівського в набат, піднімаючи весь Київ, коли міліція починала зачистку Майдану, коли скривавленi, скалiченi пiдлiтки шукали захисту i порятунку в Соборi, тIкаючи вiд оскаженiлого БЕРКУТУ
Він не чекав схвалення від начальства. Він не писав доповідних записок з проханням вдарити в дзвін. Монастир впускав людей, захистивши їх від озвірілих ментів, а Іван та семінаристи почали з усієї сили дзвонити.
ТАК ПIДНЯВСЯ НА ЗАХИСТ СВОIХ ДIТЕЙ ВЕСЬ КИIВ!
МихайлIвський собор перетворився на госпIталь...
Дякуємо! Ти показав приклад для всіх - ніколи не просити дозволу діяти по совісті і робити добро.САМЕ ти спас сотнi пiдлiткiв вiд оскаженiлоi свори! Низький тобi уклiн!

332056422_769074337473096_2503781727150885815_n.jpg

Посилання на коментар

За 4 дні до Великої війни

Про що ми говорили на форумі за 4 дні до повномасштабної війни росії проти України.

КАТЯ: Я вірю американцям. Резніков остаточно впав у моїх очах

Я - плюсую

Ganz, як завжди, дуркує. Знайшов тему, кацап, для пащекування.

CBS:

Російське військове командування отримало наказ розпочати вторгнення в Україну

Ganz:

РИА Новости: близкий к МО источник назвал глупостью сообщение CBS о «вторжении»   в Украину 

Ganz:

Цитата

В 21.02.2022 в 00:08, Radiola сказав:

Тоді чому вторгнення?

Да не будет никакого вторжения, будут стоять набычившись, нагонять жути, играть мускулами и т. д. и т. п. 

Посол России в США Анатолий Антонов: 

«Мы не пытаемся захватить какие-либо территории других стран. Хотел бы подтвердить, что Донбасс и Луганск — это часть Украины», —  заявил он в эфире телеканала CBS.

Антонов также заявил об отсутствии у России планов по «вторжению» на Украину.  

Ранее пресс-секретарь российского лидера Дмитрий Песков заявил, что Россия даже не хочет произносить слово «война».   

Авіакомпанії одна за другою скасовують рейси в Україну.

ЗМІ, посилаючись на розвідку США, говорять про те, що кацапські генерали отримали наказ про вторгнення в Україну.

Байден скликає раду нац. безпеки щодо України.

А ми досі не віримо, що Велика війна можлива...

• Нравится 1
Посилання на коментар

ЗАВТРА БУЛА ВІЙНА!

Я пам"ятаю, що від США ми всі  знала, що хуйло прийняв рішення про напад на Україну.

Цілу ніч я моніторила новини: вони були тривожні і віщували, що війна  буде.

Але ще не було розуміння ЯКА і КОЛИ.

Заснула  десь біля 5 ранку. А вже пів до 6 до мене подзвонив брат: ТИ ЗНАЄШ? Я кажу: так - БУДЕ ВІЙНА.

Брат мені: КИЇВ і ХАРКІВ БОМБЛЯТЬ!

.............

Коли ми всі їхали до батьків, щоб бути разом, і по дорозі ще не було черг на заправку, виявилося, що ДЕЯКі вже стояли на кордоні. За кілька годин чоловіків вже перестали випускати з України. Але це нічого не міняло для нашої родини. Бо рідні мені чоловіки - були резервістами першої черги і у військомат пішли 24 лютого. 

Тут є трохи спогадів від журналістів

Рік втрат і перемог: хроніка найважливіших подій повномасштабної війни

fa7fbe5-eef11fe---------3--1-.jpg

"Ми почули тривогу, літаки, бабахи...почалась війна": найстрашніший день лютого очима дітей

https://life.pravda.com.ua/society/2023/02/24/253026/

Посилання на коментар

12 годин тому, Radiola сказав:

ЗАВТРА БУЛА ВІЙНА!

О 6-30. Дзвінок. Дивлюсь, подруга з Миколаєва. 

-Ну, що, почалось?

- Що почалось?

- У нас Кульбакіно бомблять...

Кульбакіно - це аеродром морської авіації.

А потім я вже почула вибухи у Києві....

Посилання на коментар

В цей день 2022 року у м. Києві загинули з Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка курсант навчального курсу Андрій Задорожний, курсант (мол.лейтенант посм.) Олег Турянський.

Зображення                                                        Зображення  

Боже, ТАКІ ДІТИ стали на захист України...

Посилання на коментар

1 березня 2022 року тероборонівці дали бій у Бузковому сквері Херсону

В місті вже ДАВНО не було ні ЗСУ, ні міліції, ні доблесного СБУ баканова, всіх тих, хто по праву міг носити зброю.

Прості херсонці, за порадою розумиків з Києва, лише з коктелями молотова пішли на ворога. 

Їх розстріляли просто тут, у Бузковому сквері.

R.I.P.

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...

Сьогодні в Україні та світі вшановують пам’ять жертв геноциду кримськотатарського народу.

В цей день 78 років тому за наказом Сталіна весь кримськотатарський народ депортували з Батьківщини — Криму.

Фото: Герберт Ліст Крим, 1943 рік 

Показати цей потік

Зображення

Посилання на коментар

• 5 місяців потому...

Головнокомандувач ЗСУ:

11 листопада - річниця визволення Херсону.

День, коли українська армія звільнила місто від російських окупантів.

Я вдячний нашим відважним воїнам та місцевим жителям за їхню сміливість та стійкість.

Сьогодні, коли жовто-блакитний прапор майорить над Херсоном, ми продовжуємо рішуче битися та захищати нашу землю. Вірю, що разом ми обовʼязково переможемо.

Слава нашим захисникам!
Слава Україні!   

Зображення

Посилання на коментар

• 4 тижня потому...

Як відомо, Українська Православна і Греко Католицька Церкви перейшли на новий календар і тепер День Святого Миколая святкують 6 грудня (19-го по старому календарю) - тобто, вчора.

День святого Миколая збігся з Днем Збройних Сил України - і це дуже символічно для нас саме тепер, коли Україна переживає кацапську агресію.

Всім, хто вірить у Св. Миколая і ЗСУ - мирного неба вам, добрі люди, здоров"я, небесного захисту і не знати горя втрат і розчарувань.

День Збройних Сил України картинки з Миколаєм - фото 586277

Миколай військовий картинки 2023 - фото 586278

Іній у бороді, руки порепались
Він заходить у місто, темне і насторожене
Ось його слово-пароль і перепустка
На взутті його - пил. Зоряний, наддорожний
Що нести у це місто, оборонним ровом окреслене
Тут усім вистачає риби, вина і хліба
Просять про воскресити. Або воскреснути.
Про - хоч би не схибити.
Він заходить у місто, освітлене мріями й зорями
Чує окрики вартових на воротах, на вежах
Бачать його. Просять надії і зброї
І сміються. Кутаються у шкури ведмежі
Ось це місто, що за нього молилися під атаками
Що вони прийняли. І що мають віддати у спадок
Миколаю, принеси їм силу - усе оплакати
Принеси їм тишу - міцно поспати

Посилання на коментар

• 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 4 тижня потому...

Сьогодні Ліні Костенко виповнюється 94 роки:

«У кожної нації своя хвороба. У росії — невиліковна».

Ліна Костенко - 91: українську поетесу номінують на Нобеля - BBC News  Україна

Посилання на коментар

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти

• Створити...